Samsung Galaxy S8: Φήμες κάνουν λόγο για αρχική τιμή 850 ευρώ

Όταν το Samsung Galaxy S7 και S7 Edge κυκλοφόρησαν, κόστιζαν 700 και 800 ευρώ αντίστοιχα. Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι επόμενη ναυαρχίδα της Κορεατικής εταιρείας smartphone, Samsung Galaxy S8 θα ξεκινάει στα 850 ευρώ.

Φυσικά όπως γνωρίζουμε θα υπάρχουν δύο εκδόσεις του νέου Samsung Galaxy S8, με την βασική να φέρει την τιμή που προαναφέραμε, ενώ το μεγαλύτερο Samsung Galaxy S8 Plus θα κοστίζει επιπλέον 100 ευρώ. Αν αυτές οι πληροφορίες ισχύουν, το δίδυμο των Galaxy S8 θα είναι αρκετά ακριβό, τουλάχιστον σε σχέση με του προκατόχους τους.

Επιπλέον, η πηγή αυτή αναφέρει ότι το Samsung Galaxy S8 δεν θα αποκαλυφθεί στο κοινό στην WMC, με την Samsung να δίνει μια πρώτη γεύση μόνο για δημοσιογράφους. Η δημόσια αποκάλυψη θα γίνει στο τέλος του Μαρτίου, με τις πωλήσεις να ξεκινάνε έναν μήνα μετά, την τελευταία εβδομάδα του Απριλίου.

Samsung Galaxy S8 Price 850 euro, Samsung Galaxy S8: Φήμες κάνουν λόγο για αρχική τιμή 850 ευρώ

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

48 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
football 4 ever

ΜΟΝΟ ΧΙΑΟΜΙ!!

Andreas

μιλαμε οι ανθρωποι εχουν ξεφυγει εντελως..2 μισθοι για κινητο…για εναν μεσο ανθρωπο.ουτε ευρο δεν σας δινω samsung και apple.Xiaomi 1000 φορες…οπως λεει και ο φιλος απο πανω.κατι ξερει

VasiliS7Edge

Ναι υπάρχουν επιλογές για όλους. Εγώ επιλέγω Samsung S8 αλλά με λίγο πιο πεσμένη τιμή βεβαίως βεβαιως.

Doris

Όταν δίναμε 500 και 600 για τα τότε Nokia καλά ήταν….?
Τώρα ειδικά μου φαίνονται λίγα τα 900 ..λόγο τεχνολογίας εννοώ..

G.J.

Στα 500 θα το αγοράσω.

forneverarrow

Τι φωνάζετε ρε; Αφού πάλι θα γεμίσει ο τόπος με S8 και θα το έχει ο κάθε πικραμένος, όπως και τα iPhone! Αν νομίζει κανείς πως τα ακριβά smartphones αποδεικνύουν κάποιο κοινωνικό status μάλλον δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα. Εφόσον μπορείς άνετα με 50€ το μήνα να πάρεις με σύνδεση οποιαδήποτε συσκευή, έχει λίγη σημασία αν είναι flagship ή entry level. Αν θες να δείξεις ότι είσαι κάποιος, και αν όντως είσαι, πάρε μια Maseratti ή καμία Turbo Cayenne για να κυκλοφορείς.

For. K

Κι εγώ αφού τα ακούμπησα πολλές φορες, άρχισα να ψάχνω κάτι φτηνότερο και πολλές φορές καλύτερο. Ετσι από apple(5s), για πιο φτηνά Samsung (N4), μετά πήγα σε Huawei (mate8) και τώρα xiaomi(όταν φτηνυνει λίγο ακόμα το Mi note. Τελικά πέρα από τη διαφήμιση που οι δύο πρώτοι ρίχνουν τρελά πόσα και τα παίρνουν από τις τιμές πωλήσεων, κατά τα άλλα οι λιγότερο διαφημισμενες εταιρείες έχουν τα ίδια η και καλύτερα τηλέφωνα.

Ιωάννης jb

Doris.. Ντροπή να λέγονται τέτοια πράγματα!!
Η τεχνολογία προχωρά….
Δε μπορεί να κοστίζει ενα smartphone 700+ ευρώ κ να το αγοράζουν κάποιοι με αυτή τη λογική!!

Κ αν θες ένα παράδειγμα…
Με 700 ευρώ σήμερα σου φτιάχνω σταθερό pc που έχει πάνω… Αστο!!!!
Με τόσα πριν 10 χρόνια δεν έκανες τίποτα!!!!

Doris

Ναι Γιάννη αλλά δεν σε αναγκάζει κάνεις να το αγοράσεις…λέει η σαμσουν αυτό πουλάω άμα θέλεις το παίρνεις..αν όχι πάρε άλφα 5 ..υπάρχουν και κινητά με 20 ευρό..μη τα θέλουμε όλα δικά μας … γιαυτό βγάζουν 100 διαφορετικά μοντέλα για όλες τις τσέπες..γνώμη μου

Doris

Καλά και εγώ με δώσεις από κοτσοβολο θα το πάρω χαχα

JohnWave

Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του θα έχει πέσει λογικά στη μισή τιμή, λίγο κάτω από 500€ στα σκρουτζομάγαζα. Και το καλό ( και κακό ) είναι ότι η πρόοδος στα smartphones δεν κάνει μεγάλα άλματα ώστε ναυαρχίδα ενός έτους να θεωρείται ξεπερασμένη τεχνολογικά και εμφανισιακά. Που και που μόνο κάθε εταιρία κάνει κάποιο μπαμ σε κάποιον τομέα. Πχ η Samsung με τα S3,S4,S5 δεν άλλαζε τίποτα ουσιαστικό στο design. Mε το S6 ήρθε η σημαντική βελτίωση και με το S7 έγιναν απλά κάποιες μικροαλλαγές.

Έτσι θα γίνει και με το S8. Σημειώνει μεγάλη αλλαγή στο design και όταν κυκλοφορήσει το S9 θα είναι σχεδόν ίδιο. Για επεξεργαστές, ram, μπαταρίες δεν μιλάω. Συνήθως είναι πολύ μικρή η διαφορά από το ένα έτος στο αμέσως επόμενο και σπάνια σημειώνεται μεγάλη πρόοδος. Μόνο με την κάμερα δεν ξέρω αν η μεγάλη πρόοδος γίνει στο S9 και όχι στο S8.

strollubr

@ Ιωάννης jb,

Εσύ τώρα με τi μούρη το λες αυτό που σε βαμμένος iPhonάκιας. Τα ίδια που λες για τα pc και τα μπλα μπλα σου πες τα να τα ακούσεις μπας και τα πιστέψεις και συ ο ίδιος. Βγήκανε και οι iPhonάκιδες να κράζουν για τιμές όταν το iPhone τόσα χρόνια έκανε ένα κάρο λεφτά παραπάνω (και ακόμα κάνει) και το τι σου’δινε… Αστο!!!!

vaggos

Το S6 edge ξεκιναγε 899 ευρώ και το s7 edge 829 ευρώ και μοσχοπουλησαν, σρα 850 ευρώ ακούγεται νορμάλ για τέτοια συσκευη

Ioannis

μια χαρα ειναι η τιμουλα σε οποιον δεν αρεσει ας παρει κατι αλλο δοξα το θεο απο επιλογες σε smartphone … χαος δεν ξερεις ποιο να αγορασεις με τοσα μοντελα απο τοσες εταιριες για να καλυπτουν ολα τα γουστα. Εμενα παντως προσωπικα με καλυπτει βεβαια οπως και οτιδηποτε τεχνολογικο προιον αγοραζω το αφηνω λιγο να πουλησει να ακουσω σχολια και να δω αν υπαρχουν προβληματα και μετα το αγοραζω. Οποτε θα περιμενα κανα 2 μηνο 3 μηνο και θα το χτυπησω αν ολα πανε καλα

M.G.

@G.J όταν θα πέσει στα 500€ στα σκρουτζομάγαζα, έλα να μου πεις και μένα. Προπέρσινο το s6 και είναι λίγο πιο κάτω από 400€, προπέρσινο…και σκρουτζ! Όταν πάει 500 θα έχει βγει το s10 και θα το ζαχαρώνεις με τον ίδιο τρόπο.

hadji21

2 μισθοι που λεει ο φιλος ειναι για την ψωροκωσταινα την Ελλαδα. Βελγιο που ζω πλεον οι κατωτατοι μισθοι παιζουν στα 3 χιλιαρικα το μηνα. Οποτε εδω, οπως και σε αλλες ευπορες και χωρις κριση χωρες ειναι μια ανω του μεσου ορου καθημερινη αγορα για αυτους. Που να δεις πως φευγανε χθες-που βρεθηκα εκει- τα iphone 7 στο Apple Store, 3-3 μαζι με macbook κλπ. Εγω με τιμιο Α5 16 ειμαι και δεν προκειται να δωσω τοσα ποτε αλλα η αληθεια αυτη ειναι. Η Ελλαδα ειναι η εξαιρεση δυστυχως.

Υ.Γ: Μην μιλησω για εταιρείες κινητής τηλεφωνιας, πακετα, gigabyte θα κλαψετε απο την απατη που μας ταιζουν στην πατριδα.

Σπυρος

Με βλέπω για πρώτη φορά να παίρνω Asus!

Enki

δες τε λιγο τις κινεζιες πρωτα που μιλατε..κατι mate 9 pro porche disigh,κατι p9 plus που ακομα το εχουν στο θεο..μιλαμε για το κινητο του μελλοντος η σειρα s8

azriel84

Μ’αρέσει που κάνετε τους έκπληκτους. Αφού ξερετε πως τον Σεπτέμβριο που θα βγει το νέο μήλο, το Note και κοντά στον Οκτώβρη το νέο Pixel η τιμή του θα πέσει 3 κατοστάρικα το λιγότερο. Αλλιώς Xiaomi δεν αντιλέγω και περαστικά με το λογισμικό.

Γιώργος

Συγνώμη παιδιά …..κάτι άσχετο .Πηρε κανείς το nougat?

Τασος

Απορώ γτ τόση γκρίνια για την τιμή του…Επειδή θέλετε όλοι να το αγοράσετε αλλά δεν μπορείτε λόγο τιμής απλά μιλάτε …
Το ότι εμείς δεν έχουμε τα λεφτά που ζητάει δεν σημαίνει ότι στον υπόλοιπο κόσμο είναι το ίδιο .
Άντε γιατί γίνατε σε όλα τα θέματα ειδικοί.

Βαγγέλης

Alkatel pop 4 99$το καλύτερο

Andreas

ολοι λενε μακρια απο γερμανικα αυτοκινητα,παρτε Ιαπωνεζικα που δεν σπανε δεν χαλανε και θα τα εχεις μια ζωη,φθηνα ανταλλακτικα κλπ κλπ.Αλλα ολοι κατα βαθος θα θελαμε στο γκαραζ μας μια Πορσε GT3 πχ η μια SL500.Περιπου καπως ετσι ειναι και εδω.Πωλειται ενα προιον.εχει τοσα.μπορεις και θελεις?το παιρνεις.δεν μπορεις?πας για κατι αλλο.Thats life

MultiCulti unboxing

Εννοειται η αγορα ειναι ελευθερη και η καθε εταιρια βαζει οτι τιμη θελει. Αλλα ρε παιδια τρελενομαι π ολοι μας αλλοι πιο πολλοι αλλοι πιο λιγο βγαζουμε ολα μας τα ψυχολογικα πλεον στο τι κιν θα παρουμε και το ποσο εφε θα κανουμε στον διπλανο μας. Τρελενομαι με αυτους π στηνονται απο τα ξημερωματα για να παρουν μια συσκευη day one. Εεε αυτα τα βλεπουν χρονια τα μεγαλα κεφαλια των εταιριων και βαζουν τις τιμες στον θεο…..εμεις το προκαλουμε

ChristossOriginal

@forneverarrow “Αν θες να δείξεις ότι είσαι κάποιος, και αν όντως είσαι, πάρε μια Maseratti ή καμία Turbo Cayenne για να κυκλοφορείς.” Ούτε καν..μάλλον προς Τέσλα μεριά πρέπει να κοιτάς..και δεν αναφέρομαι στην τιμή..

Τώρα στα της τιμής..απλά γελοιωδώς υπερεκτιμημένο οτιδήποτε πάνω απο 500-600..

bezilys

Η τιμή του μου φαίνεται οκ για ναυαρχίδα Samsung δηλαδή τι περιμένατε να το βγάλει στα 500?!και μετά τι να πέσει στα 200?πράγματικα δεν καταλαβαίνω μερικούς εδώ μέσα,αν δεν έχετε λεφτά απλά μην το πάρετε ή πολύ απλά πέστε ότι δεν θα το περνάτε έτσι κι αλλιώς δεν χρειάζεται να κάνετε τόση φασαρία για το τπ…

Saša

Εσυ που εισαι κλαρινογαμπρος πας για SL500 και τσιτα Χολιδη μεσα, εγω που ειμαι αληταμπουρας θα πηγαινα για Toyota Supra μεταχειρο με 600 αλογα πρωτο σταδιο, αεροτομη απλωστρα και το ηχοσυστημα να παιζει Anthrax.

KnightRider

Έλεος ρε Samsung όλο καθε χρόνο ακριβαίνεις !!!! Γιατί δηλ ζητάς 850€ για κινητό ??? Δεν είμαστε όλοι πλούσιοι ξες

Ύστερα αναρωτιέστε μερικοί γιατί πάνε σε Xiaomi

Beowolf_Ahates

Εγώ θα το πάρω μόλις πέσει κάτω από 150€…
Έχω ήδη ένα 50άρικο, συν κάνα κατοστάρικο που θα μαζέψω με τα κάλαντα του ’17….το τσίμπησα λέμε…

M.G.

@Sasa, κάγκουρας όχι αλητάμπουρας, μη τα μπλέκεις, καλύτερα Godgilla μεταχειρισμένο…

GeoChios

Δεν καταλαβαινω το κραξιμο… Το κορυφαιο μοντελο σου λεει θα κανει τοσο με το που βγει. Σου φαινονται πολλα; Εχεις απειρες επιλογες… Αγοραζεις αλλο μοντελο, αλλη μαρκα, περιμενεις να πεσει η τιμη κλπ κλπ.

mixtri

Χάχα χάχα!! Δε πάνε καλά εκεί στη Κορέα. Πάμε ρε ΝΟΚΙΑ να ρίξουμε λίγο γέλιο….

Ιωάννης jb

Ποιό κορυφαίο?? Που ακόμα δε βγήκε μου το βαφτισατε κ κορυφαίο!!

Ποια τιμή?? Τίποτα δεν είναι!!
Μπήκαν 2-3 που είναι κομπλεξικοι να υποστηρίξουν ότι είναι πανάκριβο!!!!!!
Οι υπόλοιποι που δεν είναι τέτοιοι εδώ κ χρόνια κραζουν το iphone!!!
Που δεν δίνει τίποτα μωρέ!! Μόνο κάτι 4 χρόνια υποστήριξη…
Σχεδόν πάντα την καλύτερη βιντεοκάμερα…
Σχεδόν πάντα την καλύτερη ταχύτητα….
Κ κάτι ακόμα χαζομαρες όπως design, απλότητα…. Άστα χάλια είναι..

Μόνο το edge τα αξίζει κακώς το υποστηρίζουν μόνο τόσα σχόλια, θα έπρεπε όλοι η ελλαδα να μπει κ να τους πει συγχαρητήρια!!!!

nikolakis

Με 220 ευρω παιρνεις Xiami mi5 με τon 820 πανω και φυσαει!!! Ακομα και η Huawei τωρα το πηρε πολυ επανω της, τις τιμες τις πηγε στον ουρανο . πχ το Mate9 6GIGA ΠΑΕΙ 880ΕΥΡω!!! δε γαμιομμαστε λεω εγω,,,,
Τελικα ολα τα λεφτα της γης τα μαζεψαν αυτες οι εταιριες…
Γιαυτο γιναμε φτωχοτεροι..

nikolakis

Ο αλλος πανω λεει,,,,,,, αν θες να εισαι καποιος παρε μια μαζερατι και οχι το αλλο….!!!χαχαχαχαχαχα

Δε ξερεις ομως οτι , οσα και να παρεις παλι το ιδιο κλουβιος θα εισαι…????
Τα υλικα δε κανουν τον ανθρωπο να ειναι -καποιος-,
μονο στη σκεψη αυτη οτι θες να εισαι-καποιος-,,,,,εισαι τελειωμενη υποθεση..

Manolis

Χρειάζεται να βγει φήμη για να μάθουμε ότι η τιμή θα είναι πάλι στο θεό;;;; Έχει σταθεροποιηθεί πλέον η τιμή στα high end σε αυτά τα χρήματα! 🙁

G.J.

MG μάλλον εσύ δεν θυμάσαι καλά. Καθόλου μάλιστα. Ανακοινώθηκε και βγηκε άνοιξη και το ίδιο έτος το πήρα 500 Σεπτέμβριο το s6. Το s7 πχ που κάνει τώρα 400 κατά καιρούς και 500 το edge 2 χρόνια πέρασαν?

M.G.

Μπες στο σκρουτζ να δεις πόσο κάνει το 6. Να μην σε πάω σε φυσικό μαγαζί. Για το 6 μιλάω!!!

Ioannis

οσοι δεν μπορουνε να το παρουν ας περιμενουν 6-7 μηνες να πεσει στο 500αρικο ετσι κ αλλιως τοπ θα ειναι και τοτε, και μετα απο ενα χρονο και πολυ αξιοπρεπες μετα απο 2 χρονια ακομα τι να λεμε τωρα….

G.J.

Τώρα που το ξανασκέφτομαι θα πάρω Xiaomi, δεν έχει κάτι να ζηλέψει.

Andreas

γλεντα τους αλλοθρησκους ρε Σαμμυ!!!!!!!!!

Γιωργος

Μάγκες εγώ πήρα mi5 στα 210 και ησύχασα τώρα τι λέτε εσείς 800 και 900 για κινητό δεν ξερω

Costas

Πάνω από 300€ δεν πρόκειται να τους δώσω για κανένα λόγο! Ας τα δώσουν οι €πεη που παίρνουν >1500€ το μήνα! Xiaomi και πάλι xiaomi μας έχει καλομάθει με το mi5!

forneverarrow

Προφανώς χάσαμε τη μπάλα… Δεν είναι θέμα το κόστος αλλά ο τρόπος απόκτησης! Ένας έγραψε πιο πάνω ότι το θελουμε και δεν μπορούμε ταχα να το πάρουμε… Ρε φίλε, και η κουτσή Μαρία έχει iPhone και S7 Edge, τουλάχιστον εδώ στην Κύπρο! Δεν ξέρω τι παίζει σην Ελλάδα γιατι έχω φύγει εδώ και 5 χρονια, αλλά εδώ, πιάνουμε κατα μέσο όρο μισθούς πάνω απο τα 1000€ και 13ο. Πριν ένα μήνα έπαιρνα και δυο iPhone αν ήθελα, όπως και πολλοί άλλοι. Το θέμα είναι 1) δεν τα θέλω γιατι θεωρώ ότι με 300€ καλύπτω τις ανάγκες μου το ίδιο καλά και 2) δεν υπάρχει καν λόγος να δώσω 850€ γιατι πολύ απλά, το παίρνω τσάμπα πληρώνοντας μόνο 50€ το μήνα για δυο χρονια στο συμβόλαιο κινητής με απεριοριστο 4g data, πράγμα που πληρώνω έτσι κι αλλιώς!!! Απλά πράγματα! Άρα, μη μου λέτε εξυπνάδες ότι ταχα είναι αντικείμενο του πόθου!

Φωτης

Τόσα πολλα φράγκα για κινητο δεν αξίζει πιστεύω..Α5 2016 η 17 κ καθάρισες!!!

Παπαροκας tiamat

Καποτε θα τα αξιζε.
Η τεχνολογια ομως πια εχει γινει προσιτη στο καθενα. Απλα περιμενεις 12 μηνες να βγει το πιο νεο μοντελο κ παιρνεις το προηγουμενο στη μιση τιμη
Ή απλα παιρνεις κινεζο απευθυας που βγαζει το νεο μοντελο του ,παλι στη μιση τιμη !

Τωρα αν μπορεις να πουλησεις μουρη με ενα κινητο σαν το iphone7 η το s8….?
Nαι μπορεις! Αλλα μονο Στην ελλαδα των αεργων και των ανεργων μονο!!! Αν πας οπουδηποτε εξω θα δεις οτι κανενας δε θα δωσει σημασια ….

dream21

Μια χαρά τιμή ειναι , κοψτε την κλαψα ορισμενοι ειστε μιζεροι .. οι έλληνες λεφτα έχουν και μαυρα και θα αγοράσουν και S8 και iPhone 8…

Γιώργος

Παιδιά πήρε κανείς το nougat ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.