Galaxy S8: Mε διαφορετικούς αισθητήρες κάμερας από Sony & Samsung

samsung galaxy s8 camera sensor, Galaxy S8: Mε διαφορετικούς αισθητήρες κάμερας από Sony & Samsung

Πριν από την ανακοίνωση των Samsung Galaxy S8 και Samsung Galaxy S8+, είχαν ακουστεί διάφορες πληροφορίες για τον αισθητήρα που θα επιλέξει η εταιρεία να βάλει στην κάμερα. Είχαν ακουστεί μάλιστα και φήμες για Sony IMX333.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο φάνηκε πιο πιθανό να μην ισχύσει, μιας και ο αισθητήρας δεν ανήκει στην επίσημη σειρά Exmor της Sony και αναμέναμε την ίδια κάμερα με Samsung Galaxy S7 και S7 edge. Η κάμερα στα περσινά Galaxy S7 είχε αισθητήρα Samsung S5K2L1 ISOCELL ή Sony IMX260.

Όσον αφορά στα Samsung Galaxy S8 και Galaxy S8+, τελικά φαίνεται ότι πράγματι χρησιμοποιήθηκαν δυο αισθητήρες. Ο ένας είναι δικός της και ο άλλος ο Sony IMX320. Η νέα εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel χρησιμοποιεί επίσης Sony IMX320 ή αισθητήρα της Samsung

H Sony ως ο μεγαλύτερος κατασκευαστής αισθητήρων κάμερας συνήθως αναλαμβάνει custom παραγγελίες για σημαντικούς πελάτες όπως Apple ή Samsung, στη συνέχεια οι κατασκευαστές κάνουν τις δικές τους προσθήκες. Το ίδιο φαίνεται να έχει γίνει και στην συγκεκριμένη περίπτωση, όταν η Samsung κάνει λόγο για βελτιωμένη απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και anti-blur ικανότητες, σε συνδυασμό προφανώς με το κατάλληλο software.

Παρά τους διαφορετικούς αισθητήρες, τα χαρακτηριστικά της κάμερας είναι ίδια, 1/2.55″ 12 Megapixel με Dual Pixel autofocus. Έχουν διάφραγμα φακού f/1.7 και οπτικό σταθεροποιητή εικόνας. Επομένως οι φωτογραφίες και από τις δυο κάμερες θα πρέπει να είναι ίδιες.

samsung galaxy s8 camera sensor, Galaxy S8: Mε διαφορετικούς αισθητήρες κάμερας από Sony & Samsung

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

28 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat

Αναμενουμε δηλαδη το πρωτο 90 στο dxo ?

Ηρακλής

|Παρά τους διαφορετικούς αισθητήρες, τα χαρακτηριστικά της κάμερας είναι ίδια, 1/2.55″ 12 Megapixel με Dual Pixel autofocus. Έχουν διάφραγμα φακού f/1.7 και οπτικό σταθεροποιητή εικόνας. Επομένως οι φωτογραφίες και από τις δυο κάμερες θα πρέπει να είναι ίδιες.|

τι είχες γιάννη τι είχα πάντα… Απο την ημέρα που βγήκαν επίσημα τα στοιχεία του κινητού δεν πιστεύω να είχε ελπίδες κανείς οτι θα δεί κάτι καλύτερο απο τον προκάτοχο του. Κυκλοφορούνε αρκετά βιντεάκια με s7 vs s8 camera. Οι γνώμες διίστανται με θετικές υπέρ του 7. Άρα Παπαροκας tiamat το 90 δεν το βλέπω. Θα περιμένουμε όμως να δούμε. Φέτος άν αξίζει κάποια κάμερα 90 θα έλεγα LG G6 και απο δυνατότητες Sony με 960FPS. Η Sony το αξίζει και με το παραπάνω. Είναι η μόνη που πάντα προσφέρει στον τομέα αυτόν και στις mobile cameras. Aντικειμενικά της αξίζει μία καλή θέση.

One

Συνήθως οι καινούριοι αισθητήρες ειναι καλύτεροι απο του παλιότερους ενω παίζει ρολο και η ποιότητα των φακών. Θα δείξει στο Dxo ποσο εχει βελτιωθεί απο το S7.

Πάντως οφείλω να πω οτι απο τοτε που ανακοινώθηκε το S8 διαφημίζεται ανελλιπώς παντού σε ολα τα μέσα, ακομα και σε δελτια ειδήσεων παρολο που ειναι διαφημίσεις προϊόντων και οχι ειδήσεις. Πραγματικά στο θέμα marketing η Samsung ξοδεύει οσο κανείς άλλος.

Κώστας Βλαχάκης

One, Ισχύει. Το είδες σήμερα σε ειδήσεις Ant1 και Star?

One

Ναι Κώστα το είδα στον Ant1 συγκεκριμένα.

bezilys

Για 90 χλομό το βλέπω ίσως ένα πόντο πιο πάνω από το s7…..

Gvirginia

Το παρατήρησα και εγώ. Σε ένα διαφημιστικό διάλλειμα, έπαιξε το σποτ του S8 (This is a phone) τέσσερεις (4) φορές.
Μου έκανε εντύπωση γιατί δεν είχα δει (ή παρατηρήσει καλυτέρα) το ίδιο για το S7.
Στις ειδήσεις είχα δει πέρυσι για το S7, όπως και για τα iPhone και το P9 της Huawei.

Α79th

Πότε δεν κατάλαβα γιατί η sony στο θέμα κάμερα “αξίζει, κάτι παραπανω” Σε κανενα εξειδικευμένο σαιτ δεν έχω δει να υπερέχει σε συγκριτικό. Είναι αυθαίρετο να ταξινομημένα εμείς ανάλογα με τα γούστα μας. Επίσης θεωρώ την εκτίμηση των ειδικών, πχ φωτογράφων και studios πολύ πιο έγκυρη από το δικό μας μάτι

enki

Στο θεμα καμερας παντα παιζει ρολο αισθητηρας και το ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ.η samsung το εχει,η lg το εχει.οι κινεζιες δεν το εχουν με τις καμερες οτι και αισθητηρα βαλουν.ειναι κακιστο το λογισμικο τους.ο sony imx 333 σιγουρα ειναι καλυτερος και το 90 το αξιζει ενα 20% ποιο πανω απο τον imx 260 που εβγαζε ματια με το s7.ουτε isocell .siny imx rs ειναι οι καλυτεροι αισθητηρες!και μακαρι να προωθησει εδω στην ελλαδα τον sony imx 333

ιωαννης

παιδια επειδη δν εχω καταλαβει Samsung S5K2L1 ISOCELL Κ Sony IMX260 ειχαν τα s7 kai s7 edge αντιστοιχα?γι αυτο υποτιθεται οτι το edge εχει λιγο κλτρη καμερα απο το απλο??

Rizo

@ιωαννης
Και τα 2 κινητά έπαιρναν και τους 2 αισθητήρες. Αυτό το έκανε η Samsung για να έχει διαθέσιμο στοκ, κυρίως..

JohnWave

@enki, συμφωνώ σε ότι έγραψες. Το λογισμικό μετεπεξεργασίας εικόνας παίζει τρομερό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα στις λήψεις στο αυτόματο και όντως η Samsung και η LG το έχουν αναπτύξει πολύ καλύτερα σε σχέση με τους υπόλοιπους. Θα έβαζα στο top 3 και την Google με το Pixel αλλά από ότι έχω διαβάσει έχει κάποια bugs στο post processing της.

Όσο για το dxo, το έχω γράψει πολλές φορές : Δεν κρίνει στο αυτόματο τις κάμερες, χρησιμοποιεί manual ρυθμίσεις και τρίποδα μη λαμβάνοντας υπόψη ότι το 99% δεν χρησιμοποιεί και δεν κρίνει με αυτό τον τρόπο την κάμερα του κινητού. Επίσης τα σκορ του είναι μέσος όρος φωτογραφίας+videο ( πχ 88 φωτογραφία + 84 video = 86 συνολικό σκορ).

Γιάννης1992

Στο dxo πιστεύω ότι θα βγάλει γύρω στο 89.Δεν με ενθουσίασε τόσο το s8 γιατί βλέπω ένα s7 με μεγαλύτερη οθόνη,καλύτερο επεξεργαστή,χαμηλότερη μπαταρία και “ίδια” στα χαρτιά κάμερα.κάτι ανάλογο έκανε η oneplus με το 3 και το 3t.για μένα αν μιλάμε για dxo θετική εντύπωση μου έκανε το p10 που έχει το ίδιο σκορ στην φωτογραφία με το s7,htc10,g5, x performance παρότι το διάφραγμα είναι 2,2.άρα φανταστείτε το p10 plus πόσο θα χτυπήσει.εκεί μπορεί να δούμε 90άρι όπως και στο xz premium όπου εκεί θα βγει το κινητό με κάμερα και πολύ δυνατό βίντεο

thanasis

το χρησιμοποιησα χτες σε μαγαζι και αισθησιακα το τηλεφωνο ειναι μερα νυχτα με τα περσινα 7. τρομερη δουλεια εκανε η εταιρεια.

γενικα δοκιμασα το 8+ μετα τα s7, παραδιπλα ηταν και το huawei p10. οσον αφορα αισθηση χειρισμου το 8+ ειναι καθαρα νικητης..

οσον αφορα φωτογραφιες αντικειμενων εν κινηση και βιντεο εμεινα ευχαριστημενος.

δε το περιμενα.. βλεπουμε τις φωτογραφιες και το κριτικαρουμε απο μακρια αλλο να το κρατας ομως.. φυσικα δε το αγορασα γιατι οι προπαραγγελιες το θελανε στα 50+ το μηνα με 3gb data.

Bitter

Πάντως εδώ ( https://en.m.wikipedia.org/wiki/Exmor ) στην λίστα των Exmor RS αναφέρει πως το S8 και S8+ φοράνε τον IMX333.

Gvirginia

@JohnWave

Δεν είναι μέσος όρος. Αν θυμάμαι καλά, η φωτογραφία μετράει περισσότερο από το βίντεο (πχ 60-40).
Φαίνεται σε κάποια reviews.

Τώρα για τις ρυθμίσεις, δε θυμάμαι σε ποιο άρθρο γράφανε ότι δοκιμάζουν τις συσκευές όπως βγαίνουν από το κουτί τους και στο αυτόματο. Γι’αυτό έβλεπες συσκευές όπως πχ το 1020 να έχουν πολύ χαμηλό σκορ (δεν είχε το τελευταίο update) ενώ σε άλλες σελίδες που άλλαζαν τις ρυθμίσεις, δεν είχε αντίπαλο.

Το τρίποδο γράφουν ότι μιμείται τις φυσικές κινήσεις του χεριού και χρησιμοποιούν διαφορετικό τόνο φωτισμού (όπως έχει το μέσο σπίτι).

Προσωπικά μ’ άρεσε το blindest που έκανε το gsmarena, όπου το LG G5 δεν είχε αντίπαλο.
Δηλαδή οι φωτογραφίες του G5 άρεσαν περισσότερο στον κόσμο, παρά το χαμηλό σκορ – χειρότερη κάμερα.

Δημήτρης

(https://www.youtube.com/watch?v=jA_73jheFlc)
η κάμερα του s7 με του s8 έχουν ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά. διαφορά δεν μπορεί να υπάρξει λόγω hardware οπότε η samsung το μόνο που μπορεί και άλλαξε ήταν το image processing και στο οποίο είναι καλή μαζί με την LG.
αφήστε τις κορώνες για όταν πραγματικά υπάρξει κάτι ουσιώδες σε κάποιο άλλο επόμενο κινητό της. όλη την βαρύτητα την έδωσε στην οθόνη και αυτό φαίνεται και απο τα διαφημιστικά προώθησης. κανένας δεν κάνει κουβέντα για την κάμερα. όπως είπε και ο Γιάννης1992 το p10 χτύπησε βαθμολογία μαζί με s7,htc10,g5, x performance με f/2.2. με Dual 20 MP + 12 MP, f/1.8 φανταστείτε τι θα χτυπήσει το p10 plus που αναμένουμε.
(https://www.youtube.com/watch?v=fwqmQ7GOuhM)
για την κάμερα δεν αξίζει με τίποτε η αναβάθμιση στο s8.

Vasilist

Σίγουρα θα έχει καλό σκορ δεν θα έβαζαν κάτι λιγότερο στην ναυαρχίδα τους ίσως Όχι μεγαλύτερο από το 7 αλλά το ίδιο σίγουρα πιστεύω.
Αν και εγώ προσωπικά έχοντας δουλέψει και S7 και G5 θεωρώ τις φωτογραφίες του G5 καλύτερες από του S7 με πιο φυσικά χρώματα.
Γι’αυτό και θεωρώ την κάμερα του G5 βασιλιά του 2016.

Δημήτρης

https://www.youtube.com/watch?v=Xa8OmKzCJsE
προβλέπω LG G6 στην κορυφή για αυτή την χρονιά.

Αρης

Καλησπερα μπορει καποιος να με βοηθησει. Εχω το s7 edge και τις τελευταιες μερες μου εμφανιζεται στο status bar διπλα απο το εικονιδιο του wifi και της ωρας ενας κυκλος με ενα plus στη μεση και δεν ξερω τι ειναι και πως να το αφερεσω ενω οι ειδοποιήσεις σε viber messenger δεν μου ερχονται οταν ειμαι συνδεδεμενος σε 4g αλλα μονο σε wifi. Οποιος ξερει ας βοηθησει guys!!!

JohnWave

@Gvirginia, κάνω αντιγραφή πχ από το review του dxomark για το Sony XZ Premium : “As a result, lower ISO sensitivities with slower shutter speeds improve the level of detail recorded in low-light images compared to many other devices. For example, shooting under a 20 Lux light source with a tripod produced sharper more detailed images, since the Sony XZ opted for a slower 1/8 sec exposure time and ISO 400 sensitivity, compared to 1/16 sec at ISO 800 when shooting handheld.” Όσο για τα τελικά σκορ : Galaxy S6 Edge : Photo 88, Video 84. Tελικό σκορ 86 Sony Xperia Z5: Photo 88, Video 86. Tελικό σκορ 87. Ωστόσο υπάρχουν όντως σκορ όπου ο μέσος όρος δεν εφαρμόζεται.Παράδειγμα : Ηuawei P10 : Photo 88, Video 84. Tελικό σκορ 87. Όπως και να έχει το πράγμα, το καλύτερο που έχει να κάνει ένας χρήστης που ενδιαφέρεται πολύ για την κάμερα της συσκευής είναι να διαβάσει reviews πολλών sites, να δει συγκριτικά samples και να αποφασίσει. Aν έχει και ό ίδιος πρόσβαση στις συσκευές τότε ακόμα καλύτερα αν και δύσκολο να έχει αυτή τη δυνατότητα. Προσωπικά είχα τη δυνατότητα πέρυσι να συγκρίνω πχ ο ίδιος το S6 μου με το iphone… Συνέχεια »

Marhs

Κίνητατα τα λόγια είναι περιττά απλά. Αναμένουμε το σκορ της κάμερας .

@Αρης αυτό που λες είναι εξοικονόμηση δεδομένων πήγαινε στις ρυθμίσεις σύνδεσης και απνεργοποιησε το

Gvirginia

@JohnWave

Ναι είναι περίεργος ο τρόπος που βαθμολογούνε, από την άποψη ότι δεν έχουν κάνει ξεκάθαρο πώς μετριέται ένα μέγεθος καθώς και ότι κάθε βαθμός υποκατηγορίας (πχ artifacts) είναι αποτέλεσμα δοκιμών σε διαφορετικές συνθήκες (πχ φωτισμού).

Αυτό που έγραψες για τα ISO δε σημαίνει ότι χρησιμοποιείται το manual mode, μιας και στο auto ρίχνει από μόνο του το ISO κτλ. Εκτός αν έλεγες για τα τρίποδα.
Εκεί πάλι δεν είναι λάθος να χρησιμοποιούν τρίποδο, από τη στιγμή που δοκιμάζουν και την περίπτωση να το κρατάει ανθρώπινο χέρι.

Αν μπεις στο review του Z5 θα δεις που γράφει ότι δοκιμάζουν τις συσκευές στο αυτόματο. (Το γράφει στο δεύτερο κεφάλαιο του review, μετά το “Overview”)

Στα υπόλοιπα με βρίσκεις σύμφωνο, γι’ αυτό είπα πριν ότι μου έκανε εντύπωση το blind test όπου βγήκε καλύτερο το “κακό” LG G5.

JohnWave

@Gvirginia, ναι νομίζω δεν έχει ιδιαίτερη σημασία να το ψάξουμε περισσότερο το θέμα με το πως βαθμολογεί το dxo. Υπάρχουν πολύ καλά sites ώστε ο χρήστης να μην κοιτά σκορ αλλά απλά να βλέπει και να συγκρίνει. Δύο πράγματα χρειάζονται : Καλό μάτι που να ξέρει τι να κοιτά και τι να κρίνει και πολύ ψάξιμο.

Κοιτούσαμε για να καταλάβεις με έναν φίλο μου πριν λίγο ένα συγκριτικό μεταξύ G5 και P10 και σε μια φωτό τον ρωτάω “Ποια σου φαίνεται καλύτερη;” “Ίσάξιες μου φαίνονται”, μου απαντά. Του λέω “για κοίτα λίγο καλύτερα το σύννεφο στον ουρανό. Που το βλέπεις με διαβαθμίσεις του γκρι και που πιο άσπρο (καμμένο) ;”. “Αααα όντως στο P10 φαίνεται άσπρο” μου λέει. Αν τις είχε δει μόνος του τις φωτογραφίες θα γυρνούσε παντού και θα έλεγε πόσο εξαιρετική είναι η κάμερα του P10 που έβγαλε καλύτερο σκορ στο dxo…αυτά δεν αντέχω…

Πέτρος Π

@JohnWave : “Αν τις είχε δει μόνος του τις φωτογραφίες θα γυρνούσε παντού και θα έλεγε πόσο εξαιρετική είναι η κάμερα του P10 που έβγαλε καλύτερο σκορ στο dxo…αυτά δεν αντέχω…”

Μα αυτό ακριβώς είναι το νόημα, το ποιες φωτογραφίες αρέσουν περισσότερο στον καθένα, το οποίο είναι τελείως υποκειμενικό! Δηλαδή πρέπει να βλέπει τις φωτογραφίες με κάποιον “ειδικό” για να του λέει τι ακριβώς να προσέξει και ποια φωτογραφία είναι καλύτερη?? Αυτά είναι που δεν αντέχω εγώ…

JohnWave

@Πέτρο Π, με τη λογική σου όποιος είναι ικανοποιημένος από τη συσκευή του χωρίς να έχει συγκρίνει, μπορεί να βγαίνει και να λέει πόσο εξαιρετική είναι. Διαφωνώ καθέτως,οριζοντίως και πλαγίως.

Είναι σαν να βγω εγώ που με καλύπτει η μπαταρία του S6 και να λέω ότι το S6 έχει εξαιρετική μπαταρία…μάλιστα…και θα το αγοράσει μετά κάποιος που παίζει παιχνίδια (βαριά χρήση) και θα μου το φέρει δικαιολογημένα στο κεφάλι. Είναι η ίδια διαφωνία που είχαμε αν θυμάσαι με το store των windows που έλεγες ότι είναι πολύ καλό. Είναι εντελώς άλλο πράγμα να πει κάποιος “η κάμερα του Χ κινητού μου με καλύπτει” και άλλο πράγμα “η κάμερα του Χ κινητού μου είναι εξαιρετική”. Το βρίσκω λάθος να συγχέουμε αυτά τα δύο πράγματα. Όπως είχα γράψει σε ένα άλλο θέμα περί καμερών “δεν κρίνουμε χωρίς να συγκρίνουμε” και αυτό πρέπει να γίνεται σε όλους τους τομείς. Οθόνες,κάμερες,επεξεργαστές,μπαταρίες,roms κτλ. Ο φίλος που ανέφερα τις είδε ισάξιες τις φωτογραφίες. Το θεωρείς κακό που ξέροντας προσωπικά κάποια πράγματα παραπάνω σε αυτόν τον τομέα, τον βοήθησα να δει τις διαφορές ώστε να μην τις θεωρεί ισάξιες ; Εκείνος δεν το βρήκε κακό πάντως. Ίσα ίσα αυτό ακριβώς ήθελε να μάθει.

Πέτρος Π

@JohnWave : Ενώ δηλαδή αν του δώσει το οκ ο οποιοσδήποτε “ειδήμων της φωτογραφίας” JohnWave, τότε αποκτάει το δικαίωμα να λέει ότι είναι εξαιρετική??
Εννοείται ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να λέει την άποψή του, και αν νομίζει ότι κάτι είναι εξαιρετικό δεν χρειάζεται καμία άδεια από κανέναν! Εξάλλου τα πάντα, και το τονίζω αυτό, είναι υποκειμενικά!! Αλλιώς θα υπήρχε μόνο ένα site – ένα συγκριτικό, και θα έβγαινε η απόλυτη κάμερα για κινητό που υπάρχει!! Για το λόγο αυτό κιόλας σε κάθε site βγάζουν διαφορετικά αποτελέσματα και προτείνουν διαφορετικές συσκευές!!
Εννοείται ο καθένας λέει τη γνώμη του, και ο καθένας που θέλει να αγοράσει κάτι ακούει όποιες γνώμες θέλει! Το θεωρώ κακό ότι προσπαθείς να επιβάλλεις την άποψή σου… Μπορεί σχετικά με τις δύο φωτογραφίες που λες αν τις έβλεπε κάποιο άλλο μάτι να θεωρούσε καλύτερη την άλλη φωτογραφία, το έχεις σκεφτεί αυτό??

JohnWave

@Πέτρο Π, όχι δεν το έχω σκεφτεί γιατί δεν υπάρχει περίπτωση. Το “καμένο” στη φωτογραφία είναι “καμένο” και δεν χρειάζεται να είναι ειδήμονας κάποιος για να το δει. Καμία γνώμη δεν επιβάλω. Απλά αντιδρώ στις γνώμες που δεν έχουν βασιστεί σε μελέτη και σύγκριση. Αυτές οι γνώμες είναι σκέτη παραπληροφόρηση και δεν προσφέρουν καμία βοήθεια σε αυτόν που ενδιαφέρεται να μάθει. Γι’ αυτό και εγώ όπως σου είπα δεν βγαίνω να πω πόσο καλή είναι η μπαταρία της συσκευής μου. Γιατί ξέρω ότι μπορεί για εμένα να είναι μια χαρά αλλά συγκριτικά με άλλες συσκευές είναι πολύ μέτρια. Τι τον ενδιαφέρει τον άλλον αν με καλύπτει εμένα; Το θέμα είναι τι ψάρια πιάνει σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό. Απορώ πως διαφωνείς σε αυτό το πράγμα. Δεν χρειάζεται κάποιος να που πει να μη μιλήσω για θέματα μπαταρίας. Το κάνω μόνος μου γιατί έχω μάθει να μην παραπληροφορώ μιλώντας για πράγματα που δεν τα έχω ψάξει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.