Samsung Galaxy S8 & S8 Plus: Με μπαταρία 3250 και 3750mAh;

Τα Samsung Galaxy S8 και Samsung Galaxy S8 Plus δεν αναμένεται να ανακοινωθούν στην MWC 2017, τέλη Φεβρουαρίου, αλλά στις 29 Μαρτίου σε ξεχωριστό event. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε ακόμη δυο μήνες πληροφοριών και διαρροών.

Σύμφωνα με σημερινό leak, οι ναυαρχίδες θα φορούν μπαταρίες 3250mAh και 3750mAh. Οι πληροφορίες έρχονται από την Κορέα και λένε ότι προμηθευτής της Samsung ετοιμάζει τις συγκεκριμένες μπαταρίες.

Οι μπαταρίες αυτές αναφέρεται ότι προορίζονται για Samsung Galaxy S8 και Samsung Galaxy S8 Plus, αλλά τονίζεται ότι τα χαρακτηριστικά των μπαταριών, όπως η τελική χωρητικότητα, μπορεί να αλλάξουν όποτε θέλει η Samsung. Δεδομένου και των όσων συνέβησαν με το Samsung Galaxy Note 7 είναι πιθανό ο τεχνολογικός γίγαντας να είναι πιο επιφυλακτικός στο εξής.

Τα Samsung Galaxy S7 και S7 edge ενσωματώνουν μπαταρίες 3000mAh και 3600mAh αντίστοιχα, ενώ οι οθόνες τους είναι 5.1 και 5.5 ιντσών. Για τα Galaxy S8 και S8 Plus, οι πηγές κάνουν λόγο για οθόνη 5.8 και 6.2 ιντσών.

Επιπλέον, στο Samsung Galaxy S8 θα δούμε 10nm chipset και ίσως οθόνη που καταναλώνει λιγότερη ενέργεια, επομένως η διάρκεια της μπαταρίας δεν θα εξαρτάται μόνο από το μέγεθός της.

samsung galaxy s8 battery, Samsung Galaxy S8 & S8 Plus: Με μπαταρία 3250 και 3750mAh;

Πηγή:1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manolis

Μετά από αυτή την ονομασία των S8, δηλαδή S8 και S8 Plus μπορεί ο Dr. Oh-Hyun Kwon (CEO της Samsung) να μετονομαστεί και σε Oh-Hyun Kοoκ… γιατί όχι;;; ή και Oh-Hyun Jobs!!! χαχαχαχαχα!!!!

Ιωάννης jb

Σωστός ο Μανώλης!!! Η αντιγραφή ολοκληρώθηκε σε όλους τους τομείς!!!!
Τέτοιες μπαταρίες θα έχει γιατί οι οθόνες θα είναι μεγάλες!!! Λογικά πάλι δε θα φτάνει ούτε για ζήτω!!!

bezilys

@Ιωάννης jb έτσι ακριβώς!

VasiliS7Edge

Manolis βάλε στο google το Samsung i9001 να δεις όσον αφορά την “αντιγραφή” στο όνομα. Τώρα στα υπόλοιπα έχεις δίκιο ίδια οθόνη θα έχει με το iPhone καθώς και ίδιο μεταλλικό σώμα… εντάξει μην γινόμαστε γραφικοί.
Το iPhone πουλάει όνομα και λειτουργικό, η Samsung πουλάει όνομα και hardware. Όπως και να το κάνουμε όποιος σκέφτεται premium συσκευή το μυαλό πάει σε iPhone και σε Galaxy/Note. Σίγουρα μπορεί να υπάρχουν καλύτερες απο αυτες τις 2 αλλα, το όνομα μετράει.

Γιώργος Κ.

Βασίλη άσε τους στα σύννεφα τους. Δεν γνωρίζουν ότι η Samsung ήταν αυτή που χρησιμοποίησε την ονομασία “plus” πρώτη εν ετει 2011 με το κινητό που είπες. Κι αντί να κάθονται να σχολιάζουν επί του θέματος κάνουν πάλι σύγκριση με το μήλο που δεν αφορά καθόλου το συγκεκριμένο άρθρο και είναι και άτοπη και η συγκεκριμένη “αντιγραφή” . Τόσο μικροί είναι

Βασίλης

Χρήστης iPhone 3G μέχρι 5S και μετά Samsung Galaxy S5 – S7 Edge μπορώ να πω με απογοήτευση ότι η Apple μετα τον Steve jobs δεν το πάει το γράμμα… Καινοτομία 0. Έχει καταντήσει follower άλλων εταιριών. Το λέω με απογοήτευση γιατί ο ανταγωνισμός μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να φέρει για τους καταναλωτές. Ναι το iOS είναι ίσως καλύτερο λειτουργικό (φιλικό κάθε φορά μόνο προς τα νέα μοντέλα iPhone) αλλά και το android δεν υπολείπεται σε κάτι. Το S7 Edge θεωρώ πως είναι το πιο ισορροπημένο κινητό για κάθε χρήστη. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι και με το S8

JohnWave

Πως γίνεται το Mate 9 των 5.9 ιντσών και διαστάσεων 156.9 x 78.9 x 7.9 mm ( 77.5% screen to body ratio) να φορά 4000mAh μπαταρία και το S8 των 6.2 να φορέσει 3600 ;

JohnWave

3750 διόρθωση

Γιώργος Κ.

John πιθανότατα επειδή σύμφωνα με όσα γράφονται το s8 θα έχει πολύ μεγαλύτερη αναλογία οθόνης-πλαισίου και συνεπώς θα είναι μικρότερο σε διαστάσεις από το mate 9. Όποτε μικρότερες διαστάσεις σημαίνει και μικρότερη μπαταρία. Αλλά όλα αυτά είναι εικασίες βέβαια

Sosimple

Γίνεται για αρκετούς λογους.
1. Η amoled καταναλώνει λιγοτερο (και μηδεν στο μαυρο οταν η lcd στο μαυρο καταναλώνει 100%). Η amoled που θα μπει στο 8 αν οι φήμες επαληθευτούν θα καταναλωνει ακομα λιγότερο.
2. Ο cpu θα καταναλωνει 35% λιγοτερο (10nm).
3, Η οθονη αλλαζει φορμα. Θα ειναι μακροστενη. Ελαχιστοι το κατανουν αλλα διαγώνιο θα εχει 6.2 Το εμβαδον είναι ΣΥΝΟΛΙΚΑ περιπου ισο με μια οθόνη 5.9 ιντσών. Αυτο παιζει ρολο στην κατανάλωση.
Οποιος δεν το πιστεύει ας το ψαξει. 100% σιγουρο.
Αν λαβεις ολα τα παραπάνω υπ όψιν, τοτε η 3750 του s8 ειναι μακραν κιολας μεγαλύτερη του 4000 του mate 9.
Σαν ενα mate 9 με μπαταρία 4500+ θα ισοδυναμεί με ενα πρόχειρο υπολογισμό.
Στην πράξη θα δούμε αν ειναι ετσι, αλλά η θεωρία αυτα λεει.

Ν.τ.ο

Αν και είμαι κάτοχος mate 8 και προσεχώς του 9,δε μπορώ παρά να ευθυμω όταν ακούω ότι η samsung αντιγράφει την Apple. Κατ αρχην η αντιγραφή επιβάλλεται στην τεχνολογία και είναι δεδομένη από ΟΛΕΣ τις εταιρίες. Όμως υπάρχουν και τα γεγονότα. Αν η samsung αντέγραψε ενσωμάτωση μπαταρίας και μέταλλο,το iPhone αντέγραψε : Οθόνη,από 4 ίντσες όλο μεγαλώνει όπως και το δάχτυλο,κάμερα που πάνω από 8 pixel ήταν αχρηστη,παρατεταμενο πατημα που εγινε force touch,μπαταρια που δε χρειαζοταν πανω απο 1.4nah γιατι δεν ξοδευε λεει το ios,έπονται γρήγορη φόρτιση,αφαίρεση κεντρικού κουμπιού,να δούμε ποιος θα προηγηθεί. Ακόμα και το htc m7 ήταν αυτό που είχε πρώτο την εξωτερική σχεδίαση. Οπότε όλοι αντιγράφουν όλους. Τα πρώτα χρόνια όλοι αντεγραφαν τα iPhone, τώρα τα iPhone αντιγράφουν τους άλλους. Και καλά κανουν

One

Για να είναι η μπαταρία ασφαλης θα πρεπει να μειώσουν το φορτίο για να μονωθεί κατάλληλα. Αλλα όταν μεγαλωνει η οθονη, θα χρειαζεται περισσότερο φορτιο μπαταρίας που δεν θα υπάρχει. Οποτε η χρηση power bank θα είναι μονόδρομος.

Αρα καλύτερα μια συσκευη να εχει μεγαλα bezel και αξιοπρεπή μπαταρία, παρα να εχεις κολλημένο ένα power bank συνέχεια πανω της και να ψάχνεις για φορτιστή.

Η μπεζελοφοβια εχει αυτές τις συνεπειες… Καποιοι θα κοροϊδεύουν τα bezels των αλλων αλλα όταν έρχεται η ωρα της φόρτισης κανουν τουμπεκι.

Ασε που από τις πολλες καθημερινές φορτίσεις η μπαταρια δε θα αντεξει για πολύ καιρο, αλλα αυτό είναι λεπτομερια για καποιους.

Πέτρος Π

@Sosimple : Αυτό που λες για τη διαγώνιο και το εμβαδόν δεν νομίζω να ισχύει από μαθηματικής άποψης… Όσο πιο μεγάλη είναι η διαγώνιος τόσο μεγαλύτερο είναι και το εμβαδόν… Το φορμά δεν παίζει κανένα ρόλο, εξάλλου ουσιαστικά το κάθε τηλέφωνο έχει τη δική του αναλογία οθόνης! Αν θέλεις γράψε μου κάποιο link που να δείχνει από που προκύπτει το συμπέρασμά σου, ή πως το υπολόγισες αν το υπολόγισες μόνος σου…

kallitheotis

Αν το s7 βγαζει μια μερα με το ζορι με 5.1 ιντσες και 3000 mah το s8 με 5.8 iντσες και 3250 mah μπαταρια θα βγαζει μιση μερα δεν παμε καλα ας κοιταξουν να βαλουν μια μπαταρια της προκοπης και ας αφησουν τα μικρα μπεζελς και τις καινοτομιες στο design

raziel

παιδια εγω με note 4 ξερω εσβησα fb messenger και βλεπω μεγαλη διαφορα στην μπαταρια αυτο εχω να πω πραγματικα αυτα τα 2 ειναι καταστροφή για την μπαταρια

Φωτης

Μια χαρά τουμπανα θα ειναι κ αυτονομία λογικα θα εχουν απο τις καλυτερες..Του Α5 2016 θα μπορέσουν να την ξεπεράσουν άραγε;Κορυφη για Samsung!!!ΑΛΛΑ ρε παιδια αν αυτα εχουν οθονη 5.8 κ 6.2 το note 8 ποσο θα εχει;10.5;;;;ΠΑΝΤΑ τα note είχαν μεγαλύτερη οθονη..Ε ρε που φτάσαμε..

Versavel

Βρε μανία με τις μπαταρίες… Είναι αποδεδειγμένο πως όλοι όσοι ποστάρουν εδω μέσα ειναι μανιακοί με τα κινητα τους οπότε το ‘ξεζούμισμα’ σε ωρες χρήσης είναι δεδομένο. Άρα τι να σε κανει και μια μπαταρία 6000mAh όταν παιζεις με το κινητο 15 ωρες την ημερα;
Προσωπικα εγω θα ηθελα η τεχνολογια να προχωρήσει οχι στο θεμα της χωρητικοτητας των μπαταριων, αλλα στο θεμα της φορτισης. Αν μια μπαταρια φορτιζει πλήρως σε 15- 20 λεπτα, για μενα ειναι οτι πιο τελειο απο μια τεραστια μπαταρια.

giorgis

Φίλε μου αν φορτίζει μια μπαταρία πλήρως σε 20 λεπτα σε ένα χρόνο δεν θα βγάζει ούτε μισή μέρα η μπαταρία και θα χρειάζεται σίγουρα αντικατάσταση αποδεδειγμενα όσο πιο αργά φορτίζει μια μπαταρία τόσο πιο πολύ αντέχει στον χρόνο και δεν νόμιζω να παίζει κανένας παιχνίδια 15 ώρες εκτός αν μιλάς για 10χρονα τότε πάω πάσο

Beowolf_Ahates

@Sosimple
Το 3. που γράφεις, ανατρέπει οποιαδήποτε μαθηματική εξέλιξη απ’την εποχή του Αρχιμήδη κι ύστερα…Ο Ευκλείδης ήδη έσκισε κάθε σύγγραμμα του κι έγινε μέντιουμ….
Η ελάχιστη σοβαρότητα δεν έβλαψε κανέναν και πότε!

mixtri

Mate 9 Pro. 5.5” 4000mAh. Γατάκια Samsung.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.