Samsung Galaxy S8: H Samsung εγκαταλείπει την ιδέα της dual-camera;

Όλο και περισσότεροι κατασκευαστές επιλέγουν να ενσωματώσουν διπλή κάμερα στα smartphones τους. Η Apple έκανε το βήμα με το iPhone 7 Plus και οι φήμες ήθελαν τη Samsung να είναι η επόμενη. Η dual-camera είχε ακουστεί για το Samsung Galaxy S8.

Οι φήμες έλεγαν ότι η Samsung κάνει δοκιμές σε συστήματα για dual-camera, η οποία είναι 12 Megapixel. Επιπλέον, αναφορές έκαναν λόγο και για ένα Sony module 13 Megapixel.

Ωστόσο, οι σημερινές πληροφορίες που έρχονται από το κινέζικο Weibo έρχονται να βάλουν τέλος στην διπλή κάμερα του Samsung Galaxy S8. Αναφέρεται ότι η Samsung έβαλε στην άκρη την ιδέα για διπλή κάμερα και θα κυκλοφορήσει το Galaxy S8 με μονή κάμερα. Δεν αναφέρεται ούτε ποιος είναι ο λόγος που εγκαταλείπει την ιδέα της διπλής κάμερας, ούτε τι θα έχει η μονή κάμερα του S8.

Αυτή τη στιγμή μπορούμε να κάνουμε μόνο υποθέσεις. Ίσως το κόστος για διπλή κάμερα να είναι πολύ υψηλό για τη Samsung αυτή τη στιγμή ή μπορεί να μην κατάφερε να πετύχει την ποιότητα της εικόνας που ήθελε.

Όπως και να έχει, κρατάμε τις επιφυλάξεις μας και μπορεί τελικά να δούμε διπλή κάμερα σε μια από τις δυο εκδόσεις του Samsung Galaxy S8, όπως κάνει η Apple με το iPhone 7 Plus.

galaxy s8 dual camera, Samsung Galaxy S8: H Samsung εγκαταλείπει την ιδέα της dual-camera;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
keysmith

η dual camera όπως υλοποιείται από το iphone και μερικούς ακόμα δεν προσφέρει τίποτα ουσιαστικό εκτός από “δυο προοπτικές” (ταυτόχρονη λήψη ευρυγώνια και λίγο πιο “normal” που ο κόσμος νομίζει ότι είναι και “τηλεφακός” :P). Οι περισσότεροι προτιμούν την πιο ευρυγώνια λήψη που θα ήταν οκ και για μένα αν ήταν “λίγο” ευρυγώνια (γύρω στα 36mm) όπως πιο παλιά. Σήμερα όμως έχει παραγίνει το κακό με κάμερες στην καλύτερη 28 και πιο συχνά 26 και 24mm που παραείναι ευρυγώνια. Και ναι μεν κάνει για τοπία είναι ακατάλληλοι για ανθρώπου καθώς τους “τραβά” στις άκρες και του παραμορφώνει με διάφορους τρόπους. Υπό αυτή την έννοια η διπλή κάμερα για εμάς που δεν θέλουμε το χάλι των ευρυγώνιων ήταν μία λύση. Αλλά πιο καλή λύση ή έστω συμβιβαστική και οικονομική θα ήταν να γυρίσουμε σε ένα φακό στα 32-36mm όπως παλαιότερα αλλα δεν το βλέπω.

Οι δύο φακοί έχουν φυσικό λόγω ύπαρξης στο 3D που κακώς παραγκωνίστηκε.

JohnWave

Mονή, διπλή…το θέμα είναι το τελικό αποτέλεσμα σε όλες τις συνθήκες φωτισμού. Πόσο τρελαίνομαι όταν ο κόσμος επηρεάζεται τόσο πολύ από μαρκετινίστικα τρικ…

NtinosMD

Σιγα … Μας ελειψε σε s7 edge καθολου το μποκα εφεκτ; Μπααααααααααααααααα

P. P. S

Συμφωνώ με όλα. Ειδικά το μποκα ούτε ανάγκη το είχαμε ούτε θα μας λείψει. Ανοησίες για να νομίζουμε ότι παίρνουμε κάτι καλύτερο.

enki

Tι να την κανει την διπλη καμερα….εδω με την μονη σπερνει και ειναι η καλυτερη καμερα που υπαρχει.ασε τις κινεζιες να βαζουν διπλη μηπως και κανουν προκοπη.τρομερη δουλεια με sony η isocell αισθητηρα.να δουμε μην κατεβασει το διαφραγμα στο 1.4

Κill Bill

Mάπα η dual camera…….ασε που κάνει το κινητό πολύ άσχημο εμφανισιακα.

Γιώργος

Την dual camera την έφερε στην αγορά πρώτη η huawei, μετα ακολουθησαν η επόμενοι..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.