Samsung Galaxy S8: Καθυστερεί η ανακοίνωση για Απρίλιο λόγω δοκιμών [WSJ]

Η ίδια η Samsung επιβεβαίωσε εχθές ότι το επερχόμενο Samsung Galaxy S8 θα έχει μια νέα ψηφιακή βοηθό με τεχνητή νοημοσύνη. Όπως έχουμε ξαναπεί η εταιρεία θα βάλει τα δυνατά της για να ξεπεράσει την κρίση του Note 7 με το Galaxy S8.

Η ψηφιακή βοηθός έχει ακουστεί ότι θα ονομάζεται Bixby και η ίδια η Samsung σχολίασε: “Οι developers θα μπορούν να ανεβάζουν υπηρεσίες στην βοηθό μας. Ακόμη και αν η Samsung δεν κάνει τίποτα, όσες περισσότερες υπηρεσίες συσχετίζονται με την βοηθό μας τόσο πιο έξυπνη θα γίνεται”. Η Samsung δεν θέλει να υστερεί απέναντι σε Google, Microsoft, Apple και Amazon, που έχουν ήδη Google Assistant, Cortana, Alexa και Siri.

Με σημερινές της πληροφορίες η Wall Street Journal αναφέρει ότι η Samsung σκέφτεται την ιδέα να βάλει στο Samsung Galaxy S8 ένα ειδικό κουμπί που θα ενεργοποιεί την Bixby. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η Samsung μπορεί να καθυστερήσει την ανακοίνωση του S8. Κατά τα προηγούμενα χρόνια η Samsung συνηθίζει να ανακοινώνει την ναυαρχίδα του πρώτου εξαμήνου, λίγο πριν την MWC. Η MWC συνήθως ανοίγει τις πύλες της τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου.

Το 2017 η έκθεση ξεκινά 27 Φεβρουαρίου και η Samsung αναφέρεται ότι είναι πιθανό να κάνει την ανακοίνωση μετά την έκθεση. Μέσα στην Samsung υπάρχουν ισχυρές πιέσεις για να κάνει ποιοτικά τεστ πριν βγει το κινητό στην αγορά, οπότε μπορεί να γίνει η ανακοίνωση Απρίλιο.

Αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε θα σημαίνει ένας μήνας καθυστέρηση συγκριτικά με το Samsung Galaxy S7. Φυσικά θα θέλαμε να δούμε την ανακοίνωση της νέας ναυαρχίδας στην MWC, όμως μετά την περιπέτεια του Samsung Galaxy Note 7, είναι αναμενόμενο να θέλει να είναι πιο προσεκτική. Άλλωστε, έστω και μια πιθανότητα να ζήσει παρόμοια κατάσταση με το Note 7, θα ήταν καταστροφική για την ίδια.

samsung galaxy s8, Samsung Galaxy S8: Καθυστερεί η ανακοίνωση για Απρίλιο λόγω δοκιμών [WSJ]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιάννης

Το 17 είναι η χρόνια της apple με iPhone 8 . Δεν πα να βάλει παπάδες η Samsung όλος κόσμος στην apple θα είναι . Too late για Samsung

GiorgosM

Μπα εγώ ποντάρω στην “χαμένη ” lg μετά την αποτυχία σε επίπεδο πωλήσεων του g5, αλλά και ως μια ευκαιρία να σώσει όσο μπορεί το image της μετά τον ντόρο με το γνωστό θέμα του bootloop ειδικά στο g4…

giorgosgek

@Γιαννης χαχαχ μη το πεις παραεξω !

petros

Γιαννης@ δεν έχεις παρει χαμπάρι εδω και 2 χρόνια τουλάχιστον τα iphone έχουν πεθάνει

True

@Γιαννη, αντε αγορι μου αντε πηγαινε αγορασε το ιφονακι σου και ασε μας!!

Αργύρης

@petros @True ηρεμήστε λίγο samsungakides δε σας έθιξε την οικογένεια.Την αλήθεια είπε και όσο το συνειδητοποιείτε τόσο το καλύτερο για εσάς.Μετα το japan που έκανε μπαμ μπουμ το μόνο που τις μένουν είναι οι τηλεοράσεις και κανένα πλυντήριο.

9gag

Bixby??? Πιο άθλιο όνομα δεν μπορούσαν να βρούνε;; Ας κρατούσαν το VIV έστω. Τεσπα έχει όντως ενδιαφέρον να δούμε τι θα βγάλουν…θα πρέπει να είναι κάτι εξωφρενικά καλό αλλιώς…όλοι θα στρέψουν τα βλέμματα στην Apple όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω.

zik

Παιδιά μην ξεχνάμε ότι η ναυαρχίδα της Sammy είναι το s7/edge το οποίο κατά την γνώμη μου είναι ότι ποιο όμορφο κυκλοφορεί στην αγορά αυτή την στιγμή όποτε μην μιλάμε συνέχεια για το αποτυχημένο note 7.

aptalikos

και γιατί να είναι το 2017 η χρονιά της apple και όχι το 2016 αφού από το Σεπτέμβριο κυκλοφορεί το μηλοτηλέφωνο; ότι νάναι λέμε. Εγώ πάντως μετά το κορυφαίο S7 edge που έχω τώρα πάω καρφί για το S8 edge.

Ειδικά μετά τον απίστευτα ωραίο τρόπο που διαχειρίστηκε η Σάμυ την κρίση θεωρώ ότι ότι και να μου παρουσιαστεί, αυτή η εταιρία δεν θα κρύβεται σαν την μηλοεταιρία που μεταθέτει τα προβλήματα του τηλεφώνου της στην “κακή” χρήση του πελάτη.

endru

bixby??? μου ακουγεται σαν το σκυλακκι τις μπαρμπι…. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ. σαφως το μηλο δεν θα καθεται με σταυρομενα χερια.. θα φτιαξει κατι καλο αλλα πιστευω πως μεγαλη εμφανισι θα κανι ι χουαουει και θα δακρισουν τα μηλα και τα σαμσουνγκια μαζει 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.