Samsung Galaxy S7: Τέλος στα τριμηνιαία security updates

Galaxy S7, Samsung Galaxy S7: Τέλος στα τριμηνιαία security updates

Πέρασαν 3 χρόνια από την κυκλοφορία της Galaxy S7 σειράς της Samsung. Εν έτη 2019, η Samsung υποστηρίζει ακόμη ένα από τα καλύτερα σε πωλήσεις smartphone της, με τριμηνιαία security updates.

Η Samsung θα μεταφέρει τα S7 και S7 Edge στην τρίτη κατηγορία. Η κατηγοριοποίηση αυτή της Samsung έχει να κάνει με το πόσο συχνά λαμβάνει κάποιο update ένα smartphone.

Η πρώτη κατηγορία αποτελείται από νέα smartphone τα οποία λαμβάνουν security updates κάθε μήνα. Έπειτα ακολουθούν τα smartphone που είναι λίγο μεγαλύτερα σε ηλικία και λαμβάνουν security update κάθε τρεις μήνες. Η τρίτη και τελευταία κατηγορία ονομάζεται από την Samsung “other regular security updates” και σε αυτήν θα μεταφερθούν τα δύο smartphone της S7 σειράς.

Το S7 Active θα είναι το μόνο smartphone του 2016 που δέχεται ενημερώσεις ασφαλείας κάθε τρεις μήνες αφού κυκλοφόρησε μετά την κυκλοφορία των δύο βασικών μοντέλων.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George M.

Αγαπημένο s7 edge το έχω ακόμα και το ευχαριστιέμαι. Πολύ μπροστά στην εποχή του…

Despina

Τι κακο είναι αυτό με την samsung να σταματάει ενημερώσεις και updates στις συσκευές τις. Οκ δεν λέω να μην σταματήσει στα πολύ παλιά μοντέλα αλλά υποτίθεται ότι τα S7-S7 edge θα έπαιρναν και το pie από ότι έλεγαν. Έχω το S7 edge duos και το κινητό είναι θηρίο με την τελευταία αναβάθμιση βεβαια κάτι έκαναν στην κάμερα. Τουλάχιστον ας φτιάξουν κάποια Θεματάκια που τους γράφουν και άλλοι στο Samsung Members!

giorgosgek

Το s7 απο τις καλυτερες ναυαρχιδες που εχουν βγει ποτε ,το ξεκινημα μιας νεας εποχης, ακομα σκυλι , ηταν πολυ μπροστα και δεν ειχε παρει καν την προσοχη που του αξιζε, οπως το s8 . Η τελευταια ναυαρχιδα της samsung με 16:9 , με home button μπροστα και capacitive , αν εξαιρεσεις το note 7 και το fan edition. Μετα αλλαξαμε εποχη…

Vendetta

Την παραδέχομαι στο S7 και στο Note 3. Απροβλημάτιστα!!! Και πάνε μια χαρά!!!

Jimis

Μόλις σήμερα πήραμε την αναβάθμιση με το security Ιουνίου….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S: Μία ιστορική αναδρομή στη σειρά που ξεκίνησε το 2010

Από το πρώτο Galaxy S μέχρι τα νεότερα Galaxy S21 series, πάμε να κάνουμε μία ιστορική αναδρομή στο παρελθόν της σειράς και πως φτάσαμε στο σήμερα.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 series: Λαμβάνουν νέα ενημέρωση λογισμικού

Όσο και να ακούγεται περίεργο, η σειρά Samsung Galaxy S7 λαμβάνει νέα ενημέρωση λογισμικού, μαζί με το security update Σεπτεμβρίου.

Software Android Smartphones featured Samsung

Samsung Galaxy S7: Έλαβε νέα αναβάθμιση 4 χρόνια μετά την κυκλοφορία του

Τέσσερα χρόνια μετά την κυκλοφορία τους, τα Samsung Galaxy S7 και S7 Edge αναβαθμίζονται, με το νέο Security Patch να φέρνει τις συσκευές στο επίπεδο ασφαλείας του Μαρτίου.

Smartphones Samsung Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7: Διαθέσιμη η ενημέρωση ασφαλείας Φεβρουαρίου

Η Samsung συνεχίζει να υποστηρίζει τις κινητές συσκευές της και ας έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την κυκλοφορία τους. Μόλις αυτές τις μέρες έγινε διαθέσιμη η αναβάθμιση ασφαλείας Φεβρουαρίου για την ναυαρχίδα του 2016, το Samsung Galaxy S7, ξεκινώντας από τις αγορές του Ηνωμένου Βασιλείου και της Αυστρίας.