Samsung Galaxy S8 & S8+: Έσπασαν ρεκόρ παραγγελιών σε 2 μέρες

galaxy s8 preorders records, Samsung Galaxy S8 & S8+: Έσπασαν ρεκόρ παραγγελιών σε 2 μέρες

Τα Samsung Galaxy S8 και Samsung Galaxy S8+ είναι δυο από τις καλύτερες συσκευές που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα η εταιρεία και η πορεία τους στις πωλήσεις προβλέπεται να είναι πολύ καλή. Μέσα σε δυο μέρες τα “τέρατα” της Samsung έσπασαν ρεκόρ παραγγελιών στην πατρίδα τους.

Για την ακρίβεια, ο αριθμός ξεπέρασε τα 550.000 κομμάτια μέσα σε ένα διήμερο. Οι παραγγελίες αυτές είναι οι πενταπλάσιες από του Samsung Galaxy S7 (100.000) ενώ και το Samsung Galaxy Note 7 είχε κάνει δικό του ρεκόρ με 200.000 προ-παραγγελίες.

Η διαδικασία των προ-παραγγελιών θα διαρκέσει έως και τις 17 Απριλίου και λογικά θα ξεπεράσουν το 1 εκατομμύριο. Στη Ν. Κορέα υπάρχουν 3.000 καταστήματα που θα προσφέρουν τα Samsung Galaxy S8 και S8+. Η Samsung βοηθά να ανέβουν οι παραγγελίες δίνοντας δώρο Bluetooth speaker ή δωροκάρτα περίπου 350 δολαρίων.

Η αναλογία μεταξύ του κανονικού Galaxy S8 και του μεγαλύτερου αδερφού S8+ φαίνεται να είναι ίδια, αν και συνήθως οι περισσότεροι προτιμούν την μικρότερη έκδοση. Εκπρόσωπος της Samsung δηλώνει πως και η έκδοση με μνήμη RAM 6GB και χωρητικότητα 128GB, έχει σημαντική ζήτηση.

Η Samsung δεν έχει δώσει επίσημους στόχους πωλήσεων για τα Galaxy S8 φέτος, αλλά αναμένονται να ξεπεράσουν τα 49 εκατ. που έκαναν τα Galaxy S7 σε έναν χρόνο. Αναλυτές εκτιμούν ότι τον πρώτο μήνα, οι πωλήσεις θα είναι γύρω στα 13 εκατομμύρια.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιάννος

Παραπλανητικοί τίτλοι και τίποτα παραπάνω. Θα έπρεπε εξαρχής ο τίτλος να ήταν έσπασαν ρεκόρ παραγγελιών στην Κορέα, γιατί στην Ελλάδα θα πάνε προς βύθιση. 🙂 🙂

vaggos

Γιαννος@ Αν συμβεί, που δεν το βλέπω, θα τα βαψει μαύρα η Samsung

Γιωργος

350ευρω δωροκαρτα wtf

Παπαροκας tiamat

για τη σαμσουγκ,την apple κλπ η ελλαδα ειναι οπως η αλβανια, η βουλγαρια, τα σκοπια, η ρουμανια. Ουτε καν αυτοι που δουλευουν εκει ξερουν που ακριβως η ελλαδα πεφτει στο χαρτη.

Το s8 θα τα γ$$$ ολα!! Εμενα δε μαρεσε το 18,5:9 παντως ,οποτε παμε one plus!

Γιάννος

@vaggos

Πόσοι νομίζετε στη σημερινή Ελλάδα, στη δεύτερη Βουλγαρία δηλαδή, θα δώσουν τόσα λεφτά για ένα S8? Για το 2017 θα αγοραστεί από ένα 3%, παραπάνω αποκλείεται. Του χρόνου θα τα πάει καλύτερα σε πωλήσεις, φέτος με την καμία.

ΦΝ

Ωραίο κινητό και δυνατό.. Με βασικό πλεονέκτημα τη μεγάλη οθόνη και τις μικρές διαστάσεις σε σχέση αλλά κινητά. Πιθανόν μόνος αντίπαλος σε αυτό το στυλ με ισχυρό μπραντ μόνο η LG προς το παρόν….

Γιάννος

@Παπαροκάς tiamat

Και για την Huawei, την Sony, την HTC, την Xiaomi το ίδιο επίσης. Δεν καταλαβαίνω το επιχείρημά σου. Είμαστε που είμαστε σαν χώρα για τα μπάζα, με το δικό σου σχόλιο είναι σα να χαίρεσαι που είμαστε το απόλυτο no name πλέον για τις εταιρείες.

Rizo

@Γιάννος
Μην το παίρνεις τόσο βαριά το σχόλιο φίλε.
Δυστηχώς αν δεν είμαστε εκεί, σίγουρα με τα νέα μέτρα θα φτάσουμε πολύ βαθιά…
Απλώς τα λέει “χίμα” ο @Παπαροκάς tiamat, αλλά δεν έχει άδικο.
Είμαστε πολύ μικρή αγορά.
Όπως και για την apple. Μια χαρά τα πουλάει τα iphone, δεν περιμένει την Ελλάδα.. (δυστηχώς πάντα)

Γιάννος

@Rizo

Σίγουρα είμαστε μια εξαιρετικά ασήμαντη αγορά για όλες τις εταιρείες, πόσο μάλλον τώρα με την βαθιά κρίση. Η Samsung περιμένει χρυσές πωλήσεις από χώρες σαν τη Γερμανία, Γαλλία, Αγγλία, Αμερική, αν περίμενε από την Ελλάδα ζήσε Μάη μου που λέμε. Εδώ τα μόνα κινητά της που τα πηγαίνουν πολύ καλά είναι τα mid-range και low-range.

Rizo

Ετσι ακριβώς.
Να λέμε και κανένα ευχαριστώ στα κινέζικα γιατί αναγκάζονται οι μεγάλοι να ρίξουν τις τιμές,
έστω και λίγο 😀
Καλά, απο J γίνεται χαμός εκεί έξω.

χρηστος

1) Φυσικο να πανε πολυ καλα οι προ-παραγγελιες, μιλαμε οτι οποιοδηποτε κινητο να βαλεις διπλα, σε εμφανιση τουλαχιστον, ειναι 5 ετη μπροστα.
2) Στην Ελλαδα πρωτο κινητο σε πωλησεις ηταν το S7 Edge και η τιμη αρχισε απο 830. Ετσι για καποιους εδω μεσα..
3) Δυστυχως ολες οι εταιρειες σταδιακα ανεβαζουν τις τιμες, ακομα και η Xiaomi.

Γιάννος

@χρηστος

Έχουμε ανάγκη και από τρελούς εδώ μέσα.

escobar

σαν ζεστο ψωμι πουλαει

Dim

Αυτό με τον πληθυσμό που διαβάζω συνέχεια δεν στέκει σαν επιχείρημα.
1.Η Ελλάδα έχει μεγαλύτερο πληθυσμό από
Ιρλανδία, Ισλανδία, Νορβηγία, Πορτογαλία, Σουηδία, Ελβετία, Ν Ζηλανδία κτλ.
Όλες αυτές οι χώρες σίγουρα δε κλαίγονται όπως εδώ ότι ‘ δεν μας υπολογίζουν και είμαστε το μηδέν’, σωστά;
2. και ένα παραπάνω Samsung να πουλήσουν Ελλάδα χαίρονται και παρά χαίρονται (γιατί αμέσως είναι και ένα μείον Apple ή άλλο ανταγωνιστή ). Ο κλάδος κινητών έχει τόσο μεγάλο ανταγωνισμό (υπέρ για μας με τόση ποικιλία συσκευών-μεγεθών-τιμών) και εσείς λένε δε νοιάζονται;
3. Τα είδα από κοντά τα S8 και είναι κινηταρες.

Kotsos

Τι λε ρε συ Τιαματ; Αυτός ο ανθελληνισμός θα μας φάει! Εσύ δλδ πως ξέρεις που βρίσκεται η Αίγυπτος, και ας εχει πλεον τοσα προβλήματα; Πως ξέρεις που εζησαν οι Ίνκας, ενας πολιτισμός που δεν υπάρχει καν! Σορρυ που θα στο χαλάσω αλλα επειδή εχω ζήσει εξωτερικό για να μην σου πω 10 στους 10 αλλα οι 9 στους 10 ξέρουν πολυ καλα που βρίσκεται η Ελλάδα, ένας απο τους μεγαλύτερους και πιο γνωστούς πολιτισμούς που πέρασαν πανω σε αυτόν τον πλανήτη! Δεν υπάρχει άνθρωπος σε αυτόν τον κόσμο που να πηγε σχολειο και να μην διδάχτηκε έστω και λιγο Ελληνική ιστορία, φιλοσοφία, επιστήμη! Το μεγαλύτερο πρόβλημα μας δεν είναι οτι φτάσαμε εδω που φτάσαμε αλλα το οτι το αποδεχτήκαμε! Δυο χρονια στο Λονδίνο και βλέποντας τόσους διαφορετικούς ανθρώπους απο τοσα διαφορετικά μέρη πραγματικά είμαστε απο τους πιο ικανούς λαούς και γι’αυτό εξω οι Έλληνες διαπρέπουν αλλα δυστυχώς μας κόλλησαν τη ρετσινιά του τεμπέλη ( και ας δουλεύουμε υπερωρίες μαυρες και απλήρωτες) το αποδεχτήκαμε, συμβιβαστικαμε με αυτο και φτάσαμε να βρίζουμε τους εαυτούς μας και να κλαίμε τη μοίρα μας! Σε αντίθεση βέβαια με τον αρχαίο Έλληνα που ηταν αλαζόνας ( πας πλιν Έλλην βάρβαρος), περήφανος, υπεροπτης και πολυ καλα… Συνέχεια »

Χρηστος

Την επιτυχία του s4 και του s3 δεν θα την ξαναεχει….

barbie

ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΡΙΑ ΤΕΤΟΙΑ

Nick

Ρε δεν πάτε να πάρετε κάνα παπάκι σε αυτά τα λεφτά καλοκαίρι έρχεται να πάτε και καμιά θάλασσα

manosz

Οσοι λενε οτι δν τους νοιαζει σαν αγορα η ελλαδα ειναι αλλου για αλλου..μια χωρα πανω απο δεκα εκατομμύρια πληθυσμό..και οπως ειπε ο φιλος πιο πανω μεγαλυτερο απο πολλές ευρωπαικες χωρες κ οχι μονο.. με τετοιο ανταγωνισμο τους νοιαζει κ τους κοφτει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.