Samsung Galaxy S8: Νέο leaked βίντεο, πέρασε από Geekbench

Τι και αν γνωρίζουμε σχεδόν τα πάντα για το Samsung Galaxy S8, τα leaks συνεχίζονται δυναμικά. Αυτή την φορά το Galaxy S8 εμφανίζεται σε νέο βίντεο αλλά και στο Geekbench.

Το βίντεο είναι σχετικά μικρό, μόνο 5 δευτερόλεπτα, αλλά αρκετά κατατοπιστικό. Εκεί βλέπουμε το Samsung Galaxy S8 μπροστά και από πίσω, χωρίς ωστόσο να έχουμε την ευκαιρία να «ψαρέψουμε» κάποια καινούργια πληροφορία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η συσκευή δείχνει αρκετά κομψή και εντυπωσιακή.

Εκτός από το νέο βίντεο, σήμερα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τις επιδόσεις του Samsung Galaxy 8 και Galaxy S8 Plus στο Geekbench. Το μοντέλο με τον κωδικό SM-G950U είναι το Galaxy S8 και στο τεστ έτρεχε με Android 7.0. Αυτό θα έχει αλλάξει τον επόμενο μήνα, αφού αναμένεται να κυκλοφορήσει με Android 7.1. Ο Snapdragon 835 κατάφερε 1916 πόντους στο single-core τεστ και 6011 στο multi-core.

Ο κωδικός SM-G955U αφορά το Samsung Galaxy S8+. Η μόνη διαφορά με το Galaxy S8 είναι το μέγεθος της οθόνης (6.2 αντί για 5.8 ίντσες) και το μέγεθος της μπαταρίας (3500mAh αντί για 3000mAh). Αυτό δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη από την στιγμή που μια μεγαλύτερη οθόνη χρειάζεται και μεγαλύτερη μπαταρία για να αντέχει η συσκευή αντίστοιχες ώρες. Στο single-core τεστ το Galaxy S8+ κατάφερε 1929 πόντους, ενώ στο multi-core 6048. Τα αποτελέσματα αν και διαφέρουν, η διαφορά είναι της τάξεως του 1%.

Καθώς πλησιάζουμε στις 29 Μαρτίου, όταν και θα γίνει η αποκάλυψη των συσκευών, σίγουρα θα δούμε και άλλα leaks. Μείνετε συντονισμένοι.

Samsung Galaxy S8 video Geekbench, Samsung Galaxy S8: Νέο leaked βίντεο, πέρασε από Geekbench

Samsung Galaxy S8 video Geekbench, Samsung Galaxy S8: Νέο leaked βίντεο, πέρασε από Geekbench

Samsung Galaxy S8 video Geekbench, Samsung Galaxy S8: Νέο leaked βίντεο, πέρασε από Geekbench

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Stelios

Δεν ξέρω πως θα είναι σε άλλο χρωματισμό αλλά δεν δείχνει να μέ συναρπάζει προτιμώ τα οικόπεδα bezel του xz premium η το LG g6

Σταυρος Χρι

Και εγω…συμφωνώ @Stelios ! Η αληθεια ειναι οτι μου αρέσουν τα μικρά περιθώρια αλλα το κινητο να εχει ένα στυλ…. Αυτο εδω μου φαινεται τελείως άχαρο.. Αυτο εδω μου φαινεται απλα σαν μια οθόνη χωρίς κατι το ξεχωριστό. Όπως για το ίδιο λογο δεν θα έπαιρνα ποτε και το mi mix .. Το lg g6 εχει μικρά περιθώρια και όντως εχει το στυλ του… Όπως και το νέο sony ειναι πολυ όμορφο… Ας μην ξεχνάμε άλλωστε οτι ένα απο τα ομορφότερα κινητά εχει τεράστια περιθώρια (iPhone) άρα το θέμα δεν ειναι απλα τα περιθώρια αλλα και η εμφάνιση και η πρακτικότητα!

Stelios

@Σταυρο έχω το xiaomi mi mix δείχνει διαφορετικό ίσως επειδή είναι το πρώτο με όλο οθόνη ξεχωρίζει όμως από αυτό πού θέλει να κάνει η σαμσουνγκ έκανε ένα s7 edge όλο οθόνη δεν έχει κάτι πού να δείχνει ότι διαφέρει από ένα s7 η ένα περσινό s6+ εκτός ότι τον μπροστινό κουμπί πήγε πίσω

ΠΡΟΦΗΤΗΣ

ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΛΕΤΕ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΠΙΑΣΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΤΟ S8 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΘΟΝΗ ΜΟΝΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ MI MIX ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΚΕΡΑΜΙΚΟ!!!
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ SONY KAI LG ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΥΛ!!!

Σταυρος Χρι

Μπορεί πράγματι αυτο να ειναι το μέλλον και όλοι να έχουμε στο μέλλον μια σκέτη οθόνη για κινητο, δεν αντιλέγω.. Μπορεί να ειμαι παλιομοδιτης εγω, ομως το s7 είχε στυλ για μενα.. Είχε το λογότυπο της Samsung είχε το κουμπί, είχε το προσωπικό του στυλ και ηταν όμορφο με αυτα τα λίγα περιθώρια πανω κάτω… Αυτο δεν μου αρεσει… Γούστα ειναι αυτα βέβαια…

Ioannis

καλα ρε παιδια περιμενετε να βγει επισημα να το δουμε και επισης εχει διαφορα ενα κινητο αν το πιασεις στο χερι απο το να το δεις σε ενα σκοτεινο βιντεο και εγω ετσι ελεγα για το s7 edge μολις το ειδα σε φωτο αλλα απο κοντα ειναι πολυ εντυπωσιακο βεβαια δεν διαφερει και τραγικα απο το s6 edge plus που εχω αλλα οκ

lumia 1020

φρονιμα ρε προφητη που φωναζεις κιολας!!!! ελα φρονιμα λεμεεεεεεεεεεεεεε
θελουμε ΝΟΚΙΑ με 100mp καμερα!!!!!

tarif16

και μόνο που αφαιρέθηκε το emetic home button,παίρνει άριστα στο design,άργησε κιόλας….μηχανικό κουμπί εν έτη 2017 θα ήταν πάλι για γέλια.
όσων αφορά τα μπέζελ,η την κυρτή οθόνη,η ταπεινή μου άποψη είναι ότι η συσκευή είναι πιο όμορφη έτσι…βέβαια η οορφιά κάθε συσκευής είναι κάτι υποκειμενικό,δεν γίνετε να έχουν όλοι τα ίδια γούστα.
η κυρτότητα της οθόνης,αν μη τι άλλο,προσθέτει εντυπωσιασμό…αν είναι χρηστική η προβληματική,πάλι οι απόψεις είναι διάφορες!,άλλος μπερδεύεται,άλλος όχι,άλλος πατάει κατά λάθος τα πλαϊνά,άλλος όχι….δεν χρειάζεται να πείσει κανένας κανέναν για την άποψη η χρηστικότητά του.

vasilist

καμιά τεράστια διαφορά σε επεξεργαστική ισχύ απο τα περσινά SOC.

Sosimple

Καμια τεράστια διαφορά λεει ο “ειδικός” παραπάνω.. 30%+ ειναι λιγο δηλαδή. Το ίδιο και λιγοτερο ηταν στη μεταβαση απο s6 σε s7, απο s5 σε s6 κοκ.. Ποτε υπηρξε μεγαλύτερη αυξηση επιδοσεων απο οτι τωρα δηλαδή? Και 30%+ μειωση κατανάλωσης λογω 10nm
Κάθονται και σχολιάζουν κατι ασχετοι..

tarif16

@Sosimple
στην πράξη δηλαδή τι θα δεις μιας κι ο παραπάνω είναι άσχετος?….και το 30% μείωση της κατανάλωσης τι θα σου δώσει?,κανένα δεκάλεπτο έξτρα χρήσης?
τα νούμερα στο διάβασμα φαίνονται εντυπωσιακά….επί του πρακτέου όμως?
…κι αυτά τα νούμερα τα ξαναείδαμε στο παρελθόν χωρίς όμως να πάρεις ποτέ 30% σε καμία χρήση.
και ρωτάω…ο χρήστης του s6 είδε 30% διαφορά με τον χρήστη του s7?… του g4 είδε στην πράξη 30% διαφορά από τον χρήστη του g3?….αν έχεις οθόνη 5 ώρες με το s7,με την ίδια χρήση και την ίδια μπαταρία θα πας στις 6.30 ώρες με το s8?
τεράστια διαφορά θα δει μόνο ένας χρήστης του g2 αν πάει στο g6,s8…κτλ.

bezilys

Άνοιξε μας τα μάτια προφήτη!

Κill Bill

Μάπα το καρπουζι…………σ αυτες τις ιντζες οπως και το g6 θα πάνε ακλαφτα.

Ο κοσμος θελει κινητα οχι παντοφλες των 900 ευρω.

Nikopoup

Ο άλλος λέει θα πάνε ακλαφτα σε αυτές τις ίντσες ενώ είναι στο ίδιο μέγεθος με τα περσινά 5.5″. Τι ακούμε εδώ μέσα

Savvas

@tarif16 εκανες το πιο ευστοχο και εγκυρο σχολιο απο ολους εδω μεσα…μπραβο σου !!!!

tarif16

@Savvas
πιο απ όλα?…..γιατί το παράκανα σήμερα….χαχαχαχαχα
thanks anyway.

Sosimple

Αμα δε χρειάζεστε βελτιωμενα κινητα, παρτε ενα των 100ε και μη μπαίνετε να βγαλετε χολη σε καθε φόρουμ. Σε καθε νεα γενια η βελτίωση στην πράξη είναι μικρη, ποτε δεν ειναι και δεν ηταν τεράστια. Ή αφηστε μια ή 2 γενιες και πάτε στην επόμενη αν θέλετε να δειτε διαφορά.
Δεν είναι υποχρεωτικό να αλλαζετε κινητο καθε χρονο. Ισα ισα οταν παίρνεις τέτοιου τυπου ακριβά κινητα, η 3ετια επιβάλλεται.
Με το να τρολαρετε καθε φορα, “αα ανύπαρκτη η διαφορά είναι άχρηστο” και τετοια, νομίζετε οτι γραφετε καμια εξυπνάδα?
Δηλαδη ποιο είναι βελτιωμένο σε σχεση με το προηγούμενο, πχ το g6 που πηγε απο 820 σε 821, διαφορα 5% και αν και ακομα μεγαλύτερη κατανάλωση και ιδια νανομετρα ?

Ιωάννης jb

Tarif.. Σε site τεχνολογίας ερχεσαι κ λες ουσιαστικά..
Να μείνουμε στάσιμοι!!!
Εγώ αυτό κατάλαβα!!
Εντάξει στα chipset δε θα δεις μεγάλες διαφορές από χρόνο σε χρόνο αλλά δεν είναι μόνο αυτό!
Χρόνο με το χρόνο έχουνε γίνει βελτιώσεις σε πολλούς τομείς…
Βάλε δίπλα δίπλα το g2 με το z5… 2 χρόνια έχουν διαφορά το ένα από το άλλο!!!
Μέρα με νύχτα είναι όμως στα πάντα!!!
Που το g2 ήταν κ από τα καλύτερα του 13 φαντασου δλδ

Sosimple

Και υπόψιν, δεν πρόκειται να το πάρω, τουλάχιστον οχι πριν πάει κοντα στα 500ε. Αλλα αυτο δε σημαίνει οτι δεν ειναι καλο και βελτιωμενο. Ποτε δε συμφέρει να πας απο τη μια γενια στην αλλη.
Οσοι ειχαν το s6 και πηγαν στο s7 διαφορά δεν ειδαν σε ταχύτητα τεράστια, ειδαν ομως εστω μικρη. Ειδαν μεγαλύτερη αυτονομία συν κάποια συν πχ sd.
Τωρα θα δουν επίσης μικρη αύξηση ταχύτητας, πιθανότατα ιδια ή λίγο αυξημένη αυτονομια με μικρότερη μπαταρία, μεγαλύτερη οθονη και σε όλα πχ καμερα μικρες βελτιώσεις .
Δε βλέπω πότε ηταν μεγαλύτερη εξέλιξη απο οτι τωρα.
Γραψτε ενα αρνητικό σχολιο και καντε το copy past καθε φορα που βγαινει ενα νεο κινητο, για καθε κινητο και καθε εταιρεία αν ειναι..

Ιωάννης jb

Single core score??
Ούτε 2 χιλιάδες??
Iphone 7?? Τίποτα μωρέ, μόνο 3 χιλιάρικα!!!
Τιμή?? Εντάξει 500 ευρώ!!! Τι??? 900????
Ρε αυτό είναι ακριβότερο από iphone ποιος χάζος θα το προτιμήσει??
Σαν να λέμε κόντρα πορσε με φεραρι!!
Πορσε είναι το galaxy κ φεραρι το iphone…
Η πορσε με την τρίτη βγάζει 200 ενώ η φεραρι με την τρίτη βγάζει 300!!!!
Αυτά τα αμάξια τα παίρνεις για να τρέχεις…
Όπως κ τα κινητά αυτών των τιμών τα παίρνεις για να έχεις το πιο γρήγορο…
Το 8αρι που θα βγει τον σεπτεμβριο αν πιάνει 3,5 χιλιάρικα θα το ξεφτιλησει!!!!
Τουλάχιστον σοβαρές εταιρίες προσφέρουν τόνους τεχνολογίας μπας κ κερδίσουν την μάχη με το iphone η οποία μοιάζει άνιση

tarif16

@Ιωάννης jb
που ανέφερα ότι πρέπει να μείνουμε στάσιμοι;;;…αν ήταν έτσι θα είχα ακόμα το philips diga χαχαχαχα.
μάλλον λάθος κατάλαβες….το μόνο που ανέφερα για την εξέλιξη είναι το 30% που δίνουν ονομαστικά η μετρημένο,δεν μεταφραζετε σε 30% στην πραξη.
οι βελτιώσεις είναι πάντα ευπρόσδεκτες,τα νούμερα όμως ειναι καθαρά μάρκετινγκ…

Κοσμάς

H συμμετρία στο σχεδιασμό (πανω κατω bezel ιδιου μεγέθους) ειναι πολύ σοφή επιλογή απο τη samsung…σε αντίθεση με το mi mix που προσωπικά νομιζω ειναι σαν να πήραν ενα sony και να πριονίσαν το πάνω bezel. Η συμμετρια ειναι βασικό κριτήριο στο τι θεωρεί ο μέσος άνθρωπος όμορφο και άσχημο… για αυτο και συνανται συνεχως στο design οποιουδήποτε αντικειμένου..
@Ιωάννηςjb ,
1) να σου θυμήσω ότι η porsche 918 ειναι αυτή τη στιγμή το γρηγορότερο hypercar
2)Αν το iphone ήταν αυτοκίνητο θα ήταν mercedes. Αριστη ποιότητα, τεχνολογία και κυρίως άνεση ….αλλα συντηριτικό χωρις οδηγικές συγκινήσεις…Αυτοκίνητο που προτιμάται απο μεγαλύτερες ηλικίες λογω τον προηγούμενων λόγων αλλα και επειδή έτσι μάθανε ….ότι οι mercedes δίνει κύρος και status. To android einai audi ή ΒΜW μπορει να μην ειναι παντα τα πιο γρήγορα …αλλα τα οδηγάς γρηγορα και σου προσφέρουν απόλαυση χωρις να σε ενδιαφερει να δειξεις στους άλλους τι οδηγάς.

Αλεξανδρος328

Λοιπον…με το που βλεπω ειδηση για κινητα.. samsung η iphone..πριν πατησω να διαβασω κανω τα εξης..
Παιρνω πατατακια..
Στριβω τσιγαρο..
Φτιαχνω καφε..
Διαβαζω γρηγορα γρηγορα το αρθρο..
Αναβω τσιγαρο…
Και…..σας απολαμβανω!!!!!!
Εχω καταντησει να πηγαινω κατευθειαν στα σχολια χωριν καν να διαβαζω το αρθρο!!! 🙂 🙂 🙂 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.