Samsung Galaxy S8: Με μεγαλύτερη οθόνη για να τραβήξει τους fans των Note;

Μέχρι τώρα οι φήμες έλεγαν ότι η Samsung θα κυκλοφορήσει το Samsung Galaxy S8 με οθόνη 5.1 ιντσών. Αναμέναμε και ένα μεγαλύτερο μοντέλο στις 5.5 ίντσες, όπως έκανε και στις ναυαρχίδες προηγούμενης γενιάς. Ωστόσο, οι νέες πληροφορίες από την Κίνα κάνουν λόγο για μεγαλύτερη οθόνη και στις δυο εκδόσεις.

Αναφέρεται ότι ο τεχνολογικός γίγαντας με το Samsung Galaxy S8 θέλει να προσελκύσει και τους fans της σειράς Note. Αυτό προφανώς οφείλεται στο ότι απέσυρε το Samsung Galaxy Note 7 και το 2016 ουσιαστικά είναι σαν να μην υπήρξε το Note 7.

Αν και η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα, επισημαίνεται ότι το Samsung Galaxy S8 θα κυκλοφορήσει με οθόνη 5.7 ιντσών και μια δεύτερη έκδοση στις 6.2 ίντσες. Το σημαντικό είναι ότι οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως το φυσικό μέγεθος του κινητού θα παραμείνει ίδιο. Επομένως περιμένουμε κάποιο bezel-les μοντέλο, χωρίς κεντρικό κουμπί.

Τέλος, αναφέρεται ότι το μεγάλο μοντέλο θα έχει την ονομασία Plus, ίσως έρθει ως Samsung Galaxy S8 Plus.

Samsung GalaxY S8 concept

galaxy s8 display, Samsung Galaxy S8: Με μεγαλύτερη οθόνη για να τραβήξει τους fans των Note;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιωργος

Σε λίγο για να βρούμε κινητό 5-5.2 ίντσες για εμάς που θέλουμε κάτι όχι ταμπλετ τέλος πάντων θα το ψάχνουμε με το φανάρι όπως ο Διογένης τους ανθρώπους.

s. N. t

Ώσπου να βγουν οι πτυσσομενες, οι μεγάλες οθόνες είναι μονόδρομος. Κάνεις τα παντα άνετα χωρίς να στραβωνεσαι. Γι αυτό και όλοι ακολουθούν αυτό το δρόμο. Όταν λέμε όλοι, όλοι. Ώσπου να βγει τουλάχιστο μια αξιόπιστη άλλη λύση, οι 5,7 είναι επιβαλλομενες.

bezilys

@s.N.t δηλαδή θες να πεις ότι στραβονεσε με 5 και με 4 οθόνη?τι να πω αν έσυ το κινητό το έχεις ένα μέτρο από εσένα λογικό είναι να στραβονεσε!!!! Πάντως το ότι έχει γίνει μόδα τώρα τελευταία τα tabletφωνια δεν πάει να πει ότι πρέπει να επιβάλλονται!ηπαρχει πολύ κόσμος μέσα σε αυτούς είμαι κι εγω που δεν τους βολεύει να έχουν ταμπλετ για κινητό!!

Να. Ζ

S. N. T εισαι μέσα απόλυτα. Μολις διάβασα ότι κυκλοφορεί μέσα στο 17 το πρώτο αναδιπλουμενο στις 7inch που στην τσέπη θα είναι 3.5 από τη Samsung και ακολουθουν όλοι οι άλλοι

Μιτς

Υπάρχει κάτι που λέγεται εξέλιξη. Αν ήταν έτσι θα μέναμε στα πλήκτρα και στις 1.8ιντσες.Και η εξέλιξη λέει πολλές ίντσες οθόνη σε λίγο χώρο. Κι αυτό τα επόμενα χρόνια είναι οι αναδιπλουμενες που λες. Το να ζητάμε να μείνουν οι οθόνες μικρές σε κινητά, τηλεοράσεις, οθόνες, υπολογιστές και άλλα, πάει κόντρα στη ροή της εξελιξης. Ακόμα Κ η Apple αναγκάστηκε να αν πάσχει τη συγκεκριμένη πραγματικότητα

Κώστας Ζ.

@ S.n.t, ο Κινγκ Κονγκ ζει!

Engineer

5.5 ιντσες οθονη του s7 edge.φανταστικες αναλογιες χωρις να σου θυμίζει καθόλου ταμπλετ.νομιζεις οτι πιανεις πολυ μικροτερο κινητο. καποιοι να ξερουν πως ημιμαθεια ειναι χειρότερη απο την αμαθεια .

tech21man

Δεν εχω κανενα προβλημα να χρησιμοποιησω οποιοδηποτε απο τα κινητα μου και το μικροτερο ειναι το xperia mini 3 ιντσες, το μεγαλυτερο παλι xperia, z ultra. Οκ, αν για καποιο λογο (wrong!) πρεπει να κανεις πραγματα την ωρα που οδηγεις, δεν βολευουν τα μεγαλα, με το ενα χερι! Απο εκει και επειτα, οσον αφορα γραμματοσειρες, μεγεθη κτλ, πρακτικα μπορεις να εχεις το ιδιο μεγεθος γραμματοσειρας και στις 5 και στις 6 και στις 7 ιντσες αν θες, αλλα με το μεγαλο, ρολλαρεις λιγοτερο. Και το κρατας και απο πιο μακρια αν θελεις… Αυτο τι σημαινει κατευθειαν? Απλα, οτι στραβωνεις τα ματια λιγοτερο…προς τα μεσα (πως αλληθωριζεις οταν κοιτας ενα μολυβι κοντα σαν εικονα…) και οτι ρολλαροντας λιγοτερο, απλα ζαλιζεσαι λιγοτερο, λιγοτερη ενναλαγη εικονων. Κατα τα αλλα τα πραγματα που κανεις ειναι παρομοια. ΑΝ το κινητο ειναι απλα για να κανεις κλησεις, αντε λιγο (ποιος βαζει ομως, το οριο…στο λιγο?) browsing και κανα e-mail (γιατι μην ακουσω για note και παραγωγικοτητα…θα φτυσω δε θα γελασω) τοτε το μεγεθος ειναι λιγοτερο προτεραιοτητα, συμφωνοι. Ωστοσο, γιατι φτυνουν την αγορα της ευρωπης και συνεχιζουν να ανεβαζουν τις ιντσες? Γιατι η αγορα της κινας ειναι η σημαντικοτερη και εκει συχνα, χρειαζονται (η αλλιως μπορουν μονο… Συνέχεια »

bezilys

@μιτς αυτό δεν το λες εξέλιξη αλλά πίσω γύρισμα!! Όπως παλιά που πιάναν οι υπολογιστές μεγάλο όγκο έτσι κι τώρα τα κινητά στο κοντινό μέλλον έτσι όπως πάμε θα είναι 10 ίντσες!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.