Αυτή τη στιγμή όσον αφορά στην αγορά των smartphones, η Microsoft θα λέγαμε ότι κρατά τις αποστάσεις της. Παρά τις φήμες για το πολυσυζητημένο Surface Phone, ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα ούτε η ίδια έχει επιβεβαιώσει τα σχέδιά της. Η Microsoft έχει δείξει την πρόθεσή της να φέρει διάφορα apps σε iOS και Android, προκειμένου […]
Αυτή τη στιγμή όσον αφορά στην αγορά των smartphones, η Microsoft θα λέγαμε ότι κρατά τις αποστάσεις της. Παρά τις φήμες για το πολυσυζητημένο Surface Phone, ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα ούτε η ίδια έχει επιβεβαιώσει τα σχέδιά της.
Η Microsoft έχει δείξει την πρόθεσή της να φέρει διάφορα apps σε iOS και Android, προκειμένου να φέρει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της σε όλο και περισσότερους χρήστες.
Η στρατηγική αυτή συνεχίζεται και με την νέα της συνεργασία με τη Samsung κυκλοφορώντας το Samsung Galaxy S8 Microsoft Edition. Ουσιαστικά πρόκειται για την ίδια ακριβώς συσκευή που ανακοίνωσε η Samsung πριν από λίγα 24ωρα, αλλά με ορισμένες παραμετροποιήσεις και apps, που δεν θα υπάρχουν στην κανονική έκδοση.
Το Samsung Galaxy S8 θα έρθει με κάποια βασικά apps της Microsoft όπως OneDrive, Skype και Office. Όμως, το Microsoft Edition θα έχει επιπλέον εφαρμογές όπως Outlook και Cortana, η οποία μετά από Bixby και Google Assistant, θα είναι η τρίτη ψηφιακή βοηθός.
To Samsung Galaxy S8 Microsoft Edition είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία από το Microsoft store στις ΗΠΑ με τιμή 749.99 δολάρια, ενώ το Galaxy S8+ στα 849.99 δολάρια. Και τα δυο θα γίνουν διαθέσιμα από 21 Απριλίου.
Το Samsung Messages κλείνει οριστικά τον Ιούλιο του 2026. Η Samsung ζητά από τους χρήστες να μεταβούν στο Google Messages για να συνεχίσουν να στέλνουν SMS και RCS χωρίς διακοπή.
Το Samsung Galaxy Enhance-X είναι δωρεάν εφαρμογή AI για Galaxy phones και προσφέρει εύκολο photo editing, βελτίωση φωτισμού, HDR, portrait effect, διόρθωση blur και upscale ανάλυσης.
Το Samsung Galaxy A27 5G εμφανίστηκε στο Geekbench με Snapdragon 6 Gen 3, 6GB RAM και Android 16. Δείτε τι δείχνουν οι πρώτες επιδόσεις και τι να περιμένουμε.
Η Samsung φέρνει την υπηρεσία Premium+ στην Ελλάδα για Galaxy Z, Galaxy S26 και τηλεοράσεις άνω των 98 ιντσών, με fast track υποστήριξη και προτεραιότητα στο service.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Προσθήκη σχόλιου