Samsung Galaxy S7, S7 edge: Πληροφορίες για τιμές 700 και 800 ευρώ

Κάτι λιγότερο από μια εβδομάδα έμεινε μέχρι την επίσημη ανακοίνωση των Samsung Galay S7 και Samsung Galaxy S7 edge, για τα οποία έχουμε μάθει σχεδόν τα πάντα από τις διαρροές. Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες πληροφορίες, εκτός από τα χαρακτηριστικά, είναι η τιμή.

Οι νέες αναφορές λένε ότι τα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge θα έχουν τιμή 700 και 800 ευρώ αντίστοιχα. Η ίδια αναφορά λέει ότι τα S7 και S7 edge με Exynos 8890 θα έχουν αυτές τις τιμές για το μοντέλο με ενσωματωμένη μνήμη 32GB. Τα μοντέλα με ενσωματωμένη μνήμη 64GB, αναμένονται 70-80 δολ. πιο ακριβά από τα 32GB.

Η Samsung αναμένεται να ανακοινώσει την ημερομηνία κυκλοφορίας στην MWC 2016 στις 21 Φεβρουαρίου, όμως πιστεύεται ότι η ναυαρχίδα θα κυκλοφορήσει σε διάφορες αγορές από 11 Μαρτίου.

Το leak επιβεβαιώνει κάποια χαρακτηριστικά όπως η επιστροφή της κάρτας microSd, η 5.1 ιντσών οθόνη του Samsung Galaxy S7 και η μπαταρία 3000mAh, η 5.5 ιντσών οθόνη του Samsung Galaxy S7 edge και η μπαταρία 3600mAh. Θα κυκλοφορήσουν σε μαύρο, λευκό, χρυσό χρώμα έχουν κάμερα 12 και 5 Megapixel, αλλά και αντοχή στο νερό.

samsung galaxy s7 s7 edge prices europe, Samsung Galaxy S7, S7 edge: Πληροφορίες για τιμές 700 και 800 ευρώ

samsung galaxy s7 s7 edge prices europe, Samsung Galaxy S7, S7 edge: Πληροφορίες για τιμές 700 και 800 ευρώ

Samsung Galaxy S7 edge renders

samsung galaxy s7 s7 edge prices europe, Samsung Galaxy S7, S7 edge: Πληροφορίες για τιμές 700 και 800 ευρώ

samsung galaxy s7 s7 edge prices europe, Samsung Galaxy S7, S7 edge: Πληροφορίες για τιμές 700 και 800 ευρώ

samsung galaxy s7 s7 edge prices europe, Samsung Galaxy S7, S7 edge: Πληροφορίες για τιμές 700 και 800 ευρώ

Πηγή:1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

27 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Perseus

Τσαμπα ειναι για αρχη, ολοι τις ναυαρχιδες τις ξεκινάνε 769 ευρώ, εδω μιλάμε για τα 2 κορυφαία κινητά

Kostas

οποτε μαλλον δεν θα δουμε edge plus.

Νίκος

τσαμπα; απο που κι ως που ειναι τσαμπα τα 700; αυτη ειναι η τιμολόγηση της apple την οποια καποτε ολοι εμεις οι fans του android, κραζαμε. θυμαστε οταν τα nexus αρχιζαν με 350; πλεον ουτε καν αυτα δεν ειναι φθηνά. οι τιμες εχουν ανεβει πολυ..

Unos

S7 Edge 32gb 800€
S6 Edge 32gb 500€
300 ευρω διαφορά, αξιζει? Και πριν απαντησει καποιος ας σκεφτει οτι μετα απο 2-3 μηνες η αξια του θα αρχισει να πεφτει σιγα σιγα και παλι.
Νομιζω αν και δεν εχουμε δει τιποτα ακομα, με 570€ επιλεγεις ειτε το nexus 6p ειτε το lg v10 και εισαι πολυ καλυτερα. Η samsung ακολουθα μια υψηλη τιμολογιακη πολιτικη που κατα την αποψη μου ειναι λαθος. Μια κοστολογηση φθηνουερη κατα 100€ θα ηταν πιο ανταγωνιστικη. Το μονο που ελπιζω και περιμενω ειναι σε ενα μαλο G5 με νορμαλ τιμη.

Makis

Νίκο, 270 το 16αρι nexus σήμερα, σε κανά μήνα κάτω από 250, μην πιάνεστε κορόιδα. Αν τα χεις φυσικά τα δίνεις, αλλά και πάλι…

Γιάννης

Δυστυχώς η samsung ακολουθεί την τακτική της apple,δηλαδή υψηλές τιμές και παρατηρώ μείωση της κάμερας όπως την έχει η apple αυτή τη στιγμή.Μάλλον θα προτιμήσω το lg v10 που είναι πολύ δυνατό κινητό και επιπλέον είναι και πολύ ανθεκτικό.Δυστυχώς για μία ακόμη φορά η samsung με απογοητεύει.Για την αποσπώμενη μπαταρία τα ίδια όπως πάντα.Δε βρίσκω το λόγο πλην του μεγέθους(την κάμερα δε θα την αναφέρω γιατί στις μέρες μας τα περισσότερα κινητά έχουν απίστευτες κάμερες) κάποιος που να προτιμά ένα απίστευτο κινητό να μη στραφεί στο galaxy note 4 που έχει και την αποσπώμενη και micro sd.Μάλλον θα επιβεβαιωθεί για μια ακόμη φορά ότι τα κέρδη της samsung δε θα προέλθουν από τις ναυαρχίδες της αλλά από τα παλιά μοντέλα της.

Neos

@makis δυστυχως η πλειοψηφια των reviews λενε πως το nexus 5x εχει πολλα προβληματα στην αποδοση κ γενικα αργει πολυ.
Εχει μεν καποια δυνατα σημεια(pure android,αισθητηρα δακτυλικων αποτυπωματων,καλη καμερα),αλλα οταν ενα κινητο εχει προβληματα αποδοσης απο την πρωτη βδομαδα,μετα απο ενα χρονο τι θα κανει???
Ξαναλεω πως μπορει το δικο σου να πεταει κ να ειναι απροβληματιστο,αλλα οταν η πλειοψηφια βαζει στα αρνητικα την αποδοση,δυσκολα καποιος να το ρισκαρει.Και αυτος ειναι κ ο λογος που η τιμη του εχει κατρακυλησει.

tester

Αγοράζεις τώρα το S6 Edge στα 500, το πουλάς σε έναν χρόνο στα 300 και δίνεις άλλα 200 τέτοια εποχή το 2017 παίρνεις το S7 Edge και έχεις παντα φθηνο κινητό. Τι έγινε που θα είσαι μια γενιά πίσω; Πλέον όλες οι ναυαρχίδες είναι πολυ σοβαρά κινητα-εργαλεία και κρατάνε για πολυ παραπανω απο 2 χρόνια

Makis

Αν υποθέσουμε ότι κάτσει το πλάνο σου, δίνεις κάθε χρόνο 400 ευρώ για περσινή ναυαρχίδα, δεν λέω ότι θα υστερεί, αλλά και τα 400 δεν είναι λίγα…

christosk

Mου κανει εντυπωση οτι κανεις δεν σχολιαζει (αν ισχυει) την καμερα η οποια ειναι πλεον στα 12mp απο τα 16mp του s6.

forneverarrow

Κοιτά να δεις… Και μας έλεγε ότι θα μειώσει τις τιμές!!! Απλά τραγικό! Όσο για την κοστολόγηση της Apple, μια απο τα ίδια, εφόσον αυτή τη στιγμή υπάρχει αντιστοιχία σε πολλά επίπεδα. Στα 399€ έχει S5 και 5s, στα 600€ S6 και iPhone 6 ενώ στα 700-800€ είναι τα Edge και το 6s… Μόνο που στην περίπτωση του iPhone τρέχουν όλα το ίδιο version iOS, ενώ της Samsung ο,τι να ναι…

Ιωάννης jb

Σε κάθε αρθρο που μιλάει για τιμές ενος επερχόμενου smartphone, πάντα θα πεταχτούν κάποιοι και θα το συγκρίνουν με άλλα κινητα που εχουν 2-3 μήνες ή περισσότερο στην αγορά..
Είναι ατοπο σταματήστε να το κάνετε!!!!
Εντάξει ξέρουμε οτι το s6 θα ερθει στα 769 και οσο ανεβαίνουν τα gb θα μεγαλώνει και η τιμή..
Αυτά είναι!! οποιος μπορεί παίρνει..
Απο τη στιγμή που υπάρχουν πολλοι “χαζοί κατα την άποψη μου” που τα σκάνε και δε περιμένουν 7-8 μήνες ή και παραπάνω για να πέσει η τιμή, οι αρχικές εκει θα βρίσκονται..

Makis.. και γιατί ρε φίλε να μη πάρει κάποιος gflex 2?? ή z3 compact?? ή doogee f5?? ή idol 3??
Μπορώ να σου βρω άλλες 10 συσκευές που είναι και καλύτερη και πιο συμφέρουσα αγορα απο το 5x..

Στο ξαναλέω οτι 5 χρόνια πριν το nexus s είχε την ιδια μνήμη rom με το 5X..
Εγω τέτοια στασημότητα δεν την ανέχομαι..
Αφου εχει το κόλλημα με την μη επεκτάσημη μνήμη θα έπρεπε να δίνει 64 γιγα στο 5X και 128 γιγα στο 6P….
Οι καταναλωτές πρέπει να την τιμωρήσουν για αυτή τη στασημότητα και οχι να την εκθειάζουν!!

aptalikos

Που το είδατε κάποιοι ότι ακολουθεί τιμολογιακή πολιτική apple; είναι ποιο φθηνό από όλες τις άλλες ναυαρχίδες ακόμα και από HTC, SONY και Apple ενώ είναι πολύ καλύτερο στα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Η κάμερα μπορεί να κατέβηκε ποσοτικά στα μεγκαπίξελς αλλά ανέβηκε σε ποιότητα και με μεγαλύτερη φωτεινότητα με καλύτερο αποτέλεσμα. Ας διαβάζουν κάποιοι καλύτερα πρώτα τα άρθρα που ανεβαίνουν και όχι να κρατάμε μία φράση και να την πετάμε. Σε site τεχνολογίας είμαστε και όχι σε πρωινάδικο που το βλέπει η κα Τασία.

Ιωάννης jb

aptalikos.. Πως βγάζεις συμπερασμα οτι είναι πιο φθηνό και με καλύτερα χαρακτηριστικά??
Είναι τελείως ακυρο αυτο που κάνεις, αυθαίρετα μιλας και για την κάμερα!!!!

Κατσε να βγει πρώτα το κινητο δλδ να ανακοινωθεί απο την samsung… να περιμένουμε κανα 2μηνο να ερθει να το αγοράσουμε και μετά έλα πες μας για ποιότητα κάμερας…
Κάτσε πρώτα να ανακοινωθεί και μετά πες μας οτι εχει καλύτερα χαρακτηριστικά, τα οποία κιόλας δεν είναι το παν σε μια συσκευη…
Κατσε να ανακοινωθεί.. μετα να μας πουν σε ποιά τιμή θα ερθει ελλαδα και συγκρινε το με αρχικες άλλων εταιριών… οχι ετσι στο άκυρο!!

GoGos

Πιάσε μου δύο να ουμ.

Unos

@GoGos Θα τα φας εδώ ή να στα τυλίξουμε για το σπίτι?

Makis

jb δεν ξέρω έαν έχεις δουλέψει ποτέ pure android, δεν μπορώ και δεν θέλω να σου πω περισσότερα. Nexus 4 του 12 παίζω μπάλα σημερινά τηλέφωνα, και λόγω επαγγέλματος τα 800 τα έχω για πλάκα, δεν είναι τα χρήματα το θέμα μου, μπορώ να δώσω 50Κ για αυτοκίνητο αλλά 800 για κινητό δεν δίνω. Χαίρετε….

Nerdy

Για κάποιο λόγο το design του μου θυμίζει το nokia c3…

Γιάννης

Ήδη στο skroutz έχουμε κάποια στοιχεία όπως η κάμερα(12mp και 5mp),η ύπαρξη micro sd αλλά μη αποσπώμενη μπαταρία και αυτό είναι το μόνο αρνητικό.Το μέγεθος είναι ιδανικό αλλά και πάλι μάλλον θα πάω προς το v10 και τη μη αποσπώμενη μπαταρία και τη γερή κατασκευή αλλά ακόμη περιμένω να δω και το πόσο ανθεκτικό θα είναι το s7/s7 edge αλλά εκεί δε μπορούν να βάλουν αυτή την αποσπώμενη μπαταρία;Εκεί θα απογειωθούν οι πωλήσεις της εταιρείας αν το κάνουν κάποια στιγμή αλλά εμπρός στα χνάρια που χάραξε η apple.Αλλά να δούμε και την αντοχή της μπαταρίας γιατί μπορεί παρότι μη αποσπώμενη να κάνει το μπαμ στην αντοχή της μπαταρίας αλλά αυτό εξαρτάται βέβαια και από τη χρήση που θα του κάνει και κάποιος.

Αργυρης

Xαχαχα για να σας δω τωρα τι θα λετε για τα apple.Γιατι τοσο καιρο μας τα χατε πρηξει οτι ειναι πανακριβα και αυτη τη στιγμη ειναι πιο ακριβο απο το iphone 6s.Θελω να πω σιγουρα δε περιμενα να χει 400 ευρω αλλα εσεις ολα τα funboys μας ειχατε ζαλισει τον ερωτα με την τιμιακη πολιτικη της Apple.Φατε το τωρα στα μουτρα για ενα κινητο που στην τελικη δεν εχει καμια ουσιαστικη διαφορα με το περσυνο.Και μη μου πειτε οτι η αδιαβροχοποιηση και το να βαλεις μια sd οτι ειναι feature γιατι θα φατε τρελο κραξιμο!Αυτα που κραζετε τα λουζεστε τωρα.Nα δουμε τι αλλο θα αντιγραψει αυτη η κινεζο εταιρια η wanna be apple.Ας μη κρυβομαστε παιδια δεν ειμαι φαν καμιας εταιριας αλλα μας κοροιδευουν καθε χρονο και μερικοι πεφτετε θυματα.Τουλαχιστον φετος η Αpple εκανε τη διαφορα με το force touch τα live photos και ακομα και με τα 2gb ραμ που πιστεψτε με και με το 1 δεν ειχε θεμα.Αλλα και παλι δε θα τη δικαιολογησω φυσικα στο γεγονος οτι παρουσιασε ενα ιδιο κινητο με το περσυνο.Μας δουλευουν κανονικοτατα.Οσοι ειστε κατοχοι S6 συμβουλη φιλικη ειναι κοροιδια να πατε σε S7.Το ενα εχει 400 και το αλλο 770-800 ποσα θα κανει.

Christosk

Ισχυει οτι τα mp δεν κανουν τη διαφορα στην ποιοτητα αλλα ο σενσορας ο οποιος εχει να κανει με το φως του φακου. Τα mp ομως εχουν να κανουν με το μεγεθος της φωτο, ο συνδιασμος τους με τον σενσορα θα μας δωσουν μια καλη φωτο και μια καλη εκτυπωση, το λεω γιατι στην εκτυπωση βλεπεις τη καλη φωτο, στον κοκο που θα βγαλει, στα φωτεινα pixels που θα καψει κτλ. Το να ριξεις τα mp (μικροτερη resolution) και να βαλεις ενα καλο σενσορα μπορει να σου δωσει μια φαινομενικα καλυτερη φωτο ή πιο φωτεινη αλλα στην εκτυπωση θα εχεις μια ομορφη “μικροτερη” φωτο. Να διευκρινησω οτι το αποτελεσμα μπορει πραγματι να ειναι καλυτερο και οταν φταςεις στο σημειο να θες κατι ψαγμενο δεν θα τραβας φωτος απο το κινητο σου, θα παρεις ενα καλο σωμα και ενα καλο φακο dslr αναλλογα με τις αναγκες σου, αλλα για μια εταιρια η οποια παει μπροστα και φημιζεται για τις φωτος της στα κινητα ειναι ανοητο να επιστρεφει σε μικροτερο resolution, ποσο μαλλον στα mp του μεγαλυτερου ανταγωνιστη της. Συγγνωμη για το μεγαλο και ακυρο (περιπου) post, το γραφω γιατι καποιοι νομιζουν οτι μιλανε σε τουβλα και αμεσως κανουν ασχημη κριτικη. Δεν… Συνέχεια »

PERSEUS

Αργύρη @made in China δεν γράφει η Samsung αλλά το νούμερο 1 σε πωλήσεις στα χωριά τις Κίνας η Apple

Αργυρης

@PERSEUS ιαπωνική εταιρία αγόρι μου είναι η Samsung η Apple είναι αμερικανικη.Μαθε πρώτα τα βασικά και μετά τα ξανά λέμε.Κινα φτιάχνεται ακόμα και το βρακι που φοράς χαίρω πολύ!

Makis

Ιαπωνική η Samsung, κάτι καινούριο έμαθα σήμερα.

PERSEUS

Αργύρη @σε ευχαριστώ που μου έμαθες τα βασικά ότι η Samsung είναι Ιαπωνική, …. και τα ZER του Ζερβουδακη Ελληνικά φαντάζομαι 🙂

Αργυρης

@PERSEUS παρακαλω χαιρομαι που βοηθαω.Δεν εχω ιδεα τι ειναι τα Ζερ οποτε δεν μιλαω οπως μερικοι.

@Makis Kορεατικη οκ; κινεζοι,ιαπωνες,κορεατες σιγα τι διαφορα!

Makis

Ωραίος Αργύρη, μου θύμησες εκείνο το ανέκδοτο που ένας Κινέζος κατηγορούσε τους Εβραίους για την βύθιση του Τιτανικού, και όταν ο Εβραίος του είπε δεν έχουμε καμία σχέση μ’ αυτό, του είπε το κορυφαίο: Vosemberg, Rosemberg, Spielberg……iceberg…..σιγά τη διαφορά…..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.