Samsung Galaxy S8: Προβλήματα με SMS αναφέρουν χρήστες στις ΗΠΑ

Samsung Galaxy S8 πρόβλημα SMS, Samsung Galaxy S8: Προβλήματα με SMS αναφέρουν χρήστες στις ΗΠΑ

Προβλήματα με SMS που δεν λαμβάνουν ολόκληρα, με καθυστέρηση ή και καθόλου αναφέρουν κάτοχοι των Samsung Galaxy S8 και Samsung Galaxy S8 Plus.

Απ’ότι φαίνεται, κάποιοι κάτοχοι των Samsung Galaxy S8 και Galaxy S8 Plus έκαναν λόγο ότι πολλές φορές τα SMS που τους στέλνουν τα λαμβάνουν με καθυστέρηση ή και καθόλου.

Μέχρι στιγμής, οι αναφορές για το εν λόγω συμβάν προέρχονται από τις ΗΠΑ, κάτι που σημαίνει ότι ίσως σχετίζονται με το Snapdragon 835 SoC που ενσωματώνουν οι συσκευές σε σχέση με τις υπόλοιπες που έρχονται με τον Exynos 8895.

Παρόλο που οι περισσότεροι έσπευσαν να κατηγορήσουν τους παρόχους τους, εντούτοις μάλλον δεν είναι πιθανό να φταίνε εκεί καθώς οι αναφορές προέρχονται από χρήστες όλων των δικτύων.

Κάποιος που κατάφερε να επιλύσει το πρόβλημα, αναφέρει ότι το σφάλμα κάπως σχετίζεται με το Wi-Fi Calling κι ότι αν κάποιος το απενεργοποιήσει μαζί με το Advanced Messaging ενδεχομένως να επιλύσει το πρόβλημα, τουλάχιστον προσωρινά.

Η μέθοδος δεν φαίνεται να έχει 100% επιτυχία, αλλά ούτε η επανεκκίνηση ή η αλλαγή σε άλλη εφαρμογή μηνυμάτων φέρεται να δουλεύει.

Επίσης, η συχνότητα εμφάνισης του προβλήματος φαίνεται να διαφέρει. Κάποιοι για παράδειγμα αναφέρουν ότι έχουν χάσει ένα με δύο μηνύματα ενώ κάποιοι άλλοι αναφέρουν ότι έχουν χάσει σχεδόν τα μισά μηνύματα που τους στάλθηκαν.

Η πλειοψηφία των χρηστών αναφέρει ότι το πρόβλημα ξεκίνησε τον περασμένο μήνα και μόνο μια περίπτωση αναφέρει ότι αντιμετώπισε το πρόβλημα από την πρώτη μέρα.

Μέχρι στιγμής η Samsung δεν έχει σχολιάσει το γεγονός.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αντωνης

Προσωπικά με Ελληνικό Galaxy s8, δεν λαμβάνω όλα τα μυνύματα, και νόμιζα ότι έφταιγε η εφαρμογή της google, την οποία επέλεξα έναντι της samsung…
Μάλιστα έχω εκτεθεί και παρεξηγηθεί επανηλλημένος…
Μέχρι και αυτή την στιγμή, δεν έχει διορθωθεί.

Christos

Πρώτη φορά του ακούω αυτό

VasiliS7edge

Συγνώμη. Τι είναι τα SMS? Lol

Mary

Κάτσε να μαντέψω, του χρόνου θα μας ρωτήσεις τι είναι το headphone jack…

bezilys

Σε κάτι τέτοιο το μόνο που δε φταιει σιγουρά είναι ο επεξεργαστής και αναρωτιέμαι γτ αναφέρθηκε!

Παναγιώτης

2017….
sms ???

Βασίλης

Βλέπεις να βγαίνει το καινούριο iPhone με πρόβλημα στις κλήσεις και τώρα το S8 στα sms. Πλέον τα smartphones έχασαν τον πρωταρχικό τους στόχο σαν τηλέφωνα.

bezilys

@Παναγιώτης κι όμως ούτε και εγώ το χρησιμοποιώ αλλά δεν παύει να είναι πρόβλημα υπάρχουν άνθρωποι που εποικονουν ακόμα με αυτό και γνωστή μου άλλοστε τι κινητό είναι άμα δεν μπορείς να στηλεις ένα SMS.?!

Spyroset

Έκανα μια αναζήτηση και δεν το βρήκα το θέμα. Που το βρήκατε; Γιατί μόνο Αμερική;

giannis

Οι απαντησεις τυπου “SMS” ποτε το 2017 κ ποιος και τι σας κανουν να φαινεστε γελοιοι… φιλικα παντα…

Μιχάλης

Σε λίγο καιρο τα κινητα μας τηλέφωνα θα κανουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ εκτος να παίρνουν τηλέφωνα και να στελνουν μνμ !!!

JohnWave

Κανένα πρόβλημα 4 μήνες τώρα με την εφαρμογή Textra SMS. ( η καλύτερα για SMS )

Sirlas

@VasiliS7edge lol αυτό σκέφτηκα και εγώ αμέσως!!

giannis

Υπάρχει πολύς κόσμος που δεν στέλνει sms ρε παιδια. Ειδικά σε επαρχία που δεν έχει καλό σήμα ή wifi. Τις προάλλες ήμουν, λόγω δουλειάς, σε βουνό με gprs. Τι να στείλω? Ταχυδρομικό περιστέρι?

NikosAr

Για άλλη μια φορά… φοβερά τα σχόλια των αναγνωστών ? Άρα κάποιος που έχει πρόβλημα διαβάζει αυτά τα σχόλια και αισθάνεται ότι δεν είναι γκουρού της τεχνολογίας και ότι υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος μεταφοράς μηνυμάτων και κακός αγόρασε την ναυαρχίδα της samsung που πλέον δεν υποστηρίζει των παλιό τρόπο δηλ. μηνύματα μέσω τηλεφωνίας όπως και κλήσεις μέσω τηλεφωνίας …. ά ρε καημένε μη στεναχωριέσαι υπάρχει το ίντερνετ και άρα δεν χρειάζεσαι κινητό, μόνο μια σύνδεση στο ίντερνετ και κάνεις την δουλειά σου…
@giannis δηλαδή εσύ όταν δεν έχεις σύνδεση με τον πάροχο σου δουλεύουν όλα τα υπόλοιπα (wifi call,Viber,Data,Messenger) ερώτηση κάνω ?

Δημήτριος Σταυρακας

Κάτοχος του Galaxy S8 από Γερμανία, όντος υπάρχει αυτό το πρόβλημα με τα SMS λάθος έστελνα SMS η δεν τα έπαιρνε η δεν ερχόταν αναφορά… στην καλύτερη περίπτωση ο παραλήπτης τα έπαιρνε μετά από 2 μέρες όλα μαζί δλδ αν έστελνα 10 sms μετά από 2 μέρες ερχόντουσαν 10 αναφορές απαντάς και ο παραλήπτης δεχόταν 10 απανωτά μνμστα. Δεν έχω προβη σε κάποια αναφορά προς την Samsung πήγα όλος στο κατάστημα Saturn.de που το είχα πάρω και μου είπαν να το αύριο να το στείλουν στην κατασκεβαστρια να το ελέγξουν αλλά δεν το εδοσα.

Ντ. Ζα

Γράψτε το λόγο ακόμα μήπως πέσει η τιμή να πάρω το s8 plus. Όλα τα προβλήματα είναι προφανώς σε κάποια εταιρεία κινητής τους, αν υπάρχει τέτοιο θέμα κ δεν είναι αρβύλα

bezilys

@Ντ. Ζα που Κολλαει η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας με αυτο τι πρόβλημα? Και δεν ξέρω άμα τα διάβασες τα σχόλια αλλά δύο κάτοχοι έχουν αυτο τι πρόβλημα και ο ένας είναι Ελλάδα και ο άλλος Γερμανία η πιθανότητα να φτει η εταιρεία τηλέφωνιας είναι ελάχιστες!απλώς είμαι συγουρος ότι υπάρχουν κάτοχοι αυτού του κινητού που είτε δεν χρησιμοποιείουν για μηνύματα είτε δεν το παραδέχονται το πρόβλημα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.