Samsung Galaxy S8: Διέρρευσαν πληροφορίες για τις τιμές

Το ότι το Samsung Galaxy S8 δεν θα ανακοινωθεί τελικά στην MWC 2017, σημαίνει ότι οι leakers έχουν περισσότερο χρόνο να διαρρεύσουν τις πληροφορίες τους. Σήμερα έρχονται κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με την τιμή και τη διάθεση των μοντέλων.

Οι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για κάμερα με Dual ADC, που θεωρητικά σημαίνει καλύτερο βάθος χρωμάτων. Επίσης, αναφέρεται ότι η Ν. Κορέα και η Κίνα, θα έχουν την έκδοση με μνήμη RAM 6GB και όχι αυτή με 4GB RAM. Οι αγορές της Ασίας θα έχουν την δυνατότητα επιλογής μεταξύ 64GB ή 128GB, ενσωματωμένη μνήμη.

Όσον αφορά στην τιμή, το 64GB Samsung Galaxy S8 φημολογείται ότι θα κοστίζει CNY 6088, δηλαδή περίπου στα 885 δολάρια. Η έκδοση με ενσωματωμένη μνήμη 128GB, ανεβαίνει στα CNY 6488, περί τα 943 δολάρια.

Στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο, λέγεται ότι θα διατεθεί η έκδοση με μνήμη RAM 4GB και χωρητικότητα 64GB. Δεν αναφέρεται ποια θα είναι η τιμή, αλλά προηγούμενο leak έκανε λόγο για 850 ευρώ.

samsung galaxy s8 price and availability, Samsung Galaxy S8: Διέρρευσαν πληροφορίες για τις τιμές

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KostasB

Στρογγυλοποιήστε το προς τα πάνω. Τι φθήνιες είναι τούτες.. τζάμπα θα τα πάρουμε; Στο παζάρι θα τα πουλάνε τόσο φθηνά..

Darth

Δλδ το λιγότερο 900 ευρώ στην Ελλάδα, αν και μάλλον 950

Nikolakis

Καλά αν το πάει εκεί θα πάρει πουλο κανονικά. Θα βγάλει τα σπασμένα με ληστεία..

Νικος

Μην πιασετε παλι με τις τιμες ρε παιδια σας παρακαλω.εκτος του οτι σιγουρα ολοι το περιμενουμε σε τετοια τιμη, το σιγουρο ειναι οτι skroutz μηνα με τον μηνα θα πεφτει οπως και ολα τα μοντελα.Οποτε με την υπαρχουσα λογικη, δεν κανουμε αγορα γιατι θα πρεπει να δουμε τις μαμα παθογενειες, και δευτερον και βασικο για την τσεπη μας, περιμενουμε καποιο διαστημα να πεσει η τιμη.Το σχολιο μου ειναι περαν φανατισμου και αντιπαραθεσεων.Κανω δοκιμη οτι καλο πιστευω πως αξιζει σε ολες τις φιρμες.

Φωτης

Τέτοια τιμη ειχε κάποτε το note που ηταν οτι καλυτερο σε ολα απο τα S..Πως αλλάζουν οι καιροί..Οποτε το note 8 θα εχει 1000 ευρώ;

NtinosMD

Με 540 ευρω που κραταει η νυν ναυαρχιδα (s7 edge ) ακομη , δεν θα μ εκανε εντυπωση η τιμη αυτη… Οποτε οποιος λογικος το θελει , θα περιμενει. Με τετοιες τιμες πλεον και το γεγονος οτι οι πρωτες παρτιδες ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ θα βγαλουν δεν αξιζει πλεον ο κοπος να βαλεις το χερι βαθεια στη τσεπη. Ειπαμε….αγαπαμε τεχνολογια κ καινοτομιες αλλα οχι και σε τετοιο βαθμο ωστε να το σκαμε το1000αρικο στο ετσι για τη πλακα day one. Παραεγινε το κακο. Ισχυει για ολους αυτο ειτ ελεγεται σαμσουνγκ ειτε λεγεται απλ.

pico

Ασε μας ρε samsung…. 4GB ram και 900 ευρω και οι κινεζοι κοντευουν τα 8GB και καποιοι απ αυτους δινουν κ διαρκως αναβαθμισεις ανα 2 βδομαδες…

vaggos

Apple και Samsung τα πληρώνεις , αν θες φθηνότερα η αγορά έχει τα πάντα πας εκεί

Νικ

Αυτό με της τιμές που λίστατε όλοι ενώ στο 8μηνο είναι στην μισή τιμή (βλέπε s6-s7,στα 360 και 420 έκαστος) με ξεπερνα !!!

vaggos

Τον Αύγουστο θα ειναι στα 550 ευρώ περίπου και θα φρενάρει στην τιμή όπως πάντα, λίγο πριν βγει το νέο iPhone

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.