Αυτό είναι το νέο Galaxy S8, πρώτη φωτογραφία

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του αναμενόμενου Samsung Galaxy S8 και έκανε την εμφάνισή της σήμερα δύο μήνες πριν την επίσημη ανακοίνωσή του. Το νέο Galaxy S8 θα έχει υποδοχή USB Type-C(;) με το home button να απουσιάζει, τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων να βρίσκεται στην πλάτη της συσκευής και την υποδοχή για τα ακουστικά να παραμένει.

Σύμφωνα με τις έως σήμερα πληροφορίες θα παρουσιαστούν δύο μοντέλα ένα με οθόνη 5.8 ιντσών και ένα με οθίνη 6.2 ιντσών και τα δύο μοντέλα με οθόνη curved τεχνολογίας Super AMOLED και αναλυση Quad HD.

Τα νέα Galaxy S8 θα ενσωματώνουν τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 835 ο οποίος θα συνοδεύεται με μνήμη RAM 4GB και ενσωματωμένη μνήμη 64GB. Σε ότι αφορά την μπαταρία ακούγεται ότι το μοντέλο με οθόνη 5.8 ιντσών θα έχει 3000 mAh και το μεγάλο με αυτή των 6.2 ιντσών, 3500 mAh.

Οι αναφορές για την κάμερα κάνουν λόγο για 12 Megapixel και μποστινή 8 Megapixel. Μπροστά λέγεται ότι θα υπάρχει σκάνερ ίριδας.

Τα νέα Galaxy S8 αναμένεται να ανακοινωθούν επίσημα στις 29 Μαρτίου σε event της Samsung στη Νέα Υόρκη και κάποιες πρώιμες πληροφορίες λένε ότι θα κοστίζουν 100 ευρώ πάνω από τα σημερινά Galaxy S7.

Galaxy S8 πρώτη φωτογραφία, Αυτό είναι το νέο Galaxy S8, πρώτη φωτογραφία

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

46 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημήτρης

Στη φωτογραφία που δείχνει από πίσω το κινητό ή θύρα του usb δεν μου φαίνεται για c αλλά δεν μπορώ να καταλάβω και σίγουρα.

Τασος

Δεν ξέρω κατά πόσο θα βολεύει το δαχτυλικο αποτύπωμα σε εκείνο το σημείο γτ είναι και μεγάλο κινητό .Αλλά κατά τα άλλα πίσω ίδιο αλλά ωραίο και μπροστά αφού έφυγαν τα κουμπιά θα φενεται πολύ ωραίο.

Νικολας

Εχεις δίκιο,δεν φαινεται για type c. Επίσης κατι αλλο… Εκει πανω τον βαλανε τον σαρωτη δακτυλικου αποτυπωματος; με ποια λογικη ακριβως;

9gag

– “μα γιατι φαινεται χαλια η φωτογραφια??”
-“ΠΑΛΙ ΔΑΧΤΥΛΙΕΣ ΕΧΕΙ Κ ΚΑΜΕΡΑ???????????”

Πέτρος Π

Πάλι 4 gb RAM και 5,8″ με 3.000 mAh… Δηλαδή αυτονομία μιας μέρας με το ζόρι… Design μια από τα ίδια, με την τετράγωνη κάμερα που υπάρχει εδώ και μια δεκαετία… Και όλα αυτά με μία τιμή εκκίνησης λογικά περίπου στα 900 €… Whatever…

vaggos

Χωρίς μπουτον μπροστά και bezzels μία κούκλα , και δεν μπορεί να πει κανείς οτι αντιγράφει, τώρα την αντιγράφουν πια, ΥΓ αυτος πού έβγαλε την φώτο πατάτες τηγανιτές έτρωγε με τα χέρια?

shadgr

Ο αισθητήρας δίπλα στην κάμερα και μια σταλιά!
Κατά τα άλλα ήταν άβολος σε άλλες φίρμες..

Ξαφνικά όλοι θα καταλάβουν ότι ήταν πάντα πιο εύχρηστος στην πλάτη..
Με το καλό να έρθει για να δούμε τί μας περιμένει στο επόμενο ΝΟΤΕ που ελπίζω να ξαναβγεί!

vaggos

Πετρος π@ η κάμερα τετραγωνη ή στρογγυλή θα ναι πως αλλιώς να την βαλουν…. τριγωνική?

Konstantine

Η φωτογραφία είναι fake και φαίνεται από δύο σημεία. Το πρώτο είναι η υποδοχή, η οποία πιο πολύ για microUSB μοιάζει. Το δεύτερο και πιο τραγικό είναι το όνομα από πίσω…SAMSUNS λέγεται η εταιρεία; 😲

gio

ειναι fake η φωτο γιατι η θυρα ειναι micro usb εχει θυρα για ακουστικα που δεν θ εχει το s8 και επισης εχει γυαλι πισω ενω οι πληροφοριες λενε οτι θα ειναι μεταλικη η πλατη

VasiliS7Edge

Δεν είναι Fake απλώς δεν ξέρω αν το frame θα είναι έτσι ή θα έχει το χρώμα του κινητού.. Όπως και να έχει θα δώσει έμφαση στο iris scanner οπότε το δακτυλικο αποτύπωμα να είναι εκεί μόνο για διακοσμήση. Επίσης η φωτογραφία το αδικεί.

VasiliS7Edge

Δεν είναι Fake απλώς δεν ξέρω αν το frame θα είναι έτσι ή θα έχει το χρώμα του κινητού.. Όπως και να έχει θα δώσει έμφαση στο iris scanner οπότε το δακτυλικο αποτύπωμα να είναι εκεί μόνο για διακοσμήση. Επίσης η φωτογραφία το αδικεί. Έχουν γίνει συζητήσεις και το USB που είναι type C καθώς και το logo που γράφει Samsuns με S στο τέλος είναι λόγω γωνιας ληψης.

Periklis

Ελπίζω να μην είναι αυτό!!Πάντως οι φωτογραφίες με τους κατασκευαστές θηκών δεν έχουν καμία σχέση με αυτό,τι να τον κάνεις τον αισθητήρα εκεί δηλαδή;;;

Γιώργος

Τραγικά μεγέθη οθόνης!

AntonisK

Ψεύτικη είναι και προϊόν μοντάζ! Γιατί πρώτον δεν έχουν την ίδια κλίση τα κινητά, τι power button στο ένα κάνει μπαμ και στο άλλο ούτε που φαίνεται. Όπως και πολλά άλλα άμα προσέξετε καλά την φώτο!! Αλλά και έτσι να είναι άμα με το παραμικρό έσπαγε η οθόνη του S7 edge σε αυτό τι θα κανει; ή μάλλον πόσο θα κάνει;;

iGiotas

Fake fake fake

Metalmania

Αυτό που θα με χαλάσει εμένα περισσότερο στο οποίο σπάνια αναφέρεται κάποιος είναι ότι δεν θέλω να φωτογραφίζει στα 4:3 δηλαδη να βγαίνει η φωτογραφία τετράγωνη όπως συμβαίνει με τα s7 και s7 edge στα 12mp.και για να πας σε ολόκληρο κάδρο 16:9 σε κατεβαζει στα 9mp!

bezilys

Αδιάφορο disegn….αισθητήρας σε άβολη θέση…..μπαταρία μόνο 3.000…….χωρίς θύρα type c(δεν είναι σίγουρο)από τι φενεται και λογικά η τιμή θα έχει 800 και πάνω.μαρεσει που λέτε ότι θα ναι και το καλύτερο κινητό του 2017 χαχαχαχα

Νick

Στασιμότητα… Πισωγύρισμα… Θα φανεί

SkynetForSure

Έλεος κάθε φόρα, σε κάθε τηλέφωνο…. άμα έσπαγε η οθόνη, να μην την σπάσεις ρε φίλε. Έχω 14 τηλέφωνα από διάφορες εταιρίες γιατί απλά με ενδιαφέρουν, ούτε ένα δεν μου έχει πέσει. Ο κολλητός μου δύο τηλέφωνα έχει το ένα το έσπασε τρεις φορές. Την εταιρία δεν την νοιαζει πόσο ατζαμής είναι κάποιος. Κοιτάει να πάει μπροστά και σε εμφάνιση και σε λειτουργικότητα.
Φιλικά πάντα… 🙂

Παπαροκας tiamat

Τεχνολογικό θαύμα !!!!!

James

Η προοπτική και η στοίχηση του αισθητήρα αποτυπώματος είναι λάθος και φαίνεται σα να γράφει samsuns. 100% ψεύτικο.

Alexikakos

Δεν ξερω αν το ψαξατε καλα πριν το δημοσιευσεται αλλα εμενα μου φαινεται 99% ψευτικη φωτογραφια. Γι αυτο εξαλλου δεν φαινεται και καθαρη.
Ειναι ακριβως το S7 edge με ακριβως στο ιδιο σημειο τα παντα πλην του φλας και του δαχτυλικου. Μονταζ σιγουρα. Καταρχην δεν δικαιολογειται ενα νεο κινητο με νεες διαστασεις να εχει τον ιδιο λογο αποστασης οπως το s7 στο απο κατω μερος του κινητου. Και να θες να το πετυχεις ειναι πολυ δυσκολο.

One

Τόσα χρονια που η Sony επέμενε να μην εχει κουμπι μπροστα επιτέλους δικαιώθηκε. Περιμένουμε να κανει την κολοτουμπα και η Apple.
Κατά τα αλλα μπροστα είναι ωραίο αλλα πισω πρεπει να διορθώσει τη καμερα που προεξεχει εκτος αν υπαρχει περιορισμός λογω ois οπότε παω πασο.

Ιωάννης jb

One.. +1
Φεύγει το κουμπί!!!!
Απίστευτο!!!!
Xperia s το πρώτο sony smartphone (επιπεδου ναυαρχιδας) χωρίς μπροστά κουμπί, μπράβο sammy καλώς ήρθες στο 2012!!!!
Όντως τεχνολογικό θαύμα..

paixtis

Εμένα μου αρέσει το design αν και πιστεύω πως δεν είναι αυτό, αλλά θα μοιάζει λογικά. + τα specs δεν παίζει να’ναι αυτά. 4K λογικά θα χει το S8 π.χ

John

Είναι θλιβερό ότι πολλοί κάτοχοι κινητών από εταιρείες β’ κατηγορίας έτρεξαν να βγάλουν τα κόμπλεξ τους χωρίς καν να ξέρουμε αν είναι πραγματικές οι φωτογραφίες.

football 4 ever

ΕΙΝΑΙ FAKE Η ΦΩΤΟ!!ΞΥΠΝΥΣΤΕ!!

berg

παιδια εχω το p9 lite οπου το fingerprint είναι στην πλατη και δεν με βολευει καθολου..μια χαρα ηταν μπροστα που το ειχαν..τι να πω..
ΕΠΙΣΗΣ δεν ειδα καμια τεραστια διαφορα από το s7(όπως ελεγαν)..τα ιδια και τα ιδια δεν αξιζει να το αγορασει καποιος

james

Μερικοι μπερδευετε την καινοτομια με την αναγνωρισιμοτητα ενος προϊοντος. Κανενας δε δικαιωνεται επειδη καποιος αλλος αφαιρεσε ενα κουμπι ή το εβαλε στο πλάι ή στην πλατη του κινητου. Ειναι θεμα επιλογης, αναγνωρισιμοτητας και συνεχειας ενος ντιζάιν. Τιποτα παραπανω

Alexikakos

Πριν κανετε ενα σχολιο αρνητικο βεβαιωθειται οτι ειναι πραγματικες οι φωτογραφιες.. Κακως ανεβηκε στο site αυτο το αρθρο. Δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι ετσι το s8. Αυτο εινα ολοιδιο με το s7 edge. Ακομα και οι κουρμπες στα πλαγια. Ελεος που βγαζετε και συμπερασματα δηλαδη! Απλα επειδη αλλαξαν το φλας και εβαλαν ενα fake αισθητηρα το φαγατε αμασητο. Ακομα και οι τρυπες στο μικροφωνο ειναι ιδιες στον αριθμο. Τοσο πολυ καποιοι θελουν να το πιστεψουν?

χρηστος

1) Η εικονα δεν ειναι fake καθως την εβγαλε ο evleaks ο οποιος εχει ιστορικο 100% ακριβειας στα leaks, πληρωνεται γι’αυτο, και εχει βγαλει ολα τα μεγαλα κινητα σωστα.
2) οπως διευκρινησε καποια απο τα χαρακτηριστικα ειναι ακομα υπο συζητηση.
3) Ξεκαθαρα εχει usb-c θυρα.
4) Η μπαταριες ναι ειναι μικρες αλλα δεδομενου του 10nm επεξεργαστη περιμενουμε ιδια αυτονομια με φετος.
5) Ισως χαλαει η 4 gb Ram αλλα η 6 και ενεργοβορα ειναι και η διαφορα ειναι μικρη. Περισσοτερο αποτελει διαφορα στα χαρτια παρα στην πραγματικοτητα.
6) Το δακτυλικο αποτυπωμα σε τραγικη θεση.

giorgosgek

Συνηθως σε κατι τετοια ειδικα οταν πλησιαζει η ωρα ειναι πραγματικα leaks οπως και με iphone και με a5 a3 , με note , htc , sony, επισης εγω το ειδα αυτο το σχεδιο σαν render σε μια θηκη , ειδα το αποτυπωμα εκει περα και τον σενσορα καρδιακων παλμων απο την αλλη , μπερδευτηκα , ξερουμε απο μπροστα δεν θα εχει αποτυπωμα , δεν καταφερε να κανει την πατεντα με την οθονη , οποτε τον εβαλε πισω και η πινελια ειναι οτι τον εκανε ορθογωνιο οπως ειναι το home button της samsung, απο εκει κανει μπαμ, λογικα ειναι αυτο που βλεπουμε.

vaggos

Στην πλάτη δεν γράφει SAMSUNG γράφει SAMSUNS !!!!!

vaggos

και ο αισθητήρας του αποτυπώματος δεν ευθύγραμμιζετε με την κάμερα

Σταυρος Χρι

Τελικά μόνο σε μενα αρέσουν τα φυσικά κουμπιά… Ιδικα στο iPhone δεν θα ήθελα να το φανταστώ χωρίς!!

Nasos206

Νομίζω ότι η εικόνα είναι πραγματική απλά όπως την έχει τραβήξει φαίνεται το παλιό USB.
Aν όλα αυτά ισχύουν πραγματικά θα είναι το τηλέφωνο της χρονιάς..
Προβλέπω τρελές πωλήσεις , αν δούμε ότι το ς7 πουλάει ακόμα και πόσο καλά πάει…
Βέβαια καλό είναι να περιμένουμε και της άλλες εταιρείες να δούμε τι θα παρουσιάσουν, αν και δε νομίζω ότι θα υπάρξει κάτι που θα κάνει τι διαφορά
Και κάτι ακόμα παιδιά… Δε χρειάζεται ν φανατιζομαστε για ηλεκτρονικά πράγματα που εκτός από το κέρδος της αποκτησεις δεν έχουν να μας προσφέρουν τίποτα περισσότερο.
Όσο αφορά την εξωτερική εμφάνιση… Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα… Είναι καθαρά θέμα γούστου τη αρέσει στον καθένα…

Makis

@vaggos +1 !!

Beowolf Ahates

Πελάτης Samsung. Όταν θα λανσαριστεί το S8, αν ισχύουν αυτά που λέει το άρθρο…ας μου τεκμηριώσει παρακαλώ κάποιος σοβαρά, ΓΙΑΤΙ? πρέπει να δώσω το S6 edge plus που τότε θα είμαι κάτοχος ήδη 1,5 χρόνο….
ΟΚ το S7 το “πήδηξα”,…αλλά ουσιαστικά η Samsung νομίζω μου λέει,

Beowolf Ahates

” φίλε κινητό για σένα, ξανά σε 5 χρόνια “

TNT

5,8 με 3000Mha μπαταρία;;;
Κάθε πέρσι και καλύτερα,δεν υπάρχει σωτηρία ούτε με αυτούς έλεος πια με τις μπαταρίες σας.
Ποιός σας είπε ότι θέλουμε να παντρευτούμε τον φορτιστή μας;;;;

mtgnikolas

αδερφέ θα δώσεις το s6 edge+ για τον ίδιο λόγο που αξίζει να πας στο s7 edge συν για το ότι επιπλέον βγάλουν είτε αυτό λέγετε ram gpu cpu 4k..

Beowolf Ahates

@mtgnikolas
To S7 το έκανα skip, ακριβώς διότι δεν μου έδινε απολύτως τίποτα (…είμαι βρωμύλος -δεν κάνω μπάνιο, οπότε το αδιάβροχο το άκουγα βερεσέ 😉 )
Eδώ κι ενάμιση χρόνο, έχω 5.7′ οθόνη 2Κ,…έχω 4Ram,..έχω 4k video (που δεν το παίζει καμία συσκευή ),…έχω και 3,000mha μπαταρία. Κι έχω και τα δακτυλικά αποτυπώματα εκεί που πρέπει (δηλ. μπροστά)
Λέω να δώσω….25€ να βάλω καινούρια μπαταρία(αν χρειαστεί)…κι όταν αποφασίσει η (κάθε) Samsung να δώσει κάτι πραγματικά νέο, εδώ είμαστε. 😉

mtgnikolas

μιλάμε πάντα στην περίπτωση που θέλεις upgrade κινητού. αν η συσκευή σε καλύπτει δεν έχεις λόγο να την αλλάξεις προφανώς.αλλα αν θες upgrade τα λεφτά θα πάνε στην αρκετά καλύτερη κάμερα,στην μεγαλύτερη μπαταρία σε νούμερα και αυτονομια,στην επέκταση μνήμης και στην ταχεία φόρτιση που δεν ξέρω αν έχει το s6.δεν θα αναφέρω κάρτες γραφικών επεξεργαστές κτλπ καθώς είναι υποκειμενικά ανάλογα τι χρήστης είσαι..συν ότι φέτος θα πάρεις το android 7.θα πάρεις όμως την επόμενη?φιλικά Νίκος..

mtgnikolas

και το αδιάβροχο αδερφέ είναι μεγαλη ευκολία.εχεις ένα λιγότερο φόβο για να μην χαλάσει το ήδη εύθραυστο από πολλές μεριές κινητό μας.:)

Katsantour

Πολυ καλο πρωτοτυπησε παλι χαχαχαχαχα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν πραγματικές hands-on εικόνες

Η Google περιμένουμε να κυκλοφορήσει το λιγότερο τρία smartphone τον ερχόμενο Οκτώβριο,  τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.