Samsung Galaxy S8: Σε δυο εκδόσεις με 5.7″ και 6.2″ bezel-less οθόνη;

Περισσότερο από ποτέ η σειρά Galaxy S της Samsung έχει στρέψει πάνω της τα βλέμματα. Με αφορμή την ατυχία του Samsung Galaxy Note 7, οι περισσότεροι περιμένουν να δουν τι θα φέρει το Samsung Galaxy S8, για να επανορθώσει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει η Korea Herald, θα υπάρξουν μόνο dual curved-edge οθόνες στο Samsung Galaxy S8, το οποίο αναμένεται σε δυο εκδόσεις.

Η μια έκδοση θα ενσωματώνει οθόνη 5.7 ιντσών και η άλλη θα έρθει με τεράστια οθόνη 6.2 ιντσών. Σύμφωνα πάντα με τις αναφορές, πρόκειται για bezel-less οθόνη με screen-to-body ratio πάνω 90%. Η Samsung έρχεται να συναγωνιστεί το 91.3% ratio του Xiaomi Mi MIX.

Τι πιστεύουν οι αναλυτές

Τα τελευταία χρόνια η Samsung κυκλοφορούσε ναυαρχίδα σε δυο εκδόσεις, όπου η μια είχε flat οθόνη και η άλλη dual-curved edge οθόνη. Η απόφαση να αφήσει την flat έκδοση (αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί από την ίδια) δεν βρίσκει σύμφωνους τους αναλυτές. Για παράδειγμα ο Choo Dae-young, του Korea Institute for Industrial Economics & Trade αναφέρει ότι δεν υπάρχει μεγάλη ζήτηση για κυρτές οθόνες μιας και συχνά οδηγούν σε ακούσια touches. Επίσης, προσθέτει ότι οι bezel-less οθόνες είναι λιγότερο λειτουργικές σε ένα smartphone από μια τεράστια οθόνη τηλεόρασης.

Ο Peter Lee, αναλυτής της NH Investment & Securities, θεωρεί ότι η Samsung χρειάζεται να φέρει τις αναδιπλούμενες συσκευές στην αγορά. Υπάρχουν πληροφορίες που λένε ότι το πρώτο αναδιπλούμενο κινητό μπορεί να το δούμε στην MWC 2017. Αρχικά θεωρείται ότι θα φέρει το αναδιπλούμενο κινητό για να δει πως θα αντιδράσει το κοινό στα features. Aνάλογα την αντίδραση, θα προχωρήσει το κινητό στο επόμενο level κυκλοφορώντας το ένα από τα δυο designs που έχει στα σκαριά.

Επιστρέφοντας στο Samsung Galaxy S8, η ανακοίνωση αναμένεται να γίνει στις 26 Φεβρουαρίου στην Βαρκελώνη στο πλαίσιο της MWC 2017.

galaxy s7 no flat version, Samsung Galaxy S8: Σε δυο εκδόσεις με 5.7″ και 6.2″ bezel-less οθόνη;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vaggelis

γτ οχι και 8’….να το εχουμε και σαν tablet..-_-

Max91

Με το καλό να έρθει η μία έκδοση στις 43 ίντσες και η άλλη μια πιο οικογενειακή στις 65. Τουλάχιστον να μπορώ να βλέπω παντού ποδόσφαιρο με την άνεση μου βρε αδερφέ.

9gag

δλδ το Note 8 στις ποσες ιντσες σκοπευει να το βγαλει???
χαλια κινηση. θα επρεπε για να διαχωριζεται και απο την σειρα Note να το βγαλει στις ιδιες εκδοσεις με το S7 που ικανοποιει τον περισσοτερο κοσμο.
οποιος θελει/ηθελε πιο μεγαλο πηγαινε στο Note.

Dimitris

Ναι ρε παιδιά ομως από τη στιγμή που η αναλογία screen to body ξεπερνά το 90% τότε η συνολικό μέγεθος δεν θα ξεπερνά πολύ αυτό του s7. Εάν ισχύουν αυτά που γράφονται!!

Nt, z

Με την αναλογία οθόνης που θα χει, θα ναι σαν 5.7.Φαντάζεστε αυτές τις ίντσες σε iPhone?

bezilys

Και πάλι ρε παιδιά παντόφλα είναι όπως και να το κάνουμε…

JohnWave

Όσο και μικρά να είναι τα bezels οι 5.7 ίντσες δεν θα δώσουν ίδιο μέγεθος συσκευής με τις 5.1. Αντίο Samsung.

Dimitris

Σίγουρα δεν θα είναι στο μέγεθος του s7 αλλά σίγουρα θα είναι μικρότερο από το lg g3 το οποίο έχω και είναι στις 5,5 ίντσες με αναλογία 75% περίπου άρα δεν το λες και παντοφλα.

γιωργος

ουτε μια στο μυριο να ναι αυτες οι οθονες!

KnightRider

Rip Samsung – κάνει σαν την Apple

KnightRider

Rip Samsung – πλεον εχασε την μπαλα

Eddy

Κουρασατε παιδια με το μεγεθος των οθονων..πραγματικα!πριν χρονια λεγαμε ολοι..ποια αφη μωρε σαν τα κουμπακια και το πληκτρολογιο δεν εχει!και να ολοι με smartphone ξαφνικα…
Επισης λεγαμε μαξιμουμ 3.5 εως 4 ιντσες το πολυ δεν παει αλλο!και να που ο μεσος ορος κυμαινεται 5 μεχρι 5.5 ιντσες!
Μεσα σε αυτους ειμαι και γω!και μαντεψτε..
Τωρα εχω 6.4 ιντσες οθονη κινητο..παντοφλα ξεπαντοφλα πλεον πιο μικρο δεν μπορω να κοιταξω..συνηθισα και μαρεσει!προχωραμε μπροστα και θελετε η οχι ολοι θα το συνηθισουμε..εγω παντως αν βγαλει η samsung στις 6.2 ιντσες σε μεγεθος iphone 7 plus το χτυπησα!
Και ξερετε τι?δεν με νοιαζει αν θα ειναι παντοφλα για αλλους!με νοιαζει που δεν θα χρειαζομαι λαπτοπ πλεον και να κανω την δουλεια μου παντου με αυτο!
Καλη συνεχεια και ελπιζω να μην με παρεξηγησετε αλλα αυτη ειναι η αληθεια..και οπως ειπα μεσα σε αυτους ημουν και που συμφωνουσα μαζι σας!ε τωρα εκανα κωλοτουμπα…τι να κανουμε!η ζωη συνεχιζεται..

aptalikos

Εγώ ξέρω ότι το S8 θα είναι και αυτό τούμπανο όπως το S7 edge που έχω τώρα. Αν κάποιος δεν μπορεί να το πάρει δεν χρειάζεται όμως να το απαξιώνει για να δικαιολογήσει το κινέζικο με τα 300.

bezilys

@Eddy ναι φίλε αλλά έτσι όπως τα πάμε δεν θα χωράει στην τζεπη,θα χρειάζεται ξεχωριστό τσαδακι!+ότι κινητό περνεις όχι tablet και το κινητό πρέπει να είναι μικρό και βολικό για να κάνεις την δουλειά σου.για μένα και το 5.5 μεγάλο μου φαίνεται τώρα από έξι και πάνω θεωρείται και ως tablet…

Ιωάννης jb

Αυτός ο απταλικος πρέπει να ταξιδεύει στο χρόνο..
Απορω γιατί δεν ειδοποίησε την samsung για την καταστροφή που έπαθε με το note 7..
Μάλλον κάτι άλλο είναι, το λέμε συχνά ο ένας στον άλλον…
Επί του θέματος….
Εξαιρετικό θα ήταν ένα κινητο σε μεγεθος z3 compact με ακόμα μεγαλύτερη μπαταρία, ανάλυση fhd, 64αρα rom 4αρα ram κ γενικά κορυφαία χαρακτηριστικά…
Οτιδήποτε παραπάνω είναι υπερβολή!!!
Τραγικό είναι αυτό που γίνεται γύρω μας καθημερινά!!!!
Όλοι με παντόφλες στα χέρια!!!!
Κατάντια…
Κ για να μην παρεξηγηθω 5.2 ίντσες έχω αλλά είναι κάτι που 2 χρόνια δε μπορώ να το συνηθίσω..
Πολλές φορές μου κάνει την ζωή δύσκολη..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.