Samsung Galaxy S8: Πληροφορίες για dual-camera 12 και 13 MP

Η Samsung τελείωσε με τις μεγάλες ανακοινώσεις φέτος, έχοντας κάνει τα αποκαλυπτήρια σε Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 edge και Samsung Galaxy Note 7. Τα βλέμματα στρέφονται στα σχέδια του 2017, όπου τους πρώτους μήνες περιμένουμε το Samsung Galaxy S8.

Πριν από μερικούς μήνες είχαν ακουστεί οι πληροφορίες ότι Apple και Samsung είναι τα δυο μεγάλα ονόματα που κάνουν δοκιμές dual καμερών για να μπουν στις μελλοντικές συσκευές τους. H Apple, όπως όλα δείχνουν θα βάλει διπλή κάμερα στο iPhone 7 Plus, που ανακοινώνεται την επόμενη Τετάρτη στις 7 του μήνα. Όσο για τη Samsung, οι φήμες λένε ότι θα κάνει τη μετάβαση σε dual-camera με το Samsung Galaxy S8.

Οι πληροφορίες έρχονται από το κινέζικο Weibo από leaker που έχει αποδειχθεί αρκετά αξιόπιστος στο παρελθόν και επισημαίνει ότι το Samsung Galaxy S8 θα έχε μια κάμερα 12 Megapixel και μια 13 Megapixel. Η διπλή κάμερα πιθανόν να χρησιμοποιηθεί για διαφορετικό πεδίο εστίασης και καλύτερη εικόνα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Για την εμπρόσθια κάμερα ακούγεται επίσης ότι θα υπάρξει κάποια αναβάθμιση, θα πάει στα 8 Megapixel αντί για 5 Megapixel που είναι στο Samsung Galaxy S7. Φυσικά περιμένουμε και το σκάνερ ίριδας που μπήκε φέτος στο Samsung Galaxy Note 7.

Ακόμη έχουμε πολλούς μήνες μπροστά μας για να δούμε τι θα βάλει η Samsung στην επόμενη ναυαρχίδα της, όμως φαίνεται πως η dual-camera γίνεται το επόμενο trend και θα τη βλέπουμε σε όλο και περισσότερα μοντέλα μεγάλων και μικρών ονομάτων.

samsung galaxy s8, Samsung Galaxy S8: Πληροφορίες για dual-camera 12 και 13 MP

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ioannis

πωπω χαλια σαν κουκουβαγια ειναι τι σχεδιαση ειναι αυτη ? Απο το κακο στο χειροτερο η samsung

ChristosT

Αυτό με τις διπλές κάμερες και την απίστευτη ασχήμια πρέπει να σταματήσει. Κινητό παίρνει ο άλλος και όχι επαγγελματική μηχανή. Σιγά σιγά θα βάλουν και quad camera. Άς βελτιώσουν τις μονές οι οποίες ήδη είναι υπεραρκετές. Μόνο που το βλέπεις σε “τρομάζει”.

George

Βελτιωση αυτονομιας παρακαλω πολυ ενας ενας οι κατασκευαστες.τους επςξεργαστες τους ταβανιασατε την ραμ την κανατε κομπολόι τις οθονες φτασατε να ειναι η διαφορα μονο σε vr το τερματισατε το ανθρωπινο ματι κ τις καμερες τις κανατε παρα πολυ καλες.τι εχει σειρα;η αυτονομια.

Agnostos13

@ChristosT:
Κινητο παιρνεις σε καθε περιπτωση…η επαγγελματικη φωτογραφικη μηχανη απεχει χιλιομετρα!
Απλα οι εταιρειες κινητων προσπαθουν να δωσουν λιγο απο την αιγλη μιας dslr…
Μονο που φωτογραφιες επιπεδου dslr δυσκολευονται να δωσουν ακομα και οι εταιρειες που ασχολουνται παραδοσιακα με το ειδος, σε τοσο περιορισμενες διαστασεις (γινεται ωστοσο σημαντικη προσπαθεια με τις mirrorless). Ποσο μαλλον να τα καταφερουν εταιρειες κινητων (και σε προσιτη τιμη)! Ετσι καταφευγουν στις “πατεντες” για να θυμιζει λιγο…

tester

οκ, αν δεν βλέπετε οτι πλέον το 95% των φωτογραφιών είναι απο κινητά, εσείς μέινετε στις ατάκες “κινητό παίρνει ο άλλος, όχι φωτογραφική μηχανή”.
Και το αστείο είναι οτι η κριτική αφορά την εμφάνιση, λες και αγοράζεις φόρεμα για πάρτυ και οχι τις τεχνολογικές δυνατότητες.

Nick

Είναι δυνατόν βρε σεις να μην αντιγράψει τα iPhone; θα βγάλει και το jack 3.5mm ούτε μουσική δεν θα ακούμε… Τα ψωμιά τους τα έφαγαν και οι 2 αυτές ο κόσμος βαρέθηκε θα το δείτε στις πωλήσεις σύντομα πλέον οι Κινέζοι κάνουν καλή δουλειά και δικαιολογουν και τις τιμές. Στο Ελλάδα δύσκολα ο άλλος θα δώσει τόσα για ένα κινητό.ειδωμεν…

Παπαροκας tiamat

Αφου εβαλε τετοια καμερα η apple σιγα μην δεν ακολουθουσε η samesung…

manosz

Ο άλλος λέει ειναι κακασχημο..τι είσαι γκομενα κ θες να ειναι όμορφο το κινητό; Τηλεφωνο ειναι όχι πουκάμισο..οταν παίρνεις δλδ dslr κοιτάς να ειναι όμορφη;;; ε ρε κάτι καψούλια..

KostasB

Μιλάτε για iPhone χωρίς θύρα ακουστικών και με διπλή κάμερα χωρίς να έχει παρουσιαστεί ακόμα κάτι τέτοιο.
Κάνετε υπομονή μέχρι τις 7 Σεπτέμβρη και μετά θα έχετε πολλά να πείτε.
Η Apple επίτηδες τα διαρρέει όλα αυτά ώστε να το συνηθίζουμε και να το εμπεδώσουμε μέχρι να παρουσιαστούν επίσημα. Κάθε φορά το ίδιο κάνει.
Είτε το θέλουμε είτε όχι κατά εκεί πάει το πράγμα. Τα ακουστικά ξεχάστε τα. Θα αργήσει λιγάκι αλλά σιγά σιγά θα καταργηθούν. Είναι πολλοί πλέον που σπεύδουν στην λύση των Bluetooth στερεοφωνικών ακουστικών. Ξέρω κοστίζουν, αλλά αυτό θέλουν οι εταιρείες. Να κοστίζουν και εμείς να τα αγοράζουμε.
Επίσης, ούτε η Apple θα είναι η πρώτη εταιρεία που θα βάλει διπλή κάμερα ούτε που θα βγάλει την θύρα ακουστικών. Έχουν συμβεί ήδη αυτά άρα καμία εταιρεία δεν θα χρειαστεί να αντιγράψει την Apple.

giannis

αυτο που ολοι προβλέπουν οτι θα πεσουν samsung και apple και θα ανέβουν τα κινέζικα γιατί ο Έλληνας δεν μπορει να τα αγοράσει ειναι αστείο…. μητε η Samsung μητε η apple βασίζουν το μελλον τους στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ αγορα. ουτε οι Κινεζοι βεβαιως. ξεκολλατε δεν περιστρεφεται ο κοσμος γυρω απο το σκουπιδοτοπο μας

Ioannis

εμενα με ενδιαφερει κ η εμφανηση κ τα τεχνικα χαρακτηριστικα οταν δινεις 800 ευρω τα κοιτας ολα δεν παιρνεις τενεκε και σιγα το θεμα βαλανε ολοι dual camera και εβαλε κ η samsung τουλαχιστον η huawei σε design το κανει καλυτερα…

Δημήτρης

Δεν με ενδιαφέρει το πίσω μέρος του κινητού έτσι και αλλιώς πόσοι από εσάς βάζετε το κινητό στο τραπέζι με την οθόνη κάτω.. Εάν βγάζει έτσι όπως είναι καλύτερες φωτογραφίες οκ

Manolis

@Δημήτρης όντως, τελευταία φορά το έκανα αυτό με το Nokia 6510 που είχα το 2002-2003!!! :p

Mixalis

Proton to duel camera to evale i samsung sto S7 protou to vali i iphone 7plus. I iphone twra thelei na to vali to duel cam

KostasB

@Mixalis ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε;;; 😵 🤔

TERMANOLOGY

Dual camera η οποια μαλλον δεν ενδιαφερει κανένα………

το 90% των χρηστων θελουν μια δυνατη μπροστινη καμερα………ολα τ αλλα ειναι παπαριές.

Δεν βλεπω παντως να εχει μεγαλη διαφορα με το s7 σε χαρακτηριστικα…….μαλλον 4gb θα εχει κ αυτό dual camera και ίσως λίγο πιο δυνατούς επεξεργαστές…….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.