Samsung Galaxy S8: Θα έχει stereo ηχεία από την Harman;

Καθώς η ημερομηνία κυκλοφορίας του Samsung Galaxy S8 πλησιάζει πιο κοντά, οι φήμες για αυτό γίνονται όλο και πιο πολλές. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η επόμενη ναυαρχίδα της Samsung, θα φέρει stereo ηχεία, από την εταιρεία Harman.

Με την πίεση για την Samsung να είναι αυξημένη, ύστερα από την περιπέτεια που είχε με το Samsung Galaxy Note 7, η κυκλοφορία του Samsung Galaxy S8 ίσως είναι από τις πιο σημαντικές στην ιστορία της. Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε για 2 εκδόσεις, η μία στις 5.7 ίντσες και μια μεγαλύτερη στις 6,2 με bezel-less display. Επίσης, από ότι φαίνεται η Samsung άφησε την dual-camera για χάρη μίας μονής με καλύτερα χαρακτηριστικά.

Οι τελευταίες αναφορές βάζουν στο παιχνίδι ότι, το Samsung Galaxy S8 θα έχει stereo ηχεία. Αυτό θα αποτελέσει μια αναβάθμιση για την ναυαρχίδα της Samsung, με αυτά να έχουν την υπογραφή της εταιρείας Harman, την οποία αγόρασε πρόσφατα για 8 δισεκατομμύρια.

Προηγούμενες αναφορές είχαν κάνει γνωστό ότι η σειρά Samsung Galaxy θα χρησιμοποιούσε τεχνολογία της Harman, αλλά αυτό δεν θα γινόταν πριν το 2018. Ίσως η Samsung επιτάχυνε τις διαδικασίες σκοπίμως, με σκοπό να φέρει μια άρτια σε όλους τους τομείς ναυαρχίδα που θα εντυπωσιάσει και θα κερδίσει πίσω τους χαμένους οπαδούς της.

Samsung Galaxy S8 Stereo Speakers harman, Samsung Galaxy S8: Θα έχει stereo ηχεία από την Harman;

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας Ζ.

Στερεο ηχεία; Ελα ρε σιγα δε χρειάζονται

Ιωάννης jb

Χαχαχα σωστός ο Κώστας!!!
Πάντως κώστα μου όταν είχαμε z2 αδιαβροχη συσκευή, design με γυαλί-αλουμινιο αξεπέραστο ακόμα κ σήμερα, στέρεο ηχεία… πόσο μπροστά παίζει να ειμασταν????
Εντάξει δεν είχαμε οθόνη που χωρίζεται στα δύο σαν αυτήν του note που ακούγεται ότι θα μπει τώρα αλλά δεν είναι κάτι που θα το αλλαζα με τα παραπάνω, είναι άνευ λόγου κ ουσίας…
Άντε να βάλουν κ εκεί στην samsung που πάντα είναι μπροστά κ μία 4k ανάλυση ε?

Dimitris

με 5.7 για “μικρή” έκδοση δεν πας πουθενά

P. P. S

Κι όμως σε πολλούς φαντάζει αχρείαστο. Σε πάρα πολλούς.

Κώστας Ζ.

@ P.P.S, οι ‘περισσότεροι’ στους οποίους αναφέρεσαι δεν το έχουν δοκιμάσει καν, και, βαζω ενα στοίχημα, οτι αν αγοράσουν S8 αυτόματα θα το χρειάζονται και θα το αποθεωνουν.

Nick

Πως γίνεται και η αδιαβροχοποίηση και τα premium υλικά γυαλί και αλουμίνιο να έγιναν σημαντικά κριτήρια μόνο αφότου τα υιοθέτησε η Samsung δεν καταλαβαίνω. Κάτι μου λέει πως έτσι θα γίνει και με τα διπλά μπροστινα ηχεία τώρα με το S8. Αντε και στο S9 ας ενσωματωσουν μέσα στο τηλέφωνο και ενεργή ψηφιακή εξουδετερωση ήχου (Digital Noise Cancellation) να ξεκινήσουν αυτοί που έλεγαν την άνοιξη του 14′ ότι δεν είναι σημαντικό feature αυτό μαζί με τα άλλα δύο (waterproofing & stereo speakers) στο Xperia Z2. Ξυπνηστε επιτέλους.

Κώστας Ζ.

@Nick, marketing, και η Sony ή τελείως ατυχη είναι ή χαλι μαύρο απ’οτι φαίνεται

Nikos

Πως τα λετε ετσι… Μπορει να λετε για τα stereo ηχεια της sony αλλα τωρα εχει μεινει πολυ πισω… Συγκρινετε ποιοτητα εικονας s5 και s6 με τα z3 και z5; οσον αφορα την καμερα; Δηλαδη ολοι αντιγραφουν την sony; Γιαυτα παει κατα διαολου; Τοτε ναι στο hardware ηταν η καλυτερη… Απο τη στιγμη ομως που το υιοθετησε και η samsung σε συδυασμο με το software εχει αφησει χιλιομετρα πισω και πειτε οτι θελετε… Με το x performance μπηκε δυναμικα και μετα εβγαλε το xz… Γιατι;;;;;

ΛΛ

Πραγματι ενδιαφερον τηλέφωνο το S8 ….δημιουργει προσδοκίες για κατι κορυφαιο σε ολα τα επιπεδα. Θα δείξει οταν το δουμε στο κοντα αν τελικα το πετύχει.
Θα συμφωνήσω και εγω για τα Sony…. Ενω εχουν πρωτοπορήσει σε πολλα πραγματα απο την αδιάβροχοποίηση, ήχο, ωραιο πετιβαλλον, καλα update και πολλα σε αρκετα τηλεφωνα κτλ … Εντουντις δεν κατάφερε να κερδίσει το κομμάτι που άξιζε. Πιθανόν γιατι άλλαζε συνεχώς τα τηλεφωνα (ακομη και τις ναυαρχίδες της), κακό μάρκετιγκ, μη είσοδο στην αμερικανική αγορα και καποιες φορες μη ξεκάθαρη προσωπικότητα περολο που τα κινητά της ειναι ποιοτικά.

M.G

Μάθετε πρώτα τι είναι στερεφωνία και αν είναι δυνατόν να παίξει σωστά με δύο ηχειάκια όχι της Harman αλλά και της Martin Logan, σε απόσταση μεταξύ τους 10-12 εκατοστά, και επίσης σε τι απόσταση πρέπει να είναι ο χρήστης σε τέτοιο set up ηχείων, για να αντιλαμβάνετσι την στερεοφωνία και μετά μιλάμε εάν χρειάζονται στα smartphone. Gimmick είναι. Δεν μιλάω για στερεφωνία μέσω ακουστικών.

vladimiros

Αλιμονο πως να μην βαλει τα παντα στο S8,αφου με το Νote χασανε τοσα λεφτα,και τωρα θα βαλουν οτι χωραει στο κινητο,παιζει να ξαναβαλουν ακομα και το ραδιο που δεν ειχαν τοσα χρονια..

tarif16

πότε βγαίνει είπαμε?…η δεν είπαμε!!!
αν τελείωσαν τα θέματα με την τεχνολογία και το ρίξατε στην χειρομαντία με το s8,καήκαμε.
θα βάλει dual camera,δεν θα βάλει.
θα βάλει ράδιο,δεν θα βάλει.
θα έχει στέρεο ηχεία η όχι.
θα έχει διπλή λαμαρίνα η όχι.
….έλεος ποια με την samsung.
ένα κάρο συσκευές παίζουν στην αγορά,όχι,εκεί,να κάνουμε εικασίες για συσκευή που θέλει 3-4 μήνες να βγει….όταν πάμε για ύπνο,το μέλημα της ανθρωπότητας είναι αν θ ανακάμψει η samsung η θα βγάλει κανένα πυροτέχνημα για το πάσχα!!!!!

NikT

Ανάλογα με τα γούστα του καθενός.
Αν υπήρχε ένα τηλέφωνο με
5.5+οθονη
4.000 μπαταρία αποσπώμενη
Fm
Camera αλλά s7 edge
Αδιαβροχο
και
Amoled οθόνη,
για μένα θα ήταν πλήρες.
Για άλλους κάνει το γυαλί και τα ηχεία.

Topdim

Δώσε πόνο Samsung

nick2010

5,7 ιντσες…. η μικρή έκδοση… τελικά πιστεύω ότι απευθύνεται μόνο σε άτομα με πρεσβυωπία.

aptalikos

Απλά δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Μετά το S7 edge που έχω τώρα πάω καρφί για το S8.

Vasilist

Καλύτερα ένα ποιοτικό ηχείο παρά 2 υποτιθέμενα στερεοφωνικά.
Για να δουλέψει έστω και λίγο το στέρεο σε smartphone και να πεις ότι κάτι ακούω θα πρέπει το ένα να είναι στο κάτω μέρος και το άλλο τέρμα πάνω να έχουν τουλάχιστον14 εκατοστά απόσταση μεταξύ τους και εσύ να είσαι στην μέση Αλλιώς τι στέρεο και @@ριες μου λέτε…
Άλλο ένα gimmick μαζί με το 4κ και η ουσία η μπαταρία δηλαδή πάει περίπατο.

Κώστας Ζ.

@Vasillisst, μην και αγοράσεις το ψευτο stereo λοιπόν του S8… Ασε να ξέρουμε εμεις γιατί το αγοράζουμε…
Δεν γίνεται να έχουμε 2 monitors μεσα σε ενα κινητό

JohnWave

Αχρείαστο feature για μένα προσωπικά ( όπως πχ και οι καρδιακοί παλμοί ). Αν θέλω να ακούσω μουσική χρησιμοποιώ πάντα ακουστικά. Καμία σχέση η ποιότητα ήχου οποιωνδήποτε εξωτερικών ηχείων κινητών σε σχέση με τα ακουστικά. Βασικά δεν έχω γνωρίζει και κανέναν που να χρησιμοποιεί το κινητό ως τραντζιστοράκι για να ακούει μουσική. Ίσως να είναι χρήσιμο για να ακούγονται ωραία τα ηχητικά εφέ σε αυτούς που παίζουν παιχνίδια ή που βλέπουν ταινίες σε 5-6 ίντσες οθόνη.

Ιωάννης jb

Υποτίθεται στερεοφωνικα??
Καλά τα θέλετε κ τα λέτε αυτά ή σας ξεφεύγουν??
Πιάστε κανέναν χρήστη m8 ή xperia z5 κ ρωτηστε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.