Samsung Galaxy S8: Σε teaser video στην MWC;

Η Samsung τις τελευταίες ώρες έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα του τεχνολογικού κόσμου. Ο Κορεάτης κολοσσός θα παρευρεθεί στην MWC της Βαρκελώνης, με το δικό του event να λαβαίνει χώρα στις 26 Φεβρουαρίου. Ως γνωστόν, ο κατασκευαστής δεν θα παρουσιάσει τότε το πολυαναμενόμενο Galaxy S8. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα δοθούν στην δημοσιότητα κάποιες πληροφορίες που αφορούν την ναυαρχίδα.

Οι τελευταίες πληροφορίες, σε συνδυασμό με την εικόνα μιας μυστηριώδους συσκευής που εμφανίζεται στο κάτω μέρος της πρόσκλησης, θέλουν την Samsung να ανακοινώνει στην MWC το Galaxy Tab S3, συνεχιστή της σειράς “Tab S”. Εκτός όμως του νέου tablet, η εταιρεία αναμένεται να προβάλει ένα βίντεο διάρκειας ενός λεπτού που θα αφορά το Galaxy S8. Κατά πάσα πιθανότητα, θα πάρουμε μια γεύση από το design του κινητού που περιμένουμε να γίνει επίσημο στα τέλη Μαρτίου.

Με αυτό τον τρόπο η Samsung θα διατηρήσει τα φώτα στραμμένα πάνω της για λίγο καιρό, μέχρι δηλαδή να διαθέσει το S8 στο κοινό. Να σημειωθεί πως η μαζική κυκλοφορία του φετινού εκπροσώπου της εταιρείας θα ξεκινήσει μάλλον στις 21 Απριλίου, περίπου έναν μήνα μετά την ανακοίνωση του. Αντιθέτως, το Galaxy Tab S3 θα είναι στα ράφια των καταστημάτων σύντομα.

Αναμφίβολα, η Samsung θα μονοπωλήσει ένα μεγάλο κομμάτι των τεχνολογικών ειδήσεων για το επόμενο διάστημα, κυρίως με φήμες και διαρροές που αφορούν τα Galaxy Tab S3 / S8. Βέβαια, αναμένουμε με ανυπομονησία και την παρουσίαση του LG G6. Ας ελπίσουμε τα δυο smartphones – ναυαρχίδες να ικανοποιήσουν τους καταναλωτές κατά το μέγιστο.

galaxy s8 teaser, Samsung Galaxy S8: Σε teaser video στην MWC;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.