Θήκες του Samsung Galaxy S8 αποκαλύπτουν hardware λεπτομέρειες

Παρόλο που δεν έχουμε δει κάποιο επίσημο render του Samsung Galaxy S8, διάφορα leaks μας έχουν δώσει μια γενική εικόνα για το πως θα είναι η νέα ναυαρχίδα της Samsung. Σήμερα διέρρευσαν και άλλες φωτογραφίες από την UAG, μια εταιρεία που κατασκευάζει θήκες για smartphones.

Η εταιρεία με έδρα την Αυστραλία, έβαλε στο website τις θήκες που έχει σχεδιάσει για το Samsung Galaxy S8, επιβεβαιώνοντας έτσι την πληροφορία που υπήρχε για το iris scanner. Εκτός από το iris scanner, στο πάνω μέρος υπάρχουν και κάποιοι άλλοι αισθητήρες και φωτοδίοδοι. Επιπλέον, επιβεβαιώθηκε και η αφαίρεση του homebutton/fingerprint sensor από το μπροστά μέρος.

Στην αριστερή πλευρά υπάρχει ένα κουμπί κάτω από τα πλήκτρα του ήχου, ενώ στην δεξιά βρίσκεται άλλο ένα κουμπί. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε ποιο θα είναι το power button, αφού αναμένεται να υπάρχει και ένα dedicated κουμπί για την Bixby.

Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται δεξιά από την πίσω κάμερα, και σε αντίθεση με άλλους κατασκευαστές που προτιμούν το κυκλικό σχήμα, στο Samsung Galaxy S8 θα είναι ορθογώνιος.

UAG Samsung Galaxy S8 cases, Θήκες του Samsung Galaxy S8 αποκαλύπτουν hardware λεπτομέρειες

UAG Samsung Galaxy S8 cases, Θήκες του Samsung Galaxy S8 αποκαλύπτουν hardware λεπτομέρειες

UAG Samsung Galaxy S8 cases, Θήκες του Samsung Galaxy S8 αποκαλύπτουν hardware λεπτομέρειες

UAG Samsung Galaxy S8 cases, Θήκες του Samsung Galaxy S8 αποκαλύπτουν hardware λεπτομέρειες

UAG Samsung Galaxy S8 cases, Θήκες του Samsung Galaxy S8 αποκαλύπτουν hardware λεπτομέρειες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris_BMW

Ολα καλα οκά ωραία αυτό που τοποθετούν τον αισθητήρα στο πίσω μέρος δεν μου αρέσει προσωπικά καθόλου..
Το θεωρώ τελείως άβολο κ ελπίζω η Apple να μην το υιοθετήσει στα επόμενα I phone …

ChristosT

Καταλαβαίνω σχεδιαστικά οτι ο αισθητήρας έχει μπεί στο σημείο που ο δείκτης του χεριού είναι εκεί όταν αγκαλίαζεις με το χέρι το κινητό…αλλά θεωρώ οτι και πολλές φορές θα πιάνεις και τον φακό της κάμερας. Σε άλλους βολεύει σε άλλους όχι.
Αισθητικά δεν μου αρέσει…και αυτό γιατί πολλές θα πρέπει να σηκώνεις το κινητό απο την επιφάνεια που το αφήνεις για να το ξεκλειδώσεις ή να το δουλεύεις εκεί πάνω. Εκτός και ΑΝ θα έχει κάτι στην οθόνη μπροστά…

Άγγελος Γ

Εγώ πάλι το αντίθετο. Όταν από κινητo με τον αισθητήρα μπροστα(note4) πήγα στο mate8 με αισθητήρα πίσω, άλλαξα γνώμη από την πρώτη στιγμή. Πολύ πιο πρακτικό και εύκολο.

xarisgru

Δυστυχως εχει απογοητευσει πολυ κοσμο το δακτυλικο αποτυπωμα που βρισκεται πισω, μαζι και εμενα! Αν και παρ’ολα αυυτα ανοιγει με την ιριδα απροβληματιστα, δεν νομιζω να υπαρξει θεμα

johntsian84

Και εγώ το θεωρό πολύ χαζό εκεί που το βάλανε ας τοποθετουσαν την κάμερα διαφορετικά ποιο δεξια η ποιο απλά τον αισθητήρα ποιο άκρη τέλος πάντων άντε να δούμε.

Beowolf_Ahates

5oς που διαφωνεί με τον αισθητήρα πίσω.

Σταυρος Χρι

Εκτος οτι ο αισθητήρας ειναι πισω, ειναι και στην αριστερή μεριά… Λες και όλοι ειναι αριστερόχειρες…. Επισης δεν ξερω αν όταν βγει και το δω απο κοντα αλλάξω γνώμη αλλα τωρα δεν μου αρεσει καθόλου… Πρώτον γιατί ειναι κυρτο, δεύτερον γιατί έφυγε το φυσικό κουμπί και τρίτον η θέση του δακτυλικου αποτυπώματος… Μπορεί να ειμαι συντηρητικός, τι να πω….

Αγγελος

Ετοιμη να βγαλει το τελειο κινητο και θα βαλει τον αισθητηρα πισω…φτου και παλι φτου δεν εχω να πω κατι αλλο

Γιώργος Ζ.

Οπως έγραψε και ο πρώτος όλα καλά και ωραία αλλά αυτό το δαχτυλικό από πίσω είναι χάλια.. Χάθηκε να το βάλει μπροστά ενσωματωμένο στη οθόνη αφού υπάρχει η τεχνολογία.. Έλεος ρε σαμυ πολύ Άβολο το σημείο είναι καθαρά πίσω γύρισμα για μένα…

9gag

Sorry για το offtopic (απλά αυτό το άρθρο θα πάρει αρκετά views ) έχω μία απορία περί huawei p9 lite. Υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ εκδόσεων 2GB και 3GB πέρα από την ram? Η έκδοση των 3GB θα πάρει nougat? Και πάλι σορρυ για το offtopic.

Gvirginia

@9gag

Απ’όσο γνωρίζω, όχι δεν υπάρχει άλλη διαφορά και λογικά Nougat θα πάρουν και οι δύο εκδόσεις (ήταν στη Beta.)
Εγώ θα έστελνα ένα mail στην εταιρεία, να είμαι καλυμμένος.

9gag

@Gvirginia ευχαριστώ πολύ αγορινα. Μάλλον αυτό θα κάνω για να είμαι σίγουρος!

Panos7GR

Στις μεγάλες ίντσες ο αισθητήρας στη πλάτη είναι η καλύτερη λύση, μέχρι να δούμε να ενσωματώνουν την λειτουργία υπερήχων της Qualcomm ή οποιαδήποτε άλλη. Ειδικά όταν είσαι on-the-go ο δείκτης πάει από μόνος του. Ασε που δεν χρειάζεται να δηλώνεις πολλά δάκτυλα. Στη πίσω πλευρά βάζεις μόνο τους δείκτες και τέλος. Ο αισθητήρας ,μπροστά εκτός ότι είναι άσχημος, απαιτεί και μεγάλα περιθώρια κάτω από την οθόνη.

Τώρα η επιλογή της Samsung είναι εντελώς λάθος. Βρίσκεται δίπλα στη κάμερα, σοβαρά;;; Χαχαχα μου θυμίζει τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων του S5 που έπρεπε να σύρεις το δάκτυλο προς τα κάτω για να σκανάρει. Οτι να ‘ναι κάνουν εκεί τη Samsung για να ξεχωρίσουν και εντέλει χάνουν στην εργονομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.