Samsung Galaxy S7: Η Samsung προνοεί για τυχόν προβλήματα υπερθέρμανσης

Ο θόρυβος που προκλήθηκε από τον περσινό Snapdragon 810 και τα προβλήματα υπερθέρμανσης που παρουσίασε, δεν θα ξεχαστεί καθόλου εύκολα. Μάλιστα πριν ακόμη ανακοινωθεί επίσημα ο Snapdragon 820, ακούστηκαν και πάλι φήμες ότι στις δοκιμές είχε παρουσιαστεί και πάλι το πρόβλημα της υπερθέρμανσης.

Σε αντίθεση με πέρσι όμως που η Samsung αποφάσισε να μην χρησιμοποιήσει καθόλου τον Snapdragon 810, φέτος οι πληροφορίες τη θέλουν να χρησιμοποιεί στο Samsung Galaxy S7 τόσο τον δικό της Exynos όσο και τον Snapdrgon 820 (ανάλογα την αγορά).

H Qualcomm αρνήθηκε ότι ο Snapdragon 820 έχει παρουσιάσει τέτοιου είδους προβλήματα, να θυμίσουμε όμως ότι το ίδιο είχε κάνει και πέρσι με τον 810 και μάλιστα είχε αφήσει αιχμές κατά της Samsung ότι είχε όφελος από τις φήμες αυτές. Σύμφωνα με τις ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν σήμερα στα κορεάτικα media η Samsung θέλει να “φροντίσει τα ρούχα της για να έχει τα μισά”. Θα βάλει στο Samsung Galaxy S7 σωλήνα θερμότητας.

Η Samsung λέγεται ότι βρίσκεται σε αναζήτηση προμηθευτή για τέτοιου είδους σωλήνες και ότι πειραματίζεται με σωλήνες διαφόρων ειδών και σχημάτων και στο τέλος του έτους θα αποφασίσει αν τελικά θα προτιμήσει την συγκεκριμένη προσθήκη στη ναυαρχίδα. Όμως δεν θα είναι η μόνη που θα κάνει κάτι τέτοιο, η Sony έχει βάλει σωλήνα θερμότητας στο Sony Xperia Z5 Premium, το ίδιο και τα Xiaomi Mi Note Pro και OnePlus 2.

Το Samsung Galaxy S7 αναμένεται σε δυο εκδόσεις, μια με Exynos 8890 chipset και μια με Snapdragon 820. Πρέπει όμως να πούμε ότι όλα τα chips ρίχνουν την απόδοση όταν ανεβαίνει επικίνδυνα η θερμοκρασία τους, επομένως ένα πιο αποτελεσματικό σύστημα διάχυσης της θερμότητας θα βελτίωνε την συνολική απόδοση σε κάθε mobile SoC. Άρα, ακόμη και αν ισχύουν οι πληροφορίες, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο Snapdragon 820 υπερθερμαίνεται.

samsung galaxy s6 heat pipe, Samsung Galaxy S7: Η Samsung προνοεί για τυχόν προβλήματα υπερθέρμανσης

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
παπαροκάς tiamat

Πραγματικα η qualcomm τους κατεστρεψε ολους

.Σε μια παρουσιαση ειτε του a7 ειτε του a8 η apple ανεφερε τη σταθεροτητα της αποδοσης των επεξεργαστων της. εχω περιεργεια περα απο benchmarks και μ…..ες κατα ποσο κατι τετοιο ισχυει!γιατι κακα τα ψεματα εκει ειναι η ουσια πια και οχι στους αριθμους και τα benchmarks….

Nick

Ο 810 μπορεί να είχε θέμα με τις temp αλλά είχε κάτι που οι exynos δεν είχαν multitasking αυτά περί φήμες για πρόβλημα με τον 820 είναι για να πάρει η σαμσουγκ πιο φτηνά τον 820 αποκλείεται η qualcomn να κάνει ξανά το ίδιο λάθος με τον 810 γιατί πολύ απλά θα παίξει το κεφάλι της αυτήν την φορά.

Μάνος

Κάτοχος Xperia Z2 με Snapdragon 801 νομίζω και έχω προβλήματα υπερθέρμανσης !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.