Galaxy S8 & S8 Plus: Αυτά είναι τα μπροστινά panel 5.7″ και 6.2″;

Για το πως θα είναι μέσα και έξω το Samsung Galaxy S8, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι μέχρι την επίσημη ανακοίνωση, η οποία παρεμπιπτόντως φέτος φημολογείται ότι δεν θα γίνει στην MWC 2017, αλλά 29 Μαρτίου.

Οι διαρροές είναι αυτές που μας δίνουν κάποια στοιχεία και μας επιτρέπουν να σχηματίσουμε μια πρώτη εικόνα. Φέτος η Samsung αναμένεται να λανσάρει τα Samsung Galaxy S8 και Samsung Galaxy S8 Plus. Οι φήμες και τα renders τη θέλουν να βάζει και στα δυο edge αντί για flat οθόνη.

Σήμερα διέρρευσε μια εικόνα που δείχνει δυο μπροστινά panel, τα οποία αναφέρεται ότι ανήκουν σε Samsung Galaxy S8 και Samsung Galaxy S8 Plus. Το μέγεθος είναι 5.7 ίντσες και 6.2 ίντσες, αντίστοιχα. Από την εικόνα βλέπουμε ότι και τα δυο μοντέλα έχουν edge οθόνη, ενώ τα περιθώρια είναι πολύ λεπτά, τόσο στα πλάγια, όσο στην πάνω και κάτω πλευρά.

Να σημειωθεί ότι κρατάμε πολλές επιφυλάξεις για το εάν ανήκουν πράγματι τα panel στο Galaxy S8.

galaxy s8 fron panel, Galaxy S8 & S8 Plus: Αυτά είναι τα μπροστινά panel 5.7″ και 6.2″;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

47 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jorge

YES!

Gvirginia

Το επάνω bezel, Dirollo Emmental είναι?

Πάντως φαίνεται να ταιριάζει με τα promo βίντεο της Samsung Display και όχι με τα διάφορα renders / leaks.

One

Πολύ μικρά bezel για να είναι αληθινό. Αν το καταφέρει θα είμαι ο πρώτος που θα πει μπράβο.

Antonio

Φέτος..2 μεγάλες παντόφλες από την Samsung…χωρίς radio, αποσπωμενη μπαταρία και μάλλον no SD card.
Και μην ξεχνάμε..και over priced..
Sorry pass! 😰

vaggos

πραγματικά αυτη η εταιρεία έχει απογειωθεί τα 2 τελευταία χρόνια όχι άδικα βρίσκεται στην κορυφή

VasiliS7Edge

Αυτά τα bezel είναι πιο λεπτά και από τα πιο “τραβηγμένα” leaks? Έχω μείνει άφωνος!

Paul

Τι μάρκα είναι αυτό..ενα σκέτο τζάμι βλέπω

Sosimple

Μονο η σαμσουνγκ φτιάχνει edge οθόνες (oled) οποτε η ερώτηση δεν εχει νοημα τι μαρκα είναι..
Σιγά μη εβγαζε τέτοιες μεγαλες οθόνες με τοσο μικρα περιθώρια και τις έδινε στους ανταγωνιστές πριν τις χρησιμοποιήσει αυτη..
Ποσο μαλλον που είναι ιδιες με τις φημες

giannis

Οι άπειρες τρύπες στο πάνω bezel δείχνουν ότι οι αισθητήρες δεν θα ενσωματωθούν στην οθόνη.

Periklis

Μακάρι να είναι έτσι!!!Θα είναι φανταστικό κινητό και αξίζουν πολλά μπράβο στη samsung!!!

Darth

@giannis
Camera (που να μπει), proximity and light sensors (Ακόμη δεν υπάρχει τεχνολογία να μπουν στην οθόνη), δύο τρύπες για iris scanner (ειδικά αυτά δεν πάνε κάπου
Και μια τρύπα δεν έχω ιδέα τι είναι μπορεί να είναι led notification

Κώστας Ζ

Πολύ ωραίο, αν κάνει το ‘θαυμα’ και χωρέσει τα διπλά ηχεία, θα πω για πρώτη φορά μπράβο στη Samsung

Apostolos

Αντε γειά

aggelos

antonio…οι παντοφλες που λες θα εχουν απιστευτα μεγαλη οθονη ενω ταυτοχρονα οι διαστασεις τους θα ειναι πολυ μικρες!ραδιοφωνο μπορεις να εχεις απο το ιντερνετ,και ρε φιλε αν θες να ακους αθλητικες εκπομπες στο λεωφορειο μη παιρνεις samsung παρε motorola.εμεις θα ακουμε youtube και mp3.sd card εχουν σχεδον ολα τα samsung και θα εχει κι αυτο.και αποσπωμενη μπαταρια δεν εχει κανενα σοβαρο κινητο γιατι του χαλαει το σχεδιασμο και γιατι σε λιγο θα φορτιζουμε ασυρματα τα κινητα μας εξ αποστασεως.επισης τελος να πω οτι δε θα μας πειραξει καθολου να μην παρεις samsung ουτε εμας αλλα ουτε και τη samsung γιατι τα θεωρεις overpriced μπορεις να παρεις ενα ωραιοτατο xiaomi.

George g

Ένα σκέτο τζάμι βλέπω….. Αμάν αυτή η ζηλεια ρε παιδιά, λίγο υπομονή και θα δούμε. Εγώ Σονακιας είμαι.

Ιωάννης jb

Γιατί προκαλεί έκπληξη σε μερικούς δε μπορώ να καταλάβω!!
Είναι τα ίδια που βλέπαμε απλά είναι μόνο το μπροστά κομμάτι του smartphone..
Στέρεο ηχεία δε παίζει να έχει οπότε ξεχαστε το τέλειο smartphone τύπου x performance!!!
Κ μη πείτε κάποιοι ότι θα έχεις τεράστια οθόνη σε μικρό μέγεθος διότι δεν είναι κ το πιο σημαντικό!!!
Πάρτε ένα tablet κ σκαστε μας έχετε πριξει με την οθόνη κ τα ελάχιστα περιθώρια λες και κερδιζουμε ίντσες ολόκληρες!!!!
Έλεος δλδ!!!!!
4k οθόνη?? Θα βάλουν??

Darth

@Ιωάννης jb καλό το Xperia αλλά κακάσχημο

Ιωάννης jb

Darth κακασχημο το x performance??
Καλά το γούστο σου.. Αλλά τι περιμένεις από άνθρωπο που έχει γουρουνάκι στο name του..

Nikos8

Ιωαννης jb… Στο x performance θα μεινεις γιατι ε το xz δεν πας πουθενα!

Γιώργος Κ.

Το τέλειο smartphone τύπου X performance έχει ips 1080p 5αρα οθόνη και 3 ραμ; Πλέον δεν σε παίρνει κανένας στα σοβαρά. Να το ξέρεις…

George g

Δεν έχετε δουλέψει xperia xz, x, xa, z5. για αυτό μιλάτε έτσι!!

Γιώργος Κ.

Έχουμε πει τα καλύτερα για το ΧΑ σε πρόσφατη ανάρτηση εδώ μέσα για το νέο ΧΑ (2017) και ήμαστε και κάτοχοι Ζ3 αλλά όχι και το performance το τέλειο smartphone όταν υστερεί σε αρκετούς τομείς σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Αυτό για το οποίο παραδέχομαι τη Sony είναι η αυτονομία της μπαταρίας, το fluid λειτουργικό της και η τέλεια κάμερα που έδωσε στο s7 edge 😀

Ιωάννης jb

Γιώργο θέλεις να πάρουμε εσένα στα σοβαρά??
2gb ram έχω στο pc μου κ κάνω τα πάντα!!!!
Ξέρεις πού χρησιμεύει η ram?
Μόνο να μιλάς για αριθμούς ξέρεις κ στη τελική τα 3 που έχω εγώ κάνουν καλύτερη δουλειά από τα 4 που έχουν κάποιοι…
Για οθόνη πάλι νούμερα!! Θέλεις να σε πάρει κανείς στα σοβαρά εσένα που λες ότι δεν αρκεί η fhd στις 5 ίντσες?? Ότι να ναι
Ας κοιτάξει να βάλει η sammy καμιά 4k γιατί ήδη είναι ενάμιση χρόνο πίσω στο τομέα υψηλότερη ανάλυση!!!!

Και για την ips του xp που λες με τα 600 nits φωτεινότητα άνετα βάζει κάτω τα 550 του s7…
Με την αντίθεση στο 1500 προς 1 έχω κ εξαιρετικό μαύρο…
Αστο μην επεκταθω δεν θα το ήθελες..
Ποιόν να πάρουν στα σοβαρά εσένα που πετάς 5 αριθμούς ή εμένα?

tarif16

@ιωάννης jb
μαλλον το έχεις τερματίσει….
άλλο σου αρέσει κάτι,που είναι θεμιτό,κι άλλο είναι αντικειμενικά ωραίο…
για να μην μπερδεύεσαι,lg v10 έχω,το οποίο μου αρέσει,αλλά δεν προσπαθώ να σε πείσω να σου αρέσει…..και για μένα τα sony είναι παντελώς αδιάφορα,αλλά για να το παίρνεις κάτι σου κάνει,κάτι σε προκαλεί,σου αρέσει,άρα τι να σου πω εγώ?,ότι το v10 είναι καλύτερο?….
όσο για performance,οι περισσότερες συσκευές πλεον είναι πολύ κοντά,ακόμα και τα xiaomi των 200 ευρώ…άρα μην προσπαθείς να πείσεις κανέναν ότι μόνο το δικό σου περπατάει και τ άλλα σέρνονται….το v10 δεν μου έχει μασήσει ποτέ και σε τίποτε!!!
….επί του θέματος,ποτέ δεν μου άρεσε τηλέφωνο samsung,λόγο σχήματος(στενόμακρο σαν τηλεκοντρόλ) και home button….τώρα που θα αφαιρέσει το μηχανικό κουμπί,εν έτη 2017, αποκτάει κάποιο ενδιαφέρον…αυτό δεν σηναίνει αυτόματα ότι δεν είναι καλές συσκευές…..λίγο υπερτιμημένες όμως είναι. ούτε η υπερτίμηση μ ενοχλεί. μ ενοχλεί όμως που κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι υπερτίμηση είναι σωστή,ότι τ αξίζει….κι εδώ έχω μια μεγάλη απορία…..σήμερα το s7 edge έχει 520 ευρώ,γιατί πριν από 6 μήνες άξιζε 700???,γιατί πριν από 1 χρόνο άξιζε 850????..το ίδιο ισχύει βέβαια και γι άλλες εταιρίες…..40% υποτίμηση σ ένα χρόνο?….ποια είναι η πραγματική αξία τελικά?…

Γιώργος Κ.

Γιάννη ξέρεις τι σημαίνει amoled? Έχεις δει ποτέ; προφανώς και όχι. Να σε πληροφορήσω λοιπόν ότι το LG g5 που έχω και έχει 890 nits χάνει δίπλα δίπλα σε φωτεινότητα με τα 550 του s7/s7 edge! Το έχει ξαδέρφη μου το s7 edge τα βάλαμε δίπλα δίπλα σε τέρμα φωτεινότητα κάτω από τον ήλιο και ήταν η μέρα με τη νύχτα! Κι αυτό γιατί εμένα η οθόνη είναι ips. Οι (super) amoled είναι οι πιο φωτεινές οθόνες κι έτσι είναι, απλά πρέπει να το δεχτείς. Είναι η ποιότητα της οθόνης τώρα τέτοια τι να κάνουμε; να την κάνουμε πιο σκοτεινή για να έχεις εσύ δίκιο; και λες μετά ότι του Sony η οθόνη με τα ελάχιστα περισσότερα nits είναι πιο φωτεινή από του s7! Απλά επειδή είδες 2 νούμερα!! Πιάσε τα κινητά πρώτα στα χέρια σου. Πιάσε μια φορά ένα Samsung έτσι για να πούμε ότι μπορείς να μιλήσεις σχετικά αντικειμενικά. Και δε μιλάμε με νούμερα αλλά με αποδείξεις. Δεν είπα ότι 1080P οθόνη σε 5 ίντσες δεν είναι καλή αλλά όχι ότι είναι και η τέλεια (όπως είπες) μπροστά σε μια 2Κ super amoled σε 5.5. Γελάνε οι πέτρες!!

Ιωάννης jb

Tarif.. Δεν το έχω τερματίσει κ καθόλου το smart για το οποίο μιλάω είναι αντικείμενα πολύ όμορφο…
Τώρα από κει κ πέρα δε προσπαθώ να πεισω κανέναν για να αποδεχτεί την ομορφιά του, ενταξει θα υπάρχει κ ένα ποσοστό που δεν το θεωρεί ωραίο..
Αλλά δε μπορεί ο κάθε άσχετος να βγαινει κ να λέει δεν είναι ολοκληρωμένο κ από την άλλη να σου λέει κορυφαία-ολοκληρωμενα τα galaxy s ε όχι

Γιώργος Κ.

Η ομορφιά είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα. Σε οτιδήποτε. Αλλά το να προσπαθείς να μας πείσεις ότι το ΧΑ είναι το τέλειο κινητό είναι απλά προπαγάνδα. Κι εγώ έχω το LG g5 και το έχω κατά ευχαριστηθεί και θεωρώ είναι από τις πιο υποτιμημένες ναυαρχίδες του 2016. Τι πρέπει να κάνω δηλαδή; Να μπαίνω σε όλα τα τεχνολογικά sites και να διατυμπανιζω όπου σταθώ κι όπου βρεθώ ότι είναι το καλύτερο κινητό; Μα δεν είναι είναι. Κριτικοί (πληρωμένοι σίγουρα κατ εσέ όλοι, κανένας αντικειμενικός) και κοινό έχουν αγκαλιάσει το s7 και εδικά το edge όσο κανένα κινητό το 2016. Κοντράρει άνετα κινητά που βγαίνουν τώρα και βγήκε πριν περίπου ένα χρόνο. Να βγω και να τους διαψεύσω όλους λέγοντας ότι σώνει και καλά το δικό μου κινητό είναι καλύτερο; Ναι για μένα είναι, όχι όμως ευρέως.

Αγγελος

Ιωαννη ο καθε ασχετος αντικειμενικα ειναι ενας τυπος σαν και σενα που βγαινει και λεει τη βλακεια του τη στιγμη που δε συμφωνει κανεις μαζι του.απο εκει καταλαβαινεις αν αυτο που λες στεκει,οχι απο το δικο σου μυαλο.αν γραψεις στο google best smartphone 2016 θα δεις οτι με test που εκαναν τα καλυτερα site στα περισσοτερα νουμερο 1 ειναι το s7 edge.και πιστεψε μας δε μας νοιαζει καθολου αν θα παρεις ποτε samsung.

George g

Γιώργο κ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, αν και έχω xperia xz, μου αρέσουν τηλ άλλον μεγάλων εταιρειών. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως κάποιους που προσπαθούν να μειώσουν τηλ που πραγματικά αξίζουν! Κατά την γνώμη μου όλα τα τηλ καλά είναι, καθαρά θέμα γούστου είναι!

Ιωάννης jb

Γιώργο έχεις κουράσει..
Είσαι προκατειλημμένος βλέπω με τη πάθος λες το super amoled λες κ είναι καμιά εξωγήινη τεχνολογία..
Έλεος δλδ!!!
Στο ξαναλεω οι κορυφαίες ips lcd έχουν αρχίσει να πιάνουν απίστευτα νούμερα στην φωτεινότητα… πράγμα που εδώ στην ελλαδα αλλά κ σε πολλές χώρες που έχουν ηλιοφάνεια τις περισσότερες ημέρες του χρόνου, είναι πολύ σημαντικό…
Στο μαύρο επίσης έχουν αρχίσει να πιάνουν θεαματικά νούμερα….
Οι amoled είναι φθηνότερη τεχνολογία απλά επειδή η samsung την βελτίωσε πολύ κ την έκανε να μην υπερτονίζει πλέον σε μεγάλο βαθμό τα χρώματα και να είναι σημαντικά πιο φωτεινή, υπάρχει περίπτωση να την πάρουν κ άλλες εταιρίες…
Για το g5 που λες το έχω δει αλλά για να τα πιάσει αυτά τα 800 nits πρέπει κ να το κάνεις τις κατάλληλες ρυθμίσεις νομίζω κ να το έχεις στο αυτόματο έξω σε πολύ ηλιόλουστη ημέρα…
Α και που σαι τα nits είναι για όλους ίδια!!!
Χαχαχα

Ιωάννης jb

Αγγελε.. Άσχετος εγώ κ εσύ τι είσαι??
Ο σχετικός??
Που μου λες τι??
Ότι διαφωνούν όλοι μαζί μου?
Καλά κάνουν άποψη τους, μάζα είναι
Εσύ τι νομίζεις ότι είσαι??
Μάζα είσαι όταν μου λες να ψαξω τι θεωρεί το internet καλύτερο…
Χθες είχαμε άρθρο για τον αντιπρόεδρο της sammy που τα σκάει χοντρά για να τα βλέπει η μάζα δλδ εσύ κ να νομίζει ότι έχει το καλύτερο!!!
Εγώ δεν είπα πουθενά ότι έχω το καλύτερο!!!
Θα ήθελα να έχω x performance
Το πιο ολοκληρωμένο κ ίσως το πιο όμορφο εκεί έξω…
Κ φυσικά αυτό που μου καλύπτει σχεδόν 100% τις ανάγκες μου…
Γιατί ξέρω τι θέλω!!!
Εσείς ότι σας πλασάρουν.. μάζα..

Αγγελος

Οταν παιρνει ενα site οπως το techradar ενα κινητο και αναλυει οθονη,μπαταρια,καμερα,ταχυτητα,αντοχη σε πτωσεις,ποιοτητα κατασκευης,λειτουργικο κτλ και το βγαζει νουμερο 1 ποια μαζα και ποιο ιντερνετ δε καταλαβαινω τι μου λες.και τι σημαινει μου πλασαρουν;δε πλασαρει κανεις και τιποτα φιλε στο ιντερνετ.ειναι το πιο ελευθερο πραγμα που εχει δημιουργηθει το ιντερνετ.μπαινεις βλεπεις 1000 βιντεο και 1000 συγκριτικα τεστ και αξιολογησεις απο σοβαρους ανθρωπους και καταλαβαινεις τι γινεται.επιπλεον αν πας σε ενα μαγαζι που υπαρχουν live τα κινητα καταλαβαινεις κατευθειαν.βαζεις τις καμερες και τις οθονες διπλα διπλα και βλεπεις.επισης εγω ποτε δε μπηκα σε αναρτηση καποιας εταιρειας να πω τι βλακεια ειναι αυτη…εσεις μπαινετε στη samsung γιατι ειστε κομπλεξικοι.εγω χαρηκα οταν εβγαλε η xiaomi το mi mix!και η huawei το honor magic!ειναι κινηταρες.μακαρι να βγαλει και η sony κατι κορυφαιο γιατι εχει τη δυνατοτητα και γιατι εχει 4 χρονια που μπαινει μεσα και αναρωτιεται αν θα κλεισει το mobile τμημα.

Γιώργος Κ.

Πώς φαίνεται ότι δεν ξέρεις και πραγματικά τρολαρεις μέχρις εσχάτως. Έχω το κινητό στην κατοχή μου και δεν ξέρω να το χρησιμοποιώ; Που έχω πιάσει από τα πρώτα Nokia και τα Sony Ericsson μέχρι και όλα τα κινέζικα και τα είχα στην κατοχή μου ; ; Τι ιδιαίτερη ρύθμιση χρειάζεται για να βάλεις την φωτεινότητα στο τέρμα; Δε είναι δα και ότι χάλασε κάτι στο αυτοκίνητο και έχει τόσα μηχανικά μέρη που δεν ξέρουμε τι έχει. Βάζεις τη φωτεινότητα στο τέρμα (στα περισσότερα κινητά βρίσκεται κάτω από την μπάρα ειδοποίησης) και βγάζεις το αυτόματο (αυτόματη φωτεινότητα ή αλλιώς το μικρό Νι(ν) κάτω από την μπάρα ειδοποίησης επίσης-συνήθως) και μετά συγκρίνεις. Ε αυτό κάναμε κι εγώ με την ξαδέρφη μου. Τα βάλαμε και τα 2 στο τέρμα όπως είπα και κάτω από τον ήλιο και τα χρώματα και η φωτεινότητα της amoled δεν συγκρίνοταν με τη δική μου του LG, το οποίο ομολογουμένως έχει υπερβολικά φωτεινή οθόνη και συνήθως το βάζω περίπου στο 20% για να μην είναι έντονο στα μάτια.
Δεν έχει σημασία ποια τεχνολογία είναι πιο φθηνή αλλά ποια οθόνη είναι πιο φωτεινή. Και η amoled σε χρώματα και φωτεινότητα δε συγκρίνονται με κάτι άλλο.

Nikos8

Ιωαννη jb τι κινητο εχεις και τι ηλικια; Γιατι σε κοβω για 10 χρονο… Παρτο χαμπαρι το s7 ειναι απλα τελειο! Το ιδιο και το x performance! Τωρα αν εσυ ανεις σαν τα παιδακια του δημοτικου και εισαι κομπλεξαρας αλλο θεμα… Sony εχω και εγω αλλα αντικειμενικος ειμαι… Συγκρινεις το xz με το s7; οχι… Το μονο καλυτερο ειναι στη σταθεροτητα του βιντεο! Ας βγει το s8 και εσυ μεινε ακομη στο τουβλο το xz η στο performwnce… Ακομη και μετα απο δυο χρονια γιαυτο θα λες.. Η sony κανει βηατα προς τα πισω

Nikos8

Και οσο για τις ips που μαε πριζεις δες το αρθρο οτι η sony σε ενα δυο χρονια ζηταει oled οθονες… Αντε γεια να πουμε!!

Ιωάννης jb

Nikos8.. Εγώ τι σημασία έχει? Μεγάλος νικητής είμαι.. Εσύ τι που μου παραθέτεις ένα άρθρο στο που το διάβασα το δε λέω.. Το οποίο μιλάει για το ότι δεν μπορεί να βάλει η Sony amoled σε 2 χρόνια και μου λες και αντε γειά στο μυαλό δε παίζει να να είσαι καλά πάνω από από 15.. Παραθετω ποσταρισμα από έναν πολύ για σωστό φίλο από σκρουτζ… 15/02/2016 Η Sony δοκιμασμένα από εμένα προσωπικά και σας προκαλώ να το κάνετε και εσείς , έχει την καλύτερη φωτογραφική cam στον κόσμο.Πως μπορείτε να το καταλάβετε;Είναι πάρα πολύ απλό.Πάρτε όποια ναυαρχίδα θέλετε , από όποια εταιρεία θέλετε , βγάλτε φωτογραφίες , και πηγαίνεται σε ένα επαγγελματικό φωτογραφίο και ζητήστε να σας τις κάνουνε κανονικές φωτογραφίες στο μέγεθος 2 μέτρα x 2 μέτρα Το αποτέλεσμα της Sony θα καταρίψει ότι mobile υπάρχει και δεν υπάρχει αυτή την στιγμή στην αγορά.Κάντε τα πειράματά σας απλά και εύκολα.Πηγαίνετε σε ένα φίλος σας ο οποίος σχετίζεται με μουσική και που διαθέτει πρόγραμμα ταχύτητας μουσικής για να μην ψάχνετε studio ηχογραφήσεως κτλ και αναλύστε όλα τα κινητά στο κατα πόσο % πλησιάζουν στην πραγματική ταχύτητα ενός τραγουδιού στα MP3.Η Sony είναι στα 87.4% όταν όλες μα όλες οι… Συνέχεια »

Ιωάννης jb

Nikos8.. Εγώ τι σημασία έχει? Μεγάλος είμαι.. Εσύ τι μου παραθέτεις ένα άρθρο.. Το οποίο έχω διαβάσει μιλάει για το ότι μπορεί να βάλει η Sony amoled σε 2 χρόνια και μου λες και αντε γειά στο μυαλό δε παίζει να είσαι πάνω από 15.. Παραθετω ποσταρισμα από έναν πολύ σωστό φίλο από σκρουτζ… 15/02/2016 Η Sony δοκιμασμένα από εμένα προσωπικά και σας προκαλώ να το κάνετε και εσείς , έχει την καλύτερη φωτογραφική cam στον κόσμο.Πως μπορείτε να το καταλάβετε;Είναι πάρα πολύ απλό.Πάρτε όποια ναυαρχίδα θέλετε , από όποια εταιρεία θέλετε , βγάλτε φωτογραφίες , και πηγαίνεται σε ένα επαγγελματικό φωτογραφίο και ζητήστε να σας τις κάνουνε κανονικές φωτογραφίες στο μέγεθος 2 μέτρα x 2 μέτρα Το αποτέλεσμα της Sony θα καταρίψει ότι mobile υπάρχει και δεν υπάρχει αυτή την στιγμή στην αγορά.Κάντε τα πειράματά σας απλά και εύκολα.Πηγαίνετε σε ένα φίλος σας ο οποίος σχετίζεται με μουσική και που διαθέτει πρόγραμμα ταχύτητας μουσικής για να μην ψάχνετε studio ηχογραφήσεως κτλ και αναλύστε όλα τα κινητά στο κατα πόσο % πλησιάζουν στην πραγματική ταχύτητα ενός τραγουδιού στα MP3.Η Sony είναι στα 87.4% όταν όλες μα όλες οι ναυαρχίδες των άλλων εταιριών βρίσκονται στο 40% – 50% κτλ Βγάλτε τα… Συνέχεια »

Alexikakos

Μην ασχολειστε με τον @ Ιωάννης jb το εχουμε ξαναπει. Ας γραφει οτι θελει ειναι γνωστο το κολλημα του με την sony και που και που πεταει και κανα apple οταν δεν τα καταφερνει η sony. Ειναι γνωστη η τακτικη του.

Gvirginia

Ναι, γιατί όλοι κυκλοφορούμε με φωτογραφίες τεσσάρων τετραγωνικών μέτρων…

bezilys

@Ιωάννης jb θα συνφωνισο μαζί μόνο στο ότι το X performance είναι όντως από τα πιο ωραία κινητά που κυκλοφορούν εκεί έξω και ότι η Sony έχει την καλύτερη καμερα! Κατά αλλά από επιδόσεις μένει πίσω δυστηχως σε σχέση με το ανταγωνισμό και δεν μπορείς να το λες και το καλύτερο κινητό στην αγορά αλλά το καλύτερο σε αυτήν την τιμή που έχει..το καλύτερο κινητό στην αγορά είναι το s7 επειδή τα έχει όλα και δεν μπορείς να το αμφισβήτησης αυτό!η Sony είχε το καλύτερο κινητό το 2014

One

Αυτοι που λενε οτι οι Oled ειναι πιο φωτεινές απο τις lcd παραπληροφορούν. Οι Oled φτάνουν μεχρι τα 700-800 nits ενω οι lcd τα 1400-1500 nits. Απλα στα κινητα δε εχουν τοποθετήσει οι κατασκευαστές lcd με τεράστιες φωτεινότητες, ισως για λόγους εξοικονόμησης ενεργείας. Πάντως το XZ εχει περισσότερη φωτεινότητα απο το S7 και επίσης μεγαλύτερη παλέτα χρωμάτων. Οι Oled ειναι καλες μονο στο μαύρο και πουθενά αλλού.

@ Ιωάννης jb σωστο το σχολιο απο το Skroutz και φαίνεται οτι εχει τεστάρει σωστα τις συσκευές που δοκιμάζει αυτος που το έκανε.

@bezilys Καλύτερες επιδόσεις εχει το ΧΖ απο το S7:

https://youtu.be/2VbemuBCHEA

Nikos8

Εχει τις καλυτερες καμερες αλλα οχι το software να τις αξιοποιησει… Οταν ολοι προμηθευονται απο sony και στα συγκριτικα ειναι τραγικη ενω τα αλλα πετανε τοτε κατι δεν παει καλα

Lollipop

@nikos8 μια χαρά είναι οι κάμερες της και εξίσου καλές με των άλλων. Δεν έχω πιάσει σόνυ για 1.5 χρόνο αλλά το dxomark για μια περίοδο του είχε την καλύτερη βαθμολογία. Απλώς μερικοί θεωρούν πως δεν έχουν καλή κάμερα (άδικα πιστεύω κατά τη γνώμη μου) καθώς το αποτέλεσμα δεν τους φαίνεται για τα pixel που έχει το κινητό

bezilys

@One καλά στα παιχνίδια τα sony είναι κορυφή!

NIkos8

@lollipop

Εχω παρα πολλα συγκριτικα τεστ… Σαν συνολο θεωρω οτι τα samsumg υπερεχουν… Ειδικα οσον αφορα το noise των φοτογραφιων φαινεται πολυ θολουρα στα sony… Στη ληψη βιντεο ομως τα sony τα πανε παρς πολυ καλυτερς με το stabilization…

Alexikakos

@ one
Το εχει τεσταρει και παρολα αυτα μας λεει οτι εχει super μπαταρια?

Alexikakos

@one
Επισης εδω το S7 edge εχει καλυτερες επιδοσεις απο το sony.
https://www.youtube.com/watch?v=QjKJUvMEm8w

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.