Samsung Galaxy S7 Premium Edition: Με οθόνη 4K και GPU 14 πυρήνων;

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η Samsung λέγεται ότι λανσάρει μια premium έκδοση της ναυαρχίδας της, η οποία θα προορίζεται για την αγορά της Κορέας. Το Samsung Galaxy S7 Premium Edition φημολογείται ότι θα έρθει με οθόνη 4k, dual-lens κάμερα από τη Sony και διαφορετική έκδοση του Exynos 8890 που ανακοινώθηκε πρόσφατα.

Ο Exynos 8890 είναι αυτός που αναμένεται να μπει στην κανονική έκδοση του Samsung Galaxy S7, το οποίο θα ανακοινωθεί αρχές του έτους. Η συγκεκριμένη έκδοση θα κυκλοφορήσει σε όλες τις αγορές εκτός από Κίνα και ΗΠΑ, όπου μάλλον θα δούμε Snapdragon 820. O Exynos 8890 έχει Mali-T880 GPU με 12 πυρήνες.

Η δεύτερη έκδοση του Exynos 8890 για το Samsung Galaxy S7 Special Edition, αναφέρεται ότι θα έρθει με μια εκδοχή της Mali-T880 η οποία έχει 14 πυρήνες. Η ARM έχει πει ότι ο επεξεργαστής γραφικών έχει δυνατότητα κλιμάκωσης από 1 έως 16 πυρήνες, οπότε δεν είναι ανέφικτες οι φήμες.

Όπως και να έχει όμως, εμείς κρατάμε τις επιφυλάξεις μας.

Samsung Galaxy S7 Premium Edition: Με οθόνη 4K και GPU 14 πυρήνων;, Samsung Galaxy S7 Premium Edition: Με οθόνη 4K και GPU 14 πυρήνων;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gt-i9506

η samsung ανέβασε πολύ τον πήχη δεν ξέρω αν αξίζουν τόσοι πυρήνες σε ένα κινητό γιατί απο ενα σημείο και μετα άπλα διάφορες δεν βλέπεις στην πράξη παρα μόνο στα benchmark test και καταναλώνεις άσκοπα ενεργεια. Oσο και energy saver να ειναι στην αναμονή όταν έχεις ανοιχτή την οθόνη η μπαταριά θα αδειάζει εύκολα και είναι λογικό

aris

Η GPU φίλε μου θα έχει τόσους πυρήνες, όχι η cpu.

Γιώργος

H Samsung θα βάλει κανονική 4K και όχι μαϊμου που χρησιμοποιούν κάποιες μικρές εταιρείες.

Solon

Μου κάνει εντύπωση η επιλογή των χωρών που θα φορεθεί ο Snapdragon 820 Κίνα και ΗΠΑ!
Στις ΗΠΑ το καταλαβαίνω, η Κίνα όμως γιατί;

Dimitris

γελανε οι πετρες με την crapsung…φυσικο ειναι βεβαια να βαλει τοσους(οχι οτι θα χρειαζονται)αφου το touchwiz ειναι για πεταμα…:D

Ιωάννης jb

Γιώργος.. Άμα δε τρολαρεις θα σκάσεις!!

Γιάννης

@Dimitris
Προφανώς δεν έχεις πιάσει κινητό της Samsung στα χέρια σου εδώ και 1-1.5 χρόνο , επίσης το touchwiz ψηφίστηκε ως το καλύτερο UI σε δημοψήφισμα του phonearena…

https://www.phonearena.com/news/Which-major-manufacturers-custom-Android-UI-do-you-like-most-poll-results_id69511

vasilisA3

Dimitris ποτε πήρες τελευταία φορά Samsung …πριν 3 χρόνια? Ελα στο παρόν τώρα.
Μην γίνεσαι υπερβολικός αφου ολοι ξερουμε ότι η Samsung σε θεμα Hardware δεν πιάνεται. Το Touchwiz εχει φτιάξει παρα πολύ και συνέχεια βελτιώνεται. Οσο για το “Crapsung” φανταζομαι αναφαίνεσαι στο memory management που κρατάει 3 apps. Αυτό είναι επιλογή της για εξοικονόμηση μπαταρίας κατι που ισχυε σε ολες τις συσκευές της (θα αλλαξει στο S7 πιστευω). Εδώ υπάρχουν εφαρμογες για να το κανουν αυτό, Οσο αφορά το 4K είναι κατι που θελει να το εχει για να την εκκμεταλευεται το Gear VR.

vladimiros

Εσεις που λετε θα εχει 4κ οθονη χωρις να κανει καπια εξικονομησει,να τους δω στην μπαταρια πως θα τα πανε,2 ωρες οθονη θα εχει..καλα δεν πιστευω να βαλουν σε 5,1 ιντσον 4κ.. τουλαχιστον να το κανουν οπως την sony αν οχι 1080,εστω 2κ και 4κ με 5,7 ιντσες ομως, δηλαδη να βγαλει 2 S7 το ενα 5,1 και το αλλο 5,5-5,7..
Το αλλο με τους πυρηνες τι ειναι αυτο παλι,ακου εκει 14 πυρηνες,πυραυλο θα φτιαξουν?? παλι θα τα μπερδεψει η Samsung το ενα θα εχει τον 820 το αλλο Exynos 8890,το αλλο φακο απο sony,το αλλο οχι..πφφφφφφ μπερδευτικα!

Impressive-Instant

Το ότι βελτιώθηκε το touchwiz, δεν σημαίνει ότι και άλλοι έμειναν στάσιμοι… Στα του θέματος η είδηση περί 14 πυρήνες/αυτονομία/4K μόνο γέλιο μου προκαλέσανε…

Γιώργος

@Impressive-Instant
Σίγουρα εσύ είσαι τοπ μηχανικός και τα ξέρεις όλα , απλά έχεις ήδη δουλειά ως τεχνικός φραπεδοκαναπεδικής και δεν μπορείς να πας στην Samsung και να τους διδάξεις.

Gvirginia

@Γιάννης Το stock βγαίνει 1ο, εκτός αν εννοείς 1ο εκτός του stock. Πάντως φέτος είχαν 50% αποχή άρα δε γίνεται να συγκριθεί με το περσινό. Σχολιάζω μόνο την παράθεσή σου και όχι αν το TW είναι καλό ή όχι.

@Γιώργος Την λες στον Impressive-Instant όταν εσύ στο ποστ #3 πετάς πατάτα για βραβείο?

Sakis

Συν μπαταρία αυτοκινήτου δώρο 😜 .

Ante_Geia

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! Μιλάμε για GPU και OXI ΓΙΑ CPU!!! GPU (graphics processing unit) ΕΛΕΟΣ μερικοί εδω μέσα δεν ξέρετε τπτ και μιλάτε

Performance_Tuning

Ζω για την στιγμή που θα σκάσουν επιτέλους τα fanboys και θα απολαμβάνουν την τεχνολογία…

Dimitris

δεν εχω παρει ποτε μου samsung..εχουν πολλοι φιλοι μου και απλα γελαω 😀 ενας φιλος μου πηρε το s5 plus και του κολλαει οσο δεν παει!!!!εχω το z1 εδω και 2 χρονια και δεν εχω δει ιχνος lag!!θα το αλλαξω βεβαια το z1 και ημουν αναμεσα στα g4 και s6..τελικα θα παω στο 950 😀

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.