Samsung Galaxy S8: Έρχεται με “Beast Mode” για έξτρα ταχύτητα και επιδόσεις

Αν κάτι είναι σίγουρο για την επόμενη ναυαρχίδα της Samsung, αυτό είναι το πόσο δυνατή και γρήγορη συσκευή θα είναι, ικανή να εκτελέσει κάθε δύσκολη διεργασία. Από ότι φαίνεται όμως, η Samsung σχεδιάζει κάτι ακόμη, κάτι το οποίο θα κάνει το Samsung Galaxy S8 ακόμα πιο γρήγορο, αφού έκανε αίτηση για την εμπορική ονομασία “Beast Mode”.

Το “Beast Mode”, το οποίο αρχικά εντόπισε το GalaxyClub, αναφέρεται ότι θα χρησιμοποιείται σε smartphones, εφαρμογές, tablets και computers. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει καμία εξήγηση για το τι σημαίνει το “Beast Mode”, αλλά σίγουρα μοιάζει για μια ρύθμιση που θα προφέρει έξτρα ταχύτητα στις συσκευές μας. Πιθανότατα θα χρονίζει τον επεξεργαστή σε μεγαλύτερη ταχύτητα, το οποίο φυσικά θα έχει κόστος στην διάρκεια της μπαταρίας.

Γιατί άλλο μπορεί να χρειαστεί η παραπάνω ταχύτητα; Αρχικά, το VR θα μπορούσε να επωφεληθεί από αυτή την λειτουργία, αφού η υποστήριξη του Gear VR σε συνδυασμό με την φημολογούμενη 4Κ οθόνη, το Samsung Galaxy S8 θα ήταν ιδανικό για μια τέτοια χρήση.

Στην τελευταία έκδοση Android Nougat beta για το Samsung Galaxy S7, υπάρχει η επιλογή “high performance”, οπότε ίσως αφορά την ίδια λειτουργία, με την Samsung να την πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα.

Ωστόσο, είναι λογικό η Samsung να θέλει να δώσει μεγαλύτερη ελευθερία όσον αφορά τις επιδόσεις για το Samsung Galaxy S8, αφού η συσκευή φημολογείται ότι θα έχει 6GB RAM και Snapdragon 830 ή τον Exynos 8895.

Samsung Galaxy S8 Beast Mode trademark higher performance, Samsung Galaxy S8: Έρχεται με “Beast Mode” για έξτρα ταχύτητα και επιδόσεις

Samsung Galaxy S8 Beast Mode trademark higher performance, Samsung Galaxy S8: Έρχεται με “Beast Mode” για έξτρα ταχύτητα και επιδόσεις

Samsung Galaxy S8 Beast Mode trademark higher performance, Samsung Galaxy S8: Έρχεται με “Beast Mode” για έξτρα ταχύτητα και επιδόσεις

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas

Και μετα μπουυυυμ η μπαταρια,καντε μλκιουλες

petros

Αυτο σε καθε άρθρο του S8 νσ βγαινουν οι χρήστες των Κινεζικων και να λενε μπαμ μπουμ, μπαταρίες, εκρήξεις κλπ. ΕΧουν γινει πιο γραφικοι και απο την Σαντορίνη, έλεος , πολύ κόμπλεξ κατωτερωτητας

kostas

επεσες εξω δυστυχως.ειμαι πρωην κατοχος s6 edge plus.s7 edge και μετα απο τοσα χρονια πηγα σε iPhone 7 plus ετσι για την εμπειρια.οποτε ακυρω περι κομπλεξ κατωτερωτητας.

καλες γιορτες να εχεις

Αλέξανδρος

Βασικά να βάλει ir για υπέρυθρες και μετά σίγουρο είναι ότι θα είναι τούμπανο. Αν βάλει και ir και έχει ότι είχε το s7 έχω τσιμπήσει σίγουρα ( φυσικά ΜΗ ΠΑΕΙ στο χιλιάρικο γιατί το 17 μας βλέπω δύσκολα ).
Αν και δεν έχω πάρει ποτέ Samsung το S8 σίγουρα θα είναι πολύ δυνατό.
Τώρα για τα μπαμ και μπουμ που λένε μερικοί όταν θα βγει μη σας δω να κάνετε κολοτούμπες και να λέτε τι κτήνος έβγαλε η Sammy.
Μέγα λάθος αυτό που έκανε με το Note 7 αλλά σε καλό θα της βγει σε βάθος χρόνου ( αν κάνει τα απαραίτητα βήματα φυσικά ).

Σταύρος Χριστουλάκης

Όσο υπάρχει OnePlus και xiaomi (όχι ως προς το brand name αλλα ως προς την ποιοτητα των προϊόντων στις σωστές τιμές) δεν αξίζει να πάρεις κατι αλλο σε android. Αυτο ειναι το εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσει η Samsung! Αν θέλει να αξίζει τα λεφτά τις θα πρέπει να κανει το δικό της OS αλλιώς υπάρχουν πολυ καλύτερες προτάσεις σε αυτα τα λεφτά…. Βέβαια μπορείς να πας σε αλλο OS και να γλυτώσεις μια και καλή απο το υποκειμενικά καλο και ανασφαλές android!

shadgr

Άλλη μια μηχανή αρμέγματος έν όψει.
Με τον φαύλο κύκλο των μελετημένων υποβαθμίσεων των συσκευών,
εγώ έχω τελειώσει.
Ευτυχώς για τις εταιρείες πάντα θα υπάρχουν θύματα…

aptalikos

@Kostas αφού λες ότι είχες s6 edge plus & s7 edge που όχι μόνο δεν είχαν πρόβλημα μπαταρίας αλλά είναι και τέρατα αυτονομίας γιατί αναφέρεσαι σε μπαμ και μπουμ. Άκυρο το σχόλιο σου από έναν μάλιστα που ξέρει τι ποιοτικές συσκευές είχε.

kostas

@aptalikos το λεω για το beast mode που γραφει το αρθρο.με τετοια τεχνασματα φτανουν τους επεξεργαστες στα ύψη με συνεπεια να ζορίζεται και η μπαταρια,και με το προηγούμενο φιασκο δεν ειναι ωρα για πειράματα.

Γιάννης

το s7 edge ειναι το καλυτετο κινητό σε απόδοση και μπαταρία και δε βάζω καν το power saving mode έχοντας 6 ωρες αυτονομία οθόνης, απλα το beast mode θα αποδίδει συνέχεια στο maximum λογικά εξαιτίας μεγάλης μπαταρίας,τα περι εκρηξεων είναι βαρετά ειδικά για όσους έχουν samsung γιαυτό και δεν έπεσε η φήμη του brand.

giannis

Σαχλαμάρες για να ψαρώνουν τα fanboys. Δηλαδή μας λένε ότι μέχρι τώρα οι συσκευές της δεν λειτουργούσαν στο max όταν απαιτούνταν, αλλά τώρα με το beast mode, το κινητό, θα γίνεται σαν τον kitt που πατούσες ένα κουμπί και πετούσε το αμάξι.

manosz

Ε πώς θα τραβήξει το ενδιαφέρον; περιμένω και άλλες τέτοιες πιασαρικες “καινοτομίες”

bezilys

Τώρα μένει να βγάλει και ένα mode al akbar!!!

Νικ

Αυτό που μερικοί έχετε ναυαρχίδα κανένα 3 μηνό χάνετε αρκετά λεφτά για τον χρόνο χρήσης σε σχέση με πόσο το πουλησατε έχετε πάρει και το σ7 και μιλάτε για το 8 με 2 κιν που δεν έχουν κλείσει στα χέρια σας 6αμινο καν με ξεπερνα (λες και τα 2 μοντέλα είχαν τα τεράστια προβλήματα) που να ειχατε και την LG kai to droop lop και κλάμα τα παιδιά. Τώρα για τα κινεζικα που λέτε αν συγκρίνετε σχεδίαση επεξεργαστές κάρτες γραφικών κάμερα οθόνες με ένα σαμσουνγκ απλά θα καταλάβετε της διάφορες στα λεφτα ( έχω ζέστη να γυναίκα και έχει φίλος xiaomi καλά για τα λεφτά τους αλλά μέχρι εκεί ) προσωπικά έχω το σ6 με 2 χρόνο απροβληματιστο κινιτο τα υπόλοιπα τα ακούω βαρέσει (φιλικα)

KostasB

Ως προς το άρθρο. Νομίζω το σωστό είναι Snapdragon 835 και όχι 830.
Αν θυμάμαι καλά αυτό επιβεβαιώθηκε.
Καλές γιορτές!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.