Το Samsung Galaxy S8 ετοιμάζεται να πάρει Portrait Mode

Samsung Galaxy S8 Portrait Mode, Το Samsung Galaxy S8 ετοιμάζεται να πάρει Portrait Mode

Με τα Pixel 2 και Pixel 2 XL, παρά το γεγονός ότι έμεινε σε μονή κάμερα, η Google ανακοίνωσε το δικό της Portrait Mode. Το ίδιο ετοιμάζεται να κάνει και η Samsung με την επίσης μονή κάμερα του Samsung Galaxy S8.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το GSMArena, κάποιος χρήστης ρώτησε αν θα δούμε Portrait Mode στο Samsung Galaxy S8, όπως στα Pixel 2 και έλαβε απάντηση από την ομάδα υποστήριξης της Samsung ότι δεν υπάρχουν πληροφορίες ακόμη, αλλά ευελπιστούν ότι το portrait mode update θα έρθει σύντομα.

“Τhere is no information yet, but we hope that you will get portrait mode update with the next SW”, ήταν η ακριβής απάντηση. Κανονικά θα περιμέναμε μόνο το πρώτο μέρος, αλλά με την απάντηση αυτή ουσιαστικά επιβεβαιώνεται η ύπαρξη του feature και μάλιστα είναι πιθανό να το δούμε πολύ σύντομα.

Από το Samsung Galaxy S8 απουσιάζει η ειδική telephoto camera όπως στο Samsung Galaxy Note 8, αλλά το Portrait Mode μπορεί να προστεθεί μέσω του software, όπως έκανε η Google σε Pixel 2 και Pixel 2 XL.

Samsung Galaxy S8 Portrait Mode, Το Samsung Galaxy S8 ετοιμάζεται να πάρει Portrait Mode

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
superf

Και γιατί να δώσει η Sammy σε παλαιότερο μοντέλο κάτι που είναι αποκλειστικό στοιχείο της τελευταίας της ναυαρχίδας? Δεν το χει κάνει ποτέ και δεν θα το κάνει ούτε τώρα. Μακάρι δηλαδή αλλά χλωμό το βλέπω…

30fill

@superf
Γιατί το s8 δεν είναι προηγούμενο μοντέλο του Note 8. Είναι άλλη σειρά.

Σταύρος Χρι

Δεν πρόκειται να γίνει ποτε αυτο και αν γίνει θα ήθελα να το μάθω από το forum εδω. Η Samsung ποτε δεν νοιάστηκε για μοντέλα που έχουν βγει πριν απο την στιγμη που ανακοινωνεται η νέα της να ναυαρχίδα και δεν νομίζω να το κάνει τωρα.

superf

@30fill

Για πες μου λοιπόν ένα χαρακτηριστικό της σειράς Note που έχει πάρει κινητό της σειράς S και μάλιστα την ίδια χρονιά όπου ανταγωνίζονται στην αγορά.

Thodoris

@superf

Multiwindow S3 από Note…

superf

To Multiwindow δεν είναι χαρακτηριστικό που έφερε η Samsung αλλά η ίδια η Google.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: Mπορεί να μας απογοητεύσει η χωρητικότητα της μπαταρίας

Η χωρητικότητα της μπαταρίας για το επερχόμενο Galaxy S25 Ultra της Samsung δεν είναι πλέον κρυφή και τα νέα δεν είναι καλά.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip6: Teardown βίντεο αποκαλύπτει τις μεγαλύτερες μπαταρίες και το νέο θάλαμο ατμού

Το Samsung Galaxy Z Flip6 φέρνει αρκετές ουσιαστικές βελτιώσεις και μερικές από αυτές αποκαλύπτονται στο teardown βίντεο του PBKreviews.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Fold Slim: Η εξωτερική οθόνη θα έχει την ίδια αναλογία διαστάσεων με το Galaxy S24 Ultra

Το επερχόμενο Galaxy Z Fold Slim της Samsung θα έχει εξωτερική οθόνη με την ίδια αναλογία διαστάσεων με την οθόνη του Galaxy S24 Ultra.

Business Galaxy Samsung

Η Samsung θα αποκτήσει μια startup τεχνητής νοημοσύνης για πιο προσωπικό Galaxy AI

Νωρίτερα φέτος, η Samsung παρουσίασε το Galaxy AI, ένα σύνολο εργαλείων που στοχεύουν στην ενίσχυση της εμπειρίας των χρηστών.