Samsung Galaxy S8: Mε 6GB RAM και 256GB χωρητικότητα η νέα ναυαρχίδα;

H Samsung κάθε χρόνο με την ανακοίνωση των νέων ναυαρχίδων της τραβά τα βλέμματα του τεχνολογικού κόσμου, όμως με το Samsung Galaxy S8 υπάρχει ένας λόγος παραπάνω. Πολλοί περιμένουν να δουν τι θα παρουσιάσει για να κάνει την αποτυχία του Samsung Galaxy Note 7 να ξεχαστεί.

Γι αυτό λοιπόν, οι φήμες για το επερχόμενο Samsung Galaxy S8 είναι περισσότερες από κάθε άλλη φορά, αν και έχουμε ακόμη πολλούς μήνες μέχρι να γίνει επίσημο.

Οι πληροφορίες που έρχονται από το κινέζικο Weibo κάνουν λόγο για μνήμη RAM 6GB και χωρητικότητα 256GB στο Samsung Galaxy S8. Πριν κυκλοφορήσει το Samsung Galaxy Note 7 είχε ακουστεί έντονα ότι θα φορά μνήμη RAM 6GB, αλλά όταν η Samsung αποφάσισε να κρατήσει τα 4GB του Galaxy S7, πολλοί απογοητεύτηκαν.

Από το Samsung Galaxy S7 περιμένουμε κομψό design και βελτιωμένη κάμερα (σύμφωνα με τα λεγόμενα της Samsung), αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο κάτω από την οθόνη, διπλή κάμερα στην μεγαλύτερη έκδοση. Οι φήμες έχουν αναφερθεί σε αισθητήρες πίεσης στην οθόνη, αλλά και σκάνερ ίριδας. Επίσης, αναμένουμε έκδοση με Snapdragon 835, που κατασκευάζεται από τη Samsung στα 10nm.

samsung galaxy s8 6gb ram, Samsung Galaxy S8: Mε 6GB RAM και 256GB χωρητικότητα η νέα ναυαρχίδα;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tsagaroguorgis

S8*

vasilist

τέρας θα είναι, αλλά να πούμε και το σωστό ότι Αν δεν έτρωγε την δυσφήμηση με το note 7 δεν θα βλέπαμε τόσο καλό τηλέφωνο.
θα κάνει ότι μπορεί να ξανά πάρει πίσω ότι έχασε γι’αυτό πιστεύω ότι το s8 θα κάνει την διαφορά.

manosz

Καλά κάτσε να βγει να το δούμε κ να δουλευτει και μετά λέμε για τέρατα κ θηρία..

shanks

+φωνω με Μανο..τα ιδια ακριβως ανεμεναν οι περισσοτεροι για το Note7 λογω του χασματος απ΄το Note5 και οχι μονο 6gb ram δεν ειδαμε στο Note7 αλλα κατεληξε να αποσυρθει κι ολας.

Γενικα techblog.gr θα ηταν καλο να ανεβαζεις πιο προσγειωμενες δημοσιευσεις διοτι καθε αλλο παρα μεσα εχεις πεσει αρκετες φορες..Ταπεινη μου γνωμη, καλυτερα να δημοσιευεις κατι εγκυρο ή τελος παντων οσο πιο εγκυρο μπορει να ειναι παρα στ 90% των δημοσιευσεων να προσθετεις στο τελος την γνωστη καραμελα τυπου “κραταμε φυσικα τις απαραιτητες επιφυλαξεις” γιατι πλεον αυτο μεταφραζεται “και φυσικα μην περιμενετε αυτα τα specs”.

Θελω να ειμαι αισιοδοξος και ελπιζω το S8 να κανει όντως τη διαφορα για το 2017 γενικοτερα…

shanks

+φωνω με Μανο..τα ιδια ακριβως ανεμεναν οι περισσοτεροι για το Note7 λογω του χασματος απ΄το Note5 και οχι μονο 6gb ram δεν ειδαμε στο Note7 αλλα κατεληξε να αποσυρθει κι ολας.

Γενικα techblog.gr θα ηταν καλο να ανεβαζεις πιο προσγειωμενες δημοσιευσεις διοτι καθε αλλο παρα μεσα εχεις πεσει αρκετες φορες..Ταπεινη μου γνωμη, καλυτερα να δημοσιευεις κατι εγκυρο ή τελος παντων οσο πιο εγκυρο μπορει να ειναι παρα στ 90% των δημοσιευσεων να προσθετεις στο τελος την γνωστη καραμελα τυπου «κραταμε φυσικα τις απαραιτητες επιφυλαξεις» γιατι πλεον αυτο μεταφραζεται «και φυσικα μην περιμενετε αυτα τα specs».

Θελω να ειμαι αισιοδοξος και ελπιζω το S8 να κανει όντως τη διαφορα για το 2017 γενικοτερα…

aptalikos

Πάντως το S7 edge όχι απλώς δουλεύει αλλά αποστομώνει και αυτούς που μας δουλεύουν εδώ μέσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.