Υπάρχει ήδη η απομίμηση Samsung Galaxy S8

Οι απομιμήσεις smartphones δεν είναι κάτι καινούριο. Ανώνυμοι κατασκευαστές (συνήθως από την Κίνα) κυκλοφορούν απομιμήσεις δημοφιλών μοντέλων από μεγάλες εταιρείες όπως Samsung και Apple.

Άλλοι βάζουν ακόμη και το logo της εκάστοτε εταιρείας με αποτέλεσμα να τα πουλάνε σαν να ήταν η πραγματική συσκευή και άλλοι τα διαθέτουν ανοιχτά ως απομιμήσεις.

Για όσους δε θέλουν να περιμένουν την επίσημη κυκλοφορία του Samsung Galaxy S8 (κάπου μέσα Απριλίου) ήδη υπάρχει η απομίμησή του. Οι hands on εικόνες και τα render που έχουν διαρρεύσει μέχρι σήμερα, φαίνεται ήταν αρκετά για να δημιουργηθεί η απομίμηση, η οποία όμως δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα καλή.

Να πούμε ότι η ανακοίνωση του Samsung Galaxy S8 μαζί με το Galaxy S8+ θα γίνει 29 Μαρτίου και η κυκλοφορία αναμένεται από 28 Απριλίου. Tα Samsung Galaxy S8 και S8+ θα έχουν σχεδόν bezel-less οθόνη 5.8 και 6.2 ιντσών, αντίστοιχα, επεξεργαστή Snapdragon 835, μνήμη RAM 4GB. Η μπαταρία του Galaxy S8 είναι 3000mAh, ενώ το S8+ αναμένεται στα 3500mAh. Από press render που έχει διαρρεύσει έχει επιβεβαιωθεί η ύπαρξη θύρας USB-C, υποδοχής ακουστικών 3.5 χλστ. και σκάνερ ίριδας.

fake samsung galaxy s8, Υπάρχει ήδη η απομίμηση Samsung Galaxy S8

fake samsung galaxy s8, Υπάρχει ήδη η απομίμηση Samsung Galaxy S8

fake samsung galaxy s8, Υπάρχει ήδη η απομίμηση Samsung Galaxy S8

fake samsung galaxy s8, Υπάρχει ήδη η απομίμηση Samsung Galaxy S8

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Πέτρος Π

Μου αρέσει που λέει στο άρθρο ότι η απομίμηση δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα καλή… Από που ακριβώς το βλεπουν αυτό? Εμένα ακριβώς το ίδιο μου φαίνεται με τις φώτο του επίσημου που έχουν διαρρεύσει! Μη σας πω κιόλας ότι είναι κι αυτά leaks από το επίσημο! Ό,τι να ναι είναι τέτοια άρθρα…

Σπύρος

Χάλια είναι ..την οθόνη μόνο δες που δεν πιάνει όλη την μαύρη περιοχή… κυρίως πάνω και κάτω. Τραγικό!

George

Θα βάλω την γριά που νταραβεριζομαι να μου το τσιμπησει,γιατί για το αυθεντικό δε παίζει, ολο φθηνιαρη με λέει.

Kostas

Όλα αυτά έχουν απομιμήσεις,πήρε ένας φίλος μου ένα Ulefone από το Ali και ο Κινέζος ορκιζόταν πως είναι Original. Μάλιστα ήταν και προσφορά έδινε μαζί κεφτεδακια από ροντβαιλερ

Γιάννης

Αν θεωρούμε ψωνάρες όσους θέλουν να μοστράρονται κάθε φορά με την ακριβότερη ναυαρχίδα, τότε θα πρέπει να θεωρήσουμε κομπλεξάρες όσους παίρνουν τις απομιμήσεις των ναυαρχίδων. Αυτοί και αν είναι κάγκουρες

Δημήτρης Πετσιώτης

Θα αντέξει με 3000mAh κινητό 5,8″;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 Plus

Το 5,5 ετών Samsung Galaxy S8 παίρνει νέο firmware update

Τα Samsung Galaxy S8 και S8+ κυκλοφόρησαν στις αρχές του 2017 και έλαβαν την τελική τους ενημέρωση τον Μάιο του 2021.

Software Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 Plus

Samsung Galaxy S8: Παίρνει ακόμα ένα update

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την κυκλοφορία του, αλλά ο γερόλυκος που ακούει στο όνομα Samsung Galaxy S8 αντέχει ακόμα.

Software Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8: Θα λάβει το τελευταίο update 4 χρόνια μετά

To Samsung Galaxy S8 έχει οθόνη 5.8 ιντσών Super AMOLED, οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 8895 και μνήμη RAM 4GB και είχει τιμή 829 ευρώ.

Software Galaxy S8 Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S8 series: Νέα αναβάθμιση φέρνει την ενημέρωση ασφάλειας Ιανουαρίου

Η Samsung ξεκίνησε τη σταδιακή αναβάθμιση των smartphones της σειράς Galaxy S8, η οποία φέρνει την ενημέρωση ασφαλείας Ιανουαρίου 2021.