Samsung Galaxy S8: 3D renders δείχνουν design χωρίς home button

Για το μη ανακοινωμένο Samsung Galaxy S8 οι φήμες ακούγονται εδώ και καιρό. Ωστόσο, μιας και πλησιάζει η επίσημη ανακοίνωση τις τελευταίες μέρες ξεκινούν να διαρρέουν renders, που πιθανόν να δείχνουν το design.

Μετά την πρόσφατη διαρροή renders από κατασκευαστή θηκών, σήμερα το GSMArena δημοσιεύει 3D renders που λέγεται ότι δείχνουν τον σχεδιασμό του Samsung Galaxy S8 και βασίζονται σε πραγματικά σχέδια.

Βλέπουμε ξανά ότι η Samsung υιοθετεί το edge design και στην κανονική έκδοση της ναυαρχίδας. Τα περιθώρια είναι πολύ μικρά, όχι μόνο στα πλάγια, αλλά στην πάνω και την κάτω πλευρά. Μια σημαντική αλλαγή είναι η αφαίρεση του Home button, το οποίο της επιτρέπει να μειώσει τα bezel. Ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων αναμένεται να ενσωματωθεί μέσα στην οθόνη.

Επιπλέον, παρατηρούμε ότι υπάρχουν ηχεία στην επάνω και την κάτω πλευρά του Samsung Galaxy S8, ενώ η 3.5 χλστ. υποδοχή ακουστικών παραμένει στη θέση της. H Samsung δεν φαίνεται να ακολουθεί το παράδειγμα της Apple (και άλλων) στην αφαίρεση της θύρας ακουστικών.

Αρχικά είχε ακουστεί ότι η Samsung είναι πιθανό να ενσωματώσει dual camera στην πλάτη του S8, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει φανεί από τα renders. Πρόσφατες φήμες ανέφεραν ότι μόνο το Samsung Galaxy S8 Plus θα έχει διπλή κάμερα στην πλάτη.

Τέλος, οι πληροφορίες λένε ότι το Samsung Galaxy S8 θα κάνει το ντεμπούτο του στις 18 Απριλίου, 13 μήνες μετά το Samsung Galaxy S7.

samsung galaxy s8 3d renders, Samsung Galaxy S8: 3D renders δείχνουν design χωρίς home button

samsung galaxy s8 3d renders, Samsung Galaxy S8: 3D renders δείχνουν design χωρίς home button

samsung galaxy s8 3d renders, Samsung Galaxy S8: 3D renders δείχνουν design χωρίς home button
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
John

Αν όντως είναι έτσι φαίνεται ότι η Samsung θα έχει και φέτος το κορυφαίο κινητό.

bezilys

Τουλάχιστον δεν αφαίρεσαν την 3.5 θύρα για ακουστικά όπως λέγανε…

JohnWave

Άσχετα με ποιο κινητό έχει ο καθένας, άσχετα με τη συμπάθεια ή αντιπάθεια του προς διάφορες εταιρίες, το συγκεκριμένο render αν βγει αληθινό τότε θα μιλάμε σαφώς για την ομορφότερη συσκευή στην ιστορία των smartphones. Προσωπικά μέχρι στιγμής έχω τη Huawei ως κορυφαία εταιρία στο design. Aν βγει έτσι το S8 τότε θα πάρει τη 1η θέση η Samsung για το γούστο μου.

Πέτρος Π

@ JohnWave : “το συγκεκριμένο render αν βγει αληθινό τότε θα μιλάμε σαφώς για την ομορφότερη συσκευή στην ιστορία των smartphones”…
Μήπως τα παραλές λίγο?? Σιγά τα αυγά, ένα μονότονο πράγμα είναι, σαν αυγό στις άκρες, με τρύπες, παρατρύπες, και αυτήν τη τετράγωνη κάμερα στην πλάτη που βάζει εδώ και 50 χρόνια… Κάπου έχει χαθέι η μπάλα εδώ μέσα…

Gvirginia

@JohnWave
Θα συμφωνήσω, αλλά θα προτιμούσα και flat έκδοση.

Nikos8

Αν ισχυουν αυτα ειναι απλα κινηταρα… Αν και θα προτιμουσα να ειναι ακομη λιγο πιο κυρτο απο πισω οπως το s7…

Chris

Stereo πάνω κάτω ηχεία βλέπω 😍

G.J.

@Chris ωραίος, απορώ πως ο αρθρογράφος δεν το είδε.

P@NOS

@Chris άρε μάτι!! και άμα είναι και Harman άντε γεια….

Παπαροκας tiamat

Προσκυνατε……

Τελος τα μπεζελ! Αρκετα μας φαγανε τα συκωτια

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ! !

(Kai gw tha thela flat ekdosh omws)

Nick

Οκ πανέμορφο…NOT. Ή μερικοί έχετε μπερδέψει τα κινητά με τις τηλεοράσεις ή η κακογουστιά πάει σύννεφο. Έτσι όπως πάει το trend με τον αγώνα εκμηδενισμού των bezels από τις εταιρείες, θα φτάσουν να βγάζουν οθόνες μόνο που για να μπορείς να κρατήσεις την συσκευή θα πρέπει να την έχουν κάνει 2 εκατοστά πάχος χαχα. Άποψή μου πάντα.

bezilys

οντως τα bezels στα κινητα χρειαζονται αλλα η κατασκευαστες εχουν βαλτει να τα μηδενισουν πλην εξερεσεων οπως(sony,apple).το περιεργο ειναι οτι οι πληοψηφια των πελατων δεν τους αρεσουν τα bezels!περιεργα γουστα!κατα την γνωμη μου σε τηλεωρασης και σε οθονες που δεν μετακινιουνται συχνα επρεπε να μηδενιζουν τα bezels…..

azriel84

Αν φτιάξουν σωστό palm rejection μηχανισμό (το S7 μου έχει ακόμα θεματάκια) τότε δεν θα έχω κανένα πρόβλημα με τις edge displays. Μέχρι τότε, πανέμορφο αλλά…

Αγγελος

Παιδια τα μπεζελς θα εξαφανιστουν…γιατι;γιατι δεν ειναι ωραια!τοσο απλο!γι αυτο βγηκε το force touch για να καταλαβαινει το κινητο αν απλα το πιανεις ή αν θες να κανεις καποια ενεργεια.στα επομενα 2 χρονια δε θα υπαρχουν καθολου μπεζελ και ευχομαστε στα επομενα 10 να δουμε κινητα διαφανα οπως στις ταινιες και να μη τα φορτιζουμε ποτε αλλα να φορτιζουν μονα τους με ασυρματη απομακρυσμενη φορτιση αυτοματα.επισης ελπιζουμε οι προσωπικοι βοηθοι να ειναι πανεξυπνοι και να κανουν τα παντα χωρις να ακουμπαμε το κινητο εχει δεν εχει μπεζελ.

Alexikakos

Αν βγει ετσι θα κανει παταγο! Ελαχιστα περιθωρια με σταθερο μεγεθος αλλα μεγαλυτερη οθονη τι αλλο να ζητησει κανεις. Οκ παντα θα υπαρχουν και οι περιεργοι που θα τους αρεσει κατι διαφορετικο αλλα το πραγμα ευτυχως παει προς τα εκει. Σε λιγα χρονια ελπιζουμε να μηδενιστουν τα περιθωρια και να δινει την δυνατοτητα το κινητο να ρυθμιζει ο καθενας οσο κενο νομιζει οτι τον βολευει.

John

@Nick
Για πες μας ένα όμορφο κινητό , έτσι για να καταλάβουμε τι άσχημο βλέπεις στο S8 ρε αδερφέ. Ελπίζω να μην μας πεις για κανένα μπεζελόφωνο (πχ. iphone , sony). Πάντως οι περισσότερες εταιρείες ενώ παλιότερα αντέγραφαν την Apple πλέον αντιγράφουν την Samsung με αποκορύφωμα τα νέα HTC και Huawei.

Alexikakos

@john

Αυτο που λες ειναι πολυ σωστο κι απο εκει φαινεται ποιος εχει το ποιο ωραιο desing αυτη την στιγμη. Ακομα και το νεο iphone ακουγεται οτι θα βαδισει σε edge οθονη και θα μειωσει και τα bezel του. Αν δεν τα μειωσει τοτε επειδη ο καταναλωτης σπρωχνει την αγορα προς τα εκει θα χασει σημαντικο κομματι λογο εμφανισης ειδικα οταν ενα οχι και μικρο ποσοστο απο αυτους που το αγοραζουν δεν ξερουν τι κρατανε στα χερια τους ουτε εκμεταλλευονται τις δυνατοτητες του κινητου. Δεν μιλαμε λοιπον για τους λατρεις του ios αλλα για τους υπολοιπους που το παιρνουν λογο εμφανισης περισσοτερο.

Asterios Stelios

Και μόνο που εχει στερεοφωνικά ηχεία αλλά μεταλλικό σώμα πίσω , άρχισα να μαζεύω χρήματα όλα τα άλλα είμαι σίγουρος θα είναι κορυφαία !!!
Καλό θα ήταν να είχε Spen dual camera (zoom & ευρυγωνιο) IR bluster & ραδιόφωνο αλλά λέμε τώρα. ..σιγά μην μας ακούσει σε όλα η Samsung. ..

KnightRider

Τουλάχιστον δόξα το θεό δεν αφαίρεσες το 3,5mm jack !!!! Eπιτέλους έκανες και ένα καλό

alexis touba

Ολα ειναι θεμα γουστου.Δε θα κρηνω καποιον αν του αρεσει η δε του αρεσει.Εμενα μαρεσει παντος τωρα αν δεν αρεσει σε καποιον δε με νοιαζει .Το θεμα ειναι οι τιμες που βαζουνε ειναι εξοφρενηκες τελειος..

DimitrisΜ

Ούτε εμένα μου αρέσουν τα περιθώρια γύρω γύρω, αλλά χρειάζονται.

Ας το θέσω αλλιώς, μου αρέσει περισσότερο εμφανισιακά το S7 Edge, αλλά το έδωσα και πήρα το flat γιατί με βολεύει καλύτερα σε καθημερινή χρήση.

JohnWave

@Gvirginia, ναι και εγώ υπέρ των flat εκδόσεων είμαι για πρακτικούς λόγους αλλά όπως συμφωνείς και εσύ και σχεδόν όλοι οι φίλοι παραπάνω, σαν design είναι υπέροχο το συγκεκριμένο στο render.

aptalikos

Τουμπανο και αυτο οπως το S7 edge που εχω τωρα. Οποιος δεν μπορει να το παρει υπαρχουν και τα κινεζικα δεν χρειαζεται ομως να το μειωνουμε.

Φωτης

Ο βασιλιάς στα bazel ειναι στο xiaomi mi mix!!!μεχρι να βγει το s8 (γαματο φαινεται) βλέπουμε..Αλλα η xiaomi σε αυτο το μοντέλο στα bazel οθόνης δεν υπαρχει..Τωρα απο ποιότητα οθόνης το κινητο δεν ξερω κατά ποσο ειναι καλη..

vaggos

Σίγουρα η ομορφοτερη συσκευή που εχει βγει

Ekimolaos

Δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένετε πως τα bezels στα smartphones χρειάζονται στο κράτημα. Από το πλάι τα κρατάτε, ή από μπροστά; Γιατί εγώ προσωπικά, ό,τι smartphone έχω πιάσει, το κρατάω από την πλάτη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.