Samsung Galaxy S8: Η ψηφιακή βοηθός Bixby θα λειτουργεί με όλες τις native εφαρμογές

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Samsung θα ενσωματώσει την νέα ψηφιακή βοηθό Bixby (η ψηφιακή βοηθός της εταιρείας Viv Lab που εξαγόρασε η Samsung) σε όλες τις native εφαρμογές του Samsung Galaxy S8. Σε αντίθεση με την βοηθό S Voice, η Bixby θα είναι πιο εξελιγμένη και θα λειτουργεί μέσα σε όλο το εύρος του συστήματος.

Για παράδειγμα, ενώ βρίσκεσαι στην εφαρμογή Gallery, θα μπορείς να ρωτήσεις την Bixby να σου βρει κάποιες φωτογραφίες και βίντεο που τηρούν συγκεκριμένα κριτήρια. Η Bixby λογικά θα αντικαταστήσει εντελώς την ψηφιακή βοηθό S Voice.

Η Samsung μόλις πρόσφατα επιβεβαίωσε ότι το Samsung Galaxy S8 θα έχει μια νέα ψηφιακή βοηθό, και επιπλέον έδωσε στην δημοσιότητα μερικές λεπτομέρειες για το τι θα μπορεί να κάνει. Η Bixby θα μπορεί να προσφέρει απαντήσεις και δράσεις βασισμένες στο πλαίσιο μιας συζήτησης, όπως η Google Assistant και η Siri της Apple.

Επιπλέον, η Samsung θα ανανεώσει τις native εφαρμογές με ένα νέο UI, ώστε να έχουν όλες την ίδια εμφάνιση. Μια ακόμη σημαντική αλλαγή στο software του Samsung Galaxy S8 είναι στην status bar, η οποία θα είναι πάντα ορατή, ώστε να μην χρειάζεται να κάνεις 2 φορές swipe για να αποκτήσεις πρόσβαση στα notifications και quick settings toggles.

Το Samsung Galaxy S8 αναμένεται να ανακοινωθεί τον Απρίλιο του 2017, με καθυστέρηση 2 μηνών σε σχέση με τις προηγούμενες κυκλοφορίες. Αν έστω μερικές από τις φήμες που έχουν ακουστεί για την νέα ναυαρχίδα της Samsung επαληθευτούν, τότε θα μιλάμε για μια πολύ δυνατή συσκευή.

Samsung Galaxy S8 Bixby digital assistant S Voice integrated native apps, Samsung Galaxy S8: Η ψηφιακή βοηθός Bixby θα λειτουργεί με όλες τις native εφαρμογές

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tarif16

….αντίστροφη μέτρηση γι αυτοκαταστροφή;;;;….απασφάλιση περόνης;;;;….χρονόμετρο για ελεγχόμενη πυρκαγιά;;;;….αν τ ακούει αυτά η bixby θα είναι super!

GeoChios

Πολυ ντόρος για κάτι αχρηστο….

ChristosT

Και η Samsung έχει αρχίσει να με κουράζει αφάνταστα. Δεν ακούνε τους καταναλωτές τους και τις ανάγκες τους. Από μένα προσωπικά έχει τελειώσει μέχρι να βάλει ξανά μυαλό. Αντί να βάλουν αποσπώμενη ir και radio ασχολούνται με άχρηστα πράγματα. Ας πατώσει λοιπόν μπας και βάλει μυαλό…Όλοι έχουν καταντήσει απίστευτα βαρετοί με έλλειψη προσοχής προς τις ανάγκες των χρηστών!!!

Ioannis

οντως πολυ ντορος για ενα κινητο αχρηστο οπως το iphone και ειδικα αυτοι που το κρινουν αγοραζουν κατι φτηνοκινεζιες με 150 ευρω και χαιρονται χαχα βαλτε τους να κρινουν την κορυφη της κατηγοριας ειναι σαν να χεις toyota και να βγαζεις αχρηστη τη mercedes και την bmw κλασικος ελληνας…. οσα δεν φτανει η αλεπου….!

Λευτερης

Πολυς ντορος για το τιποτα ειναι για εμας εδω στην Ελλαδα. Στις χωρες στις οποιες υποστηρίζονται οι Assistants και μπορουν να τους χρησιμοποιησουν στη γλώσσα τους, ειναι αρκετα δημοφιλής. Εγω παντως αν το Google Assistant υποστηριζε ελληνικα θα το χρησιμοποιήσα συχνα. Το ΑΙ ειναι το μελλον

tarif16

@Ioannis
πετάς εξυπνάδα για κόσμο που κρίνει συσκευές,κλασσικός έλληνας,τι φτάνει η αλεπού…..
εσύ είσαι ο αητός που τα φτάνει όλα και οι άλλοι μάλλον φτωχοπαρακατιανοί που δεν τα φτάνουν….

manosz

Χίλιες φορές τογιοτα παρά τους απατεώνες τους γερμανούς φίλε Μ..Εσύ πάρε μερσεντες να την κάνεις μόστρα..

Andreas

@ ChristosT,ολα αυτα που βαζει ,εξω τα χρησιμοποιουν.Το ραδιο που αναφερεσαι οταν εχουν προγραμματα κινητης με απειρα και φτηνα mb και εχουν ακομα και στα υπογεια του metro καλυψη 4g,τους ειναι πρακτικα αχρηστο.Μην παιρνεις παραδειγμα εδω που ειμαστε οι πιο ακριβοι και με τις λιγοτερες παροχες χρηστες κινητης.Οταν θα μπορεις να εχεις παντου full καλυψη και πραγματικα φθηνα πακετα πιστευω οτι ουτε εσυ θα το χρησιμοποιεις.Το ir ποσες φορες νομιζεις το δουλευει καποιος καθημερινα για να ελεγξει αλλες συσκευες του σπιτιου? Μολις φυγει ο αρχικος ενθουσιασμος μετα το ξεχνας.Για να μην το ζαλιζω,σου λεω οτι στο εξωτερικο ειναι λιγο διαφορετικα τα πραγματα.Ουτε ειμαστε τοσο μεγαλη αγορα για να μας παρουν τοσο πολυ στα σοβαρα.οταν εχουν τοσα εκκατομυρια πωλησεις ,εμας με κατι ψωροχιλιαδες μας εχουν για λογους στατιστικης μονο. Ουφφφ,τα εγραψα. ΥΓ: Χρονια πολλα σε ολους μας!!!

Γιώργος

Καλό είναι να υπάρχου οι AI και ακόμα καλύτερα να έχουν ελληνικά αλλά είμαι σίγουρος ότι βάζοντας όλα αυτά θα κάνουνε κανά χρόνο να βγάλουν update.

Ioannis

Ενταξει ο καθενας εχει την αποψη του ειναι ο καθενας τι ψαχνει αλλος παιρνει ρουχα απο h&m και αλλος burberry ειναι η ποιοτητα το brand παιζουν ολα… θα μ πεις κινητο ειναι κ το ενα κινητο ειναι κ το αλλο… ε αν ειναι ολα τα ιδια τραβα παρε ενα κινητο αγνωστης μαρκας απο ebay με 50 ευρω και μη το συζητας καν οταν πας να παρεις το καλυτερο κινητο της αγορας παιζεις σε ıphone και σε 2η μοιρα σε samsung galaxy s – note. Τα αλλα ολα ειναι κινητα της σειρας. Και στην τελικη δεν μπορεις να κρινεις κατι οταν εχεις κατι πολυ κατωτερο. Παρε ενα χιαομι οκ μπορει να εχει εξησου γρηγορο επεξεργαστη μπορει να εχει την ιδια μνημη ραμ αλλα δεν θα εχει ολο το πακετο που λεμε καμερα γρηγοραδα οθονη κλπ καπου θα χανουν γι αυτο και κοστιζουν 100-200 ευρω κατω και ειναι λογικο. Ψαξε βρες συγκριτικα με huawei xiaomi lenovo δεν ξερω τι αλλες μαρκες υπαρχουν και συγκρινε το με ενα s7 edge και ενα iphone 7 plus σε ενα τομεα μπορει να υπερτερουν σαν συνολο ομως ειναι πισω και πιστευω πολυ.

Giorgos

.

tarif16

@Ioannis
η ίδια εξυπνάδα με καλύτερο περιτύλιγμα….
παιδιά,όσοι έχετε κινητά των 100 ευρώ,απαγορεύετε να σχολιάζετε τις ναυαρχίδες των 600-700-800+
όσοι έχετε των 150,μπορείτε να σχολιάζετε συσκευές των 250 και κάτω.
αν νομίζετε ότι μπορείτε να έχετε άποψη για ακριβές συσκευές,γελαστήκατε….
κυρ γιάννη,έχω το lg v10,ipad air2,galaxy tab s 10.5,note 10.1 2014,ναι επίδειξη κάνω,είμαι όμως σίγουρος ότι χρήστης ενός zerphone μπορεί να έχει σωστή και τεκμηριωμένη άποψη πολύ καλύτερη της δικής μου σε τεχνολογικές συσκευές,άσχετα αν μπορεί να τις πάρει!!!…όλα τα άλλα είναι είναι απλά λίγο ρατσιστικά….άκου δεν μπορείς να κρίνεις αν έχεις κάτι κατώτερο!!!!
(μου αρέσει που έγινε λογοκρισία στο προηγούμενο σχόλιο!!!)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.