Samsung Galaxy S8 & S8+: Θα είναι ακριβώς ίδια εκτός από την οθόνη

Ένα μόλις 24ωρο μετά τη διαρροή της λίστας με τα χαρακτηριστικά που αναμένεται να έχει το Samsung Galaxy S8+, σήμερα διέρρευσε ίδια εικόνα που αποκαλύπτει τα χαρακτηριστικά του μικρότερου Samsung Galaxy S8.

Να σημειωθεί εξαρχής ότι οι πληροφορίες αυτές δεν είναι επιβεβαιωμένες από τη Samsung, άρα κρατάμε κάποιες επιφυλάξεις για το εάν και κατά πόσο ισχύουν. Αυτό που βλέπουμε είναι ότι Samsung Galaxy S8 και Samsung Galaxy S8+ θα έχουν σχεδόν ίδια χαρακτηριστικά.

Σε αυτό που διαφέρουν οι δυο εκδόσεις της ναυαρχίδας είναι η οθόνη. Η οθόνη του Galaxy S8 είναι 5.8 ιντσών (full rectangle)/ 5.6 ιντσών (rounded corners) QHD+ Super AMOLED, ενώ το Galaxy S8+ ενσωματώνει οθόνη 6.2 ιντσών (full rectangle)/ 6.1 ιντσών (rounded corners), επίσης QHD+ Super AMOLED.

Οι μόνες πληροφορίες που δεν μας δίνουν οι παρακάτω λίστες είναι για τον επεξεργαστή και το μέγεθος των μπαταριών. Κατά τα άλλα, τα Samsung Galaxy S8 και S8+, αναμένονται με μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 64GB, κάμερα 12 Megapixel Dual Pixel και εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel. Διαθέτουν πιστοποίηση IP68 για αντοχή σε νερό και σκόνη, 4G LTE, σκάνερ ίριδας, υποστήριξη Samsung Pay και τεχνολογία ασύρματης φόρτισης.

Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει 29 Μαρτίου και στα ράφια των καταστημάτων αναμένονται 21 Απριλίου.

galaxy s8 and s8 plus specs, Samsung Galaxy S8 & S8+: Θα είναι ακριβώς ίδια εκτός από την οθόνη

galaxy s8 and s8 plus specs, Samsung Galaxy S8 & S8+: Θα είναι ακριβώς ίδια εκτός από την οθόνη

galaxy s8 and s8 plus specs, Samsung Galaxy S8 & S8+: Θα είναι ακριβώς ίδια εκτός από την οθόνη

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

32 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κill Bill

Παντοφλάρα.

gianniklis

Η samsung με τα νέα της μοντέλα θα προσφέρει ο,τι καλύτερο και δύσκολα θα την συναγωνιστεί κάποιος.Κρατάω μια κρυφή ελπίδα για την σονυ βέβαια μήπως παρουσιάσει κάτι αντιστοιχο του z5 premium.Κατά τα άλλα η χρονιά προβλέπεται μία από τα ίδια.Ένα s8 που θα προσφέρει τη καλύτερη κάμερα της αγοράς,την καλύτερη οθόνη της αγοράς και το καλύτερο all around σύνολο της αγοράς με τους κινέζους με πρωτοπόρα την τσαόμι να προσπαθεί να βαπτίσει τα κινητά της καλύτερα από το s8, κοστίζοντας τα μισά και κάτω μιας και μας νοιάζεται σαν εταιρεία και δεν αναζητά το κέρδος.

VasiliS7edge

Kill bill το S8+ ίδιο μέγεθος με το S7edge που είχε 5.5 inches οθόνη θα εχει. Το δε S8 με τις 5.8 inches θα έχει το μέγεθος του iPhone 7 ξέρεις αυτό με τις 4.7 inches. Δεν το λες παντόφλα.

barbie

Είμαι ανάμεσα σε S8 και LG G6 . Πιθανών να πάω για το δεύτερο μιας και θα χει καλύτερη κάμερα ως συνήθως και σίγουρα καλύτερη τιμή. Γενικά και τα δύο κινητά είναι πολύ όμορφα. Νομίζω απλά ότι το G6 απευθύνεται σε έξυπνους αγοραστές.

Δημήτρης777

@gianniklis πες τα ρε χρυσοστομε. Ελεος ποια με ολες αυτες τις μαρκες που δινουν με το κιλο hardware και απο ποιοτητα μηδεν. Ποια τσαομι ρε και μειτσου και χαβαι 5-0. Αν δεν δωσει καποιος πανω απο 800 ευρω κινητο δεν παιρνει χαχαχαχαχα ε ρε τρεεεεεεεεεελα

bezilys

Ωραία παντόφλα!

manosz

Κοιτα πως το κραταει απο τις ακρες με προσοχή μν κ πατηθει η οθονη χαχαχαχαχαχα

armageddon

Να τους δώ πώς θα κρατάνε αυτή την παντόφλα όντως. Με αγάπη θα το ακουμπάνε. Waste Of Money for sure.

Πέτρος Π

@gianniklis: Στο σχόλιό σου είσαι πολύ απόλυτος και τα περισσότερα που γράφεις είναι υποκειμενικά ή ακόμα και λανθασμένα! Την καλύτερη κάμερα της αγοράς μέχρι σήμερα την είχαν τα Lumia 950, ενώ και το P9 καθώς και το LG G5 είχαν κορυφαίες κάμερες, ίσως και καλύτερες του S7. Επίσης το Oneplus 3, με καλύτερα χαρακτηριστικά από το S7 και στην μισή τιμή ήταν σίγουρα καλύτερo all around κινητό από το S7 και με διαφορά μάλιστα! Επομένως κάθε χρονιά φαίνεται και περισσότερο ότι τα 900 ευρώ που έχει αρχίσει να ζητάει η Samsung είναι για γέλια!

Nick

Ούτε αυτή τη φορά δεν θα έχει στερεοφωνικά ηχεία η ναυαρχίδα της Samsung ή εγώ δεν το διάβασα κάπου που το γράφει ρε παιδιά;

Antonis

Οπως λενε και απο πανω τα παιδια..Ομορφο αλλα παντοφλα..Δεν καταλαβαινω γιατι δεν εβγαλε 3 εκδοσεις και η μια απο αυτες να εινα στις 5.1 η 5.2 ιντσες..Επισης ναυαρχιδα Samsung το 2017 με 4gb ειναι απολυτη αποτυχια..Επρεπε τα S8 να ξεκινανε με 6gb και να υπαρχουν και εκδοσεις με 8 gb…4 gb ρε Samsung?Δεν την παλευουν με τιποτα εκει στη Samsung…

Apostolos

Η ύπαρξη του Edge ποια είναι? Να μας σπάει τα νεύρα?

forneverarrow

Όσο πάει και χαλάει η Samsung. Δεν είναι μόνο οι επιδόσεις το ζητούμενο μιας και αυτές είναι δεδομένες σε τέτοια συσκευή. Η κακογουστιά όμως δεν έχει οριο. Τα πήγε υπέροχα στο S6 Edge και από τότε και στο εξής ολο και το χαλάει…

Wolf

Εντάξει η συσκευή θα τα σπάει κυριολεκτικά….! Το μόνο μειονέκτημα που βλέπω εγώ είναι ότι λογικά θα είναι τρομερά ευαίσθητη σε πτώσεις και χτυπήματα οπότε δύσκολα θα μπορεί να την χαρεί κανείς χωρίς θήκη…! Τώρα για εσάς που λέτε κάτι για “παντοφλάρα” και τέτοια… Τι στον π…τ…ο?!! Με game boy παίζεται ακόμα…?!!

Παπαροκας tiamat

Forevernarrow η Samsung
Στο μονο που δε δινει σημασία επειδη δε τη νοιαζει ειναι το λογισμικο. Σε ολα τα άλλα είναι ετη φωτος μπροστα απο ταλλα τα σαπακια με τα χαλια καμερες,οθονες, σέρβις !

Παπαροκας tiamat

Ξεχασα το πιο σημαντικό. Ειναι πρωτοποριακή στην εκμηδενιση των μπεζελ απο εποχες s4 κιολας …

S. T

Μπορεί να μου πει κάποιος που στηρίζετε το ότι β κάμερα του lumia 950 ή του g5 είναι καλύτερη από αυτή του s7 edge? Ότι συγκριτικό διάβασα, όσα περιοδικά, όσα βίντεο είδα, πουθενά δεν προκύπτει, που – θε – να. Εκτός αν δείγμα είναι η προσωπική μας γνώμη κ μονο

κάτοχος S7

Καλωσηρθε το …πασουμι!!!
Άμα είναι 5.8 το μικρό και 6.2 το μεγάλο διαλέγεις και παίρνεις το ίδιο πράγμα.

Υγ.Μην ξεχάσετε να βάλετε πάλι μπαταρία με 3αρι μπροστά,έτσι για να ψάχνουμε φορτιστή πάλι μετά τις 2 το μεσημέρι.

Savvas

Μην λετε μπουρδες περι καμερας γιατι πολυ απλουστατα λετε βλακειες.Σαφως και μεχρι στιγμης ολα μα ολα τα κινητα που εχει βγαλει η Σαμσουνγκ ειναι μακραν οι καλιτερες απο ολα τα υπολοιπα κινητα ειδικα με f/1.7!!!!!! Ποια αλλη εταιρια εχει f/1.7 για πειτε μου εσεις που υποστιριζετε τισ καμερες των αλλων κινητων…………

football 4 ever

αντε και του χρονου το s9 με 7’ιντσων.. -_-
ΕΛΕΟΣ!!

Ekimolaos

@manosz
Για να φανεί σωστά στη φωτογραφία το κρατάει έτσι, όχι γιατί έτσι το χρησιμοποιεί. Δεν νομίζω να κρατάς ποτέ το κινητό σου με τα δάχτυλα όταν το χρησιμοποιείς. Στην παλάμη το ακουμπάς. Δηλαδή από την πλάτη. Στην πλάτη δεν υπάρχει οθόνη, άρα τα μπροστινά bezels είναι άχρηστα. Κοινή λογική λέγεται αυτό.

Έτσι για πλάκα όλοι εσείς που υποστηρίζετε ότι κρατάμε τα κινητά από τα bezels, κρατήστε ένα κινητό (έχει/δεν έχει bezels δεν έχει σημασία, και πέτρα να κρατήσεις έτσι δεν βολεύει.) με τα δάχτυλα από τα bezels και χρησιμοποιείστε το. Α δεν μπορείτε ε; Α ακουμπάτε την πλάτη στην παλάμη οπότε στην ουσία μπρος και πλάι δεν αγγίζετε έτσι κι αλλιώς ε; Μου φαίνεται αδιανόητο το γεγονός ότι δεν έχετε προσέξει πώς κρατάτε το ίδιο σας το κινητό…

Vai

Εμενα μου φαινεται αδιανοητο @ Εskimolaos που οταν θα εχεις το κινητο στην παλαμη θα πρεπει με τον αντιχειρα σου να πατησεις καποιο εικονιδιο εφαρμογης στην απεναντι πλευρα της οθονης η στην απεναντι πανω γωνια της.

Εκει τι θα γινεται? Δε θα πατιεται ολο το συμπαν στην οθονη με την βαση του αντιχειρα και της παλαμης και εκει που θα προσπαθεις να ανοιξεις συγκεκριμενη εφαρμογη θα ανοιγεις αλλαντι αλλων? Μιλαω παντα για χρηση με ενα χερι και δεν εχουν ολοι χερια πολιστα η μπασκετμπολιστα ως γνωστον.

Θα μου πεις βεβαια, να ο λογος που τα κανουν σαν “τηλεκοντρολ” (στενευουν την συσκευη αλλα παραλληλα την μακραινουν σε υψος) αλλα και παλι εχεις edge οθονη η ακομα εστω curved, οποτε τα ακυρα πατηματα δεν τα γλυτωνεις σε καμια περιπτωση. Συν τα ακροβατικα που θα κανεις με την συσκευη στο χερι για να την δουλεψεις!

vaggos

Τι παντόφλα, με τα bezzels που έχει σαν μέγεθος θα ειναι ίσως και μικρότερο απο το S7 EDGE και θα εχεις οθοναρα 5,8 inches,

Vai

Ενα παραδειγμα με βαση την φωτογραφια της συσκευης του αρθρου!

Κρατας στην παλαμη του δεξιου χεριου σου την συσκευη. Θες για παραδειγμα με τον αντιχειρα να πατησεις τον φακελο “samsung” (οπως ειναι στην εικονα, πανω αριστερα δηλαδη). Ε, το πιθανοτερο ειναι με την βαση του αντιχειρα σου να πατιεται και να ανοιγει η ο “calculator”, η ο “game launcher”, η η εφαρμογη του “video”.

Κατι αντιστοιχο θα γινεται και με τον αριστεροχειρα. Θα θελει βαση της φωτο παντα να ανοιξει την εφαρμογη “samsung gear” και θα ανοιγουν τα “memo” και “clock”.

νωντας

ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑΙ!!!!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ 6.2..ΑΝΤΕ ΦΟΥΛ ΓΙΑ 6.5+ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ,ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!

Enki

Πετρο απο που και ως που η κινεζια p9 εχει καλυτερη απο το s7 edge?μην τρελαθουμε τωρα.s7 edge ,μαζι με το g5 και google pixel καλυτερες καμερες.το p9 ειναι εξαφανισμενο.all around s7 edge!και το s8 θα ειναι χιλιομετρα μπροστα.μην αναφερεις κινεζιες στην καμερα!

Andreas

οπως πολυ σωστα ειπε ο παπαροκας πιο πανω: Ετη φωτος μπροστα η Σαμμυ!!!

Periklis

Τι θα τους κόστιζε να βάλουν 6 γιγα ραμ δηλαδή;;;;Πρεπει κάθε 2 χρόνια να αλλάζουμε ναυαρχίδες;;;Όμορφο κινητό και δυνατο!!Η πολιτική της σαμσουνκ είναι χάλια που μπορεί να βάλει και καλύτερη ραμ και καλύτερη κάμερα αλλά του χρόνου τι θα βγάλει να μας πει ότι αναβαθμισε;Για αναβαθμίσεις μη σχολιάσουμε,2 χρόνια και σε ξεχασε.Αδικει μόνη της τα προϊόντα της

ChristosT

Και 6 γίγα να βάλουν δώρο άδωρον…τί να την κάνει;
Για 1,5 χρόνο και 2 να ήταν θα τα βγάλει πέρα στραβά κουτσά.
Πέραν των ιντσών το κινητό θα είναι ίδιο.
Αυτό το “χιλιομετρα μπροστα” ή “έτη φωτός” ακόμη το επεξεργάζομαι.
Η αυτοφαντασίωση δλινει και παίρνει απότι βλέπω.

ChristosT

Και 6 γίγα να βάλουν δώρο άδωρον…τί να την κάνει;
Για 1,5 χρόνο και 2 να ήταν θα τα βγάλει πέρα στραβά κουτσά.
Πέραν των ιντσών το κινητό θα είναι ίδιο.
Αυτό το “χιλιομετρα μπροστα” ή “έτη φωτός” ακόμη το επεξεργάζομαι.
Η αυτοφαντασίωση δίνει και παίρνει απότι βλέπω.

Δημητρης

Ρε παιδια το κινητο θα βγει τελειο. Δεν ειμαι φανατικος της samsung απλως ειμαι σχεδον βεβαιως πως το 2017 δεν θα βγει τιποτα καλυτερο , και οσοι λετε για το οτι θα ειναι παντοφλα .. ελεος , το ιδιο μεγεθος σχεδον θα εχει απλος μειωσαν τα bezels , αποκαλειτε την samsung παντοφλα? που εχει τα πιο κομψα κινητα στην σημερινη αγορα? ειδαμε και τα iphone 7 με 4,7 …. Το κακο ειναι βεβαια πως μεχρι στιγμης δεν βλεπω καποια καινοτομια , θα ειναι απλα ενα πολυ καλο κινητο αν και περιμενα πως μετα την αποτυχια του note 7 θα μας επιφυλασσει κατι πολυ καλυτερο , αλλα οπως φαινεται οχι .. Σε καθε περιπτωση πιστευω πως θα ειναι ενα απο τα καλυτερα κινητα του 2017 , τα 4gb ram βεβαια ειναι λιγα , ειδικα αν παρουμε υποψη το πως οι συκσευες διαχειριζονται την μνημη αυτη και το ποσο βαρυ ειναι το λογισμικο , τα 6gb θα ενιωθαν σαφως πιο ανετα μεσα στο κινητο .. Αντε περιμενουμε να δουμε τι θα ανακοινωσουν τελικα

JohnWave

Να δώσω ένα παράδειγμα για να μη χρησιμοποιηθεί ποτέ ξανά το επιχείρημα “έλα μωρέ, λόγω των μικρών bezels η συσκευή θα είναι είναι ίδια σε μέγεθος με την περσινή” Έστω ότι μια συσκευή Α έχει 1,5cm bezel κάτω + 13cm ύψος οθόνης + 1,5cm bezel πάνω = 16cm συνολικό ύψος συσκευής. Έστω ότι μια συσκευή Β έχει 0,5cm bezel κάτω + 15cm ύψος οθόνης + 0,5cm bezel πάνω = 16cm συνολικό ύψος συσκευής. Ποια η διαφορά : Ο χρήστης της συσκευής Α αν θέλει πχ να φτάσει το πάνω άκρο της οθόνης με τον αντίχειρά του θα πρέπει να φτάσει σε ύψος 1,5+13=14,5cm για να πατήσει το όποιο κουμπί. Ο χρήστης της συσκευής Β αν θέλει πχ να φτάσει το πάνω άκρο της οθόνης με τον αντίχειρά του θα πρέπει να φτάσει σε ύψος 0,5+15=15,5cm = 1 πόντο ψηλότερα = ακόμα μεγαλύτερο στρεσάρισμα του αντίχειρα. Επομένως όσοι θέλουν να χρησιμοποιούν τη συσκευή με το ένα χέρι ή θα τους βγαίνει η παναγία ή θα πρέπει πλέον να χρησιμοποιούν και τα δύο. ΥΓ : Δεν είμαι εναντίον των μικρών bezels, ούτε του να κυκλοφορούν phablets. Είμαι υπέρ του να κυκλοφορεί μια έκδοση που άνετα θα χειρίζεται με το ένα χέρι (… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.