Samsung Galaxy S8: Πληροφορίες για οθόνη στις 6 ιντσών borderless

Το “next big thing” της Samsung θα ανακοινωθεί σε λίγους μήνες (άλλοι λένε στην MWC 2017 τον Φεβρουάριο και άλλοι τον Απρίλιο). Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρωταγωνιστεί στις φήμες και φέτος έχει έναν λόγο παραπάνω.

Μιλάμε για το Samsung Galaxy S8, που θα είναι η πρώτη σημαντική ανακοίνωση της Samsung για τη νέα χρονιά και ουσιαστικά η πρώτη ναυαρχίδα μετά το Samsung Galaxy S7, μιας και το Note 7 αποσύρθηκε.

H Samsung όχι μόνο δεν επιβεβαιώνει καμία από τις φήμες, αλλά ειδικά φέτος πιέζει τους υπαλλήλους της να είναι πιο προσεκτικοι από κάθε άλλη φορά με τις διαρροές. Ωστόσο, οι πληροφορίες που έρχονται σήμερα από την Κορέα κάνουν λόγο για οθόνη 6 ιντσών.

Αυτή θα είναι η Plus έκδοση του Samsung Galaxy S8 που θα έρθει μαζί με το κανονικό S8, το οποίο θα είναι στις 5 ίντσες. Και τα δυο μοντέλα μπορεί να έχουν κυρτές Quad HD οθόνες, οπότε λογικά δεν θα υπάρχει η ανάγκη για τη χρήση της ονομασίας “edge”.

Μια οθόνη 6 ιντσών κάθε άλλο παρά μικρή μπορεί να θεωρηθεί για κινητό, αλλά το Samsung Galaxy S8 Plus μπορεί να έχει το ίδιο μέγεθος με το 5.7 ιντσών Samsung Galaxy Note 7. Αυτό σημαίνει ότι η Samsung θα κάνει ότι μπορεί να μειώσει τα bezel και να φτάσει η αναλογία οθόνης-συσκευής στο 90%.

Τόσο το Samsung Galaxy S8 όσο και το S8 Plus αναμένονται με αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στην οθόνη. Να πούμε όμως ότι έχει ακουστεί και η φήμη ότι ο αισθητήρας μπορεί να τοποθετηθεί στην πλάτη του κινητού.

Τι θα λέγατε για ένα 6ιντσο Samsung Galaxy S8 (Plus);

samsung galaxy s8 6inch, Samsung Galaxy S8: Πληροφορίες για οθόνη στις 6 ιντσών borderless

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Genesis

αν χεο οσα λενε θα ειναι πραγματικα τουμπανο, η τιμη θα ειναι το μονο κακο σε αυτο το κινητο.

Takis

Οσα και να ειναι τα περιθώρια οι 6 ειναι πολλες…
Πρωτα απο ολα δεν καταλαβαίνω την τρελη μανια με την εξαφάνιση των περιθωρίων… Εντάξει ειναι ωρεα αλλα ουτε θηκες δεν θα ειναι συμβατές αν συνεχισουμε ετσι…

5’5 ιντσες αποδείχτηκε η χρυση τομη

vasiliS7edge

θέλουμε 6 ίντσες σε μέγεθος 5 ιντσών κινητό και ποστ εγώ αυτο θα μας δώσει η Samsung.

petros

Δείχνει ότι για 3 φορά θα εχει την καλύτερη συσκευή τις χρονιάς η Samsung

NtinosMD

θες borders ? πολυ απλα παιρνεις μια θηκη και λυνεται το θεμα συν οτι θα το χεις προστατευμενο το κινητακι σου. απο την αλλη 6 ιντσες οθονη ειναι way too much … παει η χρηστικοτητα του. Αν και δε νομιζω να βγαλει 6 ιντσες στο s…. θα το κρατησει για το Νοte 8

Costas

Μου φαίνεται η Samsung ψάχνει να βρεί πρόβατα να αρμέξουν! Σούπερ ουαου με τιμή στον Θεό για να ψαρωσουν κάτι παιδάκια! Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές!

Αλέξανδρος

Έτσι κάθε μέρα και μια νέα φήμη. Και μετά προσγείωση στη σκληρή πραγματικότητα.

Θυμάμαι όταν λέγαν για το Νote 7 Για snapdragon 821 6gb Ram, Nougat, 4K ανάλυση και δε σημαδεύετε…

Βασικά ένα καλό μάρκετινγκ είναι όλα αυτά για να δημιουργήσει προσμονη και να σου εντυπωθει στο μυαλό το brand. Και φυσικά το πετυχαίνει σε ένα μεγάλο βαθμό!

Ιωάννης jb

Πολλές φήμες ρε παιδιά κ βλέπω πάλι για quad hd λένε..
Ultra hd?? Ακόμα ε??
Πόσο μπροστά είναι οι ιαπωνες…

Takis.. Ρε παιδάκι μου είσαι στα καλά σου??
Όσα κ αν είναι τα περιθώρια είναι πολλές οι 6 ως εδώ καλά…
Αλλά όταν λες ότι η χρυσή τομή είναι στις 5.5 κάτι δε κολλάει…
Δλδ είναι τέλειες οι 5.5 κ οι 6 ίντσες είναι πολλές…
Όχι Γιάννης Γιαννακης..

Genesis

θα βγαλει και με 5 να μην το ξεχναμε. πιστευω οτι το s8 θα ερθει με αυτα που λεει εκτος της οθονης το βλεπω για 2κ παλι…αλλα η samsung θελει να κανει κατι καλο το 2017 μετα την καταστροφη του note.

ιωαννης jr κορεατες θες να πεις. εκτος αν εννοουσες κατι που δεν καταλαβα εγω.

John

Όντως είναι πόλυ μπροστά οι Ιάπωνες , τόσο μπροστά που το Sony ΧΑ έχει FullHD οθόνη με την χειρότερη ποιότητα (IPS).

bezilys

@Petros χαχαχαχα το ακούσαμε και αυτό!

Ioannis

πωπω ξενερωσα τωρα τι 6 ιντσες ελπιζω και η μικροτερη εκδοση να εχει μικρα πανω και κατω bezel

Versavel

Ολο το παιχνιδι του marketing ειναι να σε κρατησουν με τις φημες ζεστό ωστε να μην πας να παρεις αλλο κινητο, αλλα να περιμενεις αυτό. Όλες οι εταιριες αυτό κανουν.
Εγω εχω το Note 4 αλλά το επομενο κινητο μου θα είναι το Xiaomi Mi Max στις 6.4” και τιμη 230 euro. Θέλω να πειραματιστώ με αυτό μέχρι να βγάλει η Samsung ενα Note της προκοπής μετά το 4, και το οποίο θα ερθει στην Ελλάδα.

JohnWave

Σε καμία περίπτωση δεν θα αγόραζα συσκευή 6 ιντσών. Ακόμα και ελάχιστα να είναι τα bezels, δεν πιστεύω πως η συσκευή σε συνολικό μέγεθος θα πέσει κάτω από το μέγεθος που έχουν τώρα τα 5.5άρια κινητά. Επειδή λοιπόν αντιπαθώ και τις 5.5 ίντσες δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσω την έκδοση αυτή. Αν βγάλει έκδοση στις 5.5 ίντσες που θα δίνει συνολικό μέγεθος ίσο με το S7 (λόγω μικρών bezels), τότε το συζητώ. Το παν είναι ο αντίχειράς να φτάνει την πάνω πλευρά της οθόνης χωρίς δυσκολία για όσους δεν θέλουμε να χρησιμοποιούμε αναγκαστικά και τα δύο χέρια. Προσωπικά το απλό S8 θα ήθελα να έχει : α) Μέγεθος ίδιο με αυτό των S6,S7 ( ιδανικό για χρήση με το ένα χέρι) β) Οθόνη ίδια με αυτή των S6,S7 ( ήδη εξαιρετική) γ) Επεξεργαστή ίδιο με αυτόν του S7 ( επαρκέστατος) δ) Μπαταρία ίδια με αυτή του S7 Edge και με ακόμη ταχύτερη φόρτιση ε) Κάμερα σε καλό φωτισμό, ίδια με αυτή του S6 σε ανάλυση και βαθμό sharpening ( το over sharpening του S7 πρέπει οπωσδήποτε να μειωθεί ) και ίδια με του S7 σε dynamic range. στ) Κάμερα σε χαμηλό φωτισμό ακόμα καλύτερη από την ήδη κορυφαία σε αυτόν… Συνέχεια »

ΛΛ

Φήμη πάνω στη φήμη ….χωρις λογο και ουσία. Οταν θα ερθει με τοσα που ακούσαμε χαχα θα μας φαινεται λιγο το κινητο και το κορυφαίο όλων να ειναι”……..

Ioannis

JohnWave οχι και ετσι ρε μαν μετα θα καταντησει iphone με ανακυκλωση της παλιας τεχνολογιας! το θεμα ειναι να βελτιωθει σε ολα τα επιπεδα σε σχεση με το s7 που για μενα ειναι το 2ο καλυτερο κινητο μετα απο τo iphone 7 plus δεν ξερω μπορει να μην εχει οσα εχει το samsung ισως ακομα και με ενα s6 , s5 η ακομα και s4 να κανεις περισσοτερα πραγματα ( να εχει περισσοτερο μενου αισθητηρες και παραμετροποιησεις ) αλλα εχει κατι που το κανει ξεχωριστο

Beowolf_Ahates

Θέλω να κάνει πάνω από 1200€, ώστε μόνο εγώ να μπορώ να το πάρω και όλοι σας να με ζήλευετε…

aptalikos

Μετά από το S7 edge που έχω είναι μονόδρομος αυτό το S8. Μόνο η Σάμυ μπορεί να δώσει τηλέφωνο με την αιχμή της τεχνολογίας. Τα υπόλοιπα είναι κρεμαστάρια για την αλεπού.

NikosAr

Πραγματικά μένω άφωνος με τις ειδήσεις που βγαίνουν καθημερινά για την συγκεκριμένη εταιρία δηλαδή αν έχει 500 μοντέλα θα πρέπει τα ταιχνολογικά σάιτ να ασχολούνται με όλα τα μοντέλα και θα είναι κοσμοϊστορικό γεγονός που θα βγάλει η Samsung ή apple νέο μοντέλο ; Αν θα έχει ή δεν θα έχει δακτυλικό αποτύπωμα στη οθόνη , αν θα είναι ή δεν θα είναι το s8 ; Μας λυπάμαι

Π. Τ.

Πάντως επειδή είχα xperia κ τώρα s7edge, είναι αστείο να συγκρίνονται οι οθοναρες της Samsung με τις ξεθώριασμα νες των sony

JohnWave

@Ioannis, κάθε βελτίωση σε οποιονδήποτε τομέα είναι καλοδεχούμενη σε οποιαδήποτε συσκευή. Απλά για μένα όλες οι εταιρίες πρέπει να επενδύσουν περισσότερο σε κάμερα και μπαταρία παρά σε οθόνη και επεξεργαστή που έχουν φτάσει στο Θεό. Αν το άριστο είναι το 10 και έχει η εταιρία φτάσει την οθόνη στο 9, τον επεξεργαστή στο 9, την κάμερα στο 7 και τη μπαταρία στο 6 , νομίζω ότι είναι σημαντικότερο να ενδιαφερθεί στο να κάνει το 6 και το 7 -> 9 , παρά το 9 να το κάνει 10. Ελπίζω να καταλαβαίνεις το σκεπτικό μου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.