Samsung Galaxy S8: H ψηφιακή βοηθός Bixby θα μπορεί να βλέπει και να διαβάζει

Η Samsung αποφάσισε να μπει δυναμικά στον χώρο τον ψηφιακών βοηθών, αφού σκοπεύει να εξοπλίσει την “Bixby” με πολλά χαρακτηριστικά. Μέχρι στιγμής γνωρίζαμε ότι θα είναι ενσωματωμένη στις εφαρμογές και ότι θα υποστηρίζει την υπηρεσία Samsung Pay.

Σήμερα μαθαίνουμε και κάτι επιπλέον, αφού η Bixby δεν θα ακούει μόνο στις φωνητικές εντολές, αλλά θα μπορεί επίσης να “βλέπει”. Πιο συγκεκριμένα, θα χρησιμοποιεί την κάμερα του Samsung Galaxy S8 για οπτική έρευνα και αναγνώριση κειμένου.

Ο στόχος είναι η Bixby να μπορεί να σκανάρει ένα προϊόν και ύστερα να το παραδίδει στην υπηρεσία Samsung Pay ώστε να ολοκληρώνει την αγορά του μέσω ενός online καταστήματος. Επίσης θα μπορεί να σε κατευθύνει σε κάποιο μαγαζί όπου θα μπορείς να αγοράσεις το προϊόν που της έδειξες.

Αυτό θα είναι ένα μεγάλο όφελος για την υπηρεσία Samsung Pay, αφού με αυτό τον τρόπο θα ωθήσει σε περισσότερες αγορές με την χρήση της υπηρεσίας της Κορεατικής εταιρείας. Επιπλέον, η δυνατότητα αυτή της Bixby θα δώσει μεγάλο πλεονέκτημα απέναντι στην Siri η οποία προς το παρόν μπορεί να χρησιμοποιήσει το Apple Pay μόνο για μεταφορά χρημάτων σε άλλους χρήστες.

Samsung Pay Bixby product recognition text, Samsung Galaxy S8: H ψηφιακή βοηθός Bixby θα μπορεί να βλέπει και να διαβάζει

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vaggos

Σε 2 μήνες θα δούμε το καλύτερο smartphone όλων των εποχών νομίζω

Beowulf Ahates

Θα ζητήσω απ’ την Bixby να μου δείξει από που μπορώ να αγοράσω ένα iphone,…να δω τι θα μου απαντήσει.

Αλέξανδρος

@Beowulf Ahates θα το βραχυκυκλώσεις με το που το πάρεις στα χέρια σου το εργαλείο????????? Ρε κάτι άνθρωποι με κάτι ερωτήσεις………………..

Μη τολμήσεις να ρωτήσεις ποιο είναι καλύτερο μεταξύ των δύο, πάει, οι εκρήξεις του Note 7 δεν θα είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που θα αντικρίσεις.

George

Πολύ πληροφορία θέλει να μαζέψει η samsung….όχι δεν θα πάρω…ευχαριστώ !!!
Ελπίζω να μην το προτιμήσουν πολλοί…
Stay Simple !!!

aptalikos

Άλλο ένα θέμα που όσα δεν φτάνει η αλεπού … πηγαίνει προς τη Κίνα.

NikosAr

Bixby εδώ χρτστσστ …. τς τς
* δεν ξέρω πως να σου το πω …?~<$$£¥#^^^}]]^*+ κάηκα βζζζκσσς

ChristosT

Δεν μας φτάσανε οι ρου$@άνοι Siri και Cortana τώρα θα έχουμε και Bixby…
Περαστικά στην ανθρωπότητα τώρα και στο άμεσο μέλλον.

James

Πολύ βολική η οπτική αναγνώριση κειμένου. Τη χρησιμοποιώ συνέχεια (μέσω του Google now) για να κάνω copy κείμενο από βιβλία και να κρατάω σημειώσεις.

bezilys

@εμένα αυτή η Bixby δεν μου κάθετε καλά κάτι μου λέει αυτή εφαρμογή θα απόσπαει πληροφορίες από τον χρήστη που δεν κάνουν,λόγο ότι θα χρησιμοποιεί την και την κάμερα..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.