Galaxy S8 Active: Διέρρευσε εικόνα του, ανακοινώνεται σύντομα

galaxy s8 active, Galaxy S8 Active: Διέρρευσε εικόνα του, ανακοινώνεται σύντομα

Τα Samsung Galaxy S8 / S8+ έχουν γίνει ανάρπαστα παγκόσμια και ο Κορεάτης κατασκευαστής δεν έχει παρά να είναι ευχαριστημένος. Οι συσκευές είναι κατασκευασμένες κυρίως από γυαλί Corning Gorilla Glass 5 υψηλής ανθεκτικότητας.

Η αλήθεια είναι όμως πως τα δυο high-end smartphones δεν θα ήταν οι κατάλληλες επιλογές για καταναλωτές των οποίων οι συνθήκες εργασίας είναι δυσμενείς ή θέλουν ένα κινητό που να αντέχει… τα πάντα.

Η Samsung φαίνεται πως έχει προνοήσει ακόμα και για τα άτομα που δυσκολεύονται με επιρεππή smartphones και ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια… σκληροτράχηλη έκδοση του Galaxy S8.

Συγκεκριμένα αναφερόμαστε στο Galaxy S8 Active που έρχεται να αντικαταστήσει το περσινό S7 Active ως η νέα πρόταση συσκευής που συνδυάζει κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά και ανθεκτικότητα στρατιωτικών προδιαγραφών. Πριν από λίγες ώρες έκανε την εμφάνιση της στο διαδίκτυο μια φωτογραφία που απεικονίζει το νέο μοντέλο της σειράς Active και προέρχεται από το Wireless Power Consortium, τον υπεύθυνο οργανισμό για την τεχνολογία ασύρματης φόρτισης Qi. Εφόσον η διαρροή πηγάζει από μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη εταιρεία, θα πρέπει να την λάβουμε σοβαρά υπόψιν μας.

Σύμφωνα πάντα με την φωτογραφία, το S8 Active δεν θα έχει κυρτή οθόνη. Ο σχεδιασμός θυμίζει αρκετά στα δύο αδέλφια του, αλλά τα bezels στα πλάγια μαρτυρούν την διαφορά μεταξύ των ευρέως γνωστών S8 / S8+ και του επερχόμενου S8 Active. Είναι εξαιρετικά πιθανό το πίσω μέρος του τελευταίου να είναι προϊόν νέου σχεδιασμού ή παρόμοιο με το S7 Active. Αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά, το εσωτερικό του smartphone θα είναι μάλλον ίδιο με εκείνο των δύο S8. Ίσως να υπάρξει αύξηση στην χωρητικότητα της μπαταρίας έως και 1000 mAh, κάτι που έγινε και στην περσινή Active έκδοση συγκριτικά με το S7. Φυσικά, περιμένουμε το S8 Active να έχει πιστοποίηση IP68, του οποίου να σημειωθεί πως η κωδική ονομασία είναι SM-GS892A.

Δυστυχώς, το νέο κινητό της Samsung δεν αναμένεται να φτάσει στα ράφια των Ελληνικών καταστημάτων. Βέβαια όσοι το θέλουν, θα μπορούν να το προμηθευτούν από ηλεκτρονικά καταστήματα του εξωτερικού. Αναμφίβολα, το Galaxy S8 Active είναι μια συσκευή που θα εξυπηρετήσει μια μεγάλη μερίδα καταναλωτών που δεν έχουν την πολυτέλεια να ρισκάρουν τα smartphones τους, κινδυνεύοντας να καταστραφούν από πιθανές πτώσεις, το νερό ή το χώμα. Από ημέρα σε ημέρα αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση του νέου Active κινητού. Ας ελπίσουμε η Samsung να μας ξαφνιάσει, διαθέτοντας το και στην Ελληνική αγορά.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Anonis

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έρχονται τα active Ευρώπη. Πολύ καλή λύση για πολλούς. Μακάρι να γίνει η έκπληξη φέτος αλλά δε νομίζω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.