Έρχεται το Samsung Galaxy S8 mini με οθόνη 5.3 ιντσών; [updated]

Galaxy S8 mini, Έρχεται το Samsung Galaxy S8 mini με οθόνη 5.3 ιντσών; [updated]

Κάποτε σχεδόν οι περισσότερες ναυαρχίδες, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που λάνσαρε η Samsung, είχαν και τις mini εκδόσεις τους. Ωστόσο, αργότερα αυτό για κάποιον λόγο σταμάτησε, ενώ οι φήμες λένε ότι η Samsung μπορεί να κυκλοφορήσει την mini έκδοση του Galaxy S8.

Update: Οι πληροφορίες δεν ισχύουν… θα θέλαμε όμως!

Οι πληροφορίες που επικαλούνται πηγές εκ των έσω κάνουν λόγο για το Samsung Galaxy S8 mini, το οποίο αναμένεται σε περίπου έναν μήνα. Αναμένεται να δώσει στους χρήτες περισσότερες επιλογές όσον αφορά στο μέγεθος της οθόνης, αλλά και την τιμή.

Τα mini που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε στο παρελθόν ήταν πράγματι πολύ μικρά, προσέφεραν στους χρήστες τη δυνατότητα να έχουν μια πιο οικονομική και λιγότερο δυνατή έκδοση της ναυαρχίδας, αλλά έχοντας το ίδιο design με την κανονική έκδοση. Αργότερα, το μέγεθος σταμάτησε να είναι μικρότερο, απλά ήταν κατώτερες εκδόσεις όσον αφορά στα χαρακτηριστικά.

Για το Samsung Galaxy S8 mini οι (ανεπιβεβαίωτες) πληροφορίες λένε ότι δεν θα είναι ιδιαίτερα μικρό. Αναμένεται με οθόνη 5.3 ιντσών, μικρότερη από την 5.8 ιντσών οθόνη του Galaxy S8, αλλά μεγαλύτερη από του Galaxy S7. Η ανάλυση λογικά θα είναι Full HD.

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά αναμένονται να μείνουν ίδια με την κανονική έκδοση όπως ο επεξεργαστής Snapdragon 835, η μνήμη RAM 4GB και οι κάμερες. Ωστόσο, η μπαταρία θα είναι αναγκαστικά μικρότερη

Να πούμε ότι πρόκειται για ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, οπότε κρατάμε πολλές επιφυλάξεις για το τι ισχύει. Πως θα σας φαινόταν όμως η ιδεά ενός Galaxy S8 mini;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
VasiliS7edge

Ναι ναι ναι ρε φίλε. Αυτό πρέπει να γίνει αλλά να έχει και όλο το hardware του S8 & S8+.

NtinosMD

οθονη 5.3 ιντσες και πιο κομπακτ θα φυσαει …. βεβαια το μονο που θα κανουν θα βαλουν και μινι μπαταρια οποτε ισως να κλαψουμε αρκετοι. 3χιλ. μαχ εβαλε στο 8αρι το απλο οποτε εδω ισως να παει κανα 600αρι πισω ….μιση ιντσα οθονη θα ναι μικροτερη … στις 0,4 παραπανω στο plus απο το κανονικο ανεβηκε 500αρι

George

Είμαι φανατικός των δυνατών compact τηλεφώνων,ίσως γιατί δεν κάνω βαριές εργασίες που δε χρειάζεται να κοιτώ την οθόνη με προσοχή ίσως κ επειδή δεν είμαι gamer για αυτό κ πάντα αγαπούσα την sony τον μοναδικό εκπρόσωπο σε αυτή την παρατημένη κατηγορία,των δυνατών μικρών.
Χάρηκα όταν άκουσα για ένα μικρό one plus το οποίο δεν έγινε χαίρομαι κ τώρα,που δε θα γίνει βέβαια.θα ήθελα επιλογές εκεί κάτω,όχι ότι θα αφήσω την sony μου αλλά γιατί όχι;
Εδώ όμως να πω ένα παράπονο.οι οθόνες των s8 δεν είναι μεγάλες, νομίζετε ότι είναι μεγάλες.σε reviews πλέον στο youtube σαν του xeetechcare φαίνεται ξεκάθαρα ότι αυτή η στενόμακρη οθόνη ουσιαστικά είναι πολύ μικρότερη σε όλα λόγο edge κ πλάτους σε σχέση ακόμα κ με την 5,5 του iphone.μια οθόνη την χαίρεσαι κ λόγο πάχους όχι μόνο μάκρους.προσεξτε το κ θα καταλάβαιτε τι εννοώ.οποτε ένα 5,3 τέτοιας φιλοσοφίας θα είναι πράγματι μικρό.κ επίσης όσοι θέλουν το s8 για να βγάζουν τα μάτια σε εργασία πάνω τους κ να μην πονάνε κοιτάξτε αλλού.

KostasB

Τώρα μάλιστα.. μιλάνε σωστά..
Μακάρι να επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες αυτές γιατί τα ίδια ακούγαμε και για το S6 αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ.
Μπορεί να μείωσαν τα bezels, αλλά 5,8″ οθόνη είναι μεγάλη σε μέγεθος για πολλούς. Δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμη με ένα χέρι. Μπορεί να φτάνει κάποιος την απέναντι μεριά αλλά την πάνω δεν θα την φτάσει ποτέ. Τώρα με 5,3″ και τον ίδιο σχεδιασμό γίνονται κάπως καλύτερα τα πράγματα.
Και όλα αυτά θα είναι εντάξει αν είναι μίνι μόνο στο μέγεθος και φοράει το ίδιο hardware με τα S8/Plus. Αλλιώς με μειώσεις σε CPU, GPU, RAM, ROM, κάμερες κλπ θα είναι μία τρύπα στο νερό όπως τα υπόλοιπα μίνι που έβγαλε.
Για να δούμε γιατί μέχρι τώρα δεν είχε διαρρεύσει τίποτα..

ΦΝ

Ενδιαφέρον… Με την μείωση των μπεζελ έτσι 5,8 έχει διαστάσεις περίπου 5-5,2 ιντσών συσκευής… Λογικά το 5,3 θαειναι κοντά 4,6… Αυτό είναι χρήσιμο μια και μικραίνεις ουσιαστικά τη συσκευή αλλά έχεις και την απαραίτητη οθόνη στα 5,3.
Καλοδεχουμενη λοιπόν να έρθει…..

Γεώργιος.

Φν φίλε μου δες βίντεο στο youtube,εγώ είδα ένα του xeetechcare δίπλα δίπλα με το s7.
Η οθόνη είναι μακρόστενη κ στερείτε πλάτους που χρειάζεται για τα μάτια μας.
Η οθόνη του s7 δείχνει στήν πραγματικότητα μεγαλύτερη σε όλα,browsing εφαρμογές gaming.
Δες κ πες μου.

Φωτης

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λενε οτι θα ειναι ιδιαίτερα μικρό..5.3 ινζες..Που φτάσαμε να λεμε μικρο ενα κινητο 5.3..Που παλια ο λέγαμε κ παντόφλα..Μια χαρά ειναι στα 5.3

Glorious

Γιατί όχι με ακόμα δύο εκδόσεις? Αν προχωρήσει την μίνι έκδοση τους s8 γιατί να μην βγάλει και την σκληροτράχυλη έκδοση την οποία έβγαζε διαχρονικά???

Dinos

Μακάρι να γίνει για να το έχουν όλοι γιατί είναι πολύ καλό και πανέμορφο κινητό.

keysmith

5.3” και… mini.. Τέλος πάντων. Ας πούμε “το μικρότερο” όχι “το μικρό”

βέβαια αν αναλογιστούμε την πιο μακρουλή αναλογία 18:9 (?) και με περίπου 0 περιθώρια θα είναι σε μέγεθος κάτι σαν σημερινό τυπικό 5” και ελπίζουμε λίγο μικρότερο.

Άντε να δούμε.

George

Το s8 εχει ουσιαστικά μικρή οθόνη.το μάτι χρειάζεται φάρδος για να διαβάσει.σε βίντεο του xeetechcare κάθετε δίπλα δίπλα με το s7 κ του παλιόυ είναι ουσιαστικά πιο μεγάλη η οθόνη στο μάτι σε όλα.εφαρμογες browsing gaming.

iPnos

@George/Γεώργιε/Jorge ή όπως αλλιώς θέλεις να σε φωνάζουν, γράψε μας μια φορά ακόμα γι αυτό το video του YouTuber και πόσο μικρή είναι η οθόνη του S8, δεν το έχουμε εμπεδώσει ακόμα…

anergos13

Μουφα η ειδηση…μπειτε στο link της πηγης….

Ioannis

αυτα ειναι μακαρι να γινει πραγματικοτητα οπως καποτε τα ενδοξα s4 mini και s5 mini

JohnWave

Κρίμα που ήταν πρωταπριλιάτικο αστείο. Ένα S8 στις 5.3 και με ίιδιο hardware πλην ανάλυσης και μπαταρίας, θα ήταν η Νο1 επιλογή μου για την επόμενή μου συσκευή. Πικρό αστείο θα έλεγα για όσους θέλουμε δυνατές compact συσκευές.

bezilys

Τώρα μάλιστα αλλά ακόμα δεν είναι σίγουρο

Πέτρος Π

@Λορένα : Αν δείτε την πηγή το άρθρο ήταν πρωταπριλιάτικο αστείο!! Και εδώ το παρουσιάζετε σαν κανονική είδηση και κάθονται οι άλλοι από κάτω και σχολιάζουν… Πραγματικά τσεκάρετε καθόλου τις πηγές ή γράφετε ό,τι ναναι?? Έλεος….

Κώστας Βλαχάκης

Πέτρος Π, το slashgear όπως και το Techblog όταν δημοσίευσαν την “είδηση” δεν ήξεραν ότι πρόκειται για λάθος. Έκανε update το slashgear, έκανε και το Techblog.

Οι άλλοι που λες ότι κάθονται και σχολιάζουν από κάτω – δεν ειναι ωραίος τρόπος αυτός για συνομιλητές σου στο Techblog – δεν το γνώριζαν όπως δεν το γνωρίζαμε και εμείς.

Ηρεμίες παιδιά, την ώρα μας περνάμε εδώ και θα πρέπει να την περνάμε χαλαρά και ευχάριστα! 😉

Gvirginia

Το slashgear δημοσίευσε την είδηση σήμερα χωρίς να αναφέρει την Πρωταπριλιά (λογικά δε διάβασαν όλο το άρθρο – πλάκα του phoneradar).

Μετά έκαναν update το άρθρο και αναφέρουν ότι ήταν πλάκα…

George

Κώστα θα σε μαλώσω.ηρεμια στα σχόλια με θέμα την sammy;😅

Στέλιος

Μακάρι!

Mpidis

Μακάρι απλα. Smartphone 5.3 ιντσων σε διαστάσεις 4.7.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.