Samsung Galaxy S8: Φωτογραφίζεται σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα

Μέχρι την επίσημη ανακοίνωσή του (η οποία παρεμπιπτόντως θα γίνει στις 29 Μαρτίου), το Samsung Galaxy S8 δεν λέει να αφήσει μέρα χωρίς να κάνει την εμφάνισή του σε κάποιο leak. Ο αναλυτής της KGI Securities, Ming-Chi Kuo είχε κάνει λόγο για 7 χρώματα στο Samsung Galaxy S8.

Ο ίδιος είχε αναφέρει: gold, silver, bright black, matte black, blue, orchid και pink.

Το “bright black” φαίνεται ότι είναι κάτι σαν το Jet Black του iPhone 7, δηλαδή γυαλιστερό μαύρο και σήμερα διέρρευσε σε διάφορες εικόνες hands-on.

Το κινητό δεν είναι ανοιχτό, οπότε δεν έχουμε πολύ καθαρή εικόνα από την μπροστινή πλευρά. Στην πλάτη βλέπουμε την κάμερα, τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, το logo της Samsung και τον αισθητήρα καρδιακών παλμών.

Το Samsung Galaxy S8 αναμένεται με οθόνη 5.8 ιντσών Super AMOLED, ανάλυσης 1440×2560 pixels και Gorilla Glass 5. Θα φορά επεξεργαστή Snapdragon 835 ή Exynos 8895 (ανάλογα την περιοχή), μνήμη RAM 4GB, χωρητικότητα 64GB με δυνατότητα επέκτασης έως και 256GB μέσω microSD. Η κάμερα είναι 12 Megapixel με διάφραγμα φακού f/1.7 και OIS, η εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel και η μπαταρία 3000mAh .

Το Samsung Galaxy S8+ έχει μερικές διαφορές, όπως η οθόνη 6.2 ιντσών ίδιας ανάλυσης και η μπαταρία 3500mAh. Και τα δυο smartphones θα είναι αδιάβροχα χάρη στην πιστοποίηση IP68, αναμένουμε σκάνερ ίριδας όπως το Note 7 ενώ ακούστηκαν πληροφορίες και για τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου.

samsung galaxy s8 black, Samsung Galaxy S8: Φωτογραφίζεται σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα

samsung galaxy s8 black, Samsung Galaxy S8: Φωτογραφίζεται σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα

samsung galaxy s8 black, Samsung Galaxy S8: Φωτογραφίζεται σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα

samsung galaxy s8 black, Samsung Galaxy S8: Φωτογραφίζεται σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα

samsung galaxy s8 black, Samsung Galaxy S8: Φωτογραφίζεται σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα

samsung galaxy s8 black, Samsung Galaxy S8: Φωτογραφίζεται σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα

samsung galaxy s8 black, Samsung Galaxy S8: Φωτογραφίζεται σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

43 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

Δεν ξερω για σας … αλλα εμενα μου φαινετια να γυαλιζει οπως γυαλιζει και το μαυρο s7 edge μου οταν ειναι καθαρο απο δαχτυλιες. Τι jet black σαν το iphone 7 μου λετε τωρα και κουραφεξαλα ….

Tasos Spanos

Ας βαλουν κι ένα μήλο πίσω να ξέρουμε τι αγοράζουμε

One

Φωτογραφήθηκε με iPhone 😛

Sakis

Σαν υποβάθμιση μου κάνει και όχι νέο μοντέλο
Μια χαρά είμαι με το s7 edge

Jim

@One μάλλον γι αυτό δεν έχουν καλή ανάλυση οι φωτογραφίες.

Καλά το κινητό τα σπάει τέρμα λέμε όσο δεν πάει

Vasilis

Οποιος μου πει , χωρίς παροπίδες, τι παραπάνω θα κάνει με το s8 από ότι με ένα iPhone 7 και τι παραπάνω και ποιοτικότερα apps θα έχει απ ότι από το App Store και γενικά πόσο θα βελτιωθεί η καθημερινή του εμπειρία χρήσης με αυτό έναντι του iPhone τότε να κάνουμε σοβαρή συζήτηση..
Αναφέρομαι στα παραπάνω όντας χρήστης ενός iPhone 6s Plus ( από όπου και γράφω ) αλλά ταυτόχρονα χρήστης και ενός Samsung s7 . Ενώ στην αρχή το δεύτερο σε εντυπωσιάζει με την πληθωρικότητα των στοιχείων στην οθόνη κ το ότι είναι λόγω android πιο παιχνιδιάρικο μετά αρχίζουν να ξεθυμαίνουν αυτά και έρχεται η ακαταστασία και η χαμηλή ποιότητα των apps και οι παθογένειες των android γενικότερα ( κολλήματα , προχειρότητα ,ανομοιομορφία περιβάλλοντος κλπ ) Τελικά για μένα καταλήγω πως το iOS με όλα τα στραβά του γέρνει υπέρ του η πλάστιγγα σε πολλά …

Ευχαριστώ

VasiliS7edge

Vasilis μην το συγκρίνεις με το iPhone 7 με το S8 καλύτερα θα ταίριαζε με το S4. Σε πειράζω.
Κοιτά με το S8 έχεις πολύ καλύτερη οθόνη, πολύ καλύτερη κάμερα με λείψεις στα 1000 fps, έχεις εμπειρία VR, έχεις καλύτερη μπαταρία, έχεις και ελευθερία. Αυτά για αρχη. Με το iPhone έχεις καλύτερη υποστήριξη σε θέμα software μιας και η Apple είναι πλέον μια εταιρία περιοχής υπηρεσιών παρά hardware. Α επίσης θα είναι μια συσκευή που ξεχωρίζει.

Vasilis

Vasiliss7 edge
Το vr δεν ενδιαφέρει πολλούς ούτε εμένα. Η μπαταρία είναι σχετικό καθώς δεν μετράει μόνο η ισχύς της αλλά και η διαχείριση της από το σύστημα . Σε αυτό ήδη παράπονο δεν έχω . Στην οθόνη έχεις ένα point αλλά όχι τόσο που θα πει ο άλλος “είδα το φως μου” . Στην κάμερα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το 6s plus , φαντάζομαι πως το s7 θα είναι ένα κλικ παραπάνω όντως . Αλλά και πάλι προσωπικά με χαλάει το software…

ioannis

περα απο τα οσα ειπε ο vasiliss7 με το s8 εχει περισσοτερη παραμετροποιηση στο θεμα του ui που κατι τετοιο στο Iphone δεν το εχεις και επισης στα χαρτια τουλαχιστον εχει πολυ γρηγοροτερο επεξεργαστη και gps όπως επίσης και ταχύτητα μνημης ραμ και ssd.

VasiliS7edge

Το VR ούτε εμένα με ενδιέφερε αλλά είναι μια πολύ ωραία εμπειρία. Όταν θέλω να χαλαρώσω βάζω βίντεο από εξωτικα μέρη και ταξιδεύω. Όσο για τα παιχνίδια και εκεί δίνει μια διαφορετική εμπειρία. Αν και πιστεύω ότι το πραγματικό ενδιαφέρον είναι στο AR το VR είναι μια προσωρινή λύση.

Vasilis

Ioannis
ssd έχει κ το iPhone . Απόλυτα γρήγορο είναι και το iPhone . Ram είναι σχετικό γιατί μιλάμε για διαφορετικά συστήματά . Η ram στα android συγκρίνεται με την ram στα χαμηλά budget android . Η παραμετροποίηση των μενού κλπ είναι ένα ανούσιο μπλέξιμο. Χάνεις τον καιρό σου στο τέλος και παλιμπαιδίζει κανεις αλλάζοντας εικονίδια και χρώματα , να είχαμε να λέγαμε δηλαδή λες και άλλη δουλειά κάθε μέρα δεν έχω… και αυτό ακόμη “ακαταστασία ” δημιουργεί καθώς άλλα θα είναι του συστήματος και άλλα του playstore..

VasiliS7edge

Α ξέχασα ότι στο S8 θα έχεις την δυνατότητα να κάνεις το κινητό Desktop με ένα dock.
Αυτό είναι το top χαρακτηριστικο.

Vasilis

Vasilis s7 edge
Εάν στην πράξη αυτό που λες με το dock πετύχει όντως , τότε ναι εδώ συμφωνώ για ένα key feature! Μακάρι

Πάνος®

Ό,τι πιο άκυρο έχω δει τον τελευταίο καιρό, το σημείο που επελέγη για την τοποθέτηση του σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων.
Επίσης θα μου άρεσε πολύ περισσότερο ένα μαύρο σε ματ, όχι γυαλιστερό που και θα γλιστράει και θα γεμίζει δαχτυλιές πανεύκολα.

George

Ποιος εγραψε οτι το iphone εχει επεξεργαστή χειροτερων επιδόσεων;
Εγω android εχω κ θα εχω αλλα ο επεξεργαστης κ η κάρτα γραφικών μαζί με την εσωτερική μνήμη κ την ταχύτητα γραφής της το καθιστά τέρας επιδόσεων το iphone.

JohnWave

Ωραίο είναι αλλά για μένα ιδανικά είναι τα mat χρώματα και όχι τα glossy. Πάντως ασχέτως αυτού, γενικά για όσες συσκευές έχουν amoled οθόνες είναι ιδανικό να τα αγοράζεις σε total black χρώμα και να έχεις μαύρο wallpaper. Γίνεται όλο το πράγμα ενιαίο και δεν φαίνεται και το άσχημο μαύρο περίβλημα γύρω γύρω στο panel της οθόνης ( ιδίως σε λευκά κινητά φαίνεται πολύ άσχημο για το γούστο μου ).

Ιωάννης jb

Άντε να δούμε που θα χωρέσουν τα στέρεο ηχεία (σιγά μη χωρέσουν δλδ) κ αν θα βάλουν 4k, πολύ αμφιβάλλω κ γι αυτό..

Eleni

Επειδή έχω και εγώ και τα δύο ας πω την άποψή μου ,το iPhone είναι ένα κινητό αργό και με πολλά προβλήματα, πχ όταν το σήμα που λαμβάνει από wifi είναι στα όρια τότε δεν δουλεύει γιατί απλά έχουν ρυθμίσει, την κεραία να φρεναρει. αντίθετος το Samsung κατεβάζει σφαίρα! Τα προβλήματα τύπου φωτογραφίες αποθήκευση και διαχείριση τους το κάνουν κακό στην εμπειρία χρήσης, ενώ στο Samsung τις κάνεις ότι θες και όπως θες . Στο iPhone όταν αλλάζεις σελίδες η ρολαρεις πάει αργά πολύ αργά ,όπως επίσης αργά συνδέεται στο ίντερνετ. Στο iPhone κάνεις κάτι πχ ,μπαίνεις στον τηλεφωνικό κατάλογο και μετά βγαίνεις, και λες ότι θες να μπεις να βρεις κάτι άλλο εκεί, απλά έχει μείνει στο προηγούμενο …. και πρέπει εσύ να το πας πίσω, θες να πας σε συντομεύσεις…για το θεό δηλαδή πόσο ηλιθιος είναι ο τρόπος χαχαχαχχααχ αν το συγκρίνεις με τα Samsung τύπου s7 η και με το s8 που θα είναι καλύτερο η διάφορες είναι πολύ μεγάλες γιατί απλά κάνεις τα πάντα από παντού και χωρίς περιορισμό… και κάτι τελευταίο η Apple για να γίνει σοβαρή ας φτιάξει το πληκτρολόγιο της και να φτιάξει και τις επιλογές λέξεις αλλά και τα ελληνικά και τον… Συνέχεια »

Beowolf Ahates

Nα επαναλάβω αυτό που είπε ο Πάνος®….”Ο,τι πιο άκυρο, η θέση που τους περίσσεψε κι έβαλαν τον σαρωτή”
Όσοι ήθελαν (και μπορούσαν) πήραν σοβαρά εργαλεία το S6 & S7. Oσοι δεν πρόλαβαν, προλαβαίνουν ακόμα στην μισή τιμή…
Θα το καταλάβει και η Samsung σε κάνα 6μηνο, απ τα νούμερα των πωλήσεων.
ΥΓ. Οι άλλοι 2 ανταγωνιστές Sony και LG, δεν πήγαν πίσω. Αυτόχειρες για διαφορετικούς λόγους αμφότεροι.

Δημητρης

Το Iphone αργο και με πολλα προβληματα, ρολλαρεις και παει αργα, συνδεεται αργα στο ιντερνετ, προβληματα στην αποθηκευση φωτογραφιων, το itunes θελει διδακτορικο για να το δουλεψεις…Ελενιτσα εισαι σιγουρη οτι εχεις Iphone και οχι τιποτε μαιμου με android επανω; σιγα σιγα θα μας πεις οτι θελει και μαστερ για να φορτισεις την μπαταρια. ενταξει, το ios ειναι ξεχωριστο στον τροπο που δουλευει αλλα αν δωσεις 2-3 ημερες προσοχη μετα δεν το αλλαζεις. κοιτα ρε φιλε τι ατομα σχολιαζουν εδω μεσα…κατα αλλα τεχνολογικο μπλογκ…μαλλον για παπουδες επρεπε να λεει ετσι που μας τα περιγραφει η ελενιτσα. εγω θα σου προτεινα να παρεις ενα mls easy ελενιτσα. θα τα κανεις ολα πολυ πιο ευκολα. σοβαρα…και το Iphone που λες οτι εχεις πουλησε το…κριμα να σκουριαζει με τετοια μυαλα. το ρολλαρισμα που λες ειναι σταθερο και με συγκεκριμενο ρυθμο επειδη η apple εχει βαλει τετοιες τιμες στο browsing ωστε να μην του δινεις μια προς τα κατω ή πανω και βρεθεις στο τελος της σελιδας κατα λαθος οπως και γινεται στο android. οπως επισης και το animation και η ταχυτητα που ανοιγουν οι εφαρμογες κ.α δεν ειναι προβλημα. ειναι εργοστασιακο σεταρισμα. αν ησουν jailbreak θα παθαινες πλακα τι μπορει να κανει ενα κινητο… Συνέχεια »

bezilys

@Eleni αργό το iphone??σοβαρά τώρα?στο μόνο που λίγο θα συνφωνουσα ότι χρειάζεσαι διδακτορικο για να το δουλεψεις!
Αφού ένα ήχο κλήσης πάλευα 5 ώρες να βάλω και δεν το κατάφερα και στο Android το κάνω σε 1 λεπτό!

Γιάννος

Άσχημο τηλέφωνο.

lsantas

Πάντως το σίγουρο είναι οτι θα είναι γρήγορο 205,284 έβγαλε στο antutu..

Eleni

Δημήτρη πόσο χαλβας μπορεί να είσαι, αλήθεια τώρα πες μας είμαι σίγουρη ότι το μόνο που ξέρεις από κινητά είναι η δόνηση για να περνάς καλά με τον εαυτό σου και άντε και καμιά καλή σελίδα από αυτές που σου ανοίγουν το μάτι γιατί σε έχει βαρέσει η αποχαβλωση στο κεφάλι! Παίξε με την συσκευή σου μέχρι να βγάλεις κάλλους και στα χέρια, γιατί στο κεφάλι δεν έχεις τίποτα είναι άδειο! Όταν από εδώ και πέρα θα λες την γνώμη σου να θυμάσαι να έχεις ευγένεια γιατί αλλιώς σου αξίζει μια απάντηση σαν την δική μου ! Νούμερο ένα νούμερο

John

@ Ιωάννης jb
Καμία εταιρεία δεν έχει πραγματική 4K οθόνη , και στα Sony (ακόμη και στο XZ premium) στα 1080p δουλεύει (εκτός απο όταν δειχνει video 4Κ)

Ιωάννης jb

Ελενη.. Θέλεις διδακτορικό για να δουλέψεις i tunes??
Διπλό hardware για να κάνει αυτά που κάνει το galaxy??
Ναι το ακουσαμε κ αυτό διπλό hardware για να σέρνει τη μπάρα με της εφαρμογές πιο γρήγορα
Εύκολα καταλαβαίνει κανείς από αυτά που λες ότι όλο κ όλο πήρες ένα iphone το οποίο προφανώς δε κάνει για σένα.. Δεν έκατσες να ασχοληθείς σοβαρά..
Το λογισμικό ios είναι επαγγελματικό λογισμικό κ όχι σαν το s7 edge που κ μόνο των Κώστα να δει κανείς στο hands on που το κάνει, καταλαβαίνει ότι το λογισμικό του είναι μόνο για να εντυπωσιάζει.. χωρίς να προσφέρει ουσία, έχοντας μία μπάρα με βλακείες.. να βγαίνει από το πλάι λες κ δε μπορείς να της έχεις απλά στην αρχική οθόνη με συντόμευση.. Ή με χίλιους άλλους τροπους!!
Είναι τόσο ηλίθια εταιρία η samsung κ όχι μόνο.. που ένα πράγμα μπορείς να το κάνεις με 5 διαφορετικούς τρόπους.. Τόσος κόπος για να έχω το ίδιο αποτέλεσμα κ στις 5 φορές!!
Μπορώ να λέω πολλά…. Παρα πολλά…. Μέχρι αύριο να γράφω….
Τέλος δε περιγραφω άλλο

Ιωάννης jb

John.. σαμσουνγκ φαν, αν το έκανε η samsung θα ελεγες το ίδιο??
Κοιταξτε ρε έναν που θα μας πει κ ότι είναι ψεύτικη η 4k του xz premium..
Πόσα πίξελ έχει ρε πανιβλακα??

Παπαροκας tiamat

Eleni μαλλον ειχαν δικιο που ελεγαν οτι το iphone σου ειναι κανα κινεζικο με android ..τετοιο αχταρμα ιδεων σαν τις δικες σου δεν εχουμε ξανακουσει

Σταύρος

Η τελευταία φωτογραφία πάρθηκε από iPhone. Χεχε Χεχε

Eleni

Παπαροκα ,έχεις φάει κόλλημα και εσυ και το παίζεις μάντης το αν έχω κινητό ψεύτικο ,αυτό σε απασχολεί και όχι να πάρεις δυο ναυαρχίδες κινητών και να κανεις σύγκριση ! Βέβαια ίσως δεν έχεις την δυνατότητα την οικονομική το καταλαβαίνω γιατί δε. Είναι εύκολο να χώσεις χρήματα μόνο και μόνο για να έχεις άποψη .αλλα σε παρακαλώ κάνε κάτι απλό πάρε και τις δυο κινητά και απλά μέτρα με οτι προγραμμα θες τι ταχύτητα κατεβάζουν το κάθε ένα. Και αν έχω δίκιο μιλάμε για τα υπόλοιπα .

Παπαροκας tiamat

Ρε ελενη μας δουλευεις ? Δεν ειχε βγει το βιντεο με το iphone 7 και το βασιλια πριν τον αποσυρουν? Αστο… με τη ταχυτητα δε το χουμε τα ανδροιδ πολυ

vaggos

Ολοι οι παντογνωστες ειναι μαζεμένοι εδω βρίζουν καποιον χωρίς να γνωριζουν, ηλικία, φύλλο, κλπ για τις γνώσεις του… ενω οι ίδιοι δεν γνωρίζουν καν ορθογραφία

Eleni

Vaggos μισό φίλε να κάνουμε έρευνα με πηγές, να κάνουμε παράφραση και μη πέσει και λογοκλοπή και να χρησιμοποιήσουμε και το σύστημα Harvard για να καταλάβεις εσυ τι θελουμε να πούμε γιατί αν ξεφεύγει από τα ορθογραφικά σου Στάνταρντ δεν μπορείς να το διαβάσεις καθώς και ο άλλος δεν θα πρέπει να έχει απόψεις αφού μπορεί να κανει ορθογραφικά! Πας καλά σιγά μη μας βάλεις και βαθμό … (παπαροκας) σε παρακαλώ κάνε κάτι απλό κατέβασε το speedtest και στις δυο συσκευές και δες μόνος σου την διαφορά . Θέλω να γίνει κατανοητό το ότι ένα I phone 7 έχει σκορ πχ 180000 πολύ μεγαλυτερο νούμερο από πχ ένα note μια και αναφέρθηκες σε βασιλιά δεν πάει να πει ότι είναι γρηγορότερο. Γιατί σαν συσκευή σε καθημερινή χρήση είναι αργή , τι να κάνουμε τώρα αφού έτσι είναι! Διαφέρει η αριθμητική από πράξη μέσα στην μέρα . Και μετά πήγαινε κάπου που να πιάνουν σημα από wifi αλλά δύσκολα, και προσπάθησε να κανεις διαφορά , κάνε και έλα πες μου . Απλά κανε αυτά που σου λέω για να μπορούμε να κάνουμε έναν διάλογο σε μια βάση . Και όχι με την άποψη μας μόνο αλλά με τα αποτελέσματα.

Δημητρης

η ελενιτσα εκτος απο ανιδεη για το ποιοι χρησιμοποιουνε δονητες και πως, στα Iphones ειναι και αγενης. αν ειναι ελενιτσα και οχι ελενιτσος. αυτο δεν ηταν απαντηση. αλλα ασχετοσυναρα!!! το ιδιο και στην δευτερη απαντηση. μην το συνεχιζεις διοτι το καις το μαλλι οπως βλεπω. τα iphones σας γλεντανε με 2 πυρηνες και 1 gb μνημη. στο βιντεο που εδωσα πηρες μια απαντηση το τι μπορει να κανει ενα Iphone με jailbreak σε μια πρωτη ματια. περαστικα σου και οσο θελεις βογγα.

Δημητρης

οσο για το s8 μια παταγωδης αποτυχια. κακασχημο, τηλεκοντρολαρα, και μια απο τα ιδια οπως μεχρι τωρα. ενα s7 στην χειρότερη ημερα του.

Eleni

Καλά παίξε τώρα εκεί με τον πληγωμένο εγωισμό σου τραβά στην μαμά σου να σε κάνει μια αγκαλίτσα και άσε την τεχνολογία για αυτούς που την ψάχνουν πέρα από ότι υπάρχει στο διαδύκτιο. Χαλβά που το συνεχίζεις

Δημητρης

παρε τον δονητη σου αναμεσα στα σκελια σου και ασε την τεχνολογια για αυτους που γνωριζουν. ασχετη, που θελεις να μας το παιξεις και ειδημων. τσοκαρο που το συνεχιζεις κιολας.

vaggos

Eleni @ παρεξήγησες εσενα υποστηριζω, απο κατι τύπους σαν τον Δημήτρη, που μιλαν για δονητές γιατί είπες οτι ειναι αργο το iPhone

bezilys

Χαχαχαχαχαχαχα γελάω με τα σχόλια έχετε κατάδυση να βρίζεστε μεταξύ σας γιατί κάτι παλιό κινητά….

Nikopoup

Υπαρχουν ακομα ατομα που συγκρινουν αριθμους benchmark σε διαφορετικα λειτουργικα? Το καθε os κανει διαφορετικη διαχειρηση της μνημης και του multitasking και γι αυτο ενας διπυρηνος βγαζει καλυτερο σκορ απο εναν τετραπυρηνο, οταν μιλαμε για τις ναυαρχιδες τις καθε εταιριας. . Εγω εχω το καλυτερο, εγω εχω την μεγαλυτερη οθονη, εγω την εχω μεγαλυτερη.. Φτανει πια με τον fanboyισμο…

Konstantine

Antutu πάνω από 200.000 για το θηρίο…!

https://vimeo.com/208948901

Max91

@Δημήτρη
Το τι κάνει το iPhone με jailbreak και τι όχι πραγματικά στα παλιά μας τα παπούτσια. Ή το κάθε Android με root. Το νόημα είναι τι κάνει η κάθε συσκευή αθικτη με την εγγύηση της και την υποστήριξη της εταιρίας.

Και γενικά δεν μπορώ να σας καταλάβω όλους ότι ακόμα δεν καταλάβατε εν έτη 2017 όχι το iPhone σταθερό καλό γρήγορο. Τα Android δυνατότητες, κάμερες οθόνες.
Ο καθένας ανάλογα τις ανάγκες του παίρνει και το ανάλογο κινητό, ακόμα και αν οι ανάγκες είναι να ψωνιστει.

Γιωργος

To hardware της Apple ειναι πολύ δυνατό, γιαυτό και με τα μισά specs αποδίδει πολύ καλύτερα των Androids. Όποιος δεν γνωρίζει λεπτομέρειες της Αρχιτεκτονικής του κάθε λειτουργικού και hardware καλά είναι να μασάει παρά να μιλάει. Η Apple αυτό που μπορείς να το κάνεις με έναν τρόπο, θα σου τον δώσει απλά και αποδοτικά. Δεν κατασπαταλά πόρους στο λειτουργικό της σε άλλους χίλιους, και πέραν της διαφοράς των 2 λειτουργικών, πάντα έδινε με φειδώ extra features το οποίο δεν ενόχλησε κανέναν απο τα δισεκατομμύρια συσκευών που αγοραστήκανε. Συνδυάζει το Premium αλλά και παράλληλα το απλό. Μπορεί κάποιους να ενοχλεί η απήχηση που έχει μία τέτοια συσκευή και ένα λειτουργικό, επειδή δεν είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των παραμετροποιημένων χρηστών και “επαγγελματιών” του Android, αλλά σε πολλά εκατομμύρια ανθρώπων αυτά είναι περιττά. Βλέπω μία αντιπαράθεση ή μάλλον καλύτερα μία επιθετική συμπεριφορά των λάγνων χρηστών του Android απέναντι στους ios χρήστες τραβώντας μεγάλο ζόρι, ωστε να αποδείξουν οτι οι υπόλοιποι είναι χαζοί ή δεν ξέρουν τι θέλουν. Πραγματικά αυτό ξεπερνά κάθε λογική και μέτρο. Άς κατέβουν επιτέλους το καλάμι , και ας απολαύσει ο καθένας εκείνο που του πάει και του αρέσει. Χίλια S8 προσωπικά να μου έδινες τσάμπα, δεν θα… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.