Samsung Galaxy S8: Διέρρευσε εντυπωσιακό press render

Σε 28 μέρες από σήμερα, δηλαδή στις 29 Μαρτίου, η Samsung θα κάνει τα μεγάλα αποκαλυπτήρια στο πολυαναμενόμενο Samsung Galaxy S8. Το κινητό έχει τραβήξει τα βλέμματα, καθώς όλοι περιμένουν να δουν τι έχει ετοιμάσει η Samsung.

Ήδη έχουν διαρρεύσει εικόνες και χαρακτηριστικά των νέων μοντέλων, ενώ σήμερα ο @evleaks μέσα από το twitter ανέβασε ένα εντυπωσιακό press render του Samsung Galaxy S8 για το οποίο γράφει: “I think this is what you’ve been waiting for”.

Η εικόνα που βλέπουμε δεν είναι σαφές αν ανήκει στο Samsung Galaxy S8 ή το Samsung Galaxy S8+, αλλά βλέπουμε την εντυπωσιακή οθόνη dual-curved bezel-less, σκάνερ ίριδας και την απουσία του κεντρικού κουμπιού στην κάτω πλευρά της οθόνης. Δεξιά και αριστερά υπάρχουν τα κουμπιά για ήχο και το powrer button. Όμως κάτω από τα κουμπιά για τον ήχο βλέπουμε ένα ακόμη, το οποίο φημολογείται ότι θα είναι για την ψηφιακή βοηθό Bixby.

samsung galaxy s8 press render, Samsung Galaxy S8: Διέρρευσε εντυπωσιακό press render

samsung galaxy s8 press render, Samsung Galaxy S8: Διέρρευσε εντυπωσιακό press render

samsung galaxy s8 press render, Samsung Galaxy S8: Διέρρευσε εντυπωσιακό press render

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
thanasis

ωραιο, αλλα φανταζομαι τιμη…
θα θελα να βγαινε τωρα και το note 8
ελπιζω να χει καλη αυταρκεια μπαταριας με τετοια οθονη

VasiliS7Edge

Thanasis η μπαταρία λογικά θα είναι ίδια με του S7. Ενώ έχει μεγαλύτερη οθόνη, ο επεξεργαστής θα είναι 40% λιγότερο ενεργοβορος οπότε θα βγάζει 6 με 7 ώρες SOT. Όσο για την τιμή, όταν Κινέζικα ονόματα έχουν τον πήχη στα 700€ δεν νομίζω η Samsung θα είναι εκεί κοντά.

Αγγελος

Προπαραγγελια και αυτο.ειναι απλα τελειο.το μονο που σκεφτομαι ειναι αν θα πρεπει να παρω το plus ή το απλο αν και νομιζω θα ειναι μια χαρα οι διαστασεις του plus στο χερι

Stefanistelroy

Ρε παιδιά δε λεω ειναι πολυ όμορφο αλλά εδω καλά καλά δε μπορείς να πιάσεις κ να διαχειριστείς σωστα το σ7…αυτο απο που θ το πιανεις?

John SF.

Ωραίο ποτήρι… Και κουμπί για τη bixby τρομερή τεχνολογία! Επίσης πολύ μου αρέσει η νέα οθόνη που θα έχει τα εντυπωσιακά μαύρα κενά πάνω κάτω όταν θα βλέπεις βίντεο ή θα παίζεις κάποιο παιχνίδι τέλεια! Αυτό εννοούσαμε όταν λέγαμε μεγαλύτερη οθόνη να αλλάξει αναλογία και να μεγαλώσει μόνο στο ύψος!!!

Vasilisk

Κουκλακι

alex

Κάπως έτσι θα είναι αλλά η συγκεκριμένη είναι μάλλον photoshop απ’ότι λένε και φαίνεται από τις γωνίες στο κάτω μέρος.

Chris_BMW

Ο άλλος λέει έχει κουμπάκι για την ψηφιακή βοηθό!Τρομερή τεχνολογία!
Ενώ εδώ και δύο χρόνια υπάρχει η δυνατότητα του always on σε ios και πιθανόν και στο android..

Γιώργος Κ.

Θέλω πραγματικά να δω πως πιάνετε το κινητό. Από τα μπεζελς;; Από την πλάτη κανονικά πιάνεται το κινητό και το χέρι ακουμπά ελαφρά το ένα από τα δυο μπεζελ. Ανάλογα αν είσαι δεξιόχειρας η αριστερόχειρας

Τ.πλ

Μαυρο κενο η οθονη σε samsung δεν έβγαλε ποτε.Για ποιο λες μιας και όλα τα έχω δοκιμασει κατα καιρους;

Nik.

E Όχι να κάνουμε το άσπρο μαυρο…Το mate9 εχω αλλα δοκιμασα αρκετες φορες το s7 edge.Η ωφελιμη οθονη μονο χρήσιμη ειναι.Απο ποτε τα μπεζελ ειναι καλα???Ανετη η οθονη χωρις bezel,δε στραβωνεσαι και έχει πιο μικρο ογκο από ένα iPhone ή Sony που έχουν μικρότερη οθόνη.Οσο για το τυχαίο ακούμπημα,που εξαιρετικά σπάνια συμβαίνει,,υπάρχει ήδη τεχνολογία Όχι μόνο στη Samsung που το αποτρέπει .Οσοι εχουν 7edge (οχι οσοι λενε πως εχουν)ξερουν.

Αγγελος

Γιωργο ρε φιλε εδω και ενα χρονο δεν ειχες τη περιεργεια να πας να πιασεις ετσι για πλακα το καλυτερο κινητο του 2016 σε ενα καταστημα κινητων να δεις πως το πιανουμε.χαχαχα τι πλακα εχετε ρε σεις με τα μπεζελ και το κρατημα σαν παιδακια κανετε.δεν υ π α ρ χ ε ι προβλημα λεμε μια χαρα το πιανουμε.

John SF.

@Chris_BMW Πλάκα κάνω!
@Τ.πλ Το s8 θα έχει λόγω αναλογίας οθονης σε παιχνίδια και βίντεο.

Stelios

Α αααα το s7 x ώρες μπροστινο κουμπι

Giannisanag

Αν αυτο ηταν render του iphone 8 θα χαμε ηδη ουρες εξω απο τα apple stores παγκοσμιως. Να τα λεμε αυταΤωρα εχουμε νεροβραστα σχολια περί κρατηματος του κινητου απο μη κατόχους edge.
Για μενα το ΧΖ premium της Σονυ (αν και την έχω κραξει πολυ στο παρελθον) ειναι μαζι με το S8 τα κορυφαια για το πρώτο 6μηνο. Κριμα που η Sony επιμένει στον ιδιο ασχημο σχεδιασμο. Κατα τα αλλα εξαιρετική υλοποιηση.

Ιωάννης jb

Εντάξει θα είναι μία αποτυχία αν κυκλοφορήσει έτσι…
Ο κόσμος θέλει να έχει μια συσκευή την οποία θα την πιάνει εύκολα κ χωρίς να σκέφτεται ότι θα πρέπει να προσέξει μήπως πατηθεί η οθόνη..
Δύσκολα στο πιάσιμο-χρηση είναι κ τα υπερβολικά λεπτά smartphone..

Αγγελε.. Ακουσα καλά? Προπαραγγελία??
Για μία συσκευή Samsung??
Η προηγούμενη ναυαρχίδα της έπιανε φωτιά!!!!!
Εσείς δε κραζατε τους iPhone users ότι είναι τόσο τυφλοί που τα παίρνουν πριν καν τα δουν???
Αντε αυτοί τουλάχιστον έχουν κ μία δύο δικαιολογία-ες…
Απαράδεκτος απλά και μου αρέσει που βγαινεις κ μιλάς κ λες τους υπόλοιπους να δοκιμάσουν!!!
Να δοκιμάσουν να γίνουν τη? Πρόβατο σαν κ εσένα??

giorgosgek

καποιοι εχουν μαυρα μεσανυχτα εδω μεσα, κατι τους δερνει

vaggos

Ειναι εκπληκτικό ποσα σκαλια ανέβηκε η Samsung απο το S5 μέχρι τώρα το S8

Enki

Θριαμβος!φοβερο τηλεφωνο!μαλλον θα την βγαλω με το απλο φετος s8!το plis νομοζω θα ειναι μεγαλο

Παπαροκας tiamat

Μπορω να του βρω καποια αρνητικα οπως το κουμπι για την ψηφ βοηθο (λες και δε μπορει να του φωναζεις στυλ οκ google και να ξυπνα! Τι το θελει το κωλοκουμπι!) Αλλα γενικα θα ειναι ενα κινητο βγαλμενο απο το 2050 !!!

aggelos

γιαννακη jb μπες ρε φιλε σε παρακαλω σε κανενα site ξεκατινιασματος ή της ορθοδοξης εκκλησιας να γραψεις.εδω ειναι τεχνολογικο site.και δε μιλαμε ασχημα επειδη ετσι μας ηρθε, που βρισκεσαι;μπες στα sony και γραψε οτι θες,μια χαρα κινητο εβγαλε η αγαπημενη σου εταιρεια πανε και παρτο.εμεις με το s7 edge που δε ξερω αν το ακουσες βγηκε κινητο της χρονιας! ειμαστε μια χαρα και δε δυσκολευομαστε να το κραταμε.ενα προβλημα που ειχαμε με το να παταμε το ‘α’ στο πληκτρολογιο με το ενα χερι μας το διορθωσαν αμεσα.οσο για το νοτε 7 το δικο μου δε πηρε ποτε φωτια και πιστεψε με ηταν ενα απιστευτο κινητο.ατυχησαμε απλα σε ενα χαζο λαθος.τωρα απο οτι βλεπω το s8 ειναι μια πολυ καλη εξελιξη του s7 σε ολα γιατι να μη το θελω!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.