Tο Samsung Galaxy S8 σε φωτογραφίες hands-on

Μπορεί η Samsung φέτος να είχε βάλει σκοπό να είναι όσο το δυνατόν λιγότερες οι διαρροές για το Samsung Galaxy S8, όμως συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Δεν έχουν διαρρεύσει μόνο renders, αλλά και πολλές φωτογραφίες hands on.

Το Samsung Galaxy S8 φωτογραφίζεται ξανά και φαίνεται πως αυτή είναι η πιο καθαρή εικόνα που παίρνουμε μέχρι σήμερα.

Oι φωτογραφίες αναφέρεται ότι είναι από το Samsung Galaxy S8, το οποίο ποζάρει σε διάφορες πλευρές. Στην κάτω πλευρά βλέπουμε υποδοχή ακουστικών 3.5 χλστ. και θύρα Type-C.

Η επίσημη ανακοίνωση των Samsung Galaxy S8 και Samsung Galaxy S8 Plus θα γίνει 29 Μαρτίου σε μεγάλο unpacked event. Το Galaxy S8 αναμένεται με οθόνη 5.8 ιντσών Super AMOLED με προστασία από Gorilla Glass ανάλυσης 1440×2560 pixels. Μέσα θα φορά επεξεραγστή Snapdragon 835 (ή Exynos), μνήμη RAM 4GB και ενσωματωμένη μνήμη 64GB με δυνατότητα επέκτασης έως 256GB. Η κάμερα θα είναι 12 Megapixel, η εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel και η μπαταρία 3000mAh.

Στο Samsung Galaxy S8+ περιμένουμε να δούμε μεγαλύτερη οθόνη 6.2 ιντσών Super AMOLED ανάλυσης 1440×2560 pixels και μπαταρία 3500mAh. Και τα δυο μοντέλα θα έχουν αντοχή σε νερό, αισθητήρα αποτυπωμάτων και σκάνερ ίριδας.

samsung galaxy s8 photos, Tο Samsung Galaxy S8 σε φωτογραφίες hands-on
samsung galaxy s8 photos, Tο Samsung Galaxy S8 σε φωτογραφίες hands-on

samsung galaxy s8 photos, Tο Samsung Galaxy S8 σε φωτογραφίες hands-on

samsung galaxy s8 photos, Tο Samsung Galaxy S8 σε φωτογραφίες hands-on

samsung galaxy s8 photos, Tο Samsung Galaxy S8 σε φωτογραφίες hands-on

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
madvinegar

Δεν έχει app drawer…?
Επισης φαινεται λιγο παχύ ή είναι η ιδέα μου?

Γιώργος Παππας

Δεν γίνεται να είναι αυτή η ανάλυση οθόνης καθώς δεν έχουμε αναλογικά 16:9

9gag

το λες και μακροστενο….

Asos206

Ρε παιδιά δεν είναι λίγο μακρόστενο? Η εικόνα το κάνει έτσι? Σα κινητό τα έχει όλα δε του λείπει τίποτα, αλλά άμα είναι σα σοκοφρετα θα είναι λίγο άσχημο.. Αν ελπίσουμε ότι στην πραγματικότητα θα φαίνεται ποιο ωραίο…

madvinegar

Απο τα χαρακτηριστικά που βλέπω παντως, νομιζω δεν αξιζει η αναβαθμιση απο s7edge.
Ιδια ram (4gb), ιδια αναλυση (QHD), ιδια πισω κάμερα, λίγο καλυτερος επεξεργαστης αλλά μικρότερη μπαταρία.
Επισης νομιζω το s7edge ειναι πιο ομορφο και εχει και τον fingerprint scanner μπροστά.

@Asos206: Κλαίω με τη σοκοφρέτα… χαχαχα

atix

μόνο εμένα μου έφερε αηδία… το νυχάκι… έλεος!

Dapitium

Κόψε κανένα νύχι άνθρωπε μου!

😝

Φασσα

Δηλαδη περιμενουμε 1 χρονο για να δουμε ενα ιδιο κινητο οπως το s7 edge….απλα εχει λιγο πιο μεγαλη οθονη αντε κ ο επεξεργαστης….κατ αλλα θα κανανε την μεγαλη εκπληξη λογω αποτυχειας του note 7….

ΝΙΚΟΣ

Δε καταλαβαίνω τι ακριβώς μπορούσε να παρουσιάσει η Samsung και οποιοσδήποτε άλλος κατασκευαστής smartphone. Τα ίδια με πέρυσι και πρόπερσι είναι. Απλά κόβουν την υποστήριξη στα 2 χρόνια (3 η google) και ξαναψωνίζει ο κόσμος τα super-duper τέρατα με κτηνώδη δύναμη που όμως δεν θα σηκώνουν το android 8 γιατί θα είναι βαρύ….
Όσο δε τους ρίχνεται κλωτσιά στα αρχ…ια τόσο θα σας τον μπήγουν.
Μακάρι τα ΝΟΚΙΑ να δώσουν updates αλά nexus-pixel και με 200 ευρώ να μπορείς να έχεις αξιοπρεπέστατο και λειτουργικό τηλέφωνο για 3 χρόνια. Εκτός και αν κάπου ενδιάμεσα κολλήσουν και αυτοί το ίδιο μικρόβιο της εγκατάλειψης. Η Apple που συνολικά είναι υπερεκτιμημένη έως μούφα για κάποιους , δίνει υποστήριξη. Τα s7 , note 5 με exynos γιατί δε παίρνουν 4 χρόνια updates? Τα άλλα με Kirin? Το Nougat είναι πολύ πιο light και καλύτερα optimized από το το 5 και το 6. Όσο είστε οπαδοί, έως τέτοιους θα σας αντιμετωπίζουν.
Για το παιδί που μου είπε χτές πως δεν μου αρέσει η τεχνολογία , απαντώ πως δεν μου αρέσει η κοροϊδία.

Asos206

Ο μαστρο Νίκος τα είπε όλα! Υποτίθεται ότι όσο προχωρά η τεχνολογία τα λειτουργικά είναι ποιο flexible και ποιο Light… Λοιπόν γιατί να μην περνούν το κάθε nougat και τα πιο παλιά τηλέφωνα? Δυστυχώς δεν έχω δει ταπεινή
εταιρεία και όλες κοιτάνε το κέρδος.. Ακόμα και η νοκια δε νομίζω να κάτσει στα ρηχά…

Manolis

@atix και Dapitium, παιδιά είναι απαραίτητο το νύχι για το Sim – Tray!!!! χαχαχα!!!!

VasiliS7Edge

Καμία σοβαρή εταιρία δεν αλλάζει το Design signature. Έτσι θα είναι όλα τα Galaxy S μέχρι να καταργηθουν. Όσο για αλλαγές, θα έχει βελτιωμένη από την ήδη άψογη κάμερα, οθόνη τεράστια και βελτιωμένη (RGB) για το μέγεθος του κινητού, χαμηλοτερες θερμοκρασίες λόγω 10nm αρχιτεκτονικής. Οποίος έχει S7 ακόμα και S6 σαφώς και δεν αξίζει ή μετάβαση καθώς ακόμα και σήμερα είναι υπερπληρη κινητά.

Nikos

Προσωπικά δεν μου αρέσει καθολου. Σε σχέση με το S7 edge που είναι απο τα ομορφότερα κινητά, αυτό φαίνεται σαν κινέζικη απομίμηση και μάλιστα κάκιστη! Όυτε το σχήμα της οθόνης που στρογγυλεύει ούτε τα ανυπαρκτα περιθώρια, ούτε το υλικό και χρώμα της κατασκευής μου αρέσει. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βγαίνει άχρηστο ένα κινητό όταν σταματήσει η εταιρία να βγάζει αναβαθμίσεις και τι μανία ειναι αυτή με τις αναβαθμίσεις που φέρνουν πολύ μικρές αλλαγές. Προσωπικά αλλάζω συσκευή καθε 4 χρόνια περιπου ή οταν πάθει βλάβη.

JohnWave

@VasiliS7Edge αυτό που είπες στο τέλος προβληματίζει και εμένα. Είμαι κάτοχος του S6 και δεν πήγα στο S7. Προστέθηκε η εξωτερική κάρτα και η αδιαβροχοποίηση που δεν με ενδιέφεραν προσωπικά καθόλου. Η κάμερα βελτιώθηκε στο χαμηλό φωτισμό και στην ταχύτητα focus αλλά χειροτέρεψε σε ανάλυση στις φωτό ημέρας, σε sharpening ( υπερβολικό) ενώ παράλληλα έδωσε κάδρο 4:3 που δεν με βρίσκει σύμφωνο ( θα έπρεπε να κροπάρω όλες τις φωτό μετά στο photoshop για να καλύπτουν όλη την οθόνη της 16:9 TV μου και της 16:9 του κινητού). Βελτίωση είχαμε και στον επεξεργαστή αλλά στην καθημερινή χρήση η διαφορά ταχύτητας ήταν αμελητέα.

Τώρα έρχεται το S8 που ουσιαστικά θα είναι ένα S7 με βελτιωμένο επεξεργαστή και φοβερά bezels. Πιθανόν σε αυτό να πάω όχι τόσο για τα bezels, ούτε για τον επεξεργαστή αλλά γιατί φοβάμαι πως αν κρατήσω 3η χρονιά το S6 θα έχω πτώση στην απόδοση της μπαταρίας και της οθόνης. Όλα θα εξαρτηθούν ωστόσο από την κάμερα. Αν η Samsung δεν έχει μειώσει το υπερβολικό sharpening δεν θα περάσω ούτε στο S8 και θα δω ποιότητα στις άλλες ναυαρχίδες.

bezilys

εε αυτά συμβαίνουν όταν τα κινητά δεν έχουν bezels φαίνονται σαν σοκοφρετες!

Λεωνίδας

Το βαλαν στο σκρουτζ με αυτο το render lol

Giok

Ουσιαστικά το s7 edge μεγαλύτερο. Με το οποίο θα μείνω, γιατί είμαι ενθουσισμενος ένα χρόνο μετά. Δύο πράγματα προτιμώ από το s8, το αποτύπωμα πίσω, κάτι που επειδή έχω σα δεύτερο το mate8, είναι τελικά πολύ βολικό και η πολύ μεγάλη οθόνη την οποία προτιμώ. Κατά τα άλλα, s7 edge και ξερό ψωμί.

ALEX

3000 μπαταρία?γελάνε και οι πέτρες!

barbie

Μόνο Lg G6 για φέτος…το καλύτερο και για έξυπνους αγοραστες

Chris_BMW

@ JohnWave
Οτι ισχύει για τη Samsung ισχύει κ για την Apple .ΔΕΝ αξίζει για εμένα να αλλάζεις κάθε χρόνο . Μικρές οι διαφορες. Τουλάχιστον δυο χρονια .Τωτα εσυ σαν κάτοχος του s6 αν περιμένεις να πεσει κ λίγο η τιμή του s8 σε συνδιασμο με το καινουργιο λειτουργικό πιστεύω διαφορές θα δεις σε πολλούς τομείς κ σίγουρα κ στην κάμερα .

Σταύρος Χρι

Θα συμφωνήσω και εγώ με τον @ΝΙΚΟΣ, αν και τα είπε λίγο άκομψα, θεωρώ ότι πάνω κάτω έτσι είναι η κατάσταση σε γενικές γραμμές… Θεωρώ ότι αξίζει περισσότερο να πάρεις android από ότι IOS (λόγο οικονομικότερης τιμής) αλλά επίσης είναι καλύτερα να πάρεις ακριβό iPhone από ότι ακριβό Android (λόγο νοοτροπίας των εταιριών)…

ChristosT

@ΝΙΚΟΣ υπάρχει ένα γνωμικό…
[Στου κουφού την πόρτά όσο θελ…πάρτην πόρτα και φύγε].
Κατά άλλα αυτό λέω εδώ και πόσο καιρό, αλλά…
Αφού βρίσκουν κορόιδα, καλά κάνουν οι εταιρείες.
Το αντίθετο θα με προβλημάτιζε…
Το Nougat είναι πιό ελαφρύ απο ΌΛΑ τα προηγούμενα…όμως βλέπεις δεν θα το πάρουν κάποια Octaπύρηνα θηρία με 3 ram…όπως και τα προηγούμενα δεν θα πάρουν το επόμενο…
Συμφωνώ μαζί σου, αλλά μην περιμένεις πολλά.
Η πλύση εγκεφάλου έχει ολοκληρωθεί ΗΔΗ.

Nio

Το G6 τελικά είναι πιο όμορφο…
Και σε λίγους μήνες θα έχει και την μισή τιμή.
Αν και δεν το κόβω γιατί όσο πάνε οι νέες συσκευές είναι όλο και πιο ακριβές από τις προηγούμενες.

Άρης

Μπορεί κάποιος να εξηγήσει γιατί μόνο στην τελευταία φώτο το κινητό φοραει θήκη? Αφού υποτίθεται πως ο ίδιος έχει τραβήξει όλες τις φωτογραφίες. (Αυτός με το νυχακι) Μήπως είναι fake?

JohnWave

@ Chris_BMW, πιθανόν ναι αυτό να κάνω τελικά. Υπάρχουν πάντως κάποιες χρονιές που οι εταιρίες κάνουν μεγάλο άλμα. Πχ η Samsung το έκανε με το S6. Η LG το έκανε τη χρονιά του G2. Η Αpple στο iphone 6 ( έστω στην οθόνη). Ήταν οι χρονιές πιστεύω κατά τις οποίες ο καταναλωτής είχε βασικό λόγο να κάνει μετάβαση στον 1 χρόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.