Η Samsung περνά στη νέα εποχή με τα Galaxy S8 και Galaxy S8+

Samsung Galaxy S8 and s8+ official, Η Samsung περνά στη νέα εποχή με τα Galaxy S8 και Galaxy S8+

Τα Samsung Galaxy S8 και Samsung Galaxy S8+ είναι εδώ. Ο κορεάτικος τεχνολογικός κολοσσός θέλει να αφήσει πίσω την δύσκολη χρονιά και να περάσει στη νέα εποχή. Με τα S8 κράτησε την σχεδιαστική γραμμή του edge και αποφάσισε να ξεφορτωθεί μια και καλή τα bezels γύρω από την οθόνη.

Δείτε το hands-on video των Galaxy S8:

Οι δυο εκδόσεις της ναυαρχίδας διαφέρουν κυρίως από το μέγεθός τους. Το Samsung Galaxy S8 διαθέτει οθόνη 5.8 ιντσών και το Samsung Galaxy S8+ είναι στις 6.2 ίντσες. Και οι δυο είναι Super AMOLED με extra wide aspect ratio 18.5:9, ανάλυσης 1440×2960 pixels. Επίσης είναι εμφανείς οι στρογγυλεμένες γωνίες γύρω από την οθόνη.

Υπάρχει υποστήριξη HDR10 όπως στο Samsung Galaxy Note 7, αλλά όχι Dolby Vision. H Samsung συνεργάστηκε με την Amazon για να φέρει HDR capable περιεχόμενο. Η οθόνη των Galaxy S8 είναι επίσης η πρώτη Ultra Dynamic Range certified.

Το κεντρικό κουμπί κάτω από την οθόνη, όπως το ξέραμε, αποτελεί παρελθόν. Αντικαταστάθηκε από pressure-sensitive on screen buttons. Επιπλέον, η Samsung υποστηρίζει ότι η απτική ανάδραση είναι καλύτερη από αυτή της Apple.

Δείτε το video:

Εμφανίστηκε ένα νέο κουμπί και είναι αυτό της ψηφιακής βοηθού Bixby. Η Bixby έχει τρεις λειτουργίες: η πρώτη είναι να απαντά στις φωνητικές εντολές, μπορεί επίσης να δει τον κόσμο γύρω της, το image recognition μπορεί να εντοπίσει σημαντικά σημεία και να βρει προϊόντα στο Amazon. Τέλος, υπάρχει ένα hub στην homescreen όμοιο με Google Now.

Φτάνοντας στην κάμερα των Galaxy S8 έχουμε τον αισθητήρα 12 Megapixel Dual Pixel από το Galaxy S7, αλλά με βελτιωμένο software – κάνει λήψη πολλαπλών exposures για να ανεβάσει την ποιότητα της εικόνας (κάτι σαν Google HDR+). Η εμπρόσθια κάμερα είναι 8 Megapixel με autofocus και clever face detection.

Τα Samsung Galaxy S8 και Samsung Galaxy S8+ είναι τα πρώτα smartphones που κυκλοφορούν με 1 gigabit LTE χάρη σε Snapdragon 835 και Exynos 8895. Ο επεξεργαστής που θα έχουν μέσα τα Galaxy S8 θα εξαρτάται από την περιοχή.

Η μνήμη RAM θα είναι για τις περισσότερες αγορές στα 4GB με χωρητικότητα 64GB, αλλά σε κάποιες (λογικά Κίνα και Κορέα) θα κυκλοφορήσει η έκδοση με μνήμη RAM 6GB και χωρητικότητα 128GB. Ωστόσο, η ενσωματωμένη μνήμη έχει τη δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Τα Samsung Galaxy S8 και S8+ θα διατεθούν σε Midnight Black, Orchid Gray, Arctic Silver, Coral Blue και Maple Gold. Οι πωλήσεις ξεκινούν από 28 Απριλίου.

Samsung Galaxy S8 – τιμή 809 ευρώ
Samsung Galaxy S8+ – τιμή 909 ευρώ.

Samsung Galaxy S8 and s8+ official, Η Samsung περνά στη νέα εποχή με τα Galaxy S8 και Galaxy S8+

Samsung Galaxy S8 and s8+ official, Η Samsung περνά στη νέα εποχή με τα Galaxy S8 και Galaxy S8+

Samsung Galaxy S8 and s8+ official, Η Samsung περνά στη νέα εποχή με τα Galaxy S8 και Galaxy S8+

Samsung Galaxy S8 and s8+ official, Η Samsung περνά στη νέα εποχή με τα Galaxy S8 και Galaxy S8+

Samsung Galaxy S8 and s8+ official, Η Samsung περνά στη νέα εποχή με τα Galaxy S8 και Galaxy S8+

Samsung Galaxy S8 and s8+ official, Η Samsung περνά στη νέα εποχή με τα Galaxy S8 και Galaxy S8+

Samsung Galaxy S8 and s8+ official, Η Samsung περνά στη νέα εποχή με τα Galaxy S8 και Galaxy S8+

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

51 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Θοδωρής

Δεν ξέρω κατά πόσο θα αντέξει η μπαταρία τόση κατανάλωση. Θεωρώ μικρή την χωρητικότητα της.

XperiakiasT

Και επίσημα το XZ Premium είναι το καλύτερο κινητό του 2017!

Stelios

Τίποτα τό ιδιαίτερο για τα χρήματα του

orestisomegas

7.0 nougat μαλλον

Γιώργος Κ.

Πραγματικά τίποτε το ιδιαίτερο. Ένα S7 ακριβώς σε όλα με άλλη οθόνη που σε λίγο καιρό θα την αλλάξουν ξανά και θα λένε τα ίδια τέτοιο καιρο. Μία BixBy που στο 99% των χρηστών θα είναι απενεργοποιημένη. Θέλεις να πουλήσεις φούμαρα; Δημιούργησε ψεύτικες ανάγκες. Η νούμερο ένα τακτική σε όλο το marketing. Καλοφάγωτα εύχομαι στην σαμσουνγκ απο όσους τα πάρει. Σε δύο χρόνια το κινητό θα έχει την ίδια τύχη όπως όλα τα σαμσουνγκ.

Παπαροκας tiamat

Αυτα που δε μαρεσαν.
Ιδια καμερα με το s7?
Κουμπι για τη ψηφιακή βοηθο?
Δλδ δε μπορουσε απλα να λες κατι σε στυλ OK GOOGLE?

Η ελλειψη σοβαρου ανταγωνισμού αυτα κανει …
Με ρελαντί και θα ναι παλι το καλυτερο…

Δημητρης

σονυ και παλι σονυ..αντε και χουαγει!! ποια σαμσουνγκ!!!!!!!!!!

manolis

Πανακριβο…. Και εγω πιστευω οτι το xz premium ειναι το καλύτερο κινητο για φετος μακαρι να εχει μια ανταγωνιστικη τιμη και πιστεύω θα κανει τη διαφορα φέτος αν ομως η τιμη του είναι στα υψη…

Makis

Διορθώστε, Android 7 Nougat από Marshmallow που γράφει…

dimitrinho

Ουαου πανεμορφο κινητο με πανισχυρο επεξεργαστη τελεια καμερα και το καλυτερο κινητο απο ολα μολις εκανα προπαραγγελια

Παναγιώτης Β

Πολυ ακριβο μεν, ΥΠΕΕΕΡΟΧΟ δε !!!

enki

ΦΟΒΕΡΟ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ!!Μπραβο εδω μαλλον θα εχουμε snapdargon 835

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ν

Ωραίο δεν λέω αλλα προσωπικά θεωρώ δεν έχει κάνει τρομερές αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο απλα λίγο μεγαλύτερη οθόνη με λίγο καλύτερη ανάλυση ελάχιστα ποιο γρήγορο και μια ίδια κάμερα με τον προκάτοχο του μένει να δούμε και στην πορεία πως θα πάει και σε αυτό το θέμα λόγο αναβαθμισμένου software. Κάποια αλλά διαδικτυακά δεν μου έκαναν εντύπωση λίγη θα είναι αυτοί που θα τα χρησιμοποιήσουν πραγματικά. Δεν είδα καθόλου να λέει αναβάθμιση για τον ήχο στέρεο ηχεία κρίμα. Θεωρώ φέτος την μεγαλύτερη έκπληξη την έκανε η Sony.

mitsaras

Το τηλέφωνο είναι ίδιο όπως το S7 αλλά χωρίς bazels, η κάμερα παραμένει ίδια και Θεωρώ πολύ μικρή την μπαταρία των 3000 μιλιαμπερωριων του S8. Δεν ξέρω αν αξίζει κάποιος να δώσει ένα μισθό και κάτι για να το πάρει. Νομίζω και εγώ ότι το XZ premium είναι το κινητό της χρονιάς για την 4k HDR οθόνη του και την καινούργια κάμερα.

Kingerion

Εμείς που έχουμε το galaxy 7 πάμε για το 9 μάγκες
δεν υπάρχει λόγος να πάρουμε το 8

Δεν με λένε

Οι τιμές δυστυχώς πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο, το S10 όταν θα βγει θα έχει το βασικό μοντέλο 1000 ευρώ όπως πάει…

vaggos

xiaomi και sony??? οσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια, πείτε οτι τα χρήματα ειναι πολλα γιατι τσέπες σας, και ταλλα να χαμε να λέγαμε

tester

Δηλαδή ρε παιδιά τι άλλο θέλετε; Τι λείπει απο αυτό το υπερπλήρες πακέτο; Είναι όμορφο, γρήγορο, φοβερή κάμερα, sd card, σούπερ οθόνη, δεν έχει bezels, χωρίς κουμπία κτλ. Ναι, είναι ακριβό, ειδικά για χώρες σε οικονομική κρίση όπως η Ελλάδα. Μήπως να σταματήσει η παγκόσμια ανάπτυξη μέχρι να φτάσουν οι μισθοί Ελλάδας τους μισθούς της Αμερικής; Δεν θα το αγόραζα για τους δικούς μου λόγους, γιατί πιστεύω οτι έχω άλλες προτεραιότητες απο το να έχω το κορυφαίο κινητό αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι πρέπει η Samsung να βγάζει μόνο κινητά των 300 ευρώ. Και στο κάτω κάτω, όλοι εδώ που γράφουμε ανήκουμε στο 5% της οικονομικής κλίμακας για να έχουμε ένα απο δύο τρία κορυφαία κινητά αυτού του ρημαδόπλανήτη; Και την LaFerrari θα ήθελα να είχα απο κάτω στην πυλωτή, αλλά δεν βρίζω την Ferrari που δεν την κυκλοφορεί με τιμή 15k ευρώ.

Nipenthis

Ρε παιδιά, δεν έχω καμιά κάψα να υποστηρίξω το S8, ούτε και πρόκειται να δώσω 800 ευρώ για να το πάρω μόλις κυκλοφορήσει, αλλά δε γίνεται να το συγκρίνουμε τώρα με το XZ Premium.
Καταρχάς ποια ίδια κάμερα; Επειδή είναι ειναι 12mp νομίζετε ότι είναι η ίδια; Του XZ Premium δεν έχει καν OIS.
Επίσης σε ποιο πλανήτη πρέπει να ζεις για να πιστεύεις ότι το XZ Premium θα ξεκινήσει να πωλείται σε ανταγωνιστική τιμή; Τουλάχιστον στην Ελλάδα και κατά πάσα πιθανότητα και στον υπόλοιπο κόσμο θα κυκλοφορήσει σαν να ήταν “συλλεκτική έκδοση”. Η Sony δεν έχει τη δυνατότητα να σπρώξει τα κινητά της όπως η Samsung.
Και ναι, σίγουρα δε θα ‘χει τρελη διάρκεια μπαταρίας το S8, αλλά το XZ Premium έχει σχεδόν ίδια μπαταρία με 4k οθόνη, ούτε μισή μέρα.
Και τέλος ας μη μιλήσουμε καλύτερα για τα bezels, που στη μια περίπτωση είναι σχεδόν ανύπαρκτα και στην άλλη μεγαλύτερα απ’ ότι ήταν στα κινητά πριν πέντε χρόνια.
Μπορεί να φαίνεται ότι η μόνη διαφορά είναι ότι είναι απλά πιο όμορφο, αλλά είναι πολύ περισσότερα. Κι ως συνήθως, πράγματα που φαίνονται απλά κρύβουν από πίσω τους πολύ περισσότερα

Paul

800 για android ? Δεν τους βλέπω ανάσκελα καλύτερα Εχω δύο συσκευές μάρκες δεν γράφω για ευνόητους λόγους και είναι μοντέλα του 2014 και 2015…..Ανήκουν στα άχρηστα και χαρίζονται…..και μιλάμε για τιμές αγοράς τότε στο 500 αρικο το καθένα….Εχουν καταντήσει μη λειτουργικά πλέον..Μακρυά και αγαπημένοι

giannogeorge

Φοβερή συσκευή αλλά τόσο μικρή μπαταρία; όσο καλή διαχείριση κι αν έχει.

dialteo

Για μένα το μεγαλύτερο fail είναι που το έβγαλε μόνο με edge οθόνη και όχι έκδοση με εντελώς επίπεδη

Xperiakias

@Nipenthis Το XZ Premium έχει κάτι πολύ καλύτερο από το OIS.. Ψαξου !

Κώστας

Πολύ ωραίο το κινητό!!για αυτούς που το έχουν προπαραγγειλει μπορείτε να πας πείτε και εμάς από που για να το πάρουμε;

Gio

To sony ειναι 5.5 ιντσες το s8 + ειναι 6.2 και εχουν σχεδον ιδιες διαστασεις.κλαιω με τη πατατα της sony(δεν ειχα ΠΟΤΕ samsung,κατοχος nexus 6p που ειναι στις 5.7 και νομιζω ειναι μικροτερο και απο τα bezels της σονυ και ας εχει 2 ηχεια μπροστα και τρομερο ηχο).
Πολυ απλα παιδια περιμενουμε καλοκαιρι να πεσει τιμη.το μονο μειων στα samsung ειναι οταν πεσει η τιμη,θα ετοιμαζουν S9.ουσιαστικα πλεον καθε χρονο βγαινουν κινητα δυσκολο να ακολουθησουμε

ΤΝΤ

Ιδια κάμερα , μπαταρία να μας ζήσει ο ασύρματος φορτιστής (και στα δικά μας) τιμή με 8 μπροστά δηλ κάθε πέρσι και καλύτερα
Μακριά

Nipenthis

@Xperiakias Μην είσαι τόσο σίγουρος μέχρι να τεσταριστούν και τα δύο

Tony Cool

Δε θα μπω στη διαδικασία να πω αν η Sony και η Huawei (οι μόνες εταιρίες που βγάζουν ενδιαφέροντα τηλέφωνα για μένα) έχουν καλύτερες προτάσεις. Το θέμα είναι ότι η Samsung μετά από μπόλικα χρόνια κυκλοφορεί ένα πραγματικά πολύ καλό τηλέφωνο, που σε κάνει να θες να το κρατήσεις στα χέρια σου και να το χαζεψεις. Είναι όμως έξυπνη πρόταση αγοράς; Για εμένα είναι ανέκδοτο σε αυτή την τιμή,όπως και το xz premium. Δε μιλάω καν για pixel, εκεί μιλάμε για την φάρσα του αιώνα! Όταν μπορείς να πάρεις τηλέφωνο που θα καλύψει τις ίδιες ακριβώς ανάγκες με 300-400 ευρώ το να τιμολογουνται τα flagships πάνω από 600 ευρώ είναι αστείο. Και όμως καλά κάνουν οι εταιρίες καθώς υπάρχουν πολλοί που είναι διατεθειμενοι να πληρώσουν για τηλέφωνο όσα για ένα πανίσχυρο gaming laptop. Αναρωτηθειτε τι τεχνολογία κουβαλάει το ένα και τι το άλλο και αναλογιστειτε αν πραγματικά ένα τηλέφωνο αξίζει κοντά στα 1000 ευρώ.

One

@Nipenthis η καμερα του XZ Premium εχει μεγαλύτερο αισθητήρα 1/2.3 και τα pixel του εχουν μεγαλωσει 19% σε σχεση με το απλο ΧΖ. Η ψηφιακη σταθεροποίηση κανει καλη δουλειά στις φωτογραφίες και ειδικα στο βίντεο δεν εχει ανταγωνισμό. Συμφωνώ παντως οτι η Sony δεν έχει τη δυνατότητα να σπρώξει τα κινητά της όπως η Samsung.

Πάρης Μ.

Το καλοκαίρι θα αλλαξω κινητο περιμενα να δω επισημα το S8 τελικα καταλαβα οτι ειναι τσαμπα λεφτα 90% θα παρω το S7 η oneplus 3t

marios

το κινητο ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ για αλη μια φορα η samsung ειναι μακραν μπροστα απο ολους ..μεγαλες διαφορες απο το 7 παντως δεν βλεπω ..οσο για αυτα που ακουμε εδω μεσα για ΚΙΝΕΖΙΕΣ ..SONY KAI IOS ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ ΠΑΙΔΕΣ ..

Άγης

Δεν μπορω να καταλάβω το δακτυλικό αποτύπωμα απο πίσω αν του βάλεις μια θήκη πως θα το πατάς; και επίσης εκει που το έβαλαν μήπως θα πατάς τις περισσότερες φορές την κάμερα και όχι το αποτύπωμα;

STEFANOS

@Tester αγόρι μου τα είπες όλα. Δε χρειάζεται τίποτα άλλο.

Γιώργος Κ.

Παιδιά αυτός ο Γιώργος Κ. Που υπογράφει σαν εμένα που κατηγορεί οτιδήποτε είναι Samsung είναι ο chtris T.! Κάνει μπαμ για αυτό άλλαξε το όνομα σου και καλά χρησιμοποιείς το δικό μου για εφέ. Νομιζες δε θα σε καταλάβω ε; Εφαγες μπαν ολικό από ότι φαίνεται για άλλη μια φορά.

Τώρα όσον αφορά στο κινητό, φαίνεται πανέμορφο και η μία και η άλλη έκδοση. Το ποσό χρηστικό είναι το μέγεθος θα φανεί μελλοντικά. Το ίδιο και η μπαταρία του

Georges

@marios εσυ μου φαίνεται είσαι χίλια χρόνια πίσω …
Πέρα από το design (που είναι αντικειμενικό στον καθένα) που εμένα μου αρέσει πιο πολύ της Sony το μόνο μείον της Sony είναι η οθόνη της
Το XZ Premium αν νομίζεις ότι είναι δεκαετίες πίσω τότε τι να σου πω είσαι κολλημένος με Samsung δεν υπάρχει άλλη εξήγηση πραγματικά..
Δες Specs του ΧΖ Premium και μετά μίλα και μάντεψε το XZ premium έχει Και stereo ηχεία και 4K HDR Οθόνη ….

Jack SF.

Πω όλη η ασχετίλα εδώ μέσα.. Θα τα πω μια και να τα διαβάζετε! Πρώτον με την αναλογία που έχει το συγκεκριμένο γυφτικο κινητό η 6,2 που λέτε είναι 5,6 απλά είναι πιο μακρυά η ανάλυση είναι η ίδια απλά λόγω μακρους αντί για 2560 είναι 2960, Άρα έχει ίδια κάμερα ίδια οθόνη ίδια μνήμη ίδια μπαταρία ακόμα πιο άθλιο και παιδικό design! Μην το συγκρίνεται για κανένα λόγο με το xz premium, η sony είναι premium εταιρία η Samsung είναι για τις μάζες..

marios

Georges η sony εχει το χειροτερο σερβις στην χωρα μας τα κινητα της δεν εχουν διαφορα με τα κινεζικα ..οι επιδοσεις που ανακοινωνει ειναι κατα μεγαλο ποσοστο ψευτικα ..ειχα sony και ξερω ουτε 1 ουτε 2 της Σειρας Ζ ..Το καλοκαιρι ψηνουν μπριζολες και οι καμερες πεφτουν σε Μαυρο απειρες φορες … μαυρα χαλια με τα samsung δεν ειχα κανενα προβλημα με την σειρα s …
οσο για τα apple που ειχα δεν τα δουλεψα πανω απο 10 ωρες καθε χρονο ..

Georges

@marios Εγώ όσες φορές είχα Sony δεν αντιμετώπισα ποτέ τέτοια προβλήματα και με το service ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος σε σχέση με άλλους(άλλες μάρκες) που τα πήγαιναν και έκαναν μήνες να τα πάρουν πίσω. Ενώ εγώ σε 2 μέρες και άλλαξαν τα πάντα
Έχει βελτιωθεί πολύ η Sony …. Δεν είναι ψεύτικα τα specs απλά στην κάμερα δεν είχε τόσο καλό λογισμικό , πως γίνεται ο επεξεργαστής πχ που θα είναι ίδιος με του S8 να είναι ψεύτικος ?

Πάνος®

Ωραία τηλεκοντρόλ. Μπράβο σαμμυ.
Παρεμπιπτόντως, πού είναι η δυνατότητα super slow motion στα 1000fps που είχε “διαρρεύσει” από τους γνωστούς κύκλους, ώστε να τη …σπάσει στους Σονάκηδες για τα 960 fps του XZ premium; Την πήρε το εύρηκα;;;
Κατά τα άλλα, φέτος και πάλι άλλος θα έχει το όνομα (S8), άλλος τη χάρη (ΧΖ premium) ως προς την καλύτερη συσκευή.

Αγγελος

Εσεις που μπηκατε εδω να μας πειτε για τα sony να ξερετε γελαει και ο ceo της sony!και η πλακα ειναι οτι μας πρηζετε για το zx και κανεις σας δε θα παει να το παρει γι αυτο και η sony η καημενη αναρωτιεται αν θα κλεισει το mobile τμημα της.για τη μπαταρια να πω οτι ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι στο s7 οποτε στο s8 που αυξηθηκε η αυτονομια 20 τις εκατο θα μαστε αρχοντες.η καμερα ειναι απιστευτη τι αλλο να την κανουν δλδ ενταξει δε βγηκε κατι καλυτερο φετος παγκοσμιως.η οθονη του πηγε το πραγμα ενα σκαλι παραπανω.γρηγορο ειναι.ε τι αλλο ρε παιδια μονο να κανει παστιτσιο του λειπει.

Ραφλας

Lg v20 και είμαι κονπλε για κανα δυο χρόνια άκου εκεί κοντά χιλιάρικο για κινητό….χαχαχαχα

Ιωάννης jb

Πάνος® .. +1
Λογικά λόγω του design κ της διαφήμισης (ήδη το έχω δει 3 φορές στην κορυφαία κ πολύ ποιοτική ελληνική μας τηλ) θα κάνει πολλούς να το αγοράσουν…
Αυτό το στενόμακρο της οθόνης δεν είναι ωραίο..
4k?? Μάλλον στο επόμενο ε??
Έχει στέρεο ηχεία τελικά? Βλέπω σε ξένα site ότι έχει!
Αν ισχύει κάτι είναι κ αυτό αλλά με τόσο μικρά περιθώρια από που να το πιάσεις για να δεις ταινιες-βιντεο..

John N

Σονυ φαν και μπορω να πω πως το S8 απλα εξαλειφει καθε ανταγωνισμο. Ηλπιζα το χζ πρεμιουμ να με επειθε αλλα η σονυ ως γνωστον εχει πετσοκοψει το r&d με αποτελεσμα καθε χρονο το ui της να ειναι ιδιο. Ναι μεν αλαγκαριστο και σταθερο αλλα ιδιο εως αηδιας. Το μονο που κανει ειναι να αλλαζει ενα ρολοι στην προσοψη και τιποτα αλλο. Οσον αφορα την καμερα, το πρωι βγαζει απιστευτες φωτογραφιες ισαξιες σ αυτες του αιφον, αλλα το βραδυ ειναι λιγο πισω κυριως λογω διαφραγματος. Ας ειμαστε ομως ειλικρινεις με τους εαυτους μας. Η σαμσουνγκ φετος οπως και περυσι εδωσε ρεστα. Οθοναρα, καμεραρα… Περα απο τη μπταρια που θα ναι τραγικη το κινητο ειναι ενα ολοκληρωμενο εργαλειο ειδικα με αυτο το DeX. Επισης για οσους κραζετε τη σονυ για ελλειψη OIS καλα κανετε και οσοι προσπαθειτε να τη δικαιολογεισετε επικαλωντας τον ψηφιακο σταθεροποιητη τσαμπα σπαταλατε το χρονο σας. Κατοχος Ζ5 και επιβεβαιωνω πως τα κινητα με OIS οτι ειναι πιο σταθερα σε βιντεο κτλ (τουλ οι περισσοτερες ναυαρχιδες). @marios προφανως και εισαι τρολλ η απλα ημιμαθης… απο το Ζ3 και μετα εκτος τοθ Ζ3+ η σονυ δεν εχει θεματα υπερθερμανσης. Ειχαν με 5.0, ειδικα στο Ζ1 που ειχα με 5.0… Συνέχεια »

Saša

Σιγα τη διαφορα απο το xz premium, εκει που αυτο εχει χερουλια για να το κρατας το S8 εχει περισσοτερη οθονη. Κλαιν.

Ανδρέας Σολωμού

το κινητό είναι τέλειο και για όποιον γουστάρει android είναι σαφέστατα μονόδρομος, προσωπική μου άποψη πάντα.
κάτοχος iphone 6s plus εδώ και 1,5 χρόνο και μελλοντικός κάτοχος iphone 9 ή τέλος πάντων όπως θα ονομάζεται το iphone που θα βγει σε 2 – 3 χρόνια.

sifis konstantakis

μονο εγω δεν βλεπω τοσο σημαντικες αλλαγες στο s8 ιδια καμερα στα ιδια megapixels ιδια ραμ η μπροστινη πηγε στα 8 οταν h sony εχει βγαλει 16 μπροστα με φλας και εδω εχουμε ενα ψευτοφλας η μπαταρια 3000 μονο για 5.8 ιντσες που το s7 βγαζει με το ζορι μια μερα με 5.1 ιντσες εδω ποσο θα βγαζει και σε τι χρησιμευει το σκανερ ιριδας με τα ματια να ξεκλειδονεις το κινητο και αμα αλλαξεις φακους επαφης χαχαχα ειναι αυτο βασικο χαρακτηριστικο που κοιταει ο κοσμος και το υι ειναι κιτς προς το κινεζικο θα ελεγα xaxaxa sony xz premium και τα μυαλα στα καγκελα δοσε πονο

Πάνος®

Και κατά τα άλλα, αρκετοί κράζαμε την LG (και ορθώς κατ’ εμέ), που ορισμένα χαρακτηριστικά τα κρατάει για την Κορέα και την Αμερική, εδώ που η Samsung κρατάει τα 128GΒ και τα 6GB RAM αποκλειστικά για την Ασία, δε μιλάει κανένας.

Χρησταρας

Κατ εμέ ήταν η πιο βαρετή παρουσίαση που έκανε ποτέ η Samsung. Προσπέρασε τάχιστα τον επεξεργαστή, δεν αναφέρθηκε καθόλου στην κάμερα (απλά έδειξε τα μιλιαμπερορια του κάθε μοντέλου), δεν έδειξε να έχει βελτιώσει τα άθλια ηχεία και επιπλέον οι περισσότερες καινοτομίες που παρουσίασε είναι παρμένες από το note 7 (βλέπε ίριδα και hdr). Θεωρώ ότι επαναπαυτηκε στην καινοτομία της bezeless οθόνη νομίζοντας ότι θα αρκεστούμε σε αυτό. Και τα ακουστικά ο ίδιος παραδέχτηκε ότι κοστίζουν 99 ευρώ δηλαδή όση είναι και η διαφορά στην τιμή με το προηγούμενο μοντέλο περίπου. Η μόνη ουσιαστική διαφορά για μένα ειναι η λειτουργία desktop που πραγματικά μπορεί να φανεί ΧΡΉΣΙΜΗ σε μερικούς ανθρώπους. Οι εταιρίες δίνουν πολύ βαρύτητα σε πράγματα που εντυπωσιαζουν αλλά δεν χρησιμεύουν πρακτικά κάπου. Εδώ που τα λέμε ποιος βλέπει ταινίες στο smartphone. Αντε κάνα βιντεακι στο YouTube και μη μου πείτε ότι δεν σας αρκεί η τεχνολογία της super amoled και θέλατε και αυξημένη ανάλυση με hdr. Τώρα βέβαια αν θέλει να βελτιώσει την εμπειρία του vr αυτό είναι άλλο θέμα. Αλλά θα συμφωνήσω κι εγώ με ένα παιδί παραπάνω ότι όσοι έχουν το s7 δεν αξίζει να το αναβαθμίσουν φέτος. Δεν ξέρω βέβαια πόσο κοστίζει η αντικατάσταση της μπαταρίας… Συνέχεια »

antonis

Να δω ποσα θα παρουν φωτια.χαχαχαχαχαχα

panagiotis

Παιδιά …. παιδιά αχ… !!! τέλειο , τέλιο σ’λέω… να το πάρετε όλοι .
Διαβάζοντας μερικά σχόλια αναρωτιέμαι πάμε καλά .. Μας πουλάνε φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες , μας πιάνουν τον euro κώλο μας ..
τα θέλουμε και τα παθαίνουμε ,
Αντε samy και του χρόνου νέο τηλ. στα 1200 ευρω.. παιδιά τρέξτε… τρέξτε…

Πουπση

Πολύ ενδιαφέρον να μην κρατάς περιττές διαστάσεις και να τις απολαμβάνεις, έχει πολύ ενδιαφέρον επίσης στα τεχνικά χαρακτηριστικά, πρακτικά πιστεύω ότι εάν είσαι δραστήριος τύπος δεν βολεύει η έλλειψη πλαισίου, δοκιμάστε το πρώτα στην πράξη, όπως και να δεις ένα βιντεακι σε πλήρη οθόνη πρέπει να έχει θήκη σταντ αλλιώς δεν ξέρεις από που να το κρατάς, πρόβλημα και με τα παιχνίδια η έλλειψη πλαισίου…. αυτό που με πηραζε πάντα στη Sony ήταν τα bezels της, τελικά αποδείχθηκε ότι τα χρειάζομαι… Τα χρειάζομαι αρκετά συχνά… Μιλάω για μένα….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S24

Galaxy S24 Series: Με τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης

Τα νέα Galaxy S24, S24+ και S24 Ultra είναι εδώ και η Samsung φέρνει ένα νέο φρέσκο αέρα στην εμπειρία χρήσης των ναυαρχίδων της, μιας και η τεχνητή νοημοσύνη, ήρθε στη νέα σειρά της Samsung.

Smartphones Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Το Galaxy AI στα Samsung Galaxy S23, Galaxy Z Flip5 και Galaxy Z Fold5

Το Galaxy AI φέρνει νέες τεχνολογικές δυνατότητες στον χρήστη, με καινοτόμες λειτουργίες όπως διαδραστική αναζήτηση με το “Κύκλωσε για αναζήτηση στο Google”.

Smartphones Samsung Galaxy S23 Ultra Samsung Galaxy S23+ Samsung Galaxy S23

Samsung Galaxy S23 Series: Premium εμπειρία smartphone μια για πάντα

Νέα σειρά στις ναυαρχίδες της Samsung, με τη σειρά Galaxy S23 να κάνει το βήμα παραπάνω στους τομείς των επιδόσεων, της λήψη φωτογραφιών και video και της ποιότητας κατασκευής.

Smartphones Samsung Samsung Android Smartphones

Try Galaxy: Ανακαλύψτε τις εμπειρίες της σειράς Galaxy S23 και One UI 5.1.

Η εφαρμογή Try Galaxy της Samsung σας καλέι να εξερευνήσετε τις προηγμένες εμπειρίες της σειράς Galaxy S23 και One UI 5.1.