Samsung Galaxy S8 & S8+: Διέρρευσαν τιμές και χρώματα;

Για τα Samsung Galaxy S8 και Samsung Galaxy S8+ έχουν διαρρεύσει σχεδόν τα πάντα, από εικόνες hands-on, renders, τεχνικά χαρακτηριστικά, πότε ανακοινώνεται και πότε θα γίνει διαθέσιμο.

Σήμερα μέσα από το Twitter o Roland Quandt δίνει πληροφορίες για κάποια από τα χρώματα που θα δούμε αλλά και τις τιμές της πολυαναμενόμενης ναυαρχίδας. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα Galaxy S8 και S8+ θα διατεθούν σε μαύρο, ασημί και βιολετί. Υποθέτουμε ότι αυτά δεν θα είναι τα μοναδικά χρώματα.

Όσο για την τιμή, το Samsung Galaxy S8 αναφέρεται ότι θα κοστίζει 799 ευρώ, ενώ το Samsung Galaxy S8+ ανεβαίνει στα 899 ευρώ. Οι τιμές πιθανόν να έχουν διαρρεύσει από κάποιο κατάστημα που θα διαθέσει το κινητό. Εμείς κρατάμε αρκετές επιφυλάξεις μιας και οι τιμές δεν είναι επιβεβαιωμένες από τη Samsung.

Η επίσημη ανακοίνωση των Samsung Galaxy S8 και S8+ θα γίνει 29 Μαρτίου και η κυκλοφορία αναμένεται 28 Απριλίου. Θα έχουν σχεδόν bezel-less οθόνη 5.8 και 6.2 ιντσών, αντίστοιχα, επεξεργαστή Snapdragon 835, μνήμη RAM 4GB. Η μπαταρία του Galaxy S8 είναι 3000mAh, ενώ το S8+ αναμένεται στα 3500mAh. Από press render που έχει διαρρεύσει έχει επιβεβαιωθεί η ύπαρξη θύρας USB-C, υποδοχής ακουστικών 3.5 χλστ. και σκάνερ ίριδας.

Galaxy S8 S8+ prices, Samsung Galaxy S8 & S8+: Διέρρευσαν τιμές και χρώματα;

Galaxy S8 S8+ prices, Samsung Galaxy S8 & S8+: Διέρρευσαν τιμές και χρώματα;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ioannis

ακριβο ναι μεν αλλα το καλυτερο smartphone που θα κυκλοφορισει στην αγορα οποτε αναμενομενο

AristotelisMan

Συγγνώμη..αλλά αυτό είναι άσχημο..! Ελπίζω να ειναι ψεύτικη η φωτο..για να ελπίζουμε..!

iPnos

Αυτό που βάλατε φωτογραφία ενός μαϊμού S8, ως ενδεικτική σε άρθρο του αυθεντικού, με ξεπερνά… 😂

RAZER

πλουτιζουν οι εταιριες και φτωχαινουν οι ανθρωποι.πραγματικα πρεπει να ειναι καποιος μεγαλο αρρωστακι να σκαει καθε λιγο και λιγακι ενα τετοιο ποσο για κατι που δεν εχει τελος.ανεβαζουν λιγο λιγο τα τεχνικα χαρακτηριστικα της καθε συσκευης (σαν το ναρκωτικο)και τρεχει ο καθε κακομοιρης να παρει την δοση του.!!!

Τασος

@RAZER το ότι εμείς δεν έχουμε λεφτά δεν σημαίνει ότι δεν έχει και ο υπόλοιπος κόσμος.

Stelios

Και πραγματικα και μαϊμού είναι κακάσχημο εύχομαι να είναι τελικά διαφορετικό αν πάλι είναι έτσι 800 να είναι οι μέρες του για αυτόν που το σχεδιασε και την τιμή που αποφάσισε να το πουλάνε

ChristosT

@RAZER δεν παίζει πιό σωστό σχόλιο εδώ και καιρό…
Άλλά όπως σου είπε και ο Τάσος έχουν άλλοι, και άς έχουν για λίγο ακόμη…
Ο Εθισμός έχει ριζώσει στην ψυχολογία αυτών των ατόμων.
Κάτι σαν Ναρκομανείς…μπορεί και το ίδιο άν κρίνω απο αυτά που δημοσιεύονται κατά καιρούς.

bezilys

Δεν φτάνει που είναι ακριβό αυτό το τηλεκοντρόλ είναι και κακασχημο!το μόνο που λυπεί είναι να πιάνει και φωτιά……

Μιχάλης αρ.

Δεν θα βγάλει άραγε εκδοση με τον exynos για ευρώπη φέτος;

Αλεξανδρος328

Πανεμορφο. Μια σωστη τιμη…να ξεχωριζουμε εμεις οι πλουσιοι.
Φτανει στα 550 μετα απο 4-5 μηνες και καθε κακομοιρης δανειζεται…δν βγαινει απτο σπιτι για μισο χρονο.. πουλαει το βιντεο.. το μηχανακι…εν τελη το παιρνει…και αφεντικα και δουλοι σκατα γινικαμ ουλοι…τωρα που δν θα πεσει κατω απο 700 μεχρι τελος του χρονου θα ξεχωριζουμε εμεις οι λεφταδες …
Πανεμορφο και πανισχυρο…
Παρεπιπτοντως….πωλειται ς7 edge με led view θηκη…..390 ευρω!!! 🙂 🙂

VasiliS7edge

Η αισθητικη είναι υποκειμενικη. Ευτυχώς όμως που κάποιοι δεν την έχουν χασει. Το S8 περαν της τελευταίας φώτο που είναι η απομίμηση είναι διαφορετικό από την μάζα και υπέροχο από θέμα ομορφιας.

Ioannis

περα την πλακα οντως το ποιο ξεχωριστο κινητο της αγορας τα αλλα μοιαζουν η με iphone η με samsung παλαιότερης κοπής η με τούβλο και μπεζελ στο θεό. Εγω δεν ειμαι λεφτας οπως ο φιλος ο Αλεξανδρος328 αλλα θα το παρω γιατι μου επεσε προχθες δυστυχως το s6 edge plus και μου εκανε στο κεντρο της οθονης αρκετες γρατζουνιες και μου ερχεται να το σπασω μολις το βλεπω.

kostas

πολύ μικρές μπαταρίες για 5.8″ και για 6.2″ γιατί..??

alex

Η κάτω φωτογραφία είναι από το επιβεβαιωμένα “μαιμού” που έχει κυκλοφορήσει,τι δουλειά έχει εδώ?

Panos

Εκρηκτικές τιμές όπως πάντα η samsung

johntsian84

Ωραία το τηλέφωνο άλλα δεν μου κάθετε καλά αυτή η αναλογία οθόνης όπως και στο G6, αν δείτε βιντεο δίπλα δίπλα G6 με S6 ολα φαίνονται ποιο μικρά στο G6 παρά την 5,7 οθόνη του και σιγούσα η χρήση με 1 χέρι ας πούμε θα ειναι πολύ ποιο δύσκολη, πολύ θα μου αρεσε να έβλεπα ένα note 7 άλλα s8 αναλογία οθόνης 5,7 16-9 παρά αυτήν τι νέα μόδα με της στενόμακρες οθόνες.

johntsian84

Sorry S7plus ήθελα να πω όχι s6

Στέφανος

Έχω το S4 και ο μόνος λόγος που το είχα αγοράσει ήτανε (για την εποχή του) η τεράστια μπαταρία του 2600 mah,, 4.2 ίντσες οθόνη… 4 χρόνια μετά καταφέρανε να αυξήσουν τη μπαταρία κατά 400 mah…3000 mah ,,,5.8 ίντσες…Ξεφτίλα…Περιμένουμε το S10 καλύτερα…Μόλις φτάσουνε μπαταρία στα 5000 mah τότε θα αξίζει!! GG Samsung,,,Και τον Θεό να βάλεις μέσα σαν app αν δεν έχει μπαταρία να αντέξει 2 μέρες full πετάξτε το στα σκουπίδια!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.