Samsung Galaxy S8: Δείτε πως φαίνεται με διάφανο το πίσω μέρος

galaxy s8 transparent back, Samsung Galaxy S8: Δείτε πως φαίνεται με διάφανο το πίσω μέρος

Τα Samsung Galaxy S8 και S8+ είναι αδιαμφισβήτητα δυο συσκευές με πρωτοποριακό design που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν πως οι νέες ναυαρχίδες της Sammy αποτελούν την αρχή μιας νέας σχεδιαστικής γραμμής, παρά την κυκλοφορία παρόμοιων συσκευών (Xiaomi Mi Mix, LG G6) νωρίτερα.

Ομολογουμένως, το Samsung Galaxy S8 μαγνητίζει τα βλέμματα ως ένα όμορφο και premium smartphone.

Παρά τον μοντέρνο σχεδιασμό του και τα διαφορά χρώματα στα οποία κυκλοφορεί, πως θα ήταν το νέο Galaxy αν το πίσω κομμάτι του είχε διάφανο κάλυμμα; Αυτό αναρωτήθηκε ο γνωστός Youtuber JerryRigEverything και αποφάσισε να δώσει μια απάντηση…

Συγκεκριμένα, ο JerryRigEverything προχώρησε σε μια επικίδυνη (για την συσκευή) διαδικασία ώστε να μετατρέψει το πίσω κομμάτι του Galaxy S8 σε διάφανο καπάκι. Αρχικά αγόρασε ένα διαλυτικό χρώματος το οποίο θα έκανε την… δύσκολη δουλειά του καθαρισμού. Στην συνέχεια, αποσυναρμολόγησε το πίσω κομμάτι, αφαιρώντας το κάλυμμα. Με την βοήθεια του διαλυτικού ο Youtuber κατάφερε να το καθαρίσει από το μαύρο χρώμα, καθιστώντας το διάφανο. Για να έχει καλύτερο αποτέλεσμα και οπτική στα εσωτερικά χαρακτηριστικά του S8, ο JerryRig αποφάσισε να αφαιρέσει εντελώς κάποια εξαρτήματα, όπως το module της ασύρματης φόρτισης. Εν τέλει, κόλλησε το κάλυμμα ξανά στην συσκευή, φέρνοντας σε πέρας τον σκοπό του.

Ομολογουμένως, το αποτέλεσμα είναι πολύ ωραίο και θα το εκτιμήσουν ιδιαίτερα όσοι ασχολούνται με το hardware φορητών συσκευών / ηλεκτρονικών υπολογιστών. Βέβαια, υπάρχουν αρκετές θυσίες τις οποίες θα πρέπει να κάνετε για να έχετε το ίδιο αποτέλεσμα με τον JerryRigEverything. Εκτός της αποκόλλησης κάποιων εξαρτημάτων, θα χάσετε αρχικά την αδιαβροχοποίηση του Galaxy S8, ενός πολύ σημαντικού χαρακτηριστικού. Ο Zack (το όνομα του δεν είναι Jerry) θέλει το συγκεκριμένο βίντεο να λάβει αρκετή δημοσιότητα ώστε να το δουν οι άνθρωποι της Samsung και, ποιος ξέρει, ίσως να κυκλοφορήσουν μια νέα έκδοση του S8 με διάφανη κατασκευή.

Η αλήθεια είναι πως η συσκευή του JerryRigEverything θυμίζει αρκετά τις παλιές κονσόλες της Nintendo που διατίθεντο με διάφανη κατασκευή, όπως και ο ίδιος παρατήρησε. Η ιδέα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα και μια πιθανή κυκλοφορία των Galaxy S8 / S8+ με διαφανές πίσω μέρος είναι ευπρόσδεκτη από την Samsung. Φυσικά, όλα αυτά θα μπορούσαν να υλοποιηθούν αν αυτό φτάσει στα αυτιά των αρμόδιων του Κορεάτη κατασκευαστή. Ποιος καλύτερος τρόπος λοιπόν από το να λάβει δημοσιότητα το βίντεο του γνωστού Youtuber μας…!

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JohnWave

Απίστευτος ο τύπος! Προσωπικά δεν θα μου άρεσε να είχε διάφανη πλάτη το κινητό αλλά γνωρίζω πολύ κόσμο εκεί έξω που θα το καλοέβλεπε το πράγμα ( βλέπε διάφανα κουτιά Η/Υ). Επίσης αν γινόταν κάτι τέτοιο θα αποτελούσε πλήγμα στις εταιρίες που βγάζουν skins.:-p

Πέτρος

Ξεχωριστή η διαφανη πλάτη!

Γιώργος Μι

Αν υπήρχε σαν επιλογή πιστεύω πως θα το διάλεγε μια μερίδα νεανικού κοινού και κάποιων “αναπολιτών”…

Nick_GR

Αρε να ήταν και λίγο πιο όμορφο το pcb (όχι πράσινο ή μπλε). Προσωπικά, αν και δεν είμαι φαν της συσκευής πιστεύω πως το πρότζεκτ είναι φιλόδοξο

bezilys

Απορώ πως μπορεί σε κάποιον να του αρέσει το διάφανο καπάκι σε συσκευή είτε αυτή λέγεται κινητό, είτε λέγεται υπολογιστής, είτε λέγεται τηλεόραση κτλ

NikosAr

Συνήθως οι * modular τύποι είναι αυτοί που θα τους άρεσε κάτι τέτοιο ! Όμως σε κινητό δεν παίζει ( ακόμα) απλά το να καλύπτεις μερικά πράγματα, είναι όμορφο τις πιο πολλές φορές … σαν κινεζικό τραντσιστορ μοιάζει έτσι !

melsae

Ωραιο θα ταν να χε και φωτισμο νεον 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.