Tο Samsung Galaxy S8 σε νέες φωτογραφίες hands-on

Μέχρι την επίσημη ανακοίνωση του Samsung Galaxy S8 μένει ακόμη ένας μήνας και κάτι, καθώς αναμένεται να γίνει 29 Μαρτίου. Εχθές είχαμε το πρώτο μεγάλο leak με live εικόνες, ενώ σήμερα δημοσιεύονται νέες φωτογραφίες hands-on.

Για μια ακόμη φορά οι εικόνες φαίνεται να επιβεβαιώνουν όλα όσα έχουν διαρρεύσει στις φήμες των προηγούμενων μηνών. Το Samsung Galaxy S8 διαθέτει μεταλλικό frame και γυαλί στην πλάτη, κυρτή οθόνη με πολύ λεπτά περιθώρια. Το κεντρικό κουμπί έχει αφαιρεθεί, ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων έχει τοποθετηθεί στην πλάτη δίπλα στην κάμερα.

Επίσης, βλέπουμε την ανοιχτή οθόνη του Samsung Galaxy S8 με τη λίστα εφαρμογών και τα on-screen buttons.

Στο εσωτερικό των Samsung Galaxy S8 και Samsung Galaxy S8 Plus αναμένουμε Snapdragon 835 ή Exynos 9 (ανάλογα την περιοχή), οθόνη 5.8 ιντσών Super AMOLED και 6.2 ιντσών, αντίστοιχα. Η μνήμη RAM θα είναι 4GB, η χωρητικότητα 64GB με δυνατότητα επέκτασης. Η κάμερα είναι 12 Megapixel, η εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel, ενώ η μπαταρία 3,000 mAh για το S8 και 3500mAh για S8 Plus.

Samsung Galaxy S8 photos, Tο Samsung Galaxy S8 σε νέες φωτογραφίες hands-on

Samsung Galaxy S8 photos, Tο Samsung Galaxy S8 σε νέες φωτογραφίες hands-on

Samsung Galaxy S8 photos, Tο Samsung Galaxy S8 σε νέες φωτογραφίες hands-on

Samsung Galaxy S8 photos, Tο Samsung Galaxy S8 σε νέες φωτογραφίες hands-on

Samsung Galaxy S8 photos, Tο Samsung Galaxy S8 σε νέες φωτογραφίες hands-on

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

38 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gianniklis

Για άλλη μια χρονιά η samsung θα παραδώσει κάτι πολύ δυνατό και σίγουρα από τώρα θέτει τις προδιαγραφές να ανταγωνιστεί ο,τιδήποτε και αν κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στον χρόνο.Ειδικότερα της συσκευές από Κίνα μεριά που θα βάλουν ποσότητες με το κιλό αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα φτάσουν την οθόνη,την κάμερα του s8.Η τιμή θα είναι υπερβολική στην αρχή αλλά ως γνωστόν περιμένεις και το αγοράζεις πολύ χαμηλότερα από τα γνωστά καταστήματα.Σάμπως οι τιμές των κινέζων θα είναι χαμηλες φέτος?όταν η τσαόμι βγάλει το μι6 και με το καπέλο των κινεζομάγαζων σε συνδυασμό με την ανύπαρκτη διαθεσιμότητα το s8 θα είναι πολύ πιο συμφέρουσα αγορά.Καλύτερα να πληρώσω κάτι παραπάνω και να πάρω το κορυφαίο όλων παρά μέτριες ,φθηνές,αναξιόπιστες και κακές απομιμήσεις σαν αυτές της τσαόμι.

marios1508

Δεν λέω ότι είναι κακό, αλλά νομίζω ότι το S7 edge είναι αρκετά πιο ωραίο. Προσωπική άποψη!

GeoChios

Συμφωνω οτι το S7 edge εμφανισιακα ειναι καλυτερο.

NtinosMD

Απο IR πως τα παμε φετος κ fm-radio? Ιδια χωρητικοτητα μπαταριας παντως κ φετος με μεγαλυτερη οθονη …για να δουμε πως θα παει η αυτονομια ( ανεξαρτητα αν εχουμε καινουριο chipset – κοινως πιο εργονομικο ). Αλλα το concept του all screen no bezel ειναι τελεια εφαρμοσμενο σε σχεση με αλλες εταιριες που το προσπαθησαν μεχρι στιγμης. Αν τις 5,5 ιντσες του s7 καταφεραν κ τις εφτασαν στις 6,2 με ιδιες ουσιαστικα πανω κατω διαστασεις του κινητου ( νεο aspect ratio ντε ) , φανταζεστε μετα το note 8 πως θα ειναι. Skip the s8 για φετος κ αναμενουμε το note 8 …

kwstaki

Και 900 να ζητήσει θα τα αξίζει.Είμαι 16 και έχω το s7 edge.Μακάρι να μου το πάρουν για δώρο όπως το s7 edge.

Γιάννης

Με 3000 mAh μπαταρία δεν πάει πουθενά. Έλεος σου προσφέρει κάτι πολύ όμορφο και σου βάζει μπαταρία για κλάματα.

ΝΝ

Ενδιαφερον πρότζεκτ με σχεδόν μονο οθονη μπροστά ….ετσι σε μικρότερες διαστάσεις έχει μεγαλυτερη οθονη. Αυτο ειναι πλεονέκτημα αλλά δε ξερω ποσο πρακτικό είναι στο κράτημα και στην ασφάλεια.

vholl7

Έχω το S7 Edge. Φαίνεται καλό upgrade ειδικά αν ισχύει η μετατροπή σε pc (λέμε τώρα, έστω για τα βασικά).
ΟΜΩΣ προσωπικά δε πρόκειται ποτέ ξανά να αγοράσω συσκευή με τον αισθητήρα δαχτυλικών στο πίσω μέρος, ποτέ των ποτών ποτέ ξανά.

Έπρεπε να σηκώνω τη συσκευή κάθε φορά που καθόμουν στο γραφείο για να δώ ειδοποιήσεις κτλ, τραγικό experience, μονο για την τσέπη είναι καλό και πουθενά αλλού.

Οπότε γι αυτό και μόνο το λόγο εγώ δε θα αναβαθμίσω αν όντως ισχύει αυτό και θα περιμένω να δω επιλογές με τον αισθητήρα μπροστά. Αν συνεχίσει αυτή η χαζομάρα (για εμένα) προτιμώ να γυρίσω μετά από χρόνια IOS παρότι Google user.

Stefanistelroy

Δηλαδη οι διαφορές είναι λίγο μεγαλύτερη οθόνη , δακτ αποτυπωμα πισω και μικρότερη μπαταρία? Για αυτο μας πρηξανε τοσο καιρό?

shadgr

Τα περισσότερα από τα παραπάνω σχόλια, άλλα μίζερα και άλλα εκθειάζουν υπέρ του δέοντος..

Αυτό που βλέπω είναι ότι το κρατάει με δυσκολία και πολύ προσεκτικά μην ακουμπήσει την οθόνη.. Άρα θα θέλει οπωσδήποτε θήκες..

Ανυπομονώ να το κρατήσω στο χέρι για να δω πώς θα είναι το επόμενο νοτέλι!!!

panossss

εχει να πεσει σπασιμο οθονης…οσο ωραιο και να ειναι θελει να το προσεχεις σαν τα ματια σου…εκτος και αν το κανεις αστακο…οποτε παει η ομορφια…

Πάνος

Θυμάμαι τους “σαμϋοτες” παλαιότερα π γελούσαν για την εξελιξη του μήλου σε χάρακα με τα χρονια..

Chris_BMW

Άλλη μία απόδειξη (όπως ισχύει και στην Apple) οτι δεν αξίζει να αγοράζεις κάθε χρόνο το καινούργιο ενώ είσαι κάτοχος του προηγούμενου.
Το ίδιο τηλέφωνο ελαφρώς βελτιωμένο σε κάμερα με λίγο πιο δυνατό επεξεργαστή(τον οποίο δεν τον καταλαβαίνεις στην πράξη) και λίγο μικρότερα περιθώρια πάνω κάτω.
Ελπίζω η Samsung να έχει κάποιον άσσο στο μανίκι της αλλιώς και από την Apple θα δούμε μια από τα ίδια…

Giotoball

Nothing to see here..πάμε για Note 8

Γιώργος Κ.

Δεν ξέρω τι κινητό είχατε και μερικούς σας ξεβολεψε τόσο πολύ ο αισθητήρας στο πίσω μέρος της συσκευής. Ως πρώην κάτοχος ενός g5 ομολογώ ότι ήταν πολύ πρακτικός στο πίσω μέρος κι αν το είχες σε γραφείο είχε και knock on και δύο κλικ στην οθόνη για να ανάψει η οθόνη. Πάντα οι εταιρείες που τον βάζουν από πίσω φροντίζουν ώστε να μη χρειαστεί να σηκώνεις το κινητό από επίπεδη επιφάνεια για να το ξεκλειδωσεις

ChristosT

Δηλαδή για να καταλάβω…
Έβγαλε τα hardware buttons και τα έκανε αφής;
Οι περισσότεροι έτσι τα είχαν απο παλιά.
Κάνω κάποιο λάθος;
Και πέταξε το touchID πίσω και χωρίς καμία λειτουργική χρησιμότητα για αυτό;
Τέτοιες φαεινές ιδέες πώς να τις χαρακτηρίσει κανείς;
Και θα δώσουν 900+ για αυτό;
Η συσκευή είναι πλήρως ΜΗ λειτουργική, ούτε απο bezels ούτε απο touchid και ορισμένοι το θεωρούνε και “ανάπτυξη”…
Τί να πώ…καλοφάγωτα…
Έχω να παραδεχτώ οτι τόσα χρόνια που έκραζα το Iphone για τα λιγοστά bezels αυτά, ΕΙΧΑ ΑΔΙΚΟ.
Ελπίζω και τα επόμενα Iphones να μην ακολουθήσουν αυτή την γραμμή και να έχουν το TouchID μπροστά και κλασσικά.

Γουγλης

@Chris_BMW

Να φανταστώ κάνεις πλάκα, έτσι? Εννοείς μηδαμινά περιθώρια πάνω κάτω. Για κάμερα και επεξεργαστή οκ μπορεί να μην αξίζει αν έχεις το S7, αλλά σχεδιαστικά είναι πανέμορφο.

hayate

Εξαιρετική υλοποίηση. Μεγαλύτερη οθόνη με ίδιο σχεδόν μέγεθος με προηγούμενα μοντέλα. Ο αναγνώστης δακτύλου πιστεύω κι εγώ πως βολεύει στην πλάτη του κινητού. Κι αφήστε μερικούς να λένε ότι αυτό δεν είναι ένα νέο βήμα στην τεχνολογία. Ήδη άλλες εταιρείες όπως κινεζικές μέσα σε αυτές και η Huawei έχουν βάλει στις συσκευές τους οθόνες χωρίς πλαϊνά bezels αλά Samsung. Αυτός ο σχεδιασμός δείχνει πως η εποχή που τα κινητά θα είναι απλά μια οθόνη και τίποτε άλλο δεν αργεί. Πάντως πως καταφέρατε μερικοί πάλι να εμπλέξετε την apple σε ένα θέμα που αφορά μόνο τη Samsung είναι απορίας άξιο….

Πέτρος Π

Να που τελικά τα υπερβολικά μικρά περιθώρια φαίνονται άσχημα στην πράξη όπως πολλοί λέγαμε από παλιά… Στην πρώτη φώτο φαίνεται ότι δεν μπορεί ούτε να το κρατήσει καλά καλά, γιατί μπαίνουν τα δάχτυλά του μέσα στην οθόνη… Ειδικά όπως κάνει τις καμπύλες στα πλάγια θα είναι όντως δύσκολο να το κρατήσεις, ενώ φαίνεται σαν να “χάνεται” μέρος της οθόνης… Αφήστε που γυαλίζει και φαίνεται σαν να είναι κινητό των 100 €… Ό,τι να ναι η Samsung τελευταία δυστυχώς… Μαζί με την Apple φαίνεται ότι το έχουν κάψει τελείως!

Αγγελος

Καθε μερα τα ιδια.παιδακια αργοσχολα που δεν εχουν ιδεα γραφουν οτι τους κατεβει.ηθελα να ηξερα αν δουλευατε εσεις στη samsung τι καλυτερο θα κανατε.θα αφηνατε τα μπεζελ μια ζωη ετσι να υπαρχουν.δε θα βγαζατε συσκευες ανα χρονο επειδη δε γινεται καθε χρονο η αναπτυξη ενος προιοντος να κανει δεκα αλματα προοδου;εχουμε ενα κινητο που βαδιζει σωστα προς την καταργηση των μπεζελ.για τους συντηρητικους υπαρχουν αλλα κινητα.η σειρα s ειναι σειρα αιχμης τεχνολογιας.οποτε θα περιμενετε λιγοτερα μπεζελ,κυρτες οθονες,ασυρματη φορτιση εξ αποστασεως,τεχνητη νοημοσυνη,και διαφανο σωμα σε λιγα χρονια.δε ξερω απο που πιανετε το κινητο σας αλλα εμεις με το s7 edge δεν εχουμε καποιο προβλημα και σιγουρα δε βαζουμε το χερι μας κατω ή πανω στην οθονη.αλλα κι αυτο προφανως το προεβλεψαν γι αυτο βαλανε αισθητηρες πιεσης για να μη πιανει το απλο αγγιγμα αλλα να καταλαβαινει ποτε θες να το πιεσεις.

Νίκος

η πρωτη φωτογραφια ειναι σιγουρα ψευτικη (εχουν κανει edit την οθονη πανω στο γυαλι).

ChristosT

Αντικατάσταση των HW buttons με capacitive buttons ισοδυναμεί με κατάργηση των bezels…
το διαβάσαμε και αυτό…
Έλεγα για την Apple και την φοβερή “καινοτομία” κατάργησης της 3,5mm τώρα έχουμε και τους καινοτόμους της samsung…
Άς καταργήσουν και την οθόνη σε λίγο και άς πουλάνε επεξεργαστές με το κομμάτι…
γιατί όχι και μόνο το Brand Νame σε μία πλακέτα επάνω.
Προσωπική μου άποψη δεν θα κυλήσει η όλη προσπάθεια, αλλά άς διαψευστώ…για χάριν της “καινοτόμου” “αιχμής” της τεχνολογίας…
Την επόμενη φορά να βγάλουν και τις μπαταρίες (μιάς) και δεν τα πάνε καλά με αυτές, και στην θέση τους να δίνουν δώρο ένα καλλώδιο 300 km με μπριζάκι Υψηλής Τεχνολογίας και την μπαλαντέζα στο χρώμα της επιλογής του καθενός. Θα εξοικονομήσουν πολύ χώρο για περαιτέρω μέιωση των bezels.
Εκεί να δείς τεχνολογία…

johntsian84

Ωραίο φαίνεται άλλα πολύ γυαλιστερο δεν μου αρεση σαν πλαστικό μοιαζει όλο ένα πράγμα ιδικά το πλαίσιο γύρο γύρο και το ποιο κύριο από ολα ειναι πως θα κάθετε στο χέρι με τόσο μικρά περιθώρια και το θέμα με το δαχτυλικό αποτύπωμα πίσω, το G4 που έχω όταν ειναι στο τραπέζι μόνο με το Double tap το δουλεύω ότι και να λέμε τα κουμπια πίσω δεν βολεύουν με τίποτα μόνο όταν το κρατάς στο χέρι και περπατάς το κάλο θα ήταν να έχει και στα 2 σημεία μπροστά πίσω.

Παπαροκας tiamat

Ρε απιθανοι τυποι , δηλαδή τα software πληκτρα εντολων κατω, με τι επρεπε να τα αντικαταστησει!??

Προτεινετε μήπως να μην υπαρχουν καθολου και μονο να μιλατε στο κινητο!?

Παπαροκας tiamat

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΜΠΕΖΕΛ!

ΨΟΦΗΣΑΝ!

μεινανε για εταιρειες κινητών αντικων τυπου
Sony,apple,htc

Chris_BMW

@Γουγλης
Οχι φίλε μου δεν κάνω καμία πλάκα.
Αν εσύ θέλεις να τα βλέπεις μηδαμινά δικαίωμα σου!
Εγώ αυτό που βλέπω είναι ενα s7 με λίγο μικρότερα περιθώρια πάνω κάτω(καθότι δεξιά αριστερά ήταν μηδαμινά ούτως η άλλως) και αναγκαστική αφαίρεση του home bottom και τοποθέτηση αυτού πίσω.Ιδιο σχεδιαστικά.Θα μου πεις πως να το κάνουν ;Μαζί σου.Γιαυτό λέω πως εύχομαι η Samsung να έχει κάποιο άσσο στο μανίκι της …
Αν πάλι εσύ είσαι ικανοποιημένος απο αυτές τις αλλαγές και είσαι κάτοχος s7 δικαίωμά σου να πληρώσεις καπέλο 400 ευρό.
Εγώ σαν κάτοχος 6s δεν έμεινα ευχαριστημένος από τις αλλαγές του 7.Με το 7 plus κάτι γίνεται αλλα γιατί να πρέπει να θυσιάσω το βολικό για μένα μέγεθος του μικρού για να έχω καλύτερη κάμερα.

Αγγελος

Χρηστο που εχεις bmw αυτα τα περιθωρια που εγιναν μικροτερα ειναι ολα τα λεφτα γι αυτα παλευουμε τοσα χρονια μεχρι να φυγουν εντελως δε ξερω αν το καταλαβες.επισης δε μας χαλαει καθολου που θα εχει καλυτερο επεξεργαστη,στερεο ηχεια,καλυτερη και μεγαλυτερη οθονη στο ιδιο μεγεθος,καλυτερη μνημη,μεγαλυτερο χωρο,καλυτερες καμερες.ε ενταξει μωρε τι αλλο επρεπε να εχει.αυτα εχει ξερεις ενα κινητο…και θα ειναι ολα καλυτερα συν το pc dock και το βοηθο και το πενακι.

Chris_BMW

Αγγελε αν έχει όλα αυτά που ανέφερες τότε ναι ίσως αξίζει να κάνεις τη μετάβαση.
Παντως τη μεγαλύτερη μνήμη ,το μεγαλύτερο “χώρο” και τα στέρεο ηχεία απο σένα τα διαβάζω πρώτη φορά.Όσο αφορά την καλύτερη οθόνη να φανταστώ θα την καταλάβεις με το που το πιάσεις στα χέρια σου;
Ξανα λέω αν είσαι κάτοχος S7 edge ΔΕΝ αξίζει για μένα να κάνεις την αναβάθμιση έκτος και αν η Samsung έχει και κάτι ακόμα που δεν έχει αφήσει να διαρρεύσει..

ChristosT

Οι αντίκες πληροφοριακά έχουν την μεγαλύτερη αξία…
Πάρτε το στα χέρια σας το τεχνολογικό κινητό “αιχμής” στάζοντας την χιλιαρού, και άν το βρείτε λειτουργικά όπως το περιμένατε…καλορίζικο.
Είναι τόσο τιγκαρισμένο στους αισθητήρες που νομίζεις θα σκάσει…
Εγώ θα αγοράζω κινητά αντίκες προσωπικά ενισχύοντάς τες.

Η τεχνολογία τύπου Star Trek αργεί πολύ πολύ ακόμη…άχαχα…

ChristosT
Spirios1992

@Chris_BMW λες ότι κατι γινεται με το 7+, δηλαδη τι? η μονη διαφορα στο μεγεθος ειναι.
Τωρα γενικοτερα αποψη μου πρεπει να βαλει τον αισθητηρα στο πισω μερος για δεξιοχειρες που ειναι το συνηθισμενο, επισης δε μαρεσει το ratio που ειναι 18:10 ή κατι τετοιο πολυ μακροστενο

Konstantine

Έτσι όπως το βλέπω το κινητό πιστεύω πως το απλό s8 θα είναι μικρότερο σε μέγεθος από το s7 edge. Τώρα όσον αφορά το s8+, μάλλον θα έχει μια μικρή διαφορά σε σχέση με το s7 edge. Μην ξεχνάμε πως αντικαθιστούν 5,1 & 5,5 ίντσες αντίστοιχα. Με τέτοια απειροελάχιστα bezel μπορεί να εκπλαγούμε (από κοντά εννοείται).

Panos7GR

Έχω ρίξει ΤΟ κράξιμο στη Samsung από το πρώτο περιστατικό του Note 7 που δημοσιεύτηκε μέχρι σήμερα, ωστόσο με αυτό που βλέπω στη φωτογραφία μου κρέμασε το σαγόνι…

Ένα έχω να πω: Σέξυ και όποιος αντέξει!!!

Γουγλης

@Chris_BMW

Αν ισχύει αυτό που ακούγεται, οτι το S8 με τις 5,8 ίντσες οθόνη θα είναι ελάχιστα μικρότερο απο το S7 των 5,1 ιντσών τότε καταλαβαίνεις ότι η διάφορα είναι μεγάλη.

Αυτό από μόνο του είναι σημαντικός λόγος για να πας στο S8, συν τις οποίες διάφορες σε επεξεργαστή και κάμερα.

ChristosT

Απο Iphone 5 σε 5s, σε 6, σε 6s , σε 7 σε 7s η 8 κ.ο.κ…
Απο S4 σε S5, σε S6 σε S7 σε S8 κ.ο.κ…

Και μάλιστα το Tragic είναι ότι κάθε φορά οι εταιρείες σας παρουσιάζουν το κάθε μοντέλο ώς “one of a kind” και τρέχετε απο πίσω…
Ειλικρινά, πιστέυω αυτά διαβάζει ο Σοι-Μπλε και μας ρίχνει και απο ένα μνημονιάκη μέχρι να σβήσει ο Ήλιος.
Δεν θα πώ για την τιμη…καθότι ο καθένας αγοράζει ότι θέλει. Σεβαστό…
ΑΛΛΑ όταν διαβάζω αυτό…

“Αν ισχύει αυτό που ακούγεται, οτι το S8 με τις 5,8 ίντσες οθόνη θα είναι ελάχιστα μικρότερο απο το S7 των 5,1 ιντσών τότε καταλαβαίνεις ότι η διάφορα είναι μεγάλη.

Αυτό από μόνο του είναι σημαντικός λόγος για να πας στο S8, συν τις οποίες διάφορες σε επεξεργαστή και κάμερα.”

Λέω…ε, εντάξει.
Γιατρειά δεν υπάρχει.

Enki

Πολυ ωραιο το τηλεφωνο..μην βιαζεστε..να το δουμε πρωτα και στα χρωματα.ο επεξεργαστης θα εχει καλη αποδοση στα 10fit!

Periklis

Απλα θα είναι κορυφαίο όπως κάθε χρονιά!!!!Μπραβο στη Samsung που τολμά αλλαγές και μετα πολλοί τις υιοθετούν!!Είναι πανέμορφο!!!Ευτυχώς λέμε γεια χαρά στα μπεζελς .Δε καταλαβαίνω κάποιοι τι περιμένουν από ένα κινητό,ουτε αυτοι δε ξέρουν!

GoGos

Αν και δεν μου αρέσει εμφανισιακά, τουλαχιστον βλέπουμε κάτι φρέσκο και διαφορετικό από τα αναμενόμενα. Πολύ θετικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.