Samsung Galaxy S8 & S8+: Σύγκριση με άλλα smartphones σε video

galaxy s8 comparison, Samsung Galaxy S8 & S8+: Σύγκριση με άλλα smartphones σε video

Είναι σαφές ότι οι διαρροές των Samsung Galaxy S8 και Samsung Galaxy S8+ έχουν ξεφύγει από τον έλεγχο της Samsung. Έχουμε δει πληροφορίες για χαρακτηριστικά, τιμές, renders, live εικόνες και video. Τι θα μπορούσε να κάνει μια ακόμη διαρροή των Samsung Galaxy S8 και Samsung Galaxy S8+ πιο ενδιαφέρουσα;

Η απάντηση είναι μια σύγκριση με άλλα μοντέλα. Στο παρακάτω video τα dummy των S8 και S8+ συγκρίνονται σε μέγεθος με τα Samsung Galaxy S7 edge, Huawei Honor V9 και iPhone 7.

Δείτε το video:

Η ανακοίνωση των πολυσυζητημένων smartphones θα γίνει στις 29 Μαρτίου, από το Λονδίνο όπου θα βρίσκεται και το Techblog.

Το Samsung Galaxy S8 αναμένεται με οθόνη 5.8 ιντσών Super AMOLED, ανάλυσης 1440×2560 pixels και Gorilla Glass 5. Θα φορά επεξεργαστή Snapdragon 835 ή Exynos 8895 (ανάλογα την περιοχή), μνήμη RAM 4GB, χωρητικότητα 64GB με δυνατότητα επέκτασης έως και 256GB μέσω microSD. Η κάμερα είναι 12 Megapixel με διάφραγμα φακού f/1.7 και OIS, η εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel και η μπαταρία 3000mAh .

Το Samsung Galaxy S8+ έχει μερικές διαφορές, όπως η οθόνη 6.2 ιντσών ίδιας ανάλυσης και η μπαταρία 3500mAh. Και τα δυο smartphones θα είναι αδιάβροχα χάρη στην πιστοποίηση IP68, αναμένουμε σκάνερ ίριδας όπως το Note 7 ενώ ακούστηκαν πληροφορίες και για τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου.

galaxy s8 comparison, Samsung Galaxy S8 & S8+: Σύγκριση με άλλα smartphones σε video

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

27 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημήτρης

Super AMOLED, ανάλυσης 1440×2560 pixels, μνήμη RAM 4GB, Η κάμερα είναι 12 Megapixel με διάφραγμα φακού f/1.7 και OIS, η μπαταρία 3000mAh. Μιλάμε για τεράστιες διαφορές με τον προκάτοχο. Βλέποντάς το δίπλα στην απλή έκδοση του Iphone και όσον αφορά το μέγεθος, άν βγεί κάποιος και πεί οτι θα το δουλεύει με το ένα χέρι δεν θα τον πιστέψω. Εκτός και άν έχει χέρι Godzilla. Στον ήλιο θα δείξει πόσο ευδιάκριτη θα είναι η οθόνη και αν σου πέσει άντε γειά. Το Honor 9 με το συγκεκριμένο χρωματάκι ήταν πολύ πιό όμορφο.

Λευτερης

Δημητρης ποσο φαινεται οτι δεν εχεις ιδεα απο τεχνολογια. Η οθονη εχει υπεραρκετα ppi λαι πες μου ποια εταιρεια (πλην της Sony) αυξησε την αναλυση της οθονης. Το iPhone για τρεις γενιες χρησιμοποιει 750p και 1080p οθονες. Η Samsung εχει ηδη την καλυτερη οθονη της αγορας και στο S8 απλα θα ειναι βελτιωμενη. Η ποιοτητα της οθονης δεν εχει να κανει μονο με την αναλυση. Η καμερα επισης. Η ποιοτητα της καμερας δεν εξαρταται μονο απο το διαφραγμα αλλα απο πολλους παραγοντες οπως η ποιοτητα του αισθητηρα. Οσο για την μπαταρια δεν με ενδιαφερει το μεγεθος αλλα η αυτονομια. Αυτο θα το δουμε οταν κυκλογμφορησει. Οσο για το χειρισμο της συσκευης με το ενα χερι και βλεποντας το διπλα απο το S7 edge και το μικροσκοπικο iphone 7 μαλλον πρεπει να εχεις χερια νανου για να μην μπορεις να το χρησιμοποιησεις.

Παπαροκας tiamat

Ιτζι νιζ σαπομ γυα το κου : που σε ελευθερα κινεζικα σημαινει ” ποιος θα μπορει χωρις αυτο το θεικο κινητο να ζησει στη ζωη του;;; “

Γιώργος Κ.

Λευτέρης +1.
Chris G -10.

Ioannis

Ευτυχώς τα κατάλαβα όλα όσα έλεγε το βίντεο…. Πάντως εμφανισιακά ιδίως το + είναι μπόμπα. Για να το δούμε και στην πράξη. Λίγες μέρες έμειναν ακόμα θα ήθελα και μια σύγκριση snapdragon vs exynos να δούμε ποιο είναι περισσότερο φορμαρισμένο.

aptalikos

Δημητρακι και γιατι πρεπει να δουλευουμε ενα smartphone με το ενα χερι; εχεις μεινει στην εποχη του job που δουλευε τον κοσμο οτι οι ιδανικες ιντσες ειναι οι 3.5″. Παρολα αυτα να σε ενημερωσω οτι ακομα και το νεο Galaxy S8 θα ειναι μικροτερο απο το αγαπημενο σου iphone.

One

Ειχα πει παλιότερα ότι η Samsung θα αυξήσει το παχος προκειμένου να εχει περισσότερη μόνωση και ασφάλεια η μπαταρία και φαινεται η διαφορα που εχει με το S7.

Γιώργος Κ.

1:24 αντικειμενικά το s7 είναι πολύ πιό όμορφο. Αποτυχία σε όλα η samsung και λογικό θέλοντας να μαζέψει τα σπασμένα του Note 7. 1:38 πραγματικά το iphone είναι πολύ μεγάλο δίπλα στο s8. Φοβάσαι να το βάλεις δίπλα του.

evagoras01
John

@one
Το πλατος ειναι πολυ μικροτερο απο ενα old school κινητο οπως το iphone αρα αναγκαστικα το παχος αυξανει.

Stelios

Όταν κάνει σύγκριση το s7 είναι μέ τό s8 η με το s8+ γιατί αν είναι το s8 σε ύψος δεν έχουν μεγάλη διαφορά εκτός του πλάτους …Για μεν τίποτα το ιδιαίτερο που να το κάνει σχεδιαστικά να ξεχωρίσει από το s7 και φυσικά πολύ πιο όμορφο από το s8

Costas

Πολλά τα λεφτά για ένα κινητό! Η Samsung όπως και η Apple περιμένουν τα fanboys για να κάνουν καλές πωλήσεις. Στη Ελλάδα είναι άπιαστο όνειρο ενώ στο εξωτερικό τα δίνουν δώρο με αναβάθμιση συμβολαίου άντε και με ένα μικρό αντίτιμο επιπλέον. Ένας φυσιολογικός άνθρωπος δεν δίνει 1+ μηνιαίο μισθό για μία συσκευή.

vaggos

Καλα το iPhone 7 διπλα στο S8 ειναι για κλάματα

Stelios

Εεεε Τεράστια διαφορά εμφανισιακά το s8​ από το s7 φαίνεται ότι σε αυτή την εταιρεία το σχεδιαστικό τμήμα έχει πάθει κοκομπλοκο

Stelios

Εεεε Τεράστια διαφορά εμφανισιακά το s8 από το s7 φαίνεται ότι αυτή την εταιρεία το σχεδιαστικό τμήμα έχει πάθει κοκομπλοκο

alexis touba

Ναταν ενας μησθος μονο καλα θα ηταν..Ετσι πως εχουνε γηνει τα πραματα δυο μησθοι ανετα κιαυτο αν εισαι απτους προνομηουχους και εχεις δουκεια καθε μερα με στανταρ μισθο.πραμα που δε παιζει.Ειναι συσκευαρες αλα πολλα τα φραγκα.Αν ειχα ισως να τα εδηνα.Αλλα πλεον βρησκεις πολυ καλες συσκευες με τα μησα λεφτα.Αυτοι ολοι εχουνε ξεφηγει!!Αυτα τα προιοντα δεν απευθηνονται στο μεσο Ελληνα ασχετα αν καποιος ειναι αρωστακι κανει το σκατο του παξιμαδι για να τα παρει και δεν εχει μοναδες και τη βγαζει με αναπαντητες!@Φετος εχω το vodafone platinum 7 και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος εκτος απτη καμερα του σε χαμηλο φως.

Nio

Δημήτρη προς ενημέρωση σου ο γιος μου που είναι 18 μηνών μπαίνει στο YouTube και βλέπει βίντεο με το ένα χέρι (LG G3) . Και δεν είναι Γκοτζιλας. Μάλλον εσύ πρέπει να έχεις χεράκια της μπαρμπι γιατί και 14χρονα κοριτσάκια μια χαρά χειρίζονται τα note….
Πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω με πόση άνεση μπορεί να χειρίζεται το κινητό….
Και ακόμα δεν μπορεί να μιλήσει καλά καλά.

John Kiriakou

Χρόνια Πολλά.
Με SONY Camera 📷.
Με SONY Battery 🔋.
Και ονομα SAMSUNG 💥 🔥.
Τέλεια 👌.

thanasis

το χουμε κριτικαρει το τηλεφωνο αλλα πραγματικα ειναι καλη συνεχεια απο το s7.
το μονο που με ανυσηχει ειναι η μπαταρια – πολλοι λενε οτι δε θα εχει παρομοιες επιδοσεις με αυτη του s7, για να δουμε; ελπιζω απλα να μη παμε πισω σε αποδοσεις τυπου s6..

παντως ολοι οι μεγαλοι μετακινουν το fingerprint scanner πισω, μαλλον ετοιμαζονται για ξεκλειδωμα με ιριδα κλπ.. εκτος ισως απο apple που μπορει να προσπαθησει να το εμπεδωσει στο κατω μερος της οθονης (δε συμπεριλαμβανω το oneplus 3 k P10 που εχουν σκανερ μπροστα).

Τακης

Nic, συγγνώμη αλλα δεν μπορείς να χειριστείς άνετα κινητό μεγαλυτερο των 5.3 με το ένα χέρι χωρίς νσ υπάρχει πιθανότητα να πέσει κάτω… Είμαι 1.91 και όταν πληκτρολογώ όπως τώρα καλή ώρα στο s7 edge πρέπει να αλλάξω τρόπο που κρατάω την συσκευή για να φτάσω το status bar

George

εκει που είπε
是像哥斯拉的球较厚设备
λυθηκα στο γέλιο..

Δημήτρης

Είμαι 1,92 και απο το σημείο του καρπού μέχρι και τέλος πάνω στο μεσαίο δάχτυλο έχω 21 εκατοστά μηκος. Οι 4,7 του Iphone δουλεύονται πανεύκολα με το ένα χέρι. Το s7 edge οριακά το δουλεύω με το ένα χέρι. Πάνω απο τις 5 πρέπει να αλλάξω θέση όπως είπε και ο Τάκης για να φθάσω την πάνω πλευρά της οθόνης.
Τώρα, τι μας αραδιάζει ο Nio για μπάρμπι, για 18 μηνών παιδί (άν είναι δυνατόν) και άλλες χαζομαρούλες δεν κατάλαβα μία. Προφανώς όταν λέει ένα χερί εννοεί και τα δύο, με το να κρατάς το κινητό στο ένα και με το άλλο να πατάς. Είστε που είστε άσχετοι μην λέτε μπαρουφίτσες για 18 μηνών και γελοιοποιείστε. Όσο για τον Λευτέρη φαίνεται οτι το παιδί δεν κράτησε ποτέ 750p και 1080p οθόνη Iphone γι’αυτό και παραμιλά με νούμερα. Βάλε 750p του iphone δίπλα σε 750p android και έλα να τα ξαναπούμε. Βάλε τα 1080 του iphone δίπλα σε 1080 ή και 2κ ενός android Και τα ξαναλέμε. Τόσα βίντεο υπάρχουν στο Youtube δείτε τα. Στραβοί είστε; Διαφορετικά πηγαίνετε σε ένα store και βάλτε τα δίπλα δίπλα. Σαν πεντάχρονα κάνετε χωρίς να δείτε μιλώντας για ποιός την έχει πιό μεγάλη…την ανάλυση.

vaggos

Εντάξει στην φαση που λεει…. 很顯然,已經從三星的控制逃脫三星 και εγω το βρήκα υπερβολικο, George

vaggos

Πάντως το μέγεθος το βλεπει ο καθένας διαφορετικά, π. χ αν ρωτήσεις άντρα σου λεει 15 cm, αν ρωτήσεις γυναίκα 20 cm το ιδανικό μέγεθος, κάπως ετσι ειναι και με τις οθόνες

NikosAr

Ποιο άσχημο …. δεν υπάρχει !!! Πλαστικούρα των 800+€ .

John

@Δημήτρης
Όντως θα είχε ενδιαφέρον η σύγκριση της οθόνης του iphone 7 με παρόμοιας τεχνολογίας entry level Android κινητά όπως το Samsung J3 και το Sony E5. Ή με κανένα LG μια και από εκεί αγοράζει οθόνες η Apple.

Agnostos13

@John:
Γραψτο καμια 50αρια φορες ακομα μπας και το πιστεψεις…γιατι ολοι οι αλλοι μονο να γελανε μπρουν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 Plus

Το 5,5 ετών Samsung Galaxy S8 παίρνει νέο firmware update

Τα Samsung Galaxy S8 και S8+ κυκλοφόρησαν στις αρχές του 2017 και έλαβαν την τελική τους ενημέρωση τον Μάιο του 2021.

Software Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 Plus

Samsung Galaxy S8: Παίρνει ακόμα ένα update

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την κυκλοφορία του, αλλά ο γερόλυκος που ακούει στο όνομα Samsung Galaxy S8 αντέχει ακόμα.

Software Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8: Θα λάβει το τελευταίο update 4 χρόνια μετά

To Samsung Galaxy S8 έχει οθόνη 5.8 ιντσών Super AMOLED, οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 8895 και μνήμη RAM 4GB και είχει τιμή 829 ευρώ.

Software Galaxy S8 Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S8 series: Νέα αναβάθμιση φέρνει την ενημέρωση ασφάλειας Ιανουαρίου

Η Samsung ξεκίνησε τη σταδιακή αναβάθμιση των smartphones της σειράς Galaxy S8, η οποία φέρνει την ενημέρωση ασφαλείας Ιανουαρίου 2021.