Samsung Galaxy S8: Φωτογραφίζεται δίπλα στα iPhone 7 και S7 Edge

galaxy s8 iphone 7, Samsung Galaxy S8: Φωτογραφίζεται δίπλα στα iPhone 7 και S7 Edge

Το Samsung Galaxy S8 μονοπωλεί τις τελευταίες ειδήσεις τεχνολογίας. Σε λίγες μέρες το πολυαναμενόμενο smartphone θα κάνει την επίσημη εμφάνιση του, κάτι που δικαιολογεί την αύξηση των αμέτρητων διαρροών, φημών και φωτογραφιών που υποτίθεται πως το απεικονίζουν.

Μπορεί μέχρι τώρα να έχουμε δει το design των S8 / S8 Plus, αλλά μέσα από δύο εικόνες που δημοσιεύτηκαν στο Weibo, η φετινή ναυαρχίδα της Samsung συγκρίνεται αυτή την φορά με τα iPhone 7 και Galaxy S7 Edge.

Συγκεκριμένα, το S8 είναι τοποθετημένο στην μέση, έχοντας αριστερά του το iPhone 7 και δεξιά το S7 Edge. Όπως ήδη γνωρίζουμε, η οθόνη του Galaxy S8 θα έχει μέγεθος 5.8 ίντσες με εμφανώς μειωμένα bezels. Η συσκευή είναι μεγαλύτερη από την πρόταση της Apple, αλλά είναι ελαφρώς μικρότερη από το S7 Edge. Με την οθόνη των 4.7 ιντσών και τα τα μεγάλα bezels, το iPhone 7 μοιάζει να ανήκει σε προηγούμενη γενιά smartphones. Από την άλλη πλευρά, το S7 Edge θυμίζει στον φετινό εκπρόσωπο της Samsung. Ο οθόνη του έχει μέγεθος 5.5 ίντσες, αλλά είναι μεγαλύτερη ως συσκευή λόγω των παχύτερων περιθωρίων και της ύπαρξης του κεντρικού home button.

Είναι φανερό πως η Sammy θέλει να μεταβεί σε μια νέα οικογένεια smartphones με bezel-less design. Το σχέδιο του Galaxy S8 παραμένει στην ίδια γραμμή με εκείνη των προηγούμενων Galaxy μοντέλων (S7, S6), αλλά η οθόνη πλέον κυριαρχεί στο εμπρόσθιο κομμάτι. Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε επίσης τις κινήσεις της Apple αναφορικά με το design των νέων iPhones, το οποίο χρειάζεται εμφανώς μια αναβάθμιση. Αναμφίβολα, οι φωτογραφίες που απαθανατίζουν το S8 μαρτυρούν ένα πανέμορφο smartphone. Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση, με τα βλέμματα του τεχνολογικού κόσμου να είναι στραμμένα πάνω στο νέο high-end κινητό.

galaxy s8 iphone 7, Samsung Galaxy S8: Φωτογραφίζεται δίπλα στα iPhone 7 και S7 Edge

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Don mitso mou

Αναρωτιέμαι Τί θα γινόταν αν η Samsung μετά το θέμα του note 7 δεν “αναβάθμιζε” την ασφάλεια για αποφυγή διαρροών!!!!!!! Έχω την εντύπωση πως οι μόνοι που δεν ξέρουν πλέον για το νέο s8 πρέπει να είναι οι ανουίτ στην Αλάσκα. Ίσως και κάποιοι ξεχασμένοι στον Αμαζόνιο.

ZAFMAN

@ Don Mitso,
Φίλε με ενημέρωσαν ότι οι ανουίτ ξεκίνησαν τις προ_παραγγελίες του S8.
Για τον αμαζόνιο δεν έχω κάποια ενημέρωση ακόμα γιατί δεν έχει WIFI βάλει ακόμα ο Σαμαράς!

Παπαροκας tiamat

Εδώ το s7 και μοιαζει ναναι μια πενταετία πισω…. Το iPhone φαινεται να ναι καμια 30 χρονια

Ιωάννης jb

Πολύ μακρόστενη η οθόνη ρε samsung!!

Σταύρος Χρι

έτσι όπως βλέπεται το S8 σκεφτείτε το λίγο στο ίδιο συνολικά μέγεθος με φλατ οθόνη (όχι κυρτή) με πλαινά μπέζελ (ελάχιστα πχ σαν του Sony xa Ultra) και κάτω το κουμπί της Samsung μαζί να τα navigation buttons δεξιά αριστερά όπως το s7 αλλά πιο κομψα και μικρά από ότι στο s7. Τότε Ναι θα ήταν πολύ όμορφο ! Αυτό μια οθόνη σκέτη με τπτ απολύτως πάνω (σαν ανταλακτικό μοιάζει) Μα ούτε και ένα λογότυπο Samsung να μην έχει μπροστά ! Χάλια κατά την αποψή μου. Ναι ξέρω μαγάλο screen/body ratio αλλά αυτό είναι σαν ανταλακτικό οθόνης και όχι κινητό ! Ακόμα και το mi Mix έχει περισσότερο στυλ που είναι στην ίδια φιλοσοφία !

One

Με τοσο μικρα bezel δεν μπορεις να κανεις πλοήγηση στη συσκευη με το ένα χερι, ουτε να παίξεις παιχνίδια, ουτε να δεις βιντεο.
Στο τελος μια θηκη που μεγαλώνει το παχος θα είναι απαραίτητη για να να μπορει να χρησιμοποιηθεί η συσκευη.
Τα μικρα bezel εχουν νοημα στις τηλεοράσεις, αλλα σε συσκευες αφης δεν προφέρουν καλη εμπειρία χρήσης ακομα και αν φαίνονται εμφανίσιμες στο μάτι.

vladimiros

Θεωρω το S7 Edge πολυ πιο ομορφο απο το 8αρι,απο πισω ενταξει θα ειναι σχεδον ιδια…για το τριτο κινητο δεν μιλαω καν πως ειναι ετσι?? με θυμιζει το 4αρι δεν ξερω και εγω ποσα χρονια πριν,τιποτα καινουριο απο το μηλο και το 8 ετσι θα ειναι.

Ηρακλής

Προσωπικά επιλέγω iphone και αλουμίνιο κατασκευή. Γενικά σε αυτό το μοτίβο κινητά. H φωτογραφία αδικεί το iphone και το λέω επειδή το έχω δεί πολλές φορές δίπλα στο s7. Το γυαλί είναι πολύ ψεύτικο και σπάει και εύκολα. Για το S8 δεν έχω καλή άποψη αλλά σε όποιον του αρέσει είναι δικαίωμα του να το επιλέξει.

Jim

Και τα 3 κινηταρες το καθένα έχει κάτι ξεχωριστό. Στα μάτια μου από τα 3 ξεχωρίζει το s7. Το s8 μπορεί να ναι απέχτο σε όλα όμως σε εμφάνιση τουλάχιστον από την φωτο (αν είναι αληθινή και όχι φωτοσοπ) δεν με συγκινεί, βέβαια θα το δούμε και live και θα κρίνουμε

Φωτης

Το εχουμε πει κ θα το ξαναπούμε..Το s7 πολυ πιο ομορφο..

KostasB

Το μόνο θετικό θα είναι να φύγει επιτέλους το λογότυπο της Samsung από μπροστά. Μόνο πίσω είναι αρκετό. Σε όλα τα κινητά..

bezilys

Αν τα έβαζα σε σειρά ανάλογα το design θα έλεγα
1.s7
2.iphone 7
3.Samsung 8
Πραγματικά ακόμα και iphone 7 φαίνεται πιο ωραίο το s8 όπως είπε και ο @Σταύρος Χρι είναι όντως σαν ανταλλακτικό πάρα σαν κινητό!για το S7 δεν μιλάω μακράν πιο όμορφο από τα δύο…

marios

Διαμάντι το S7 και κινητάκι το iPhone

aptalikos

Ότι νέο έχει να παρουσιάσει η τεχνολογία αυτή τη στιγμή υπάρχει επάνω στο S8 και κάποιοι γκρινιάζουν ακόμα γιατί απλά δεν το παρουσίασε η αγαπημένη τους εταιρία.

Specialist

Το s7 edge πολυ πιο ομορφο……θα δειτε που θα συνεχισει να πουλαει σαν τρελο…….αυτα τα μηδαμινα bezels δεν ειναι καθολου ωραια κ δεν θα ειναι και βολικα στο να χρησιμοποιεις το κινητο.

vaggos

το iPhone φαίνεται μπροστά στα αλλα 2, σαν ZER phone

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.