Samsung Galaxy S8: Διέρρευσε η λίστα με τα specs – 5.5″ 4K οθόνη, 6GB RAM;

Μπορεί η Samsung να έχει ζητήσει από τους προμηθευτές και τους υπαλλήλους της να μην υπάρξει καμία διαρροή για το Samsung Galaxy S8, φαίνεται πως δεν μπορεί να μπλοκάρει τα leaks. Ειδικά μετά την απόσυρση του Note 7, το ενδιαφέρον για το S8 είναι ακόμη μεγαλύτερο.

Το Samsung Galaxy S8 θα είναι η πρώτη σημαντική ανακοίνωση της εταιρείας μετά το φιάσκο του Samsung Galaxy Note 7, η ίδια θέλει να κυκλοφορήσει ότι καλύτερο μπορεί και όλοι περιμένουν να δουν αν και κατά πόσο θα καταφέρει το Samsung Galaxy S8 να ξεπεράσει την κρίση του Note 7.

Όπως φαίνεται και το Samsung Galaxy S8 θα έχει curved Dual edge οθόνη. Σύμφωνα με λίστα που δημοσιεύεται στο κινέζικο Weibo, αναφέρεται ότι περιλαμβάνονται τα χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S8 edge και συγκρίνονται με αυτά του Xiaomi Mi Note 2 (που μόλις ανακοινώθηκε).

Και τα δυο smartphones φαίνεται να έχουν κυρτές οθόνες, αλλά η εύκαμπτη OLED του Xiaomi Mi Note 2 φαίνεται πως είναι από την LG, είναι 5.7 ιντσών πάνελ με Quad HD ανάλυση, ενώ το Samsung Galaxy S8 επιλέγει 5.5 ιντσών 4K panel.Ήδη έχει ακουστεί ότι η Samsung ετοιμάζει 5.5 ιντσών 4K οθόνη, οπότε κάτι τέτοιο δεν μοιάζει απίθανο για το S8.

Επιπλέον, το Samsung Galaxy S8 edge εμφανίζεται σε δυο εκδόσεις, μια με επεξεργαστή Snapdragon 830 και μια με Exynos 8895, chipsets που θα κατασκευάσει η ίδια με τη διαδικασία των 10nm. Στην ίδια λίστα βλέπουμε ότι η Samsung θα βάλει μέσα μνήμη RAM 6GB και 8GB, μέχρι σήμερα η Samsung δεν έχει ξεχωρίσει ξανά τις εκδόσεις της ναυαρχίδας της με διαφορετική μνήμη RAM, εκτός αν τα 8GB είναι κάποια ειδική έκδοση για αγορές όπως η Κίνα. Να σημειωθεί ότι πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο της smartphone με μνήμη RAM 6GB, το Samsung Galaxy C9 Pro και ανακοίνωσε το πρώτο 8GB LPDDR4 mobile DRAM module στον κόσμο.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S8 έχουμε NFC + MST για Samsung Pay, 80% screen-to-body ratio, ανακοίνωση στις 26 Φεβρουαρίου και κυκλοφορία τον Μάρτιο. Να σημειωθεί ότι εκείνες τις μέρες ξεκινά η MWC 2017, όπου παραδοσιακά η Samsung ανακοινώνει τη ναυαρχίδα του πρώτου εξαμήνου.

Μέχρι τότε κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις και μέσα στους επόμενους μήνες περιμένουμε ακόμη περισσότερες διαρροές.

samsung galaxy s8 specs list, Samsung Galaxy S8: Διέρρευσε η λίστα με τα specs – 5.5″ 4K οθόνη, 6GB RAM;

samsung galaxy s8 specs list, Samsung Galaxy S8: Διέρρευσε η λίστα με τα specs – 5.5″ 4K οθόνη, 6GB RAM;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikos

Με 80% οθονη πιστευω θα ναι πολυ ομορφο… Λιγα δυσκολο βεβαια αλλα θα δειξει…

Giannisp

Provlepete doufeki !!!!!!

aptalikos

Προβλέπεται ότι όσοι δεν θα μπορούν να το πάρουν θα αρχίσουν από τώρα το κράξιμο. Το S8 θα είναι και αυτό κορυφαίο όπως το S7 edge που έχω τώρα.

Ksagrypnos

Καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι βγήκε μια τέτοια λιστα την ίδια μέρα με το Mi Note 2.Σα να λέει ..”οκ όποιος θέλει να πάρει το κινεζικο ας το πάρει ΑΛΛΆ να τι μπορεί να χάσει”…Μηπως καποιοι εκεί στη Samsung φοβηθηκαν τη διαρροη πελατων;;!!!

Kostas

Καρατουμπανοοοο.,.

Giannis

Ανάλυση 4κ σε οθόνη 5,5 ίντσες γιατί ως γνωστόν το ανθρώπινο μάτι είναι μικροσκόπιο.

Enki

Παντως να περιμενουμε κατι πολυ δυνατο και αν καπως σαν την φωτο τρεμε κοσμε

tarif16

αν βγει έτσι η κάπως έτσι,άνευ emetic button,θα είναι η πιο ωραία συσκευή ever…..αλλιώς μια από τα ίδια και κουραστικά.

vasilist

Πολύ καλά spec αλλά 4k? Το μάρκετινγκ σε όλο το μεγαλείο του.
Εδώ το μάτι δεν μπορεί να δει τα 2κ στις 5.5 ίντσες πόσο μάλλον τα 4.
Αλλα έτσι όσοι δεν ξέρουν βλέπουν τα νούμερα και λένε Ποπο πήγε από τα 2 στα 4κ double performance.
Μάλλον double penetration στην νοημοσύνη μας είναι χαχα. Άσχετα από την 4k οθόνη το s8 προβλέπεται να είναι τρελό τηλέφωνο μετά την αποτυχία του note 7.
Α και μην ξεχάσω και εδώ είμαστε να δείτε που θα κάνουν ότι μπορούν για να βγάλουν είδηση Galaxy s8 explodes while charging Και ας μην είναι αλήθεια.

Τριποκαριδος

Πρώτα θα θελα να κάνω παράκληση στο site να αναφέρει τι dac φοράει κάθε κινητό… και δεύτερον όσοι λέτε ότι 5.5 ιντζες και 4κ ανάλυση σε αυτη την απόσταση δεν την πιάνει το μάτι συγνώμη αλλά είστε άσχετοι.

JohnWave

Κ α τ α π λ η κ τ ι κ ό screen/body ratio! Η συσκευή που πάντα ονειρευόμουν ( oled οθόνη+άψογη κάμερα+τρομερό screen/body ratio) φαίνεται ότι θα γίνει πραγματικότητα. Το 4Κ πάντως προσωπικά για μένα είναι αχρείαστο. Αν η ίδια συσκευή έβγαινε 200€ κάτω σε version με Full HD και 4GB ram θα χτυπούσα εκείνη την έκδοση.

Chris_BMW

Τριποκαριδος@ Πες μας την αλήθεια δεν εισαι σπο τη γη έτσι;;

Ioannis

παλι καλα π δεν αγορασα το s7. Εν αναμονη για το s8. Θα ειναι τουμπανειρος….εχουν να κλαψουν μανουλες μολις βγει

Nikos

Λογιλα θα μπορεις να μειωσεις την αναλυση σε 2k η 1080p… Αν βαλει τετοια λειτουργια οπως στο note απλα θα ειναι the best

Αλέξανδρος

To 4k είναι κυρίως για το VR. Εκεί παίζει τεράστιο ρόλο, καθώς όλα φαίνονται πολύ μεγαλύτερα. Σε fHD, τα πιξελ ξεχωρίζουν σαν τετραγωνάκια. Ακόμα και το 4κ είναι λίγο για VR. Για αυτό θα δούμε τα επόμενα χρόνια και 8Κ οθόνες.
Στην καθημερινή χρήση βέβαια, σαν κινητό, καλό θα ήταν να κατέβαζε ανάλυση για να μην τρώει την μπαταρία σαν ρουφήχτρα…

TERMANOLOGY

Mε 4k θα εινα τουμπανο το vr…………θα εχει τρομερη εικονα γτ τωρα με τα s6 και s7 ειναι για κλάμματα εντελως μάπα η εικονα.

Agnostos13

Τα 4K εχουμε ξαναπει οτι ειναι αφορμη για να πουλανε οι εταιρειες που κατασκευαζουν panels (Samsung/LG) πιο ακριβα ανταλλακτικα (οθονες)…
Για χρηση smartphone οτι πανω απο 300ppi δεν ειναι διακριτα…για χρηση VR οτι κατω απο 1000ppi δεν ειναι ικανοποιητικα…

ChristosT

Όποιος δεν βλέπει διαφορά 720p,1080p,2k,4k…να πάει σε οφθαλμίατρο.
Έλεος με την ίδια καραμέλα…το ανθρώπινο μάτι είναι ότι πιό τέλειο υπάρχει ακόμη και απο τεχντά μέσα. Αντιλαμβάνεται και τις πιό μικρές λεπτομέρειες.

Agnostos13

Εσυ κοιτα τα με μικροσκοπιο…

Saša

@ChristosT Για σενα μεγαλε θα παραγειλουμε smartwatch με 8k οθονη 120hz για να εισαι κομπλε. Ελπιζω να βολευτεις μεχρι να βγουν οι 16k το 2025.

bezilys

@Sasa χαχαχαχα αχ όντως ρε @CristosT πιστεύω να τρολαρεις έτσι δεν είναι ?η μόνες διάφορες που θα ηπαρχουν θα είναι ελαχιστες και θα είναι στης αναλύσεις 720p με 1080p από κει και πάνω δεν υπάρχει καμία διαφορά στο γυμνό μάτι τώρα αν εσύ βλεπες διάφορα τι να σου πω τότε μήπως όλοι μας έχουμε πρόβλημα στα μάτια εκτός από εσένα ! ?

Pavlos L.

Εχω την εντυπωση οτι κοροιδευετε τον εαυτο σας.Δηλαδη βγαζει ειδηση η Samsung για το επερχομενο S8 και σνομπαρει τα κινεζικα Xiaomi ?Δηλαδη επειδη αυτη κατασκευαζει στο Honk Kong τι ειναι αλαμπουρνεζοι?Μαθετε πρωτα οτι η περιοχη που βρισκονται τα εργοστασια που κατασκευαζουν τα κινητα ειναι η επαρχια Senzhen η οποια συνορευει με το Honk Kong(το οποιο υπαγετε στην Κινα).Δηλαδη υπαρχει περιπτωση να παραγγειλεις κινητο κινεζικο και να ερθει απο Honk Kong διοτι το ταχυδρομειο τους ειναι πιο κοντα,αλλιως πρεπει μα παει το πακετο Πεκινο και μετα να γινει διαμετακομιση για εξωτερικο.Δηλαδη γλυτωνουν μια εβδομαδα καθυστερηση.Καταλαβατε πολυξεροι(αγραμματοι).Μονον για να ποσταρετε γραφετε αρλουμπες.

Ηλιας

Το θελω μολις βγει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.