Μάθε τα πάντα για τα επόμενα Samsung Galaxy S8 και S8 Plus

Galaxy S8 όλα όλα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, Μάθε τα πάντα για τα επόμενα Samsung Galaxy S8 και S8 Plus

Τα Samsung Galaxy S8 και S8 Plus αποτελούν τις επόμενες ναυαρχίδες για την Samsung, η οποία έχει στόχο να κάνει το μεγάλο comeback προσπαθώντας να ξεπεράσει τα προβλήματα που της δημιούργησε η παταγώδης αποτυχία του Galaxy Note 7.

Update: TechblogTV. Έχουμε στα ΄χέρια μας τα νέα Galaxy S8.

Αν και ακόμα δεν έχουν παρουσιαστεί επισήμως, οι διαρροές έχουν δώσει στη δημοσιότητα σχεδόν όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε. Τα νέα Galaxy S8 και Galaxy S8 Plus θα παρουσιαστούν επίσημα αυτή την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017 ταυτόχρονα σε Νέα Υόρκη και Λονδίνο.

Το Techblog είναι προσκεκλημένο της Samsung και την Τετάρτη θα βρίσκεται στο Λονδίνο για να δούμε πρώτοι από κοντά τα νέα Galaxy και να σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας!

Ακολουθούν αναλυτικά τα χαρακτηριστικά όπως έχουν διαρρεύσει μέχρι σήμερα:

Samsung Galaxy S8
– Οθόνη: 5.8in WQHD+ Super AMOLED dual-curved-edge, Force Touch, always-on display
– Επεξεργαστής: Snapdragon 835/ Exynos 8895
– Γραφικά: Adreno 540/ARM Mali-G71
– Μνήμη RAM: 4GB
– Αποθηκευτικός Χώρος: 32GB, με υποστήριξη microSD
– Δίκτυα: 4G LTE, dual-band 802.1ac Wi-Fi, Bluetooth 4.2, NFC, GPS, GLONASS, OTG, USB-C, fingerprint scanner πίσω, και iris scanner
– Κύρια camera: 12Mp, f/1.7
– Μπροστινή camera: 8Mp, f/1.7 με autofocus
– Ήχος: Harman Kardon stereo speakers, USB-C audio, 3.5mm headphone jack, AKG earphones
– Waterproofing: IP68
– Λειτουργικό: Android 7.1 Nougat με TouchWiz και Bixby AI assistant
– Μπαταρία: 3.000 mAh none-removable με Adaptive Fast Charging και fast wireless charging
– Διαστάσεις: 140.14×72.20×7.30 χλστ.

Samsung Galaxy S8 Plus
– Οθόνη: 6.2in WQHD+ Super AMOLED dual-curved-edge, Force Touch, always-on display
– Επεξεργαστής: Snapdragon 835/ Exynos 8895
– Γραφικά: Adreno 540/ARM Mali-G71
– Μνήμη RAM: 4GB
– Αποθηκευτικός Χώρος: 64GB, με υποστήριξη microSD
– Δίκτυα: 4G LTE, dual-band 802.1ac Wi-Fi, Bluetooth 4.2, NFC, GPS, GLONASS, OTG, USB-C, fingerprint scanner πίσω, και iris scanner
– Κύρια camera: 12Mp, f/1.7 dual camera
– Μπροστινή camera: 8Mp, f/1.7 με autofocus
– Ήχος: Harman Kardon stereo speakers, USB-C audio, 3.5mm headphone jack, AKG earphones
– Waterproofing: IP68
– Λειτουργικό: Android 7.1 Nougat με TouchWiz και Bixby AI assistant
– Μπαταρία: 3.500 mAh none-removable με Adaptive Fast Charging και fast wireless charging
– Διαστάσεις: 152.38×78.51×7.94 χλστ.

Galaxy S8 όλα όλα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, Μάθε τα πάντα για τα επόμενα Samsung Galaxy S8 και S8 Plus

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vaggos

Σε χαρακτηριστικά ειναι σχεδον ιδια με το S7 edge, τωρα ποιος θα παει στο S8 κάτοχος edge στην διπλη τιμη που θα βγει , για 0,3 inch διαφορά…. θα δούμε

efthimis

Αναμενοντας το τελειο.

Thodoris

Κανένας ιδιαίτερος λόγος για να πάρεις το 8. Πιστεύω ότι θα πάω προς Xiaomi μεριά η οποία με πολλές καινοτομίες έχει φτάσει όλες τις μεγάλες εταιρείες. Η Huawei.

Πάνος

Αυτό με τις διαρροές δεν μου αρέσει καθόλου. Μήνες πριν βγει το κινητό ξέρουμε πως θα είναι. Στον βωμό του hype θυσιάζεται η έκπληξη που θα φέρει η αναμονή.

mitsaras

Θέλω να δω πόση θα κραξουν την μπαταρία του s8 που είναι 3000. Πάντως το htc u ultra που έχει την ίδια μπαταρία το ξεγραψαν από την αγορά…….

tester

@mitsaras υποτιθεται οτι ο 835 είναι 40% λιγότερο ενεργοβόρος απο τον 821. Αν ισχύει αυτό τότε είναι μια χαρα τα 3000mAh, θα είναι σαν να έχει 4200mAh με 821. Θα φανεί στην πράξη βέβαια πόσο αυτοί οι ισχυρισμοί είναι αληθείς.

mitsaras

tester… Να σου πω γιατί το λέω αυτό. Γιατί στην Ελλάδα έχουμε μάθει να μην έχουμε προσωπική άποψη. Απλώς να αναπαράγουμε ότι ακούμε από μεγάλα site του εξωτερικού και αυτό έγινε και στην προκειμένη περίπτωση με το HTC. Τυχαία το αναφέρω διότι έχει την ίδια μπαταρία με το S8. Ξέρω ότι ο επεξεργαστής δεν είναι τόσο ενεργοβόρος όσο ο 821. Έλα δεν έχω πολύ εμπιστοσύνη στο ui της Samsung

Παπαροκας tiamat

Δεν εχει ξαναυπαρξει τετοια αναμονη για κινητο τα τελευταια 2 – 3 χρονια…

Ειναι η συσκευη που θα αλλαξει τη ζωη μας και θα κανει οποιον την εχει στη κατοχη του να νοιωθει ανωτεροτητα….

Ειναι ζαλη….

Thodoris

Το κινητό που θα αλλάξει της αγορά και θα έρθει ως το νέο “iPhone” θα είναι το αναμενόμενο αναδιπλούμενο κινητό της Σαμσουνγκ. Εκεί θα φανεί διαφορά. Τα νέα μοντέλα με μικρές διαφορές κάθε χρόνο κουράζουν , και φαίνεται και στην προτίμηση του κόσμου, αφού μάρκες σαν την Xiaomi και Huawei πλησιάζουν την πρώτη θέση της πίτας .

Γιώργος Κ.

Να λέμε και του στραβού το δίκιο μας τα έχουν ψιλοδιογκώσει με το s8. Ακόμη και να σκεφτόσουν να το πάρεις με τόση διαφήμιση και διαρροές καταλαβαίνεις κάτι δεν πάει καλά. Εντάξει θα έχει μία οθόνη με λιγότερα περιθώρια. Αυτοί που μέχρι σήμερα είχαν το s7 και το s7 edge ώς το υπέρτατο κινητό ξαφνικά αλλάξανε γνώμη; O επεξεργαστής τίποτε το καινούριο, η κάμερα το ίδιο, η μνήμη το ίδιο, η ανάλυση το ίδιο, η μπαταρία το ίδιο. Πόσο πρόβατο πρέπει να είσαι για να περιμένεις ένα βελτιωμένο κατά μερικών χιλιοστών πάνω κάτω στην οθόνη κινητό; Ακόμη και ο vaggos το samsung τρολλ λεει δεν αξίζει και μπράβο του.

Geo pap

Εγω λεω να βγαλουν την 7.1 για το s7 γιατι το 7.0 σαν να μην μας τα λεει καλά

NtinosMD

Βαλανε το Bixby assistant και εβγαλαν το IR. Δηλαδη τι φαση ? Και το χρεωνουν κ παραπανω για να βγαλουν λεφτα απο τη πατεντα που αγορασαν. Που ουσιαστικα δε νομιζω να καταλαβαινει στην τελικη ελληνικα ( ποιος AI assistant το κανει εξαλλου ? ) οποτε αχρηστο τουλαχιστον για την ελληνικη αγορα ( ξερω δεν κοιτανε τη δικια μας αγορα αλλα και παλι ). Ετσι απο περιεργεια θελω να δω τι αυτονομια θα εχει … γιατι κατι μου μυριζει για επιστροφες σε εποχες s6-κ ελπιζω να κανω λαθος. Τωρα για τους κατοχους s7 edge ειδικα δεν εχει τιποτα το ουσιαστικο το upgrade. Εκτος κ αν τους χαλασει το θηριακι που εχουν στις τσεπες τους με τα update που θα ρολαρει…. time will show….

Νίκος Γ.

Οι διαστάσεις του S8 πρέπει να είναι λάθος. Το S7 edge με πολυ καλό screen to body ratio και 0,3″ μικρότερη οθόνη έχει αντίστοιχα 150.9 x 72.6 x 7.7 mm. Άλλο ένα πράδειγμα… το LG G6 με ακόμη πιο μεγάλο screen to body ratio και παρόμοιες ίντσες, έχει 148.9 x 71.9 x 7.9 mm

Δυσκολεύομαι να πιστέψω ιδίως τα 140mm σε μήκος

Antonis

5.8in το S8 και 6.2in το S8 Plus…Πανεμορφες παντοφλαρες ρε Samsung…Συγχαρητηρια!!!Θελεις να εχεις παντοφλαρες?Κανενα προβλημα..Αλλα βγαλε την κορυφαια (ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ) συσκευη σου εως τωρα και σε ενα πιο φυσιολογικο μεγεθος ας πουμε 5 εως 5.2in…Επισης στα χαρτια οσον αφορα τα χαρακτηριστικα,δεν βλεπω διαφορα σε σχεση με τα S7 και S7 Edge περα απο τον επεξεργαστη και φυσικα αυτο θα εχει αντικτυπο την ιδια αποδοση η οποια και θα μου κανει εντυπωση αν ειναι καλυτερη απο τα S7…

aptalikos

O άλλος λέει ότι δεν υπάρχει λόγος να πάρεις το S8 αλλά υπάρχει λόγος να πάρει ένα Xiaomi. Ο μόνος λόγος είναι τα χρήματα όταν δεν τα εχεις. Πάω και εγώ τώρα να ρίξω μία χυλόπιτα σε μία Ferrari και να παρω το Fiat.

dZON

@ANTONIS ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΠΟΛΙΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ….Πιστευω οτι θα υπαρξει προβλημα με το S8 KAI μαλλον μπορει να ειναι στην αυτονομια του.Mακαρι να βγω ψευτης…..ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ funboy ΚΑΙ κατοχος S4 KAI TOY ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥ ΦΥΣΙΚΑ S7…

bezilys

@Παπαροκας tiamat θέλω να πιστεύω ότι τρολάρεις αλλιώς παίζει να το έχεις κάψει τελείως…

Beowolf Ahates

Για τους δοκτοραδες των μαθηματικών…3Χ11…3Χ12…3Χ15+11…ας ρίξουν μια ματιά στα κινητά τους, πως κατανέμεται η χρήση της μπαταρίας. Super amoled λέγεται και είναι ρουφήχτρα…αλλά ξέχασα, η “νέα” οθόνη θα είναι κατά 90% λιγότερο ενεργοβόρα…

χαρης

σαν κατοχος iphone6plus βλεπω οτι στο ιδιο μεγεθος διαστασεων η samsung βγαζει οθονη 6,2

Bitter

Sony Xperia SP με 4.6″ οθόνη
( 130.6 x 67.1 x 10 mm )

Samsung Galaxy S8 με 5.8″ οθόνη
( 140.14 × 72.20 × 7.30 mm )

Νομίζω πως δεν είναι και πολύ μεγάλο το μέγεθος του κινητού. Ιδικά για το μέγεθος της οθόνης. Αν είχε μικρότερη οθόνη και χρησιμοποιούσε το ίδιο Design και την ίδια αναλογία οθόνης ( 2:1 ) πιστεύω όχι απλά θα φαινόταν πολύ μικρό αλλά δεν θα χωρούσε αρκετά μεγάλη μπαταρία για να αντέξει μία μέρα χρήσης, με αυτά τα specs. Όσο καλύτερη κατανάλωση και να έχει ο 835.

Έγραψα το Xperia SP γιατί τυχαίνει να έχω αυτό στα χέρια μου και το μέγεθος του μου φαίνεται σχετικά μικρό, συν την μικρή οθόνη.

Όλα αυτά βέβαια αν είναι πραγματικά τα μεγέθη που βλέπουμε.

Taz_dev

@Παπαροκας tiamat
Συμφωνώ απόλυτα μαζι σου. Επιτέλους η εξωγήινη τεχνολογία που είχαν πρώτοι οι αρχαίοι Έλληνες περνάει στον απλό κοσμακι.
Ps αν τρολαρεις τοτε κι εγώ μαζι σου. Αν οχι get a life…

lolek

@ tester
Το οτι ειναι ο 835 40% πιο οικονομικος απο τον 821 δεν σημαίνει με τίποτα οτι θα λειτουργεί σαν να εχει 40% μεγαλυτερη μπαταρία. Που τα εχετε δει αυτα; Παντα τη μεγαλύτερη κατανάλωση την εχει η οθονη, το gps και αλλα πολλά και οχι ο επεξεργαστης. Σιγουρα παίζει κάποιο ρόλο αλλα δεν εξαρτάται η αυτονομία απο τον επεξεργαστή σε τόσο μεγάλο βαθμό

ChrisGR

Αντε να βγει το s8 για να παρω σε καλη τιμη το s7

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.