Samsung Galaxy S7: Με Force Touch, microSD και lowlight κάμερα [WSJ]

To Samsung Galaxy S7 είναι από τις πιο πολυαναμενόμενες ανακοινώσεις του πρώτου μισού του 2016 και έχει στρέψει επάνω του τα βλέμματα. Έχουν κυκλοφορήσει πολλές πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του και σημερινό δημοσίευμα της Wall Street Journal έρχεται να ρίξει περισσότερο φως στην μην ανακοινωμένη ναυαρχίδα.

Η εφημερίδα επικαλείται πηγές εκ των έσω και αναφέρει ότι το Samsung Galaxy S7 θα έχει αισθητήρες πίεσης στην οθόνη, όμοιο χαρακτηριστικό που είδαμε στα iPhone 6s με το 3D Touch και στο Huawei Mate S με το Force Touch.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που επιβεβαιώνει η WSJ είναι η θύρα USB Type-C η οποία θα δώσει καλύτερες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων και φόρτισης. Αναφέρεται ότι η θύρα θα δίνει διάρκεια ζωής της μπαταρίας για όλη μέρα με μόλις 30 λεπτά φόρτιση. Αν ισχύει αυτό, τότε η Samsung θα εδραιώσει τη θέση της ως ο κατασκευαστής με την γρηγορότερη φόρτιση, μεταξύ των μεγαλύτερων brands.

Κάτι που μπορεί να χαροποιήσει πολλούς είναι η επιστροφή της υποδοχής για κάρτες microSD, αλλά η WSJ το επιβεβαιώνει μόνο για την κανονική έκδοση του Samsung Galaxy S7 και όχι για το edge.

Αναφέρεται ότι το Samsung Galaxy S7 θα έχει ολοκαίνουρια κάμερα η οποία θα δίνει τη δυνατότητα καλύτερης λήψης φωτογραφιών σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Το module δεν θα προεξέχει όπως στον προκάτοχό του, Samsung Galaxy S6, αλλά θα είναι στο ίδιο επίπεδο με την υπόλοιπη πλάτη του κινητού. Αυτό που έχουμε ακούσει εμείς είναι ότι η Samsung εργάζεται σε μια κάμερα 20 Megapixel, η οποία θα είναι κατά 23% πιο λεπτή.

Τέλος, σύμφωνα με την WSJ, η κυκλοφορία της νέας ναυαρχίδας στις ΗΠΑ αναμένεται μέσα Μαρτίου, κάτι που ενισχύει τις φήμες για ανακοίνωση 21 Φεβρουαρίου, πριν την MWC 2016.

Διαβάστε επίσης: Samsung Galaxy S7: Η νέα ναυαρχίδα θα έχει 4 εκδόσεις

Render

samsung galaxy s7 force touch microsd, Samsung Galaxy S7: Με Force Touch, microSD και lowlight κάμερα [WSJ]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ms33

Αισθητήρες πίεσης στην οθόνη; Και φυσικά το copy – paste συνεχίζεται…
Είμαι σίγουρος ότι άμα η Apple έβγαζε iPhone με χρώμα μπορδοροδοκόκκινο με τιρκουάζ πιτσιλιές, τότε και η Samsung θα έβγαζε το ίδιο με άλλο όνομα φυσικά…

VasilisA3

Υπάρχει σχετική πατέντα καταχωρημένη από την Samsung από το 2012 αν θυμάμαι καλά. Αφού όμως το έκανε trend η Apple καλά κάνει και το υλοποιεί και η Samsung.

Nikos

To Force Touch η Apple το έχει από πολύ παλιά στα pc της!!!

Shadgr

Τηλέφωνο χωρίς ραδιόφωνο και sd + αποσπώμενη μπαταρία δεν ξαναπαίρνω,
εκτός κι αν είναι iPhone…

ππ.33

Shadgr εχεις δικιο αλλα…
Ολα ειναι θεμα χρηματων. Υπαρχει πιθανον συμφωνια με τις εταιριες κινητής να τα παιρνουν απο τη χρεωση δεδομενων γι αυτο το χαψαμε το παραμυθι κ πληρωνουμε για να μπορουμε fm cloud κ πσα θα μπορουσες να εχεις free με fm κ sd. Κι απο την αλλη η αποσπωμενη δεν ειναι μονο αυταρκεια κ απεμπλοκη στα κολληματα συσκευών,αλλα κ οικονομία Φαντασου ενω μπορεις να αλλαζεις μονος με 15 €μια μπαταρια εξασθενημενη,να πρεπει να τα ακουμπησεις κ στο σερβις της εταιρίας η να παρεις νεα συσκευη.

@Ms33 Και να υποθέσουμε ότι όντως είναι copy – paste, τι πάει να πει αυτό ότι επειδή το έβαλε η Apple δεν θα μπορεί να το βάλει καμία άλλη εταιρεία. Ας σοβαρευτείτε λίγο λέω εγώ, σκεφτείτε λογικά και σταματήστε με τα copy – paste γιατί αν το πάμε έτσι μπορώ να σου πω πολλές αντιγραφές τις Apple από την Samsuns που κάποτε η Apple την έκραζε κιόλας.

Υ.Γ Πριν γράψετε σκεφτείτε και ενημερωθείτε, αηδία έχει καταντήσει!

Chaos

Ζήλεψε ή γάτα έσπασε τα πιάτα ζήλεψε και το γατάκι και έσπασε το πιατακι.

alexis touba

Καταρχην η πρωτη εταιρια που το υλοποιησε αυτο ειναι η Huawei στο mate s με τα 64gb η 128gb αν δε κανω λαθις.ολες οι εταιριες ειται λιγι ειται πολυ αν τηγραφουν η μια την αλη.Το θεμα ειναι τι με συμφερει εμενα να παρω και βαση χρηματων αλα πιο με προσφερει περησοτερα σε συνολο τεχνολογιον.Αυτονομια για μενα ειναι το πιο σημαντικο πανω σε μια συσκευη σιγουρα κοιταω και ταλα χαρακτηρηστικα αλα ρε φηλε αν δενβεχω μπαταρια δε μπορω να κανω τιποτα.Προτιμαω το κηνητο να ειναι λιγο πιο παχυ σε λογηκα πλαισια και ναχει καλυτερη μπαταρια παρα να ειναι λεπτο και αυτο να μου στηχηζει σε χαρακτηρηστικα σημαντικα οπως ειναι μπαταρια καρτα μνημης

Μιχάλης

Ας αντιγραψουμε και λίγο τους Κινέζους!!
+1 Huawei

kosfil7

Ρε παιδια τι παει να πει copy-paste?Δηλαδη επειδη εβαλε πρωτη η Apple αισθητηρα(αχρηστος κατα την γνωμη μου) σημαινει οτι δεν μπορει να βαλει αλλη εταιρεια?τοσο προκαταληψη πια…ελεος.Και η Samsung τοσα χρονια βαζει Super Amoled οθονες στα κινητα της,τωρα που θελει και η Apple τι θαλετε?Αντεγραψε τις οθονες ή θα βρειτε κατι σουπερ ουαου να πειτε που να το δικαιολογει?
Δεν ειμαι fan καμιας ετιαρειας αλλα ο καθενα εδω μεσα πεταει μια μπουρδα χωρις να ξερει τι λεει.
Εξελιξη Τεχνολογιας ονομαζεται,you know…???

vasilist

Δεν καταλαβαίνω γιατί λέτε copy paste από την apple άνω ή πρώτη που το υλοποίησε είναι ή huawei και μετά το έβαλε και ή apple.
Δηλαδή ότι κάνει ή apple και ας το έχει κάνει copy η ίδια σαν ιδέα, αμέσως κατοχυρώνεται ότι αυτή ήταν ή πρώτη? Δεν έχω θέμα με τα iPhone αλλά ο καθένας που σκάει λεφτά χωρίς αντίκρισμα τρέχει να τα δικαιολογήσει λέγοντας ότι νανε.

Don mitso mou

Βρίσκω σχεδόν διασκεδαστικό το γεγονός ότι ακομα μερικοί συνεχίζετε να παρουσιάζετε την huawei σαν την πρώτη εταιρία που έβγαλε force touch………σε ενα μοντέλο που ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, 6 μήνες μετά την ανακοινωσή του (για να προλάβει και κερδίσει λιγο hype) δεν εχει βγει ακομα!!!!!!!!

Don mitso mou

Διόρθωση, 4 μήνες

Chris

Don mitso mou η Blackberry ήταν η πρώτη!!

gathakos

Πόσο τέλειο ειναι το 6s+ 128 gb μου και ακόμα πόσο τέλειο θα είναι το s7 μου plebs.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.