Η τιμή των Galaxy S8 στην Ελλάδα

galaxy s8 Ελλάδα τιμή, Η τιμή των Galaxy S8 στην Ελλάδα

Το ημερολόγιο γράφει 29 Μαρτίου και είναι η μεγάλη μέρα για την επίσημη ανακοίνωση των Samsung Galaxy S8 και Galaxy S8+, τα οποία πρωταγωνιστούν στα leaks εδώ και αρκετές εβδομάδες. Στις 18:00 ώρα Ελλάδος τα βλέμματα των φίλων της τεχνολογίας θα είναι στραμένα σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη για την επίσημη ανακοίνωση.

Update: TechblogTV. Έχουμε στα ΄χέρια μας τα νέα Galaxy S8.

Πέραν των τεχνικών χαρακτηριστικών, για τα οποία γνωρίζουμε σχεδόν τα πάντα χάρη στις αμέτρητες διαρροές, αυτό που ενδιαφέρει τους περισσότερους από εμας είναι σίγουρα οι τιμές.

Εχθές η Vodafone Τσεχίας μας έδωσε κάποιες τιμές σύμφωνα με τις οποίες τα Samsung Galaxy S8 και Galaxy S8+ θα κοστίζουν περίπου 815 ευρώ και 925 ευρώ, αντίστοιχα.

Πόσο θα κοστίζει όμως στην Ελλάδα; Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τιμές των νέων Galaxy S8 στην Ελλάδα θα είναι:

Samsung Galaxy S8 – τιμή 829 ευρώ
Samsung Galaxy S8+ – τιμή 929 ευρώ

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

38 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dim777

Οκ τιμή κλάμα. Το έχουν ξεφτυλισει. Όσο μειώνονται οι μισθοί τόσο ανεβαίνουν τα κινητά

azriel84

Άντε πάλι. Εκεί κοντά στον Σεπτέμβριο που θα βγουν τα Note 8 και iPhone η τιμή θα έχει πέσει κάτω από τα 600€ στο skroutz. Όποιος θέλει να είναι early adopter θα πλερώσει όποιος μπορεί να περιμένεις θα γλιτώσει χρήματα.

NtinosMD

Λουκουμακι…οσο δηλαδη ενας εκκαθαριστικος ΔΕΗ με τα νεα φεσια .

gianniklis

Μόλις επικοινώνησαν μαζί μου από τον Κωτσόβολο και έβαλα προπαραγγελία το s8 plus.Ανυπομονώ πραγματικά να έρθει στα χέρια μου.Ακριβό .Το ξέρω αλλά παίρνεις το καλύτερο παιδιά.Για όσους δεν μπορούν να διαθέσουν τόσα χρήματα υπάρχουν και οι κινεζιές με μέτριες κάμερες και οθόνες σαν της τσαόμι.Σε αναμονή για το unpacked!

Specialist

Mε 1000 ευρω παιρνω 55αρα τηλεοραση 4κ αντε γεια!!!

Simon

Η τιμή ήταν αναμενόμενο να είναι τόσο υψηλή παιδιά. Μεγάλωσαν την οθόνη, 64gb και ο καινούργιος επεξεργαστής το κάνουν να ξεφτιλιζετε. Μερικοί δεν το θέλουν,κάποιοι περιμένουν να πέσει η τιμή και άλλοι(ελάχιστοι) το κάνουν προπαραγγελια. Μακάρι να είχα τα φραγκα και να μπορούσα και γω να πάρω το Ρίσκο της προπαραγγελιας αλλά απόλυτα ευχαριστημένος από το s7 edge μου οπότε του χρόνου να είμαστε γεροί.
(Δεν δικαιολογώ την samsung με τις τιμές που έβαλε για τους παραπάνω λόγους και όποιοι άλλοι είναι, απλά τους αναφέρω. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων.)

Giannis

Mενω στο S4 ακομη γιατι :
1. Καλυτερη αυτονομια – αφαιρουμενη μπαταρια
2. IR Blaster – τηλεχειριστηριο Infrared port
3. Iδανικο μεγεθος οθονης 5΄ ιντζες
4. MHL 2 TV-out δεν γνωριζω αν το S8 εχει εξοδο TV
5. Home button
6. Τρεχω CM13 AOSP χωρις TouchWiz και αηδιες Samsung blotaware

SVP

Βαρέθηκα να διαμαρτύρεστε για τις τιμές. Το ότι ο μέσος Έλληνας παιρνει λιγότερα από την τιμή του S8 και του κάθε αντιστοιχου κινητού, ποσός ενδιαφέρει τις εταιριές. Εξάλλου οι περισσοτερες από αυτές έχουν επιλογές για όλα τα πορτοφόλια. Οπότε σταματήστε την γκρίνια και απολαύστε την εξέλιξη της τεχνολογίας(επιτέλους bezel-less οθόνες) έστω και απο μακρια. Φιλικά πάντα..

diofar

@SVP Είναι σαν να κατηγορούμε την Audi γιατί βγάζει το R8 που είναι πανάκριβο, την στιγμή που έχει αυτοκίνητα στην γκάμα της από 14k euro!

Kostas

Είναι πολλά τα λεφτά αλλά θα το κτυπησω(s8+), υγεία να έχουμε….

takhs

Δεν ξερω μου φαινονται πολλα , και ας εχω τα λεφτα. Για ενα κινητο δεν ξερω αν αξιζει να δωσεις κοντα στο 1000ρικο στα 500-600 παει και ερχεται (αν σκεφτεις οτι ειναι κορυφαιο κινητο). Γιαυτους που εχουν απαιτησεις και θελουν γρηγορο απροβληματιστο κινητο ας το παρουν. Οι υπολοιποι ( οπως και εγω ) εχουμε αρκετες αλλες επιλογες που κανουν απροβληματιστα την δουλεια τους ( καμερα, μουσικη , σοσιαλ μιντια ) με κανα 300αρη παιρνεις ενα καλο απο την σειρα Α της σαμσουγκ και ειναι κομπλε

Γιώργος Κ.

Όσο μειώνονται οι μισθοί τόσο ανεβαίνουν τα κινητά

Λουκουμακι…οσο δηλαδη ενας εκκαθαριστικος ΔΕΗ με τα νεα φεσια .

Mε 1000 ευρω παιρνω 55αρα τηλεοραση 4κ αντε γεια!!!

Έτσι είναι αλλά δυστυχώς σε μία χώρα των 3 μνημονίων και στον δρόμο το 4 κάποιοι ορμώμενοι απο την πλύση εγκεφάλου των σαμσγουνγκ σιπς θα τρέξουν να τα δώσουν για μία τραγική δήθεν οθόνη. Δεν πειράζει. Κάποτε θα το καταλάβουμε οτι ζούμε με δανεικά και οι μισοί απο αυτούς θα βγούνε στο εξωτερικό για να ζήσουν. Μνημόνια μέχρι αν σβήσει το σύμπαν!

Παπαροκας tiamat

Το πε ο diofar. Δε μπορει να θες supercar audi r8 και νασαι μπατηρης!

Αν δεν εχεις βολεψου με κανα xiaomi ,elephone
Που στανταρ θα αντιγραψουν τη beseless μοδα

Mary

gianniklis δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά συνήθως οι τύποι που τρέχουν αμέσως να πάρουν τα κινητά μόλις βγουν και συγκεκριμένα τα plus και το διαφημίζουν κι ολας είναι συνήθως οι τύποι που το μοναδικό πράγμα που έχουν μεγάλο πάνω τους είναι το κινητό τους. Σου το λέω λέω από εμπειρία. Φιλικα…

ΝΙΚΟΣ

Παίζεις καλή μπαλίτσα σήμερα @Mary ::))

One

Χαχαχα… αντε να κλησει και η αξιολόγηση και να ρθει το 4ο μνημονιο να πουλήσουν μερικοι κανενα νεφρο μπας και το αποκτήσουν…

200 ευρω χαμηλότερα επρεπε να πουλιέται αλλα αφου υπάρχουν κορόιδα καλα κανει…

Vasilist

Δεν θα διαφωνήσω πως είναι ακριβό αλλά όσοι έχουν την δυνατότητα να τα σκάσουν δικαίωμα τους είναι ένα εργαλείο που είναι δεν είναι ακριβό ο καθένας αν γουστάρει το παίρνει.
Αλλά από την άλλη μην προσβάλεστε και εσείς που θα το πάρετε αν για μερικούς η τιμή είναι πολύ μεγάλη…
Αν σας προσβάλλουν με σχόλια τύπου τιμές για πρόβατα κτλ οκ απαντήστε αλλά το να αρπάζεστε γιατί σε κάποιον η τιμή φαίνετε μεγάλη είναι και λίγο ακραίο, ο καθένας έχει ελευθερία λόγου και σκέψης και από την στιγμή που δεν προσβάλει κανένα μπορεί να πει και από 20 φορές ότι είναι ακριβό.
Όπα tiamat πρώτη φορά σε βλέπω να υποστηρίζεις την LG μιας και είναι αυτή που έφερε τα πολύ μικρά bezels στα κινητά αν δεν με απατάει η μνήμη μου. G2/G6

John

Ακριβο οντως αλλα η απολυτη κορυφη πληρωνεται ακριβα. Εδω κατι μετριοτητες βγαζει η Sony χωρις Amoled , edge οθονη και με κιτς σχεδιασμο και εχουν 700 ευρω.

Γιώργος Κ.

@John φιλικά να πάς σε κανά γιατρό να σε κοιτάξει και μάλιστα να έχει iphone…άχαχαχα…

Γιώργος Κ.

Ρε @Γιωργος Κ. υπογράφουμε με το ίδιο όνομα λίγο καιρό τώρα. Πως επιτρέπεται αυτό από το σύστημα ;; Πρέπει να το βοηθήσουμε να επιλέξει ποιος είναι ο original και ποιος ο fo 😭😭😭😜😜😜

manosz

Το οτι απαξιώνετε μερικοι φτηνοτερα κινητα κ μαλιστα κορυφαια μονο κ μονο για να δειξετε οτι εχετε λεφτα κ θα παρετε το πανακριβο s8 ειναι για γελια..παρτε εσεις τα φτηνα ρε λαικατζες εγω θα παρω το σαμσουνγκ γιατι τα εχω…καλα κανει μακαρι να τα παει και δυο χιλιαδες…εκει να δεις οποιος το παιρνει μπορει κ να μν καταδεχθει να μιλησει σε καποιον με κινεζικο χαχαχαχαχαχα..

Nikolakis

Gianniklis@@….. Άσε εμάς να πάρουμε κάνεις.. Είναι κάτι Κινηταρες οι κινεζιες που τριβεις τα μάτια σου.
Ωραίο θα είναι σίγουρα το 8ρι αλλά πολλά λεφτά….
Η οθόνη της Samsung δεν έχει ανταγωνισμό βέβαια.. Αν θα πήγαινα εκεί πάλι θα ήταν μόνο λόγω οθονης. Τώρα με το Mate 9 είμαι υπερευχαριστημενος.

Γιώργος Μι

Εμένα πάντως μόνο η σειρά ΝΟΤΕ μου αρέσει απο σαμμυ.
Δεν θα έπαιρνα κανένα άλλο κινητό τους

jonjon

Αναμενόμενες τιμές! Κάθε χρόνο συζητάμε τα ίδια!

Κώστας Βλαχάκης

Παιδιά, βρίσκομαι Λονδίνο για την επίσημη παρουσίαση του S8. Δεν μπορώ να είμαι συνέχεια πάνω από το κινητό για να τσεκάρω την συζήτηση. Κάποιες φορές ορισμένοι φίλοι ξεφεύγουν με αυτά που γράφουν και προσβάλουν τους υπόλοιπους.

Αν λοιπόν απορήσετε που έχουν πάει κάποια σχόλια να ξέρετε ότι θα έχουμε σβήσει “σκούπα” ότι δούμε. Επαναλαμβανω δεν μπορώ να παρακολουθώ λεπτό προς λεπτό το τι γράφεται.

Σεβαστειτε ότι τα σχόλια εμφανίζονται αμέσως χωρίς έγκριση.

Παν.παν

Το ότι οι πιο αγενείς εδώ μέσα είναι οι κάτοχοι Sony συσκευών, μάλλον άγχος και αίσθηση κατωτεροτητας δείχνει. Δικαίωμα ΚΑΘΕΝΟΣ να παίρνει ότι θέλει, αλλά δικαίωμα ΚΑΝΕΝΟΣ να προσβάλει όποιον θέλει.

lazaros

Ο Κώστας έχει δίκιο παιδιά…σταματήστε να κάνετε μερικοί σαν 5χρονα που θέλουν τα πάντα και ανταγωνίζονται τα υπόλοιπα 5χρονα μέσα στην τάξη…η ουσία είναι οτι η Σαμυ και φέτος θα βγάλει ένα απο τα καλύτερα κινητά της αγοράς με κορυφαία χαρακτηριστικά, ίσως το καλύτερο.
Προσωπικά σιχαίνομαι την Apple αλλά για τους δικούς μου λόγους όχι για τί είναι ανταγωνίστρια της Σαμυ…όποιοι κι αν είμαστε και τι προτημήσεις έχουμε ας απολαύσουμε το event που αναμένεται να φαντασμασγορικό…

Giannisanag

Δειτε πως εχει το πράγμα : Πήρα το πρώτο μου κινητο το 1995. Απο το 2000 και μετα εχω ειτε απλώς δημοφιλή μοντελα είτε ναυαρχιδες (6110,6210,7110,Ν95, Ι8910, Ολα τα iphone μέχρι το 4s και απο το 2013 note 3, note 4) σας γραφω τώρα απο το note 3 μου. Κινητο του 2013 και παει ακομα μια χαρα. Πηρε τον Γενάρη τελευταία φορα security patch, δε lagaρει χτυπάει 60.000 στο antutu, λαο βγάζει καλύτερες η εστω αντίστοιχες φωτογραφίες απο πολλα καινούρια 250-350 ευρω. Ειδικά budget κινεζικα. Αν και ομολογω οτι η φωτογραφία δεν ειναι τομέας που με καιει. Χωρια που κατέληξα οτι οι περισσότεροι παπαγαλιζουν οτι ακουνε σε βιντεακια στο tube για το ποια καμερα ειναι καλύτερη ενώ δεν μ μπορούν να ξεχωρίσουν οι ίδιοι. Το κακο για τις εταιρείες με τις ακριβές ναυαρχιδες εινακ οτι αν εισαι σοβαρός χρηστης κι όχι επιδειξίας δεν χρειαζεσαι καινουρια ναυαρχίδα αν δεν περασουν 2-3 χρονια. Δηλαδη. Διαπιστώνω οτι κανενα απο τα software specs των Note 5,7 δεν μου λείπει στο note 3. Και ενω λεω οτι μπορει να παρω το note 8 θα πρέπει να κανει παπαδες με το πενακι (ο βασικός λογος για να παρεις note) ή να χαλασουν τα note μου και… Συνέχεια »

lazaros

Για την ιστορία κάτοχος s3, s4, note3, note4, και s7 edge…..απόλυτα ευχαριστημένος!

Raziel

Αξιζει τοσα ?Σιγουρα οχι!Αλλα ο καθενας κανει οτι θελει με τα λεφτα του απλα τα πραγματα .

Pantelis

Πολλά λεφτά για android κινητό οσο καλό και αν ειναι (σαν κινητο εμφάνιση το s7 πολυ καλύτερο)!
Σε 3 μήνες θα πέσει η τιμή του βέβαια αλλα και πάλι δε με ενθουσιάζει οπως και πολλούς εδω μέσα!μια οθόνη και τέλος (τα σπεκς ειναι τούμπανο αλλά…)
900€ Να πάρω το iphone 8 η όπως θα ονομάζεται τεσπά ναι να δώσω αξίζει το λειτουργικό του αλλα όχι για android ρε παίδια!!
Κράχτε ελεύθερα :p

Γιάννος

@gianniklis

Εγώ που έχω λεφτά, αλλά προτιμώ να τα τρώω σε εξόδους, ρούχα, αυτοκίνητα, και αν αγοράσω κινητό προτιμώ να δίνω maximum 300 ευρώ, μαλάκας είμαι? Με ποιο δικαίωμα προσβάλλεις και σνομπάρεις έτσι όσους δεν γουστάρουν να δινουν εννέα κατοστάρικα για κινητό. Είσαι σίγουρος ότι είναι όλοι φτωχοί αυτοί?

Pantelis

Πολλά λεφτά για android κινητό οσο καλό και αν ειναι (σαν κινητο εμφάνιση το s7 πολυ καλύτερο)!
Σε 3 μήνες θα πέσει η τιμή του βέβαια αλλα και πάλι δε με ενθουσιάζει οπως και πολλούς εδω μέσα!μια οθόνη και τέλος (τα σπεκς ειναι τούμπανο αλλά…)
900€ Να πάρω το iphone 8 η όπως θα ονομάζεται τεσπά ναι να δώσω αξίζει το λειτουργικό του αλλα όχι για android ρε παίδια!!

vaggos

THE KING IS BACK

bezilys

Πιστεύω στα τόσα λεφτά που έχει άξιζει περισσότερο η αναμονή για το note 8 πάρα η αγορά του s8 γιατί το το s8 δεν έχει μεγάλες διαφορές από το προκάτοχό του…

hugo

Όταν το πρώτο σχόλιο σε ένα τεχνολογικό φόρουμ με ένα τεχνολογικό προϊών που μόλις ανακοινώθηκε έχει θέμα την οικονομία ενός κράτους και καταφέρνει να το συνδέσει (πραγματικά δεν ξέρω πως) με την τιμολόγηση ενός αγαθού που παράγεται από ιδιωτική εταιρία καταλαβαίνεις ότι αυτός ο τόπος δεν θα αλλάξει ποτέ…

Αγγελος

Το οτι κοστιζει 800+ ευρω δε σημαινει οτι αξιζει τα χρηματα του
Οσο για το κινεζιες που λενε μερικοι εξυπνοι να τους υπενθυμισω οτι τα καλυτερα chips και hardware προερχονται αποκλειστικα απο Κινα.
Απλα περιμενε μεχρι τον Σεπτεμβριο κ παρτε το 540-640 μαξ
Το brand της samsung δεν ηταν ποτε αξιοπιστο στα κινητα δουλευουμε καιρο στο service της και εχουμε μια αποψη συγκεκριμενη.
Παρ ολα αυτα σαφως και υπεροχο design σε καλη μερια

Tsiman

@Giannisanag +1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.