Samsung Galaxy S8/S8+: Το update χάλασε την γρήγορη φόρτιση

Galaxy S8/S8+ fast charging, Samsung Galaxy S8/S8+: Το update χάλασε την γρήγορη φόρτιση

Η Samsung έδωσε πρόσφατα σε Samsung Galaxy S8 και Samsung Galaxy S8+ το security update Οκτωβρίου, το οποίο όμως ήρθε να φέρει προβλήματα με την γρήγορη φόρτιση στα κινητά, ενώ φέρονται θέματα και με την ασύρματη φόρτιση.

Μέσα στο Twitter υπάρχουν διάφοροι χρήστες που επισημαίνουν ότι η ασύρματη φόρτιση χάλασε εντελώς, ενώ οι αντίστοιχες αναφορές δεν λείπουν και από τα forums της ίδιας της Samsung.

Οι χρήστες επισημαίνουν ότι χρησιμοποιούν αυθεντικό φορτιστή της Samsung και έχουν ενεργοποιήσει την γρήγορη φόρτιση. Επιπλέον, υπάρχουν και αυτοί που λένε ότι έχει επηρεαστεί και η ασύρματη φόρτιση, αλλά οι αναφορές αυτές δεν είναι πολλές.

Από την πλευρά της η Samsung, ακόμη δεν έχει κάνει κάποια επίσημη δήλωση.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas-DOHA

εξυπνο marketing κολπακι της ΣΑΜ…..δεν τους το ειχα…..σιγουρα καποιος Ελληνας δολευει στο team…..ευγε σαμ

drlove

Μια αναβάθμιση το χρόνο κάνουν κι αυτή προβληματική!Αθάνατο android!!!

Theo

Μάλλον το κάνουν σαν την Google και αυτοί τώρα… Εμφανίζουν προβληματα για να κάνουν επιπλέον μάρκετινγκ στα προϊόντα τους..

Ηλίας

Καλησπέρα και το galaxy a5 2017 που έχω εγώ μετά την αναβάθμιση σε νουγατ 7.0 πρώτη Οκτωβρίου μερικές φορές μου γραφή ότι είναι αργή φόρτιση επίσης αργή σε πολλά όπως όταν κάνω μια κλείσει ανοίγει μετά από 3 δευτερόλεπτα και κλείνει μετά από τρία δευτερόλεπτα πήρα την Samsung τηλέφωνο μου είπαν να κάνω εργοστασιακές ρυθμίσεις επαναγορά έκανα αλλά τίποτα το πρόβλημα πρέπει να είναι στο λογισμικό

Dimitris

Σημερα ειδα οτι κατι δεν πηγαινε καλα με την γρηγορη φορτιση στο s8 μου. Το μεσημερι που το εβαλα να φορτισει ασυναισθητα δεν ειδα τον χρονο που λεει οτι χρειαζεται να φορτισει αλλα ανοιγοντας το ξανα μετα απο περιπου μιση ωρα απο το 10% ειχε φτασει στο 27%. Τωρα που το ξανα εβαλα μιας και πριν δεν ειχα τον χρονο να φορτισει πληρης λεει απο χρειαζεται απο το 5% 1 ωρα και 50 λεπτα ενω παλια ηθελε 1ωρα και 30 λεπτα αλλα το πραγματικο προβλημα ειναι οτι οσο χρησιμοποιω το κινητο αυτο φορτιζει πολυ αργα ενω παλια η ταχεια φορτιση λειτουργουσε κανονικα.

bezilys

Δεν εκπλήσσομαι…..

John

Και το δικό μου το S8+ είχε πρόβλημα , το έλυσα με δική μου πατέντα ως εξής , αρχικά άφησα την μπαταρία να πέσει στο 5% περίπου και πήγα στις ρυθμίσεις και απενεργοποίησα την γρήγορη φόρτιση , το έβαλα να φορτίσει αργά και μετά από πολύ ώρα (~3 ώρες) έφτασε κάποια στιγμή στο 90-95% τότε το έβγαλα από τον φορτιστή και αφού ενεργοποίησα ξανά το fast charging έκανα επανεκκίνηση (προσοχή μόνο επανεκκίνηση φτάνει όχι factory reset) του κινητού. Την επόμενη φορά που το έβαλα για φόρτιση την επόμενη ημέρα λειτουργούσε ξανά το fast charging.

Vendetta

@Bezilys μετοχε της Sony. Ακομα και με προβλημα στο λειτουργικο θα την κοιτας εκει ψηλα.
Σε καθε αρθρο της Sammy, σε καθε σχολιο σου εδω θα ειμαι να σε ρωταω:
“Who’s your daddy???”

Ηλίας

Σήμερα 3/12/2017 αναβαθμίστηκε ξανά το GALAXY A5 2017 και πετάει προς το παρόν λειτουργεί άψογα δηλαδή διορθώθηκε η γρήγορη φόρτιση και ολλα τα υπόλοιπα πρόβληματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.