Το Samsung Galaxy S8 ψηφίστηκε το κινητό της χρονιάς στη Μ. Βρετανία

galaxy s8 phone of the year, Το Samsung Galaxy S8 ψηφίστηκε το κινητό της χρονιάς στη Μ. Βρετανία

Τα Mobile Choice Consumer Awards πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στη Μ. Βρετανία με τους Βρετανούς να ψηφίζουν τις αγαπημένες τους συσκευές όπως smartphones, gadgets, τους καλύτερους κατασκευαστές, παρόχους και υπηρεσίες.

Το Samsung Galaxy S8 είναι η καλύτερη συσκευή της χρονιάς σύμφωνα με τους Βρετανούς, οι οποίοι του έδωσαν επίσης τον τίτλο του Best Camera Phone, ενώ η Samsung αναδείχθηκε η κατασκευάστρια της χρονιάς (Manufacturer of the Year).

Στην κατηγορία των οικονομικών συσκευών, το Huawei Honor 9 βγήκε πρώτο στην κατηγορία Best Midmarket Phone και το Moto E4 πήρε την πρωτιά ως το Best Value Phone με τιμή κάτω από 150 λίρες Αγγλίας.

galaxy s8 phone of the year, Το Samsung Galaxy S8 ψηφίστηκε το κινητό της χρονιάς στη Μ. Βρετανία

Η Apple κέρδισε την προτίμηση των Βρετανών με το Apple Watch Series 2, που πήρε τον τίτλο του καλύτερου Smartwatch, ενώ το καλύτερο Fitness Wearable είναι το Fitbit Charge 2.

galaxy s8 phone of the year, Το Samsung Galaxy S8 ψηφίστηκε το κινητό της χρονιάς στη Μ. Βρετανία

Το Connected Gadget of the Year είναι το Google Home και η Amazon το καλύτερο Online κατάστημα.

galaxy s8 phone of the year, Το Samsung Galaxy S8 ψηφίστηκε το κινητό της χρονιάς στη Μ. Βρετανία

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Π. Π. Σ

Κι εδώ φόλα στο xz premium.;Χάχαχα, η μία απόδειξη μετά την άλλη.

Petros

Και όχι άδικα, μετα απο 6 μήνες σπέρνει σε ολα τα awards,!!!

bezilys

Ναι το καλύτερο κινητο όπου δεν μπορεί να τρέξει χωρίς lag παιχνίδι με γραφικά του 2000 μάλιστα!

Παπαροκας tiamat

δεν ξερω για τωρα αλλα η mali gpu στο s6 ηταν κακη και παθαινε καμποσο throttling ,στo tablet μου παλι samsung με mali gpu και 2,5k ολα ειναι τραγικα….δε μπορεις να παιξεις τπτ καλο σαν ανθρωπος….. καλα τα λεει παλι ο bezilys! 1000 φορες qualcomm !

panos

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω κάποιους που πρέπει ένα κινητό που δεν τους αρέσει να λένε έχει lag και τέτοια μην το πάρεις τέλος.. Και εμένα δεν μου αρέσουν κάποια κινητά αλλά δεν κραζω

Petros

παπαντισκο τιαματ @ τις qualcomm τους snapdragon μηπως τους κατακευαζει η Samsung?

Petros

Οποιος λεει οτι lagαρουν μετα τα S6 τα samsung, πιθανων εχουν αδειες τσεπες και χαϊδεύουν τα ξιαομι, sony, zte, zervoudakis και turbo x τους με τα 150 ευρω

Kostas

Εεεεε τώρα έλεος να λέμε ότι το s8 κολλάει…είμαι και κάτοχος ενός s8 και τίποτα τέτοιο δεν συμβαίνει. Έλεος και μένα πχ δεν μ αρέσει τόσο το iPhone αλλά δεν βγαίνω εδω να το κράζω και να λέω πράγματα που δεν ισχύουν…έλεος δηλαδή σοβαρευτείτε…ως κάτοχος του s8 βλέπω ότι είστε άσχετοι γιατί σχολιάζεται τον επεξεργαστή και την κάρτα γραφικών που είναι απλά σφαίρα,αντί να σχολιάζεται τα ηχεία ή το εύθραυστο σχεδιασμό…

bezilys

@Kostas είναι πραγματικότητα λογικά δεν παίζεις βαριά παιχνίδια όπως gta γιαυτό λες ότι δεν έχει lag

xarisgru

@Petros, συμμεριζομαι την άποψή σου σαν κατοχος gs8, απλως χανεις το δικιο σου με τον τροπο εκφρασης σου!

bezilys

@Petros δεν χαϊδεύω κανέναν απλώς όταν θέλω ν πάρω ένα κινητό στα τόσα ιδικά θέλω ν μην κολλάει πουθενά κάτι που το κάνει πολύ καλά η Sony με το ελαφρύ ui και το snapdragon!

Γιώργος Κ.

Παιδιά τα s8 ακόμη και s7 edge είναι τα πιο premium κινητά. Από το s6 και μετά και ειδικά σε s8 δεν υπάρχει θέμα lagαρισματος, μίας και το θιξατε το θέμα. Δείτε reviews που υπάρχουν στο ίντερνετ μετά από έξι μήνες χρήσης και θα καταλάβετε. Προχθές 2 ξαδέρφια μου που είχα να τα δω πολύ καιρό τσακώνονταν για την κάμερα στα κινητά τους. Πήγα να δω τι κινητά είχαν και ο ένας είχε το iPhone 7 και ο άλλος s8. Εντάξει πραγματικά η premium αίσθηση που σου αφήνει το s8 στο χέρι (όταν είναι χωρίς θήκη πάντα) δεν υπάρχει σε κανένα άλλο κινητό. Ούτε το μήλο δεν μπορεί να το συναγωνιστεί και τα κρατούσα και τα 2 στα χέρια μου. Η αφή, η οθόνη, η δόνηση που κάνει στις επιλογές είναι από άλλο πλανήτη. Δεν είχα ξαναπιάσει s8 και πραγματικά έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Του έκανα κάποιες ρυθμίσεις γιατί ούτε το tasks edge δεν ήξερε τι είναι ο ξάδερφος μου και μετά όταν γύρισα στο δικό μου (mate 9) αυτό φαινόταν σαν φτωχός συγγενής. Σας προκαλώ όσους λέτε πως τα s8 είναι μακρυναρια, τηλεκοντρόλ κτλ να πιάσετε ένα στα χέρια σας και να δείτε πόσο μοναδικά είναι στο χέρι.… Συνέχεια »

Γιάννης

Μπορεί να ακουστεί χαζό αλλά για μένα τα S8 είναι no buy λόγω της θέσης του FINGERPRINT scanner. Γελάνε τα τσιμέντα με την επιλογή τους. Κάτοχος S6

bezilys

@Γιώργος Κ και εγώ από βίντεο στο ίντερνετ βγάζω τα συμπεράσματα μου τι νομίζεις! 😂

Γιώργος Κ.

Bezilys 😭😭😭😭😭 Μακάρι να μας αξιώσει ο θεός της τεχνολογίας Βασίλης Πύλες (Bill Gates) να πάρουμε μια μέρα ένα προϊόν της Samsung. Βέβαια εγώ είχα τα notes 3, 4 αλλά η ποιότητα κατασκευής και η γενικότερη αίσθηση δεν έχει καμία επαφή με τα s8, note 8. Και πιστεύω ότι πέρα από τα υλικά ευθύνεται και οι διπλή κυρτή οθόνη που ξεπηδά από το πλαίσιο πολύ όμορφα. Μπράβο όχι μπράβο. Ντουζ πουά 😂😂😂😂

bezilys

@Γιώργος Κ πάρε βίντεακι να δεις την κινηταρα της Samsung!😂😂
https://youtu.be/_FGBj0h26Ew

JohnWave

Λογικό το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Kαταπληκτική συσκευή σε εμφάνιση, σε δύναμη, σε οθόνη, σε κάμερα σύμφωνα με όλους τους κριτικούς και τη μεγάλη πλειοψηφία των χρηστών.

Εξαιρετικές συσκευές και τα LG V30, Note 8, Huawei Mate 10 Pro, iphone X και Pixel 2 XL. Αυτή είναι η μαγική 6άδα των καλύτερων συσκευών για φέτος.

Όσο για τις κατώτερες των προσδοκιών συσκευές για το 2017 : Ηuawei P10, Sony Xperia XZ1/XZ Premium και φυσικά η απάτη, το iphone 8. Kαλές συσκευές αλλά με παλαιού τύπου bezels όλα και κάποια είτε με κατώτερη οθόνη σύμφωνα με τις μετρήσεις, είτε με κατώτερη κάμερα σύμφωνα με τα συγκριτικά.

Γιώργος Κ.

beziilys δεν παίζω παιχνίδια στο κινητό και το θεωρώ και επιεικώς χαζομάρα να παίζει κάποιος σε τόσο μικρή οθόνη. Όποτε με βολεύει μια χαρά. Samsung for the win ρε μ#;€/€/€)#)Α!!!😂😂😂😂 κοιτά που με λίγο που έπιασα ένα κινητό της θα με κάνει να γυρίσω ξανά σε αυτή την εταιρία. Αλλά μόνο στο note όταν κι εφόσον πέσει στα 500 γιατί στην τιμή που είναι τώρα είναι απαράδεκτο όσο καλό και να είναι

Rizo

@bezilys
Εσυ φίλε που ανέβασες το βίντεο χωρίς να έχεις κάποιες τεχνικές γνώσεις μάλλον και χωρίς να διαβάσεις και κανένα σχόλιο απο κάτω θα παρατηρήσεις οτι το παιχνίδι είναι απο το 2012. Και το Νοτε 8 της δοκιμής έχει τον Exinos. Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα android της δοκιμής που έχουν τον 835. (και oi adreno απο παλιά είναι optimized για το gtasa mobile)
Επειδή συμβαίνει και στους υπολογιστές, είναι και θέμα DRIVERS αν θα παίζει ομαλά ένα καινούργιο ή ένα πολύ παλιό παιχνίδι.
Προφανώς και δεν είναι Optimized ο exinos για το GTA SA του 2012.
Αν εσυ νομίζεις οτι είναι γενικά τόσο αργό το κινητό επeιδή δεν παίζει το GTA σε λυπάμαι 😉

bezilys

@Rizo δεν με νοιάζει τη φοράει και η γιαγιά μου άμα είχε @δια θα ήταν παππούς χέρο πολύ το θέμα είναι όταν περνεις ένα κινητό στα τόσα λεφτά τα θέλεις όλα τέλεια Κάτι που δεν το κάνει η Samsung με τα γραφικά!

John

Καμια εκπληξη με το αποτελεσμα.Ολοι οσοι ασχολουνται με την τεχνολογια το ξερουν οτι S8 , Note 8 , Pixel 2XL και V30 ειναι τα κορυφαια του 2017. Τωρα αν καποιοι ελαχιστοι κατοχοι μπεζελοφωνων ξεπερασμενης τεχολογιας (οθονες IPS , καμερες που υστερουν κτλ) κινητων διαφωνουν ειναι κατανοητο γιατι πεταξαν τα λεφτα τους και δεν θελουν να παραδεχθουν το λαθος τους.

Rizo

bezilys
Αν θέλεις να παίζεις καλά το gta, παλιό Port απο κονσόλες, μην πάρεις Note 8.
Είναι αργό κινητό φίλε. Πάρε κανένα γρήγορο. Εμείς θα παίζουμε τα καινούργια παιχνίδια. 😉

bezilys

@Rizo με την λογική σου μπορεί κανείς πει άμα θες φωτογραφίες πάρε φωτογραφική μηχανή, άμα θες να παίξεις παιχνίδια υπάρχει και το pc!

Rizo

@bezilys
Καμία σχέση. Εσύ μιλάς απλά για ένα παιχνίδι και μάλιστα παλιό…
Πραγματικά αν ήταν κάτι σοβαρό θα το έκραζα και εγω, αλλά να κράξω ένα κινητό επειδή κολλάει ένα παιχνίδι? Ενω ξέρουν και οι πέτρες οτι ο επεξεργαστής είναι top class?
Είπαμε είναι θέμα drivers και όχι “μάπα κινητό” απο τα συμπεράσματα που βγάζεις δηλαδή…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.