Samsung Galaxy S8: Πληροφορίες για έκδοση με 6GB RAM

Το Samsung Galaxy S8 αναμφίβολα είναι το talk of the town, καθώς έχει καταφέρει να στρέψει όλα τα βλέμματα επάνω του. Αυτό γίνεται κάθε χρονιά με τις ναυαρχίδες της Samsung, αλλά φέτος υπάρχει ένας λόγος παραπάνω μιας και είναι η πρώτη μεγάλη ανακοίνωση μετά το Note 7.

Οι πληροφορίες για το τι θα έχει μέσα το Samsung Galaxy S8 έρχονται σε καθημερινή βάση και σήμερα κάνουν λόγο για μνήμη RAM 6GB. Αναφέρεται ότι θα διατεθούν δυο εκδόσεις, μια με μνήμη RAM 4GB και μια στα 6GB, με την δεύτερη να προορίζεται για Κίνα και Ν. Κορέα.

Επιπλέον, η έκδοση με μνήμη RAM 6GB θα φέρει μαζί και ενσωματωμένη μνήμη 128GB. Το μοντέλο με 4GB RAM, θα διαθέτει χωρητικότητα 64GB. Να σημειωθεί ότι πριν από αρκετό καιρό είχε ακουστεί και μια έκδοση του Galaxy S8 με χωρητικότητα 256GB και μνήμη RAM 8GB, όμως ανάλογες πληροφορίες δεν έχουμε αυτή τη φορά, ούτε έχουν εμφανιστεί επιπλέον διαρροές.

Το Samsung Galaxy S8 4GB RAM/64GB χωρητικότητα επισημαίνεται ότι προορίζεται για Ευρώπη, Βόρεια και Νότια Αμερική. Η Samsung αναμένεται να δίνει και την δυνατότητα επέκτασης της ενσωματωμένης μνήμης, οπότε δεν θα είναι μεγάλο πρόβλημα τα 64GB για όσους θέλουν περισσότερη μνήμη.

Η Samsung δεν έχει επιβεβαιώσει τις παραπάνω πληροφορίες, οπότε μέχρι την επίσημη ανακοίνωση που αναμένεται 29 Μαρτίου, κρατάμε κάποιες επιφυλάξεις.

RAM 6GB Samsung Galaxy S8 2 versions, Samsung Galaxy S8: Πληροφορίες για έκδοση με 6GB RAM

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Neos

αμα δεν φτιαξουν το software και 20 gb ραμ να βαλουν παλι θα κολλαει μετα απο κανα 6μηνο

Paul

Τα Samsung είναι τα καλύτερα ..οτι και να κάνεις δεν κολλάνε ποτέ

ALEX

Αστα να πάνε νέος τρελά κολλήματα!

VasiliS7Edge

Έχουν δίκιο κολλάνε τα Samsung. Μην πάρεις Samsung κόλλησες δεν θέλεις τίποτα άλλο. Το κολλάνε ταιριάζει εν ετη 2014. Τώρα κανένα κινητό δεν κολλάει.

Neos

@alex ειδαμε και το s6 με 3 γιγα ραμ που εκλεινε τις εφαρμογες

Chris_BMW

Ό,τι θα έκανε δηλαδή και με το note7 αν κυκλοφορούσε..Κλασική Samsung..

John

H διαχείριση μνήμης στο S6 έχει φτιάξει εδώ και κανένα χρόνο με firmware update. Γενικά το κινητό είναι άψογο σε όλα. Αν δεν ξέρετε τουλάχιστον μην γράφετε ανοησίες.

ALEX

Νεος!Το ότι έκλεινε τις εφαρμογές που κολλάει με το ότι κολλάει το κινητό?όσο το είχα(1 χρόνο)ήταν άψογο σε όλα του!να μου πεις για την μπαταρία του ναι πάει στο διαολο!σορυ που άργησα να απαντήσω μου είχε κολλήσει το s7 μου!!!

bezilys

@Paul μην λες μεγάλα λόγια!

Neos

αλεχ μετα απο τετοια αρθρα οτι κ να μου πεις https://www.xda-developers.com/with-the-note-7-samsung-still-delivers-embarrassing-real-world-performance/

Neos

αλεξ κολλαει στο οτι το software δεν ειναι στο επιθυμητο επιπεδο.
ακομα για το το νοτε 7 υπαρχουν αντιστοιχα δειγματα.googlaρε note 7 xda lag και εχουν γραψει ολοκληρο αρθρο.
techblog περνα το δεν βριζω,δεν ειρωνευομαι και δεν προσβαλλω κανεναν

Σταυρος Χρι

Ετσι ειναι δυστυχώς! Η εμπειρία δείχνει οτι το touchwiz ειναι το χειρότερο android UI που μπορεί να φορα συσκευή… Αλλα αυτο πρέπει να το ξερεις… Samsung παίρνεις μόνο για hardware και όχι για software! Αν θέλεις καλο software πας άλλου… Αυτο το ξέραμε… Δεν χρειαζεται τόση γκρίνια εφόσον η εταιρία το έχει δείξει και αποδείξει τι πουλάει τόσα χρόνια…

Μελέτης

Ναι λέτε ότι κολλάει αλλά όταν θέλετε ένα software για να το φέρετε στα μέτρα σας τότε αλλά λέτε. Αρκετοί κριτικοί έχουν πει ότι μετά το s7 το touchwiz είναι ένα από τα καλύτερα software. Τέλος είναι το μόνο software που εκπροσωπεύει πλήρος το Android γιατί σου δίνει επιλογές! (Άποψη μ)

Antonis

Φιλε John κανεις λαθος δεν εχει φτιαξει η διαχειριση μνημης στο S6 με κανενα update…Το προβλημα ακομα παραμενει και φτιαχνει μονο με root..Καλα τα λεει ο φιλος Neos..Ειναι αψογο τηλεφωνο αλλα οπως και να το κανουμε εχει θεμα και με τη διαχειριση μνημης αλλα και την μπαταρια του που αδειαζει γρηγορα…Καλη διαχειριση μνημης για παραδειγμα απο την αρχη εχει το S7…Το S6 σιγουρα οχι…

Λευτερης

Το φιασκο του Note ηταν ισως οτι καλυτερο υπηρξε για τον καταναλωτη. Το S8 θα ειναι εκπληκτικο

Ιωάννης jb

Κ 8 να βάλουν τα 3gb του z3 plus καλύτερη δουλειά θα κάνουν!!!
Παιδιά τι να λέμε τώρα προχθες πήρα s7 edge γνωστού μου για να του κάνω κάτι πράγματα κόλλησε στο chrome!!!
Μιά ώρα να μπεί στο playstore!!
Κάμερα 2 στις 3 photos χάλια!!!
Facebook κ messenger μόνο!!!
Δλδ στα δύσκολα τι θα μου έκανε??
Το δικό μου (moto x 2gen) 200 ευρώ τηλ με μονίμως στα κόκκινα την rom δε κάνει τέτοια ούτε σε βαριές εφαρμογές!!!

Chris

Πείτε για κολλήματα στο 2,6 χρόνων s5 μου να λυθεί στα γέλια, 2 giga έχει το τερατακι μου και δεν λέει να βγει οφ με τίποτα. Κάμερα? Καλύτερη από iphone 6s σε συγκριτικά τεστακια. Μπαταρία βγάζω μέρα για πλάκα (αν χρειαστεί κι άλλο είναι αποσπώμενη!!) έτοιμος ήμουν να πάρω το s7 edge αλλά θα φτιάξω pc μιας και με βγάζει χρόνο ακόμα άνετα!!
Ps. η rom πάντα γεμάτη αλλά να ναι καλά η sd

Akisgr83

Κάτοχος s7 edge εδώ κ 8 μήνες έχω να πώ : η συσκευή αυτή δεν κολλάει σε καμμία περίπτωση ακόμη κ αν έχω 150 εφαρμογές περασμένες . Αντιπροσωπεύει πλήρως την απόλυτη εμπειρία android smartphone αυτή τη στιγμή. Η κάμερα του κ η οθόνη του υπερτερούν σε σχέση με οτιδήποτε αντίστοιχο έχω δοκιμάσει . Δεν λαμβάνω υπ’όψιν κανένα benchmark μόνο την συνολικά καθαρή εμπειρία που μου αφήνει. Χρησιμοποιώ εδώ κ λίγο καιρό ένα Xiaomi MI5 σαν δεύτερη συσκευή κ δεν υπάρχει σύγκριση πουθενά το s7 edge είναι 1 ή 2 κλάσεις πιό πάνω σε οτιδήποτε. Το μόνο μελανό σημείο είναι ότι χρειάστηκε αντικατάσταση οθόνης λόγω προβλήματος η οποία να τονίσω ότι έγινε μέσα στην εγγύηση εντός 2 ωρών από την επίσκεψη μου .

Akisgr83

Τώρα όσο για αυτούς που δεν γνωρίζουν κ σχολιάζουν αρνητικά έχοντας πιάσει 1 τυχαία φορά 1 συσκευή 1 φίλου: Γνωρίζετε πως ο φίλος σας μπορεί να είναι άσχετος κ να έχει εγκατεστημένη 1 εφαρμογή που κάνει σιωπηλά στο background αφαίμαξη των πόρων του συστήματος με αποτέλεσμα άσχημη εμπειρία χρήσης κ κολλήματα ??? Γι αυτό καλό θα είναι να μην είστε τόσο απόλυτοι κ να έχετε ανοιχτή σκέψη. Φιλικά

Φωτης

Ιωάννης jb @ εσυ το έβγαλες μαπα τελείως..Δεν γινεται αυτο ρε συ..Εγω παω τον αλλο μήνα για Α5 2016 κ κάνω την δουλειά μου μια χαρά..Στα λεφτα του για μενα κορυφη κ Ασε τους αλλους να δίνουν 700αρια..

Enki

Μια χαρα ειναι τα 4 gb.ηδη εχει βελτιωθει το θεμα με την ραμ!!το s8 βλεπω θα εκτιναθει η δημοτικοτητα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.