Samsung Galaxy S8: Αναμένεται πιο ακριβό από το S7 [Goldman Sachs]

Το Samsung Galaxy S8 είναι πολύ σημαντικό για την εταιρεία, κυρίως λόγω και του αποτυχημένου Note 7. Για την ακρίβεια είναι η πρώτη ναυαρχίδα μετά από έναν χρόνο και η Samsung θα κάνει ότι μπορεί για να κερδίσει ξανά τις εντυπώσεις.

Από τα όσα έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής, το Samsung Galaxy S8 αναμένεται να είναι πολύ δυνατή συσκευή. Ωστόσο το ερώτημα είναι τι γίνεται με την τιμή.

Εδώ έρχεται η Goldman Sachs, η οποία αν και δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις στη χώρα μας, είναι ένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Οίκου, το κόστος κατασκευής του Samsung Galaxy S8 θα ανέβει 15 με 20% σε σύγκριση με την τιμή του Samsung Galaxy S7. Θεωρείται ότι η αύξηση στην τιμή θα επηρεάσει και την τελική τιμή του κινητού για τους καταναλωτές.

Η Goldman Sachs προβλέπει επίσης ότι η Samsung θα εισάγει νέα ψηφιακή βοηθό που βασίζεται σε τεχνητή νοημοσύνη. Αυτό αναμένεται να ανεβάσει και την τιμή των υλικών.

Δεν γνωρίζουμε πόσο θα κοστίζει ακριβώς, αλλά το ερώτημα είναι αν μετά την αποτυχία του Note 7, είναι η κατάλληλη στιγμή για αύξηση στην τιμή.

samsung galaxy s8 price, Samsung Galaxy S8: Αναμένεται πιο ακριβό από το S7 [Goldman Sachs]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
football 4 ever

αχαχαχααχαχχα

GS

Football σε λάθος σελίδα είσαι

Αγγελος

Και 1000 να το βαλουν θα το παρουμε γιατι πολυ απλα θα ειναι θεικο!

Costas

Εδώ πληρώνουμε 1000€ για τηλέφωνα με 3 ετιας hardware μόνο για το όνομα. Αυτό το s8 αν καινοτομισει σε τεχνολογία ίσως αξίζει το παραπάνω που θα κοστίσει.

Pixel

Αρχικές τιμές: S7 700€. S8 800€. Τί δεν καταλαβαίνεις;

Kostas

Μπράβο Άγγελε τέτοιους πελάτες θέλουν οι εταιρείες. Να τους πουλάνε συσκευές των χιλίων ευρώ και να λένε λίγα είναι… .
Μόνοι μας θέλουμε την αισχροκερδεια τελικά. Φαντάσου ότι το S7 edge πωλείται τώρα στα 520€ και πάλι κερδίζουν. Πόσα κέρδισαν όταν σου το έδωσαν 700€??? Αλλα όχι, βάλτε το 1000€ να μην αισθανόμαστε κατώτεροι από τους μηλοφαγους….
Ε ρε κατάντια. Τελικά είμαστε όλοι μας πρόβατα και καλά μας κάνουν.
Υ. Γ. Υποψήφιος αγοραστής του όταν η τιμή του πάψει να προσβάλει τη νοημοσύνη μου…..

petros

Το καλο το πληρώνεις και μετα νιώθεις ικανοποίηση οταν σε κραζουν οι τύποι με τα Κινεζικα να ουρλιάζουν οτι τα δικά τους ειναι καλύτερα και ας στοιχιζουν 200 ευρω

Σπύρος

Δεν έχω άποψη στο τι θα κάνει η Samsung με την τιμή της νέας ναυαρχίδας.
Αυτό που θυμάμαι όμως είναι ότι οι κύριοι της Goldman Sachs είχαν “προβλέψει” πώς δε θα παίρναμε κάποιο ολυμπιακό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο και τελικά γυρίσαμε στην Αθήνα με 6 μετάλλια, εκ των οποίων τα 3 χρυσά.
Οπότε γενικότερα ξυδάκι, σε οτιδήποτε λέει το…”χρηματοπιστωτικό ίδρυμα”. 🙂

arislp

δηλαδη φταει η σαμσουνγκ για αυτο που εγινε με το note…εχασε λεφτα και πρεπει εμεις να πληρωσουμε και παραπανω αντι να το δινανε και λιγο πιο φτηνα για να ξανακερδισουν την εμπιστοσυνη του κοσμου….σοβαρα τωρα??

φημες απο το κολοιδρυμα ειναι οποτε ακομα δε το πιστευω… 🙂

marios

Καλά, η Samsung εμπαίζει κανονικά τον κόσμο. Κανονικά θα έπρεπε να είναι αρκετά φθηνότερο. Πλέον η αξιοπιστία της έχει χαθεί και κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος αν δεν γίνουν τα ίδια πάλι.

Αγγελος

Το εχασε την αξιοπιστια της η samsung ας ριξει τη τιμη ειναι μια καλη δικαιολογια για αυτους που θελουν φτηνα οτι καλυτερο υπαρχει.παιδια παρτε κανενα xiaomi και κανενα huawei και αφηστε τη samsung δεν ειναι καλη

Impressive-Instant

Ασχέτως αν είναι κάποιος φανατικός με την Samsung και την κάθε Samsung, είναι λυπηρό να διαβάζεις σχόλια του τύπου “ας το βάλει όσο θέλει, εμείς θα το πάρουμε” ή “αφού η Apple το κοστολογεί τόσο, άρα και η Samsung καλά κάνει”. Κάπως έτσι έφτασαν τα κινητά σήμερα να στοιχίζουν όσο ένα μηνιάτικο.

giannogeorge

Το κακό έχει παραγίνει, ΚΑΜΜΙΑ συσκευή δεν αξίζει τόσα λεφτά και ειδικά συσκευές όπως κινητά. Πλέον πρέπει να συνέλθουμε ακόμα και οικονομικό πρόβλημα να μην έχουμε… δεν κάνω κουμάντο στην τσέπη κανενός. Αλλά έχει καταντήσει κοροϊδία αυτό το πράγμα.

Σταύρος Χρι

Μην γκρινιαζεται για τις τιμές βρε παιδια…. Απλό ειναι το πράγμα… Απλα δεν παίρνεις Samsung… Υπάρχουν κινηταρες πολυ καλύτερες και πολυ φθινοτερες… Δείτε κανένα Xiaomi Redmi note 3 ,ή mi 5 δείτε κανένα .OnePlus 3 ,κινητά τα οποιπολυ πιο γρήγορα απο οποιοδήποτε Samsung! Ενταξει τις ταχύτητες του μηλοφωνου δεν τις φτάνουν βέβαια αλλα με τέτοια τιμή που έχει και το μήλο χάνει απο τα αποδυτήρια.. Εσείς που χρησιμοποιείται android ειναι κοροϊδία να πληρώνεται τόσα λεφτά και σε 3μηνες να εχεται παλιό κινητό… Ή να δίνεται 600ρια και να λαγκαρει το κινητό. Εννοώ ότι έχει επιλογές πολυ καλές σε τιμή και απόδοση οποιος προτιμάει android ! Το έχω πει και σε αλλο άρθρο άλλαξα το ξαναπώ γιατί ειναι ωραίο παράδειγμα. Συγκρινα το Redmi note 3 pro της κοπέλας μου το οποιο της το είχα πάρει 180ευρω με το το s6 32gb μιας φίλης της μια φορα σε έναν καφε πρόσφατα πριν κανένα μήνα. Η κοπέλα το είχε πάρει απο τον Γερμανό με επιδοτήση, και μπορείτε να καταλάβετε τι σημαίνει αυτο €€€. Το αποτέλεσμα ήταν όχι απλα να κερδίσει σε ταχύτητα το Xiaomi κατσ κράτος, αλλα έγινε το ξεφτίλισμα κανονικό του s6 και σε multitasking και σε open app speed. Τι να… Συνέχεια »

Κill Bill

Kαλα ολοι περιμεναμε πως θα ειναι ακριβοτερο……….δεν κανει εντυπωση καμμία .

Βασικα οι πιο πολλοι πιστευω περιμενουν να βγει για να πεσει η τιμη στο s7 για να πάνε να το πάρουν.

bezilys

Παιδιά δεν υπάρχει λόγος να γκρινιάζετε για τιμή απλά περνετε άλλο κινητό +ότι σιγά το τηλέφωνο είδη έχει αρκετά ελαττώματα όπως την θύρα ακουστικών που αφερεσαν,το αποτύπωμα που το έβαλαν πίσω αντί για μπροστά…..

GoGos

Πιστεύω πως η τιμή του θα είναι εκρηκτική…

petros

πωπω χωλη αυτοι με τα Κινεζικα xiaomi και huawei εντάξει ρε παιδια τα κινεζικα ειναι τα καλύτερα και οι άλλοι με τα edge και iPhone κορόιδα , δεν ξέρω αν εφτανε η τσέπη σας όμως τι θα παίρνατε?

tarif16

Εγώ αν ήμουν Samsung,day one 1200€ θα το έβαζα….ν αρμέξω πρώτα τους φανατικούς φραγκάτους και σ ένα 3μηνο στα 800 για πιστούς άνετους και μη και στο 6μηνο 500 για την μάζα που θέλει μια υπερτιμημένη συσκευή.
εδώ κανά δυο σχολιαστές το έχουν έτοιμο το χιλιάρικο….και λίγα ακόμα τα έδιναν άνετα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.